Laadukas sähkötakka, seinälle tai seinään osittain upotettavaksi. Lämmityksellä tai ilman, Optiflame ja Optimyst takat.

Sähkötakat seinäkiinnitteisenä

Sähkötakat seinäkiinnitteisenä. Sähkötakoissa on kaunis liekkiefekti, muotoilu ja lisäksi lämmitystoiminto.
Takkahenki.fi tarjoaa kansainvälisesti tunnetut tuotemerkit, esim. Dimplex; yritys joka kehittää ja 
valmistaa energiatehokkaita lämmitystuotteita ja -ratkaisuja. x (EWT) sijaitsee saksassa ja Dimplex EWT laitteet ovat ainutlaatuisen patentoidun teknologian johdosta markkinoiden johtavat. Sähkötakoilla on pitkä historia ja Euroopassa ne ovat erittäin suosittuja. Niistä on lähi vuosina kehittynyt OptiFlame ja Optimyst sarja. Lisäksi meiltä löytyy Aflamo takat.

Vaihtoehtoja valikoimassa on runsaasti. Valmiiksi kootut valmis sähkötakkakokonaisuudet seinälle, seinämallit asennuksella eli integroinnilla seinään, takkasydämmet jotka voidaan integroida mihin tahansa sopivaan
paikkaan esim. kalusteisiin, seinäsyvennykseen, muuriin tm. EWT sähkötakoissa yhdistetään ympäristöystävällisyys, korkea laatu ja toimiva huippumuotoilu.  Kaikki mallit on CE-hyväksyttyjä.

Asennus on helppoa. Sähkötakan asennus ei vaadi hormia, se on helppo, vaivaton ja se voidaan asentaa
kaikkiin vain kuiviin tiloihin. Takan paikkaa voi vaihtaa paikasta toiseen ja se voidaan ottaa helposti mukaan muuton tapauksessa. Sisustustakka on myös siisti, ei tuhkaa eikä tuota hajua. Laitteen käyttö hoituu helposti kaukosäätimellä
tai käyttökytkinten avulla.

Alennuksessa!
Sähkötakka Albion 33", 84 cm musta
Albion 33" sähkötakka on selkeä sähkötakka, musta 
Sähkötakan luonnollista liekkiä muistuttava valoefekti luo taianomaisen tunnelman tummiin iltoihin ja öihin. Mukana upea puuhalko tuliefekti. Sen romanttinen turvallinen loiste sopii erinomaisesti lapsiperheillekin. Halutessasi se toimii myös lämmittäjänä, teho 0 -750 - 1500 W. Leveys 84 cm
TARJOUS VOIMASSA NIIN KAUAN KUIN TAVARAA RIITTÄÄ. 

299,00 €
499,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Winslow 36 ECO LED Optiflame®
Uusi Optiflame malli, seinätakka Winslow 36 ECO LED Optiflame®Winslow 36 ECO LED Optiflame® on sähkötakka, jaloilla pöydälle, seinälle tai seinään osittain upotettavaksi.Takassa uusin ECO LED teknologia liekkiefekti ja 0/1300/1600 W lämmitin. Kaukosäädin, lämmitys ja liekkiefekti toimivat erikseen. Kaareva musta lasirunko ja värillinen taustavalo luo tunnelmaa, lisääefektiä, näköä ja lisää efektiä.OptiFlame liekki. ECO LED. Leveys 91,5 cm.
449,00 €
499,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Winslow 42 ECO LED Optiflame®
Uusi Optiflame malli, seinätakka Winslow 42 ECO LED Optiflame®Winslow 42 ECO LED Optiflame® on sähkötakka, jaloilla pöydälle, seinälle tai seinään osittain upotettavaksi.Takassa uusin ECO LED teknologia liekkiefekti ja 0/1300/1600 W lämmitin. Kaukosäädin, lämmitys ja liekkiefekti toimivat erikseen. Kaareva musta lasirunko ja värillinen taustavalo luo tunnelmaa, lisääefektiä, näköä ja lisää efektiä.OptiFlame liekki. ECO LED. Leveys 106,7 cm.
599,00 €
649,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Winslow 48 ECO LED Optiflame®
Uusi Optiflame malli, seinätakka Winslow 48 ECO LED Optiflame®Winslow 48 ECO LED Optiflame® on sähkötakka, jaloilla pöydälle, seinälle tai seinään osittain upotettavaksi.Takassa uusin ECO LED teknologia liekkiefekti ja 0/1300/1600 W lämmitin. Kaukosäädin, lämmitys ja liekkiefekti toimivat erikseen. Kaareva musta lasirunko ja värillinen taustavalo luo tunnelmaa, lisääefektiä, näköä ja lisää efektiä.OptiFlame liekki. ECO LED. Leveys 121,9 cm.
649,00 €
699,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Ignite XL 50, ECO LED Optiflame®

