Valurautatakat ja kevyttakat ovat oivallisia tuomaan nopeasti lämpöä huonetilaan. Meillä on upea valikoima erilaisia kevyttakkoja

Kevyttakat, valurautatakat

Takkahenki.fi tarjoaa laadukkaan malliston kiertoilma takkoja sekä valurautatakkoja, suunnittelitpa sitten pientä saunatupaa, modernia edustustilaa tai vaikka näyttävää tilanjakajaa.

Kevyttakat ja kamiinat toimivat kiertoilma- tai säteilyperiaatteella. Valikoimasta löytyy puulämmitteisiä takkoja erikokoisiin ja -tyylisiin tiloihin. Suurin osa kevyttakoista ja kamiinoista on saanut pohjoismaisen ympäristömerkin, Joutsenmerkin, joka tarkoittaa takkojemme olevan ympäristöystävällisiä, huolellisesti testattuja ja turvallisia. Meiltä löydät kiertoilmatakoista takkamerkit Rais ja Kratki. Morsø takat ei toistaiseksi ole saatavilla. Kamiinat, valurautatakat ja muut kevyttakat ovat oivallisia tuomaan nopeasti lämpöä huonetilaan. Meillä on upea valikoima erilaisia Kratkin kevyttakkoja ja kamiinoita.
Valikoimastamme löydät siis kompaktit kevyttakat, mainiot kamiinat, saatavilla myös takkasydämet ja sopivat takkakasetit. - Hormittomat takat, ekologiset biotakat sekä uutuutena sähkötakat on eri tuoteryhmissä.
Tutustu tuoteryhmiin klikkaamalla alla olevia linkkejä ja kurkista millaisia laadukkaita malleja kohtuuhintaan on saatavilla.
Paljon tarjouksessa olevia takkoja!

