Edulliset kaasugrillit, hiiligrillit, pallogrillit, kamado-grillit, kolmijalka grillit, pihagrillit, tulipesät ja grillipadat

Grillit, pihatakat ja ulkotulipesät

Mikään ei voita grillausta ulkona, oli kyseessä sitten puu- tai hiiligrilli.Parhaat grillivalmistajat, laatu merkit.
Valikoimastamme löydät grillit moneen lähtöön: matkalle, mökille, piknikille tai takapihalle. Katso myös grillitarvikkeet! Ulkotakka, pihatakka, terassitakka, tulisija tai tulipesä, kaikkia tarjoushinnoin. Uusilla TUI tulipesillä saat tulen ja grillin lähelle kotiasi turvallisesti. Tunnelmaa, käytettävyyttä, huippu ruokaa ja lämpöä!
Pihagrilli (pihatakka) tuo lisämukavuutta grillaukseen! Suuri grilli mahdollistaa isommankin porukan herkkujen valmistamisen kerralla ja avotuli lämmittää mukavasti kylmänä kesäiltana. Pihatakan avotuli luo myös mahtavan tunnelman koko porukalle. Pihagrillin muotoilu ja laadukkaat valmistusmateriaalit tekevät siitä myös mahtavan lisäyksen pihasi ilmeeseen. Kamado grilleillä voit savustaa ja grillata. Kaasugrillillä voit grillata koska vaan.
Pihatakan voi sijoittaa grillikatokseen, kotaan, huvimajaan, terassille tai ihan sellaisenaan keskelle pihaa. Useimmissa pihatakka -malleissa voi polttaa sekä grillihiiliä, polttopuita että brikettejä.

1 482,00 €
Sisältää alv:n

Herkullinen Morsö Forno ulkouuni luo tunnelmaa ja toimii ulkokeittiön sydämenä.
Tässä avotakassa paistuu leipä, pizza ja makkara jos toinenkin.

Uunin sisätila vastaa muotoilultaan Italialaista kiviuunia. Laakea, matalahko tulipesä tuottaa optimaalisen lämpösäteilyn ja siinä on runsaasti tilaa polttopuille ja sitten kun on aika kokata, polttopuut siirretään sivuun.

Morsö

864,00 €
Sisältää alv:n

Morsö Forno Grilli - Uusi grilli Morsø:lta

Morsø Grill Forno on valmistettu vankasta mustaksi maalatusta valuraudasta, joka tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia grillaukseen.
Grillin pohjaan asennettavat jalat on valmistettu kestävästä tiikistä.

Morsö

1 497,00 €
Sisältää alv:n

Ulkotakka Morsø Kamino on muotoiltu valuraudasta ja se lämmittää sekä koristaa kaikkia ulkoympäristöjä.

Kamino tekee terassi- tai puutarhakokemuksestasi paljon mukavamman, olkoon sitten vaikka kylmä kevätpäivä tai viileä kesäyö. Kestävää valurautaa ja tällä voi grillata myös.

Morsö

 

299,00 €
399,00 € -100,00 €
Sisältää alv:n

Lämmin ajanviettopaikka, joka tarjoaa rauhallisuutta ja mukavuutta.

Morsö tulisija on ihanteellinen valinta kaikille, jotka pitävät mukavuudesta, hyvän ilmapiirin luomisesta tai tunnelmasta puutarhassa.

Tyylikkään pelkistetty ja toimivaksi rakennettu pieni tulisija!

Morso

379,00 €
Sisältää alv:n

Morsö Grilli 71 on klassikko grilli

Morsøn Grilli 71 ylistettiin parhaaksi grilliksi suuressa grillitestissä, suoriutuen paremmin kuin esim. Weber ja Dancook.
Ja tämä ei ollut yllätys.
- Grilli 71 on tehty kiinteästä, emaloidusta valuraudasta, jossa on täysin ylittämättömiä etuja mitä tulee grillaukseen.

Morsö

886,00 €
899,00 € -13,00 €
Sisältää alv:n

Ulkotakka Morsø Kamino on muotoiltu valuraudasta ja se lämmittää sekä koristaa kaikkia ulkoympäristöjä.
Kaminoa voidaan käyttää osana nykyistä kesäkeittiötä.

Se tekee terassi- tai puutarhakokemuksestasi paljon mukavamman, olkoon sitten vaikka kylmä kevätpäivä tai viileä kesäyö.

Morsö

 

99,00 €
Sisältää alv:n

Morsö Forno ulkouunin suojapeite

Vaikka Morsö Forno ulkouuni on vankka, tyylikäs ja levittää hyvää tunnelmaa ympäri vuoden sekä lämpöä että charmia, niin suojapeite on tarpeen suojaamaan sitä sateelta, koska valurautauunia ei ole järkevää jättää sateeseen ruostumaan.

Morsö