Uusi leveä malli seinätakka ECO LED Ignite XL 50. Leveys 130 cmIgnite XL on sähkötakka, seinälle tai seinään osittain upotettavaksi.Takassa uusin ECO LED teknologia liekkiefekti ja sisäänrakennettu lämpöpuhallin. Takan lasipinta toimii lämmönlähteenä ja takassa on säädettävä liekinsäätö. OptiFlame liekkiä on vaikea erottaa aidosta tuliliekista. Monta eri väriä tunnelman mukaan.


1 099,00 €
1 159,00 €
Sähkötakka Ignite XL 74, ECO LED Optiflame®
Uusi erittäin leveä malli seinätakka ECO LED Ignite XL 74. Leveys 194 cmIgnite XL on sähkötakka, seinälle tai seinään osittain upotettavaksi.Takassa uusin ECO LED teknologia liekkiefekti ja sisäänrakennettu lämpöpuhallin. Takan lasipinta toimii lämmönlähteenä ja takassa on säädettävä liekinsäätö. OptiFlame liekkia on vaikea erottaa aidosta tuliliekista.
1 799,00 €
Sähkötakka Ignite XL 100, ECO LED Optiflame®
Uusi erittäin leveä malli seinätakka ECO LED Ignite XL 100. Leveys 254,5 cmIgnite XL on sähkötakka, seinälle tai seinään osittain upotettavaksi.Takassa uusin ECO LED teknologia liekkiefekti ja sisäänrakennettu lämpöpuhallin. Takan lasipinta toimii lämmönlähteenä ja takassa on säädettävä liekinsäätö. OptiFlame liekkia on vaikea erottaa aidosta tuliliekista.
1 999,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Nissum Optimyst ECO
Taulumallinen lasikehyksinen Nissum sähkötakka ripustetaan seinälle. 2 kokoa, Nissum 74,4 cm leveä ja Nissum L 88,7 cm leveäTunnelmallisessa takassa on erittäin aidonnäköiset liekit. Ainutlaatuinen OptiMyst liekkiefekti. Elegantti muotoilu ja kaunis musta lasi.
1 299,00 €
1 449,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka seinälle lämmittimellä 16, ECO LED Optiflame®
Seinälle kiinnitettävä moderni design ECO LED OptiFlame sähkötakka. Upeaa Eurooppalaista muotoilua ja laatua.Takka soveltuu hyvin koteihin, sisätiloihin ja julkisiin kohteisiin. Lämmitin teho 420WKaunis ja todentuntuinen OptiFlame liekkiefekti. Tyylikäs musta lasireunus. Leveys 120 cm.
1 149,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Malibu 24", kaareva lev. 60 cm, Musta tai Valk
Malibu 24" sähkötakka on kaareva sähkötakka, musta tai valkoinen
Sähkötakan luonnollista liekkiä muistuttava valoefekti luo taianomaisen tunnelman tummiin iltoihin ja öihin. Mukana upea uusi Kristallikivi tuliefekti. Sen romanttinen turvallinen loiste sopii erinomaisesti lapsiperheillekin. Halutessasi se toimii myös lämmittäjänä, teho 0 -750 - 1500 W
Leveys 60 cm

299,00 €
329,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Toluca ECO LED, Optiflame®
Uusi Optiflame malli, seinätakka Toluca ECO LEDToluca on sähkötakka, seinälle tai seinään osittain upotettavaksi.Takassa uusin ECO LED teknologia liekkiefekti ja 0/1000/2000 W lämmitin.Suora musta lasirunko ja värillinen taustavalo luo tunnelmaa, lisääefektiä.OptiFlame liekki. ECO LED
449,00 €
549,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Vivente 75 ECO LED Optiflame®
Seinälle kiinnitettävä integroitava moderni design Vivente 75 ECO LED OptiFlame sähkötakka. Upeaa Eurooppalaista muotoilua ja laatua. Kaunis ja todentuntuinen OptiFlame liekkiefekti. Lämmitysteho jopa 1500 W.Tarvittaessa monesta suunnasta näkyvä uutuus sähkötakka, tyylikäs ja moderni Dimlex sähkötakka.Sisustus polttopuut ja vaihtoehtona kristallit. Vaihda liekin väriä tunnelman mukaan. 4 eri seinätaustaa takan sisälle.Leveys 75 cm
1 890,00 €
1 990,00 €