Turvalliset ja patentoidut BIOETANOL takat sisälle. Nauti aidosta elävästä tulesta ja sen tuomasta lämmöstä.

Biotakat sisälle

Turvalliset ja patentoidut BIOETANOL takat ovat sisustukselliisia ja käytännöllisiä sisustuselementtejä sisällä. Takkahenki.fi esittelee sisätiloihin tarkoitetun patentoitun ja sertifioidun bioetanol tuotteet: TÜV sertfioitu turvallinen poltin.
Tämä vallankumouksellinen turvallinen tuote on keraaminen poltin Bio Etalonille, polttimissa on imevää keraamista materiaalia sisällä, näin poltin on erittäin taloudellinen ja turvallinen. Rakennelma estää myös haihtumasta kaasuhöyryjä.
Poltin on helppo ja turvallinen sijoittaa takkamanttelin sisälle. Rakenne polttimessa on paras mahdollinen ja kuori ruostumatonta terästä. Tämän polttimen ympärille rakennetaan turvallisimmat Biotakat! Ohessa esittelemme valkoimamme kun haluat turvallisen Biotakan kotiisi! Muista aina tutustua tuotteen ohjeisiin, turvaetäisyyksiin ja varo-ohjeisiin.
Hormittomuutensa ansiosta biotakka on kuin mikä muukin huonekalu ja sen voi sijoittaa kotona lähes mihin tilaan tahansa, myös parvekkeelle tai terassille. Hormiton Biotakka on käyttövalmis melkein suoraan pakkauksesta purettuna eikä monimutkaisia asennuksia tai kokoamista tarvita. Tuotteemme valmistetaan pääosin EU-maissa, kuten Puolassa ja malliston runko tulee Kratki.pl tehtaalta suoraan.

Alennuksessa!
Sisustustakka PLANET, TÜV biotakka
Tyylikäs PLANET design TÜV biotakka on klassinen kodin sisustajaKaunis valkoinen muotoilu mahdollistaa tämän modernin tulipesän unelman ihailun mistä suunnasta tahansa. Voit asettaa sen keskeiselle paikalle tunnelman keskipisteeksi.Turvallinen TÜV setifioitu bio etanol poltin.
- nyt myös mustana!
999,00 €
1 099,00 €
Alennuksessa!
Sisustustakka FEBRUARY, valkoinen TÜV biotakka
Edustava FEBRUARY design TÜV biotakka on klassinen kodin sisustajaKaunis valkoinen muotoilu mahdollistaa tämän modernin tulipesän unelman ihailun mistä suunnasta tahansa. Voit asettaa sen keskeiselle paikalle tunnelman keskipisteeksi.Turvallinen TÜV setifioitu bio etanol poltin.
- nyt myös mustana
969,00 €
1 069,00 €
Alennuksessa!
Sisustustakka LEGIONIS, turvallinen TÜV biotakka
Miellyttävä LEGIONS design TÜV biotakka on näyttävä klassinen kodin sisustajaKaunis valkoinen muotoilu mahdollistaa tämän modernin tulipesän unelman ihailun mistä suunnasta tahansa. Voit asettaa sen keskeiselle paikalle tunnelman keskipisteeksi.Turvallinen TÜV setifioitu bio etanol poltin.- nyt myös musta väri.
999,00 €
1 099,00 €
Alennuksessa!
Sisustustakka OCTOBER, turvallinen TÜV biotakka
Miellyttävä OCTOBER design TÜV biotakka on klassinen kodin tai salin sisustajaKaunis valkoinen klassinen muotoilu mahdollistaa tämän modernin tulipesän unelman ihailun mistä suunnasta tahansa. Voit asettaa sen keskeiselle paikalle tunnelman keskipisteeksi.Turvallinen TÜV-sertifioitu bio etanol poltin. - Nyt myös mustana!
1 098,00 €
1 198,00 €
Alennuksessa!
Sisustustakka SIERRA, valkoinen torni TÜV biotakka
Tornimuotoinen Sierra design biotakka on moderni tilaa säästävä biotakka.Kaunis valkoinen selkeä muotoilu mahdollistaa tämän modernin tulipesän unelman ihailun mistä suunnasta tahansa. Voit asettaa sen keskeiselle paikalle tunnelman keskipisteeksi. Sen paras ominaisuus on lämmittävä, kaunis ja aito tuli.Turvallinen TÜV sertifioitu bio etanol poltin.
