Laadukas sähkötakka, seinälle tai seinään osittain upotettavaksi. Lämmityksellä tai ilman, Optiflame ja Optimyst takat.

Sähkötakat seinäkiinnitteisenä

Sähkötakat seinäkiinnitteisenä. Sähkötakoissa on kaunis liekkiefekti, muotoilu ja lisäksi lämmitystoiminto.
Takkahenki.fi tarjoaa kansainvälisesti tunnetut tuotemerkit. Markkinajohtaja on Dimplex; yritys joka kehittää ja 
valmistaa energiatehokkaita lämmitystuotteita ja -ratkaisuja.  Dimplex on lähtöisin Saksasta ja Dimplex EWT laitteet ovat ainutlaatuisen patentoidun teknologian johdosta markkinoiden johtavat. Niistä on lähi vuosina kehittynyt OptiFlame, Opti-V, e-Matrix ja Optimyst sarjat. Kaikki nämä saa seinäkiinnitteisenä tai seinään integroitavina.

Vaihtoehtoja valikoimassa on runsaasti. Valmiiksi kootut valmis sähkötakkakokonaisuudet seinälle, seinämallit asennuksella eli integroinnilla seinään, takkasydämmet jotka voidaan integroida mihin tahansa sopivaan paikkaan esim. kalusteisiin, seinäsyvennykseen, muuriin tm. EWT sähkötakoissa yhdistetään pieni sähkön kulutus, ympäristöystävällisyys, korkea laatu ja toimiva huippumuotoilu. Kaikki Takkahenki.fi toimittamat sähkötakka mallit on CE-hyväksyttyjä.

Asennus seinälle on helppoa. Sähkötakan asennus ei vaadi hormia, näin ollen se on helppo, vaivaton kiinnittää ja se voidaan asentaa eli integroida kaikkiin vain kuiviin tiloihin. Sähkötakan paikkaa voi vaihtaa paikasta toiseen ja se voidaan ottaa helposti mukaan muuton tapauksessa. Sisustustakka on myös siisti, ei tuota tuhkaa eikä tuota hajua. Laitteen käyttö hoituu helposti kaukosäätimellä tai käyttökytkinten avulla.

Alennuksessa!
Sähkötakka Winslow 48 ECO LED Optiflame®
Uusi Optiflame malli, seinätakka Winslow 48 ECO LED Optiflame®Winslow 48 ECO LED Optiflame® on sähkötakka, jaloilla pöydälle, seinälle tai seinään osittain upotettavaksi.Takassa uusin ECO LED teknologia liekkiefekti ja 0/1300/1600 W lämmitin. Kaukosäädin, lämmitys ja liekkiefekti toimivat erikseen. Kaareva musta lasirunko ja värillinen taustavalo luo tunnelmaa, lisääefektiä, näköä ja lisää efektiä.OptiFlame liekki. ECO LED. Leveys 121,9 cm.
649,00 €
699,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Ignite XL 50, ECO LED Optiflame®

Uusi leveä malli seinätakka ECO LED Ignite XL 50. Leveys 130 cmIgnite XL on sähkötakka, seinälle tai seinään osittain upotettavaksi.Takassa uusin ECO LED teknologia liekkiefekti ja sisäänrakennettu lämpöpuhallin. Takan lasipinta toimii lämmönlähteenä ja takassa on säädettävä liekinsäätö. OptiFlame liekkiä on vaikea erottaa aidosta tuliliekista. Monta eri väriä tunnelman mukaan.

