Ainutlaatuinen ja patentoitu poltin tunnustettu TÜV turvasertifikaatilla joka takaa, että takan muoto, materiaali ja säiliö on testattu turvalliseksi.

Bio Etanol polttimet ja lisäosat

Bio Etanol poltin eli takkasydän ja lisäosatbiotakkoihin.
Ainutlaatuinen ja patentoitu poltin tunnustettu TÜV turvasertifikaatilla joka takaa, että takan muoto, materiaali ja säiliö on testattu turvalliseksi.Tämä vallankumouksellinen tuote, laadukas keraaminen poltin Bio Etalonille, turvallisessa polttimissa on imevää keraamista materiaalia sisällä, näin poltin on erittäin taloudellinen ja turvallinen. Rakennelma estää myös haihtumasta kaasuhöyryjä. Biopolttoneste tuottaa palaessaan vain vesihöyryä ja hiilidioksidia, joka on täysin hajutonta, savutonta ja vaaratonta. Biotakka tuottaa lämpöä polttimen koosta riippuen.
Poltin on helppo ja turvallinen sijoittaa. Rakenne polttimessa on paras mahdollinen ja kuori ruostumatonta terästä. Saksan testi-instituutin TÜV (ID 24293, todistus ET 324 2009 C1) testaama. Tämä on ensimmäinen, joka on hyväksytty. Turvallinen hormiton aito tuli takassa. Helppo asentaa ja parantaa vaikka vanhaa takkaa tai rakentaa oma!

39,00 €
Sisältää alv:n

Suosittelemme kaikkiin biotakkoihin sekä lämmittäviin sähkötakkoihin suojaamaan seinää lämmön vaikutuksilta.

Palonsuojalevyä käytetään paljon myös lämmön suojana, eli kuumuus saattaa vaikuttaa tapetin tai maalipinnan värjätymisenä (kellastuminen)

79,00 €
Sisältää alv:n

Kauniit keraamiset koristepuut viimeistelevät Bio Etanol takkaasi.

Keraamiset puut parantavat takan ulkonäköä ja tulen estetiikkaa.
Puut ja tuli sisustaa luo väreillä vastakohtia.

Decorative elements MIX puut. Vain Kratki takkatilauksen yhteydessä.