Tulipesät, pihatakat

Tulipesät, pihatakat

Tulipesien ja ulkotakkojen laatu perustuu käsityötaitoon ja luovuuteen, taitoon tehdä metallista. 
Luomme käsityönä toimivia, käytännöllisiä pihatakkoja ja tulisijoja ulkokäyttöön ja näin varmistamme, että olet tyytyväinen pihatakkojemme lopputuotteeseen.

Valmistajamme tiimillä on huippuluokan suunnittelu- ja valmistustaidot ulkotulien ja puutarhakn tulipesien luomiseen. Teräs-, ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu Pihatakka tuote on laadukas ajankin kuluessa. Olemme erikoistunut ulkotulisien, tulipesän, tulipesä suunnittelija-urien, ulkokalusteiden, grillirenkaiden, teräksisten grillausvälineiden, ulko vesilähteiden ja puutarhan teräksisten koristetuotteiden kehittämiseen ja tuotantoon.

Ulkotulisija ja patiotakka mallit tehdään pääosin käsityönä, tarkoitamme myös sitä. 
Olemme investoineet koneisiin, työkaluihin ja koulutukseen käsityöläisemme, jonka avulla voimme tuottaa johdonmukaisella pohjalla huolella ja ammattitaidolla. Piirtämissuunnitelmista muottien, metallien hitsauksen ja lopullisen korkean lopputuloksen ansiosta jokainen tuote on kokonaan luotu itse.

Käyttämämme teräsmetalli on yleensä erittäin kestävä materiaali. Kaikki tuotteet on valmistettu korkeimmilla laatuluokituksilla. Corten-terästuotteemme on valmistettu todellisesta Corten-A-materiaalista, ja niitä esihyyttämästä luonnollista kosteutta saaden aikaan ulkotuotteen, jossa lisää luonnetta, sopien kaikkiin ulkotiloihin.

Alennuksessa!
Pihatakka Bastian Eldstad – 120
Kätevä BBQ Bastian Eldstad – 120 tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Kulmamalli. Korkeus 125 cm.Toimii hiilillä ja puilla!
299,00 €
349,00 €
Alennuksessa!
Pihatakka Bastian Eldstad – 135
Kätevä BBQ Bastian Eldstad – 135 tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Kulmamalli. Korkeus 135 cm.Toimii hiilillä ja puilla!
299,00 €
349,00 €
Alennuksessa!
Tulikori Bastian Eldkorg – 80
Kätevä BBQ Tulikori Bastian Eldkorg – 80 tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Tulikorimalli. Korkeus 80 cm.Mainio tunnelma tulen tuoja!
199,00 €
249,00 €
Alennuksessa!
Pihatakka Bastian Eldstad – 100 rost
Kätevä BBQ Bastian Eldstad – 100 tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Lieriö malli. Korkeus 100 cm. Viimeistelyväri ruoste.Toimii hiilillä ja puilla!
249,00 €
299,00 €
Alennuksessa!
Pihatakka Bastian Eldstad – 150 rost
Kätevä BBQ Bastian Eldstad – 150 tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Kulmamalli. Korkeus 150 cm. Viimeistelyväri ruoste.Toimii hiilillä ja puilla!
299,00 €
349,00 €
Alennuksessa!
Pihatakka Makarima – 199 svart
Kätevä BBQ Pihatakka Makarima – 199 svart, tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Kantikas klassinen malli. Kokonaiskorkeus 199 cm.
Viimeistelyväri tumma, mustaToimii hiilillä ja puilla!
389,00 €
419,00 €
Alennuksessa!
Pihatakka Makarima – 199 silver
Kätevä BBQ Pihatakka Makarima – 199 silver, tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Kantikas klassinen malli. Kokonaiskorkeus 199 cm.
Viimeistelyväri hopeasävyinen metalli, silverToimii hiilillä ja puilla!
389,00 €
419,00 €
Alennuksessa!
Pihatakka Marongo – 152 svart
Kätevä BBQ Pihatakka Marongo – 152 svart, tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Kantikas klassinen malli. Kokonaiskorkeus 152 cm.
Viimeistelyväri tumma, mustaToimii hiilillä ja puilla!
339,00 €
369,00 €
Alennuksessa!
Halkoteline Mombasa – 180
Kätevä Halkoteline Mombasa  – 180,  pihalle, terassille ja mökille, grillauksen tai tunnelman luomiseen avuksi.Laadukasta rautaa. Kantikas klassinen malli. Kokonaiskorkeus 180 cm.
Tyylikäs ja toimiva puupinoaja Mombasa-sarjasta! 
199,00 €
229,00 €
Ruostesuoja, grafiittivoide
Valu- ja takorautapintojen käsittelyyn sisällä ja ulkona.
Grafiittivoide soveltuu rautaisille, taotuille ja valurautaisille tuotteille sisällä ja ulkona. Liesien, kamiinoiden, takansuojusten, ulkogrillien sekä koriste-esineiden esim. vanhojen silitysrautojen pintakäsittelyyn. Suojaa tulipesät tuhkalta, ruosteelta ja epäpuhtauksilta. Lämmönkesto +700°C.
29,90 €
Kolmijalka grilli Ukunda – 140
Kätevä BBQ Kolmijalka grilli Ukunda – 140, tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Valmistus materiaali rautaa. Perinteinen klassinen malli. Kokonaiskorkeus 140 cm.
Viimeistelyväri silver, hopea.Toimii myös retkellä!
189,00 €
Ulkotakka Bastian Eldkorgar - 120
Kätevä BBQ Ulkotakka Bastian Eldkorgar - 120 tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Ulkotakka malli. Korkeus 120 cm.Mainio tunnelma tulen tuoja!
299,00 €
Rautainen SATURN 74 pihatakka
Tällä perinteikkäällä SATURN 74 TULIALUSTALLA saat tulen pysymään pois maasta, ilmassa.Turvallisuus on tärkeä, tällä alustalla tuli ei jää maahan ja voit tarvittaessa viedä hiilet ja poltetut puut pois.
SATURN 74 tuli suojineen saa tilan loistamaan ja elämään.
Kun tuli alkaa hiipumaan, laita verkkosuoja päälle.
199,00 €
Rautainen JUPITER 73 pihatakka
Tällä perinteikkäällä JUPITER 73 TULIALUSTALLA saat tulen pysymään pois maasta, ilmassa.Turvallisuus on tärkeä, tällä alustalla tuli ei jää maahan ja voit tarvittaessa viedä hiilet ja poltetut puut pois.
JUPITER 73 tuli suojineen saa tilan loistamaan ja elämään.
Kun tuli alkaa hiipumaan, laita verkkosuoja päälle.
299,00 €
Rautainen MERKURIUS 91 pihatakka
Tällä perinteikkäällä MERKURIUS 91 TULIALUSTALLA saat tulen pysymään pois maasta, ilmassa.Turvallisuus on tärkeä, tällä alustalla tuli ei jää maahan ja voit tarvittaessa viedä hiilet ja poltetut puut pois.
MERKURIUS 91 tuli suojineen saa tilan loistamaan ja elämään.
Kun tuli alkaa hiipumaan, laita verkkosuoja päälle.
329,00 €