Alennuksessa!
Kiertoilmatakka leveä KOZA AB S/2
Tyylikäs leveällä lasiluukulla varustettu leveämpi kiertoilmatakka KOZA AB S/2  Tulipesä on valmistettu Acumotte keraamivalu elementeistä ja ne mahdollistavat puhtaan polttotekniikansekä kestävät käytössä pitkään. Valurautaiset arinat, joiden alla nostettava tuhka-astia. Hormiliitäntä päältä tai takaa.Lasiluukku pysyy puhtaana puhtaan polttotekniikan ansiosta.
2 895,00 €
3 095,00 €
Alennuksessa!
Rais Pilar 193 -kevyttakka, Classic
Selkeä, pyöreä takka suurella, kaarevalla lasiovella.
Todella näyttävä, hieno näkymä tuleen. Musta terästakka, lasi-ikkuna ja teräsoviVärilisä (saatavina väreinä valkoinen, platina, nikkeli, hopea tai mocca)
Tutustu suunitteluohjelmaan ja luo räätälöity versio sinulle
7 999,00 €
8 224,00 €
Rais Q-Tee 85 -kevyttakka
Ensiluokkaista muotoilua. Näyttää vaikuttavalta, mutta todellisuudessa se ei vaadi paljoakaan tilaa.
Suuri ikkuna laeilla mahdollistavat näkymän eteen.
Tutustu suunitteluohjelmaan ja luo räätälöity versio sinulle
Rais Q-tee sarjassa on usemapi versio, -85 versio on korkein.
3 243,00 €
Alennuksessa!
Rais Viva 120 L -kevyttakka
Rais Viva 120 L on selkeä, pyöreä takka suurella, kaarevalla lasiovella.
Todella näyttävä kevyttakka, hieno näkymä tuleen.
Saatavilla myös kaasu käyttöisenä.Tutustu suunitteluohjelmaan ja luo räätälöity versio sinulle
4 899,00 €
4 963,00 €
Alennuksessa!
Rais Rina Classic kevyttakka
Tämä tyylikäs malli omaa elegantin, pyöristetyn etuosan, viistot sivut ja vie hyvin vähän tilaa.
Valtavan lasiluukun läpi tuli näkyy vaikuttavasti tilaan kuin tilaan.Rina on ihanteellinen takka niin kotiin kuin mökillekkin - kokonsa puolesta se sopii pieniin tiloihin.
Tutustu suunitteluohjelmaan ja luo räätälöity versio sinulle
3 099,00 €
3 185,00 €
Alennuksessa!
Rais Q-Be -kevyttakka
Rais Q-Be suunniteltu niin, jotta voit kääntää takkasydäntä.
Suurella kahteen suuntaan ikkunalla varustettu takka, joka valaisee tilan lämmöllä.
Tutustu suunitteluohjelmaan ja luo räätälöity versio sinulle
6 999,00 €
7 173,00 €
Alennuksessa!
Rais Q-Tee 2 -kevyttakka ilman sokkelia
Rais Q-Tee 2 on pienempi takka erittäin tilavalla tulipesällä
Voidaan lämmittää myös hiilellä, koska tulipesä on erittäis luja. Suuren ikkunan läpi liekit näkyvätfantastisella tavalla. Kahva on kaikkein taitavimpien luomaa mestarillista käsityötä.
Tutustu suunitteluohjelmaan ja luo räätälöity versio sinulle
3 496,00 €
3 536,00 €
Alennuksessa!
Rais Bionic Fire -kevyttakka
Rais Bionic -kevyttakka
Rais Bionic Fire on omaa luokkaansa takkojen joukossa. Tämä uudelleen kehitetty takka palaa niin tehokkaasti, että savussa ei voida mitata hiukkaspäästöjä. Kaksiosainen tulipesä huolehtii siitä, että tuli palaa myös alaspäin, mikä mahdollistaa optimaalisen palamisen. Rais Bionic Fire on mestariteos, joka sopii modernia muotoilua rakastavalle.
Tutustu suunitteluohjelmaan ja luo räätälöity versio sinulle
8 599,00 €
8 725,00 €
Alennuksessa!
Rais Q-TEE -kevyttakka 57 seinämalli
Uusi Rais-malliston pieni, toimiva ja yksinkertainen takka, joka on muodoltaan kubistinen.
Q-Tee sopii vähemmän lämpöä vaativaan tilaan ja pieniin huoneisiin. Järkevä ja klassinen design. Muoto takaa tehokkaan palamisen.Rais Q-Tee seinämalli on pieni, toimiva ja yksinkertainen tulisija, jonka kubistinen, tyylikkäästi suunniteltu ulkomuoto sopii loistavasti osaksi monenlaista sisustusta. Q-Tee tulisijassa on viilennetty kahva ja suuri sulkujärjestelmä, ja se kiinnitetään suoraan seinään.
Tutustu suunitteluohjelmaan ja luo räätälöity versio sinulle
3 227,00 €
3 327,00 €
Alennuksessa!
Rais Nexo 140-kevyttakka
Rais Nexo 140 edustaa suoraviivaisia muotoja ja on klassikko malli.
Nexoa on saatavilla monta eri kokoa ja monia muita ykistyiskohtia.
Tutustu suunitteluohjelmaan ja luo räätälöity versio sinulle
5 499,00 €
5 612,00 €
Alennuksessa!
Valurautatakka K7 STOVE 130 - Kratki
Valurautatakka K7 on jykevä ja tehokas lämpökeskus.
Maksimaalinen lämmön käyttö ja ongelmaton toiminta laadukkaasta valuraudasta valmistettujen 8 mm paksujen seinien ansiosta. Polttoainehiukkasten palaminen deflektorin ansiosta, joka pidentää pakokaasun reittiä. Polttoprosessin manuaalinen ohjaus tuhkakupin kautta.Lasiluukku lisää käyttömukavuutta. Runko: valurautaaLuukku: valurautaa ja lasia Korkeus: 557mm Piipun lähtö 130 mm
690,00 €
990,00 €
Alennuksessa!
Rais Nexo 100-kevyttakka uusi
Rais Nexo 100 edustaa suoraviivaisia muotoja ja on klassikko malli.
Nexoa on saatavilla monta erikokoa ja monia muita ykistyiskohtia.
Tutustu suunitteluohjelmaan ja luo räätälöity versio sinulle
3 999,00 €
4 094,00 €
Alennuksessa!
Puuteline LogRack - halkoteline lattiamalli
Nykyaikainen design lattiapintainen Puuteline LogRack, design and quality by Arpe Studio
Tämä tyylikäs lattiapintainen Puuteline LogRack on valmistettu viimeisimmän teräksentuotantoteknologian avulla. Tämä on kaunis, moderni teos ja sen hieno muoto, luonnon teräviä ja terävät muodot on näyttävät.