599,00 €
699,00 €
Alennuksessa!
Sisustustakka November, turvallinen TÜV biotakka
Klassinen NOVEMBER design TÜV biotakka on kaunis kodin sisustajaAjaton valkoinen muotoilu mahdollistaa tämän modernin tulipesän unelman ihailun mistä suunnasta tahansa. Voit asettaa sen keskeiselle paikalle tunnelman keskipisteeksi.Turvallinen TÜV sertfioitu bioetanol poltin.- nyt myös mustana
799,00 €
899,00 €
Alennuksessa!
Biotakka DECEMBER TÜV
Tyylikäs ja kookas, klassinen manttelimallinen myvin viimeitelty Bio-koristetakka tuo tunnelmaa ilman hormia. Klassinen perusmuotoilu ja TÜV turvasertifikaatilla hyväksytty poltin, takka missä yhdistyvät laatu, muotoilu ja turvallisuus.Mainio malli ja näyttävä.
Nyt myös mustana!
1 099,00 €
1 199,00 €
Alennuksessa!
Biotakka Romeo TÜV, uljas pylväs
Romeo on Biotakka hyvä ulko- ja sisäkäyttöön. Arvokas väri, pylväsmallinen ryhti ja näyttävä aito tuli hieman korkeammalla. Sisällä turvallinen TÜV poltin.Toimii hyvin kotona, terassilla, ukona tai vaikka kylpytiloissa.Suosittu malli hotellien ja ravintoloiden sekä tapahtumien yhteydessä.
399,00 €
489,00 €
Alennuksessa!
Biotakka June TÜV, kaksipuoleinen sisustustakka
June, moderni ja ajaton pienikokoinen biotakka. TÜV sertfioitu turvallinen poltinKaksipuoleisuus antaa mahdollisuuksia sijoittelulle! Käsitelty molemmilta puolilta. Elävä liekki luo tarunomaisen tunnelman tummiin iltoihin ja öihin. Sisustustakka tuo luoksesi lämpöä ja onnea.
- nyt myös mustana! 
799,00 €
849,00 €
Alennuksessa!
Sisustustakka QUAERERE, valkoinen TÜV biotakka
Miellyttävä QUAERERE design TÜV biotakka on moderni kodin sisustajaKaunis valkoinen muotoilu mahdollistaa tämän modernin tulipesän unelman ihailun mistä suunnasta tahansa. Voit asettaa sen keskeiselle paikalle tunnelman keskipisteeksi.Turvallinen TÜV sertfioitu bioetanol poltin.
- nyt myös mustalla värillä
999,00 €
1 099,00 €
Biotakka June TÜV, sisustustakka
June, moderni ja ajaton biotakka. TÜV sertfioitu turvallinen poltinKratkin muodoiltaan pienikokoinen perustakka kotiin ja julkitilaan. Elävä liekki luo tarunomaisen tunnelman tummiin iltoihin ja öihin. Sisustustakka tuo luoksesi lämpöä ja onnea.
- nyt myös mustalla värillä
699,00 €
Sisustustakka August, TÜV biotakka
Miellyttävä August design TÜV biotakka on klassinen kodin sisustajaViimeistelty valkoinen tai musta muotoilu mahdollistaa tämän modernin tulipesän unelman ihailun mistä suunnasta tahansa. Voit asettaa sen keskeiselle paikalle tunnelman keskipisteeksi.Turvallinen TÜV setifioitu bio etanol poltin.
- nyt myös mustalla värillä
1 195,00 €
Alennuksessa!
Sisustustakka MARCH TÜV, turvallinen biotakka
Miellyttävä MARCH TÜV design biotakka on moderni kodin sisustajaKaunis valkoinen muotoilu mahdollistaa tämän modernin unelma tulipesän ihailun. Voit asettaa sen seinälle keskeiselle paikalle tunnelman keskipisteeksi.Turvallinen TÜV setifioitu bioetanol poltin.
- nyt myös mustana
1 099,00 €
1 299,00 €
Alennuksessa!