1 199,00 €
1 259,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Ignite XL 74, ECO LED Optiflame®
Uusi erittäin leveä malli seinätakka ECO LED Ignite XL 74. Leveys 194 cmIgnite XL on sähkötakka, seinälle tai seinään osittain upotettavaksi.Takassa uusin ECO LED teknologia liekkiefekti ja sisäänrakennettu lämpöpuhallin. Takan lasipinta toimii lämmönlähteenä ja takassa on säädettävä liekinsäätö. OptiFlame liekkia on vaikea erottaa aidosta tuliliekista.
1 599,00 €
1 799,00 €
Sähkötakka Ignite XL 100, ECO LED Optiflame®
Uusi erittäin leveä malli seinätakka ECO LED Ignite XL 100. Leveys 254,5 cmIgnite XL on sähkötakka, seinälle tai seinään osittain upotettavaksi.Takassa uusin ECO LED teknologia liekkiefekti ja sisäänrakennettu lämpöpuhallin. Takan lasipinta toimii lämmönlähteenä ja takassa on säädettävä liekinsäätö. OptiFlame liekkia on vaikea erottaa aidosta tuliliekista.
2 299,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka seinälle lämmittimellä 16, ECO LED Optiflame®
Seinälle kiinnitettävä moderni design ECO LED OptiFlame sähkötakka. Upeaa Eurooppalaista muotoilua ja laatua.Takka soveltuu hyvin koteihin, sisätiloihin ja julkisiin kohteisiin. Lämmitin teho 420WKaunis ja todentuntuinen OptiFlame liekkiefekti. Tyylikäs musta lasireunus. Leveys 120 cm.
999,00 €
1 199,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Toluca ECO LED, Optiflame®
Uusi Optiflame malli, seinätakka Toluca ECO LEDToluca on sähkötakka, seinälle tai seinään osittain upotettavaksi.Takassa uusin ECO LED teknologia liekkiefekti ja 0/1000/2000 W lämmitin.Suora musta lasirunko ja värillinen taustavalo luo tunnelmaa, lisääefektiä.OptiFlame liekki. ECO LED
399,00 €
549,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Vivente Plus 75 ECO LED Optiflame®
Seinälle kiinnitettävä integroitava moderni design Vivente 75 ECO LED OptiFlame sähkötakka. Upeaa Eurooppalaista muotoilua ja laatua. Kaunis ja todentuntuinen OptiFlame liekkiefekti. Lämmitysteho jopa 1500 W.Tarvittaessa monesta suunnasta näkyvä uutuus sähkötakka, tyylikäs ja moderni Dimlex sähkötakka.Sisustus polttopuut ja vaihtoehtona kristallit. Vaihda liekin väriä tunnelman mukaan. 4 eri seinätaustaa takan sisälle.Leveys 75 cm
1 989,00 €
2 089,00 €
Sähkötakka Vivente Plus 100 ECO LED Optiflame®
Seinälle kiinnitettävä integroitava moderni design Vivente 100 ECO LED OptiFlame sähkötakka. Upeaa Eurooppalaista muotoilua ja laatua. Kaunis ja todentuntuinen OptiFlame liekkiefekti. Lämmitysteho jopa 1500 W.Tarvittaessa monesta suunnasta näkyvä uutuus sähkötakka, tyylikäs ja moderni Dimlex sähkötakka.Sisustus polttopuut ja vaihtoehtona kristallit. Vaihda liekin väriä tunnelman mukaan. 4 eri seinätaustaa takan sisälle.Leveys 104 cm
2 445,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Vivente Plus 150 ECO LED Optiflame®
Seinälle kiinnitettävä integroitava moderni design Vivente 150 ECO LED OptiFlame sähkötakka. Upeaa Eurooppalaista muotoilua ja laatua. Kaunis ja todentuntuinen OptiFlame liekkiefekti. Lämmitysteho jopa 1500 W.Tarvittaessa monesta suunnasta näkyvä uutuus sähkötakka, tyylikäs ja moderni Dimlex sähkötakka.Sisustus polttopuut ja vaihtoehtona kristallit. Vaihda liekin väriä tunnelman mukaan. 4 eri seinätaustaa takan sisälle.Leveys 154 cm
