Biotakka on aito sisustustakka— aitoa tulta - oikeaa tunnelmaa. Turvalliset biotakat, sertifioidut EU mallit.

Biotakat, sisustustakat

Biotakka on aito sisustustakka— aitoa tulta - oikeaa tunnelmaa.
Hormittomuutensa ansiosta bioetanolitakka on kuin mikä muukin huonekalu ja sen voi sijoittaa kotona lähes mihin tilaan tahansa, myös parvekkeelle tai terassille. Biotakka on käyttövalmis sisustustakka melkein suoraan pakkauksesta purettuna, eikä monimutkaisia asennuksia tai kokoamista tarvita. Bioetanolitakka tuottaa lämpöä mallista riippuen 1000-3000 W. Palamisessa syntyy ainoastaan lämpöä, vesihöyryä sekä pieni määrä hiilidioksidia. Tilan tuuletuksesta pitää huolehtia ja takoissa tulee käyttää ainoastaan valmistajan suosittelemaa bioetanolia. Valikoimiimme sisältyvät myös pienet biotulet sekä esim. jo olemassa oleviin tulisijoihin sijoitettavat tulipesät. Hinta on näin edullinen, tarjous koristetakat. Biotakat ja -tulet soveltuvat tunnelman tekijäksi ja lämmönlähteeksi mitä erilaisimpiin kohteisiin, bioetanol takka kerrostalo kotiin on jo arkipäivää, usein myös koristetakkana mökillä.Tyylikkäät ja kevyet biotakat on helppo siirtää huoneesta toiseen. Meiltä edullisesti designtakka lämpöä tuomaan: - kotiin - kesämökeille - siirtolapuutarhamökeille - yrityksille - kerrostaloon - rivitaloon Isommista määristä, tarjoushinta.

Alennettu hinta
Biotakka Smart pieni
Pieni Smart pöytätakka sopii niin sisälle kuin ulos, luo mukavan ja kotoisan tunnelman  Pienikokoinen mitoiltaan, helppo sovittaa sisustukseen sisällä, ulkona terassilla tai parvekkeella.  Hormittomuutensa ansiosta biotakka on kuin mikä muukin huonekalu. Biotakka on käyttövalmis miltei suoraan pakkauksesta purettuna, osat paikalleen.
89,00 €
119,00 €
Biotakka Supreme 90 TÜV, valkoinen tai musta
Seinälle kiinnitettävä moderni design Bio Ethanol takka TÜV 2 eri kehysväriä: valkoinen tai musta    Leveys: 90 cm, syvyys vain 14 cmSisällä turvallinen TÜV sertifioitu poltin.
399,00 €
Alennuksessa!
Biotakka GOLF TÜV, seinälle
GOLF TÜV biotakka, selkeä ja turvallinen, seinäkiinnitteinen
Joululahjaksi!Moderni ja kaunis muotoilu. Aitoa tunnelmaa elävällä tulella.Hormiton ja savuton biotakka on ihanteellinen ratkaisu jokaiseen kotiin.Kevyt muotoilunsa ansiosta vie vähän tilaa ja soveltuu helposti sisustukseen.
229,00 €
279,00 €
Alennuksessa!
Biotakka JULIET 1800 TÜV, seinälle
JULIET 1800 TÜV-biotakka, selkeä ja turvallinen, seinäkiinnitteinen malliModerni ja kaunis muotoilu. Aitoa tunnelmaa elävällä tulella.Hormiton ja savuton biotakka on ihanteellinen ratkaisu jokaiseen kotiin.Muotoilunsa ansiosta vie vähän tilaa ja soveltuu helposti sisustukseen.Leveys 180 cm3 kpl TÜV sertfioitua turvallisinta poltinta
549,00 €
599,00 €
Biotakka SMART WHITE-STONE TÜV polttimella


Vapaasti lattialla oleva KOMPAKTI Bio Ethanol takka SMART WHITE STONE. Puuosilla 4 eri väriä: valkoinen, harmaa ja pähkinä  Kompakti koko. Sisällä turvallinen TÜV sertifioitu poltin.


439,00 €
Alennettu hinta
Biotakka Stainless pöydälle

Pieni Stainless pöytätakka sopii niin sisälle vaikka pöydälle, luo mukavan ja kotoisan tunnelman  Pienikokoinen mitoiltaan, helppo sovittaa sisustukseen sisällä, kylpyhuoneessa tai tuulettomassa paikassa ulkona terassilla tai parvekkeella.  Hormittomuutensa ansiosta biotakka on kuin mikä muukin huonekalu. Biotakka on käyttövalmis miltei suoraan pakkauksesta purettuna, osat paikalleen.
99,00 €
119,00 €
Alennuksessa!
Biotakka DECEMBER TÜV
Tyylikäs ja kookas, klassinen manttelimallinen myvin viimeitelty Bio-koristetakka tuo tunnelmaa ilman hormia. Klassinen perusmuotoilu ja TÜV turvasertifikaatilla hyväksytty poltin, takka missä yhdistyvät laatu, muotoilu ja turvallisuus.
Nyt myös mustana!
999,00 €
1 099,00 €
Alennuksessa!
Sisustustakka MARCH TÜV, turvallinen biotakka
Miellyttävä MARCH TÜV design biotakka on moderni kodin sisustajaKaunis valkoinen muotoilu mahdollistaa tämän modernin unelma tulipesän ihailun. Voit asettaa sen seinälle keskeiselle paikalle tunnelman keskipisteeksi.Turvallinen TÜV setifioitu bioetanol poltin.
- nyt myös mustana
799,00 €
999,00 €
Alennuksessa!
Sisustustakka Swarovski, kiiltovalkoinen TÜV biotakka
Upea Swarovski design biotakka on kodin tai salin huomatuin sisustajaKaunis KIILTO valkoinen klassinen muotoilu mahdollistaa tämän modernin tulipesän unelman ihailun mistä suunnasta tahansa. Voit asettaa sen keskeiselle paikalle tunnelman keskipisteeksi.Turvallinen TÜV sertifioitu bio etanol poltin.
1 798,00 €
2 095,00 €
Alennuksessa!
Biotakka TANGO 2
Hormittomuutensa ansiosta biotulipesä - lyhty on kuin mikä muukin huonekalu  ja sen voi sijoittaa kotona lähes mihin tilaan tahansa, myös parvekkeelle tai terassille. Biotakka tango- tyylikäs pöydällä pidettävä malli.3 ERI VÄRIÄ Savuton ja hormiton sisustustakka tuo kaipaamasi tunnelmaa kotiisi. Ei tarvitse hormia, huoltoa eikä monimutkaista asennusta. Turvalasit.
159,00 €
189,00 €
Alennettu hinta
Biotakka BODO TÜV polttimella, 4 eri väriä


Vapaasti lattialla oleva klassikko Bio Ethanol takka. 4 eri väriä: valkoinen, tammi, pähkinä ja wengeKompakti koko. Sisällä turvallinen TÜV sertifioitu bio ethanol poltin.


399,00 €
499,00 €
Alennuksessa!
Sisustustakka Swarovski, valkoinen TÜV biotakka
Upea Swarovski design biotakka on kodin tai salin huomatuin sisustajaKaunis MATTA valkoinen klassinen muotoilu mahdollistaa tämän modernin tulipesän unelman ihailun mistä suunnasta tahansa. Voit asettaa sen keskeiselle paikalle tunnelman keskipisteeksi.Turvallinen TÜV sertifioitu bio etanol poltin.
999,00 €
1 150,00 €