Sisustustakka Egzul, valkoinen TÜV biotakka
Upea Egzul design biotakka on kodin tai salin huomatuin sisustajaKaunis MATTA valkoinen klassinen muotoilu mahdollistaa tämän modernin tulipesän unelman ihailun mistä suunnasta tahansa. Voit asettaa sen keskeiselle paikalle tunnelman keskipisteeksi.Turvallinen TÜV sertifioitu bio etanol poltin.
1 099,00 €
1 250,00 €
Alennettu hinta
Biotakka Sunset 52
Biotakka Sunset 52 sopii niin sisälle kuin ulos, luo mukavan ja kotoisan tunnelman  Moniuolinen mitoiltaan 40x52x52 cm, helppo sovittaa sisustukseen sisällä, ulkona terassilla tai parvekkeella.  Hormittomuutensa ansiosta biotakka on kuin mikä muukin huonekalu. Biotakka on käyttövalmis miltei suoraan pakkauksesta purettuna, osat vaan paikalleen.
Valitse väri:
249,00 €
299,00 €
Alennuksessa!
Lasize biotakka, sisustusmalli pyörillä
LASIZE on moderni biotakka, missä on turvallinen biotakkapoltin. Toimii myös tilanjakajana, myös pyörät alla helpottaen liikuttelua.Sisustuksellinen valkoinen RubyFires väri (844),  mdf runko, turvallinen ja helppo sijoittaa!
1 999,00 €
2 399,00 €
Alennuksessa!
Ambiance BIO-takka, TÜV turvallinen sisustustakka
Ambiance on moderni biotakka, missä on aito liekki turvallisesti, TÜV- sertifioidulla polttimella.
Ambiance toimii myös tilanjakajana!Sisutuksellinen valkoinen  väri (844).  Turvallinen ja helppo sijoittaa!Tämän mallin suunnittelu perustuu suureen kokoon, näyttävään takkaan. Huoneessa, johon takka on sijoitettu, on takana tumma lasipaneeli, tämä lasipaneeli antaa lisäsyvyyttä liekkiefektille. Ambiance on saatavana myös läpinäkyvänä mallina.
3 299,00 €
3 599,00 €
Alennuksessa!
Biotakka Romeo W TÜV, uljas valkoinen pylväs
Valkoinen Romeo on Biotakka hyvä ulko- ja sisäkäyttöön. Arvokas väri, ryhti ja näyttävä aito tuli.Sisällä turvallinen TÜV poltin.Toimii hyvin kotona, terassilla, ukona tai vaikka kylpytiloissa.Suosittu malli hotellien ja ravintoloiden sekä tapahtumien yhteydessä.
399,00 €
489,00 €
Alennuksessa!
Sisustustakka ECHO CIRCLE 50 TÜV biotakka
Uusi ECHO CIRCLE 50 TÜV biotakka on moderni kodin sisustajaViimeistelty metallilla ja musta muotoilu mahdollistaa tämän modernin tulipesän unelman ihailun mistä suunnasta tahansa. Voit asettaa sen keskeiselle paikalle tunnelman keskipisteeksi.Turvallinen TÜV setifioitu bio etanol poltin. 
1 295,00 €
1 395,00 €
Alennuksessa!
Sisustustakka ECHO CIRCLE 70 TÜV biotakka
Uusi ECHO CIRCLE 70 TÜV biotakka on moderni kodin sisustajaViimeistelty metallilla ja musta muotoilu mahdollistaa tämän modernin tulipesän unelman ihailun mistä suunnasta tahansa. Voit asettaa sen keskeiselle paikalle tunnelman keskipisteeksi.Turvallinen TÜV setifioitu bio etanol poltin. 
1 495,00 €
1 595,00 €
Alennuksessa!
Sisustustakka Pedestal PAR 50 TÜV biotakka
Uusi Pedestal PAR  50 TÜV biotakka on moderni kodin sisustajaViimeistelty metallilla ja musta muotoilu mahdollistaa tämän modernin tulipesän unelman ihailun mistä suunnasta tahansa. Voit asettaa sen keskeiselle paikalle tunnelman keskipisteeksi.
- jalan voi sijoittaa myös ylösTurvallinen TÜV sertifioitu bio etanol poltin. 
1 395,00 €
1 495,00 €