99,00 €
129,00 €
Alennuksessa!
ANTARES TERÄSTAKKA Ø 150, 10 KW - Kratki
Edullinen ja laadukas teräsuuni takka ANTARESANTARES on moderni ja ekologinen vapaasti seisova terästakka, jolla on mielenkiintoinen geometrinen muoto. ANTARES on moderni, ekologinen, vapaasti seisova terästakka, jolla on mielenkiintoinen geometrinen muoto josta Suomalaiset asiakkamme ovat pitäneet kovasti.Sen yksinkertainen, puolipyöreä muoto ja suuret lasit takaavat erittäin kauniin näkymän tulelle ja kiinnittävät kaikkien huomion.Täydellinen valmistakka: moderni ja ekologinen, vapaasti seisova takka Antares jossa teräskotelo, yhteensopiva saksalaisen BImSchV 2 -standardin kanssa, sopii kaikkiin huoneisiin.  
2 160,00 €
2 490,00 €
Alennuksessa!
Kiertoilmatakka STOVE AB S/DR keramik - Kratki
Edullinen ja laadukas kiertoilmatakka, KOSAN Keramik AB, 3 eri väriä. Lieriömäinen, moderni muotoilu liesi AB on loistava ratkaisu ihmisille, jotka kaipaavat lämpöä, mutta joiden sisätiloissa ei ole tilaa.Tulipesä on koottu keraamielementeistä, jotka parantavat hyötysuhdetta ja parantavat polttotekniikkaa. Jälkipoltto palamattomille savukaasuille tulipesän taustasta, sekä ilmahuuhtelu lasiluukun yläpuolelta. Hyötysuhde todella hyvä 78 %.
1 999,00 €
2 199,00 €
Alennuksessa!
Leveä valurautatakka K8 STOVE - Kratki
Valurautatakka K8 Ø 130 on vahva sekä moderni ja tehokas lämpökeskus.Maksimaalinen lämmön käyttö ja ongelmaton toiminta laadukkaasta valuraudasta valmistettujen 8 mm paksujen seinien ansiosta. Polttoainehiukkasten palaminen deflektorin ansiosta, joka pidentää pakokaasun reittiä. Polttoprosessin manuaalinen ohjaus tuhkakupin kautta.Iso Lasiluukku lisää käyttömukavuutta ja on näyttävä.Runko: valurautaaLuukku: valurautaa ja lasia K8 leveyttä - Mahtuu hieman pidempikin puu!
999,00 €
1 149,00 €
Alennuksessa!
Rais Nexo 100 Classic -kevyttakka
Rais Nexo 100 Classic edustaa suoraviivaisia muotoja ja on suosittu klassikko malli.
Nexoa on saatavilla monta erikokoa ja monia muita ykistyiskohtia.
Tutustu suunitteluohjelmaan ja luo räätälöity versio sinulle
4 494,00 €
4 614,00 €
Alennuksessa!
Terästakka KOZA AB S/DR 8 KW Ø 150 CONCRETE CREAM - Kratki
Edullinen ja laadukas teräsuuni takka KOZA AB S/DR 8 KW Ø 150 betoni kerma värilläLieriömäinen, nykyaikainen liesi AB on loistava ratkaisu ihmisille, jotka kaipaavat lämpöä, mutta joiden sisustuksessa ei ole paljon tilaa. Valmistettu moderneissa sisustustrendeissä - kermanvärisellä betonilla.
Sisäosan runko ja etuosa kestävät korkeita lämpötiloja valmistuksessa käytetyn korkealaatuisen teräksen ansiosta.
1 899,00 €
1 999,00 €
Alennuksessa!
Kiertoilmatakka KOSAN Keramik AB/S/N - Kratki
Edullinen ja laadukas tolppajalkainen kiertoilmatakka. Tulipesä on koottu keraamielementeistä, jotka parantavat hyötysuhdetta ja parantavat polttotekniikkaa. Jälkipoltto palamattomille savukaasuille tulipesän taustasta, sekä ilmahuuhtelu lasiluukun yläpuolelta. Hyötysuhde todella hyvä: 78 %.
1 949,00 €
2 099,00 €
Alennuksessa!
Valurautatakka K8 kaksipuoleinen STOVE - Kratki
Valurautatakka K8 tunnel Ø 130 on vahva sekä moderni ja tehokas lämpökeskus.2 ovea, tulipesä näyttö ja käyttö kahta puolen!
Maksimaalinen lämmön käyttö ja ongelmaton toiminta laadukkaasta valuraudasta valmistettujen 8 mm paksujen seinien ansiosta. Polttoainehiukkasten palaminen deflektorin ansiosta, joka pidentää pakokaasun reittiä. Polttoprosessin manuaalinen ohjaus tuhkakupin kautta.Leveä Lasiluukku lisää käyttömukavuutta, isommat puut ja näkyvyys!Runko: valurautaaLuukku: valurautaa ja lasiaMahtuu hieman pidempikin puu!
1 099,00 €
1 259,00 €
Alennuksessa!
Rais Nexo 100 Classic -kevyttakka sivulaseilla
Rais Nexo 100 Classic edustaa suoraviivaisia muotoja ja on klassikko malli.
Nexoa on saatavilla monta erikokoa ja monia muita ykistyiskohtia.
Tutustu suunitteluohjelmaan ja luo räätälöity versio sinulle
4 899,00 €
5 026,00 €