2 999,00 €
3 090,00 €
Sähkötakkasydän Prism 34”LED, Optiflame
Sähkötakan sydän Prism 34”LED, asennettavaksi seinään tai sähkötakkojen keskelle
Suosittu sähköinen lineaarinen takkasydän. Säihkyvät intensiteetillä täyden spektrin RGB värit, Prism liekki on upea ja näyttävä.
Lämmitin, säädettävä. 
Prism 34 tuuman insertti, eli takkasydän on kauniisti monipuolinen.
899,00 €
Sähkötakkasydän Prism 50”LED, Optiflame
Sähkötakan sydän Prism 50”LED, asennettavaksi seinään tai sähkötakkojen keskelle
Suosittu sähköinen lineaarinen takkasydän. Säihkyvät intensiteetillä täyden spektrin RGB värit, Prism liekki on upea ja näyttävä.
Lämmitin, säädettävä. 
Prism 50 tuuman insertti, eli takkasydän on kauniisti monipuolinen.
999,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakkasydän Prism 74”LED, Optiflame
Sähkötakan sydän Prism 74”LED, asennettavaksi seinään tai sähkötakkojen keskelle
Suosittu sähköinen lineaarinen takkasydän. Säihkyvät intensiteetillä täyden spektrin RGB värit, Prism liekki on upea ja näyttävä.
Lämmitin, säädettävä. 
Prism 74 tuuman insertti, eli takkasydän on kauniisti monipuolinen. Leveys 188,4 cm.
999,00 €
1 349,00 €
Sähkötakka seinälle Sierra 48 ECO LED Optiflame®
Seinälle kiinnitettävä moderni design Sierra 48 ECO LED OptiFlame sähkötakka. Upeaa Eurooppalaista muotoilua ja laatua. Kaunis ja todentuntuinen OptiFlame liekkiefekti. Tyylikäs musta lasireunus, halot, kivet ja kristallit.  Kapea, ohut, tyylikäs ja moderni. Jalusta, joten voit sijoittaa vapaasti myös tasolle, lattialle, pöydälle...Leveys 122 cm
899,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka seinälle Sierra 60 ECO LED Optiflame®
Seinälle kiinnitettävä moderni design Sierra 60 ECO LED OptiFlame sähkötakka. Upeaa Eurooppalaista muotoilua ja laatua. Kaunis ja todentuntuinen OptiFlame liekkiefekti. Tyylikäs musta lasireunus, halot, kivet ja kristallit.  Kapea, ohut, tyylikäs ja moderni. Jalusta, joten voit sijoittaa vapaasti myös tasolle, lattialle, pöydälle...Leveys 152 cm
999,00 €
1 099,00 €
Sähkötakka seinälle Sierra 72 ECO LED Optiflame®
Seinälle kiinnitettävä moderni design Sierra 72 ECO LED OptiFlame sähkötakka. Upeaa Eurooppalaista muotoilua ja laatua. Kaunis ja todentuntuinen OptiFlame liekkiefekti. Tyylikäs musta lasireunus, halot, kivet ja kristallit.  Kapea, pitkä, ohut, tyylikäs ja moderni. Jalusta, joten voit sijoittaa vapaasti myös tasolle, lattialle, pöydälle...Leveys 183 cm
1 199,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Wall Fire Engine L, Optimyst
Sähkötakka Wall Fire Engine L ripustetaan seinälle. Seinätakka joka on 70,8 cm leveä. Sisällä Optimyst 600 takkasydän.Tunnelmallisessa takassa on erittäin aidonnäköiset liekit. Ainutlaatuinen OptiMyst liekkiefekti. Elegantti muotoilu ja kaunis seinällä.
1 299,00 €
1 449,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Wall Fire Engine S, Optimyst
Sähkötakka Wall Fire Engine S ripustetaan seinälle. Seinätakka joka on 56,4 cm leveä. Sisällä Optimyst 400 takkasydän.Tunnelmallisessa takassa on erittäin aidonnäköiset liekit. Ainutlaatuinen OptiMyst liekkiefekti. Elegantti muotoilu ja kaunis seinällä.
1 229,00 €
1 379,00 €