Edulliset kaasugrillit, hiiligrillit, pallogrillit, kamado-grillit, kolmijalka grillit, pihagrillit, tulipesät ja grillipadat

Grillit, pihatakat ja ulkotulipesät

Mikään ei voita grillausta ulkona, oli kyseessä sitten puu- tai hiiligrilli.Parhaat grillivalmistajat, laatu merkit.
Valikoimastamