Tulipesät, pihatakat

Tulipesät, pihatakat

Takkahenki.fi tulipesien ja ulkotakkojen laatu perustuu käsityötaitoon ja luovuuteen, taitoon tehdä metallista.

Myymme käsityönä tehtyjä toimivia tulipesiä, käytännöllisiä pihatakkoja ja tulisijoja ulkokäyttöön samalla varmistamme, että olet tyytyväinen pihatakkojemme kesätvuuyteen ja lopputuotteeseen.

Valmistajamme tiimillä on huippuluokan suunnittelu- ja valmistustaidot ulkotulien ja puutarhakan tulipesien luomiseen. Teräs-, ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu Pihatakka tuote on laadukas ajankin kuluessa. Olemme erikoistunut ulkotulisien, tulipesän, tulipesä suunnittelija-urien, ulkokalusteiden, grillirenkaiden, teräksisten grillausvälineiden, ulko vesilähteiden ja puutarhan teräksisten koristetuotteiden kehittämiseen ja tuotantoon.

Ulkotulisija ja patiotakka mallit tehdään pääosin käsityönä, tarkoitamme myös sitä. Käyttämämme takkojen teräsmetalli on erittäin kestävä materiaali. Kaikki tuotteet on valmistettu korkeimmilla laatuluokituksilla. Ruosteiset Corten-terästuotteemme on valmistettu todellisesta Corten-A-materiaalista, ja niitä esihyyttämästä luonnollista kosteutta saaden aikaan ulkotuotteen, jossa lisää luonnetta, sopien kaikkiin ulkotiloihin.

Alennuksessa!
Pihatakka Bastian Eldstad – 120
Kätevä BBQ Bastian Eldstad – 120 tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Kulmamalli. Korkeus 125 cm.Toimii hiilillä ja puilla!
299,00 €
349,00 €
Alennuksessa!
Pihatakka Bastian Eldstad – 135
Kätevä BBQ Bastian Eldstad – 135 tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Kulmamalli. Korkeus 135 cm.Toimii hiilillä ja puilla!
299,00 €
349,00 €
Alennuksessa!
Tulikori Bastian Eldkorg – 80
Kätevä BBQ Tulikori Bastian Eldkorg – 80 tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Tulikorimalli. Korkeus 80 cm.Mainio tunnelma tulen tuoja!
199,00 €
249,00 €
Alennuksessa!
Pihatakka Bastian Eldstad – 100 rost
Kätevä BBQ Bastian Eldstad – 100 tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Lieriö malli. Korkeus 100 cm. Viimeistelyväri ruoste.Toimii hiilillä ja puilla!
249,00 €
299,00 €
Alennuksessa!
Pihatakka Bastian Eldstad – 150 rost
Kätevä BBQ Bastian Eldstad – 150 tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Kulmamalli. Korkeus 150 cm. Viimeistelyväri ruoste.Toimii hiilillä ja puilla!
299,00 €
349,00 €
Alennuksessa!
Pihatakka Makarima – 199 svart
Kätevä BBQ Pihatakka Makarima – 199 svart, tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Kantikas klassinen malli. Kokonaiskorkeus 199 cm.
Viimeistelyväri tumma, mustaToimii hiilillä ja puilla!
389,00 €
419,00 €
Alennuksessa!
Pihatakka Makarima – 199 silver
Kätevä BBQ Pihatakka Makarima – 199 silver, tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Kantikas klassinen malli. Kokonaiskorkeus 199 cm.
Viimeistelyväri hopeasävyinen metalli, silverToimii hiilillä ja puilla!
389,00 €
419,00 €
Alennuksessa!
Pihatakka Marongo – 152 svart
Kätevä BBQ Pihatakka Marongo – 152 svart, tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Kantikas klassinen malli. Kokonaiskorkeus 152 cm.
Viimeistelyväri tumma, mustaToimii hiilillä ja puilla!
339,00 €
369,00 €
Alennuksessa!
Halkoteline Mombasa – 180
Kätevä Halkoteline Mombasa  – 180,  pihalle, terassille ja mökille, grillauksen tai tunnelman luomiseen avuksi.Laadukasta rautaa. Kantikas klassinen malli. Kokonaiskorkeus 180 cm.
Tyylikäs ja toimiva puupinoaja Mombasa-sarjasta! 
199,00 €
229,00 €
Ruostesuoja, grafiittivoide
Valu- ja takorautapintojen käsittelyyn sisällä ja ulkona.
Grafiittivoide soveltuu rautaisille, taotuille ja valurautaisille tuotteille sisällä ja ulkona. Liesien, kamiinoiden, takansuojusten, ulkogrillien sekä koriste-esineiden esim. vanhojen silitysrautojen pintakäsittelyyn. Suojaa tulipesät tuhkalta, ruosteelta ja epäpuhtauksilta. Lämmönkesto +700°C.
29,90 €
Kolmijalka grilli Ukunda – 140
Kätevä BBQ Kolmijalka grilli Ukunda – 140, tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Valmistus materiaali rautaa. Perinteinen klassinen malli. Kokonaiskorkeus 140 cm.
Viimeistelyväri silver, hopea.Toimii myös retkellä!
189,00 €
Ulkotakka Bastian Eldkorgar - 120
Kätevä BBQ Ulkotakka Bastian Eldkorgar - 120 tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Ulkotakka malli. Korkeus 120 cm.Mainio tunnelma tulen tuoja!
299,00 €
Rautainen SATURN 74 pihatakka
Tällä perinteikkäällä SATURN 74 TULIALUSTALLA saat tulen pysymään pois maasta, ilmassa.Turvallisuus on tärkeä, tällä alustalla tuli ei jää maahan ja voit tarvittaessa viedä hiilet ja poltetut puut pois.
SATURN 74 tuli suojineen saa tilan loistamaan ja elämään.
Kun tuli alkaa hiipumaan, laita verkkosuoja päälle.
199,00 €
Rautainen JUPITER 73 pihatakka
Tällä perinteikkäällä JUPITER 73 TULIALUSTALLA saat tulen pysymään pois maasta, ilmassa.Turvallisuus on tärkeä, tällä alustalla tuli ei jää maahan ja voit tarvittaessa viedä hiilet ja poltetut puut pois.
JUPITER 73 tuli suojineen saa tilan loistamaan ja elämään.
Kun tuli alkaa hiipumaan, laita verkkosuoja päälle.
299,00 €
Rautainen MERKURIUS 91 pihatakka
Tällä perinteikkäällä MERKURIUS 91 TULIALUSTALLA saat tulen pysymään pois maasta, ilmassa.Turvallisuus on tärkeä, tällä alustalla tuli ei jää maahan ja voit tarvittaessa viedä hiilet ja poltetut puut pois.
MERKURIUS 91 tuli suojineen saa tilan loistamaan ja elämään.
Kun tuli alkaa hiipumaan, laita verkkosuoja päälle.
329,00 €
Alennuksessa!
Savustinkaappi kaasuliedelle Mustang
Savustinkaappi kaasuliedelle, tuottajana Mustang, Savusta kaasugrillin sivupolttimella!Savustinkaapin voi näppärästi asentaa grillin sivukeittimen päälle ja valmistaa herkulliset kalat ja lihat muun grilliruuan kanssa. Kaappi saa lämmön alla olevasta kaasuliekistä, ja riittää kun lisäät vain savustuspuruja tai -lastuja savustimen pururasiaan ja savustettavan lihan tai kalan sisälle savustinkaappiin.
39,00 €
99,00 €
Alennuksessa!
Festival hiiligrilli valkoinen
Festival hiiligrilli valkoinenPieni, lyhytjalkainen Festival-pallogrilli on helppo ottaa mukaan. Erinomainen kaveri esimerkiksi piknikille ja festareille.
Festival hiiligrilli on kevyt ja kätevä.
12,90 €
22,90 €
Alennuksessa!
DIGOS Pizza Uuni - pelletti
Kätevä DIGOS Pizza Uuni - pelletti käyttöinen pizza-uuni ulos terassille.Laadukasta rautaa ja alumiinia sekä kivinen pizzakivilevy. Kantikas klassinen malli. Kokonaiskorkeus 49,9 cm.
Viimeistelyväri hopea - metalli.Toimii pelleteillä!
269,00 €
299,00 €
Alennuksessa!
Hamnå Pizza Uuni - pelletti
Kätevä Hamnå Pizza Uuni - pelletti käyttöinen pizza-uuni ulos terassille.Laadukasta rautaa ja alumiinia sekä kivinen pizzakivilevy. Kantikas klassinen malli. Kokonaiskorkeus 68,1 cm.
Viimeistelyväri hopea - metalli.Toimii pelleteillä!
299,00 €
329,00 €
Alennuksessa!
Bukom Pizza Uuni - kaasukäyttöinen
Nopea Bukom Pizza Uuni - kaasukäyttöinen pizza-uuni ulos terassille.Laadukasta rautaa ja kivinen pizzakivilevy. Käytetty ja hyväksi todettu klassinen malli. Kokonaiskorkeus 40 cm.
Viimeistelyväri tumma - musta.Toimii kaasulla!
359,00 €
389,00 €
Alennuksessa!
Kerang Pizza Uuni - kaasukäyttöinen
Nopea Kerang Pizza Uuni - kaasukäyttöinen pizza-uuni ulos terassille.Laadukasta terästä ja kivinen pizzakivilevy. Käytetty ja hyväksi todettu klassinen malli. Kokonaiskorkeus 56,5 cm.
Viimeistelyväri teräs ja musta.Toimii kaasulla!
359,00 €
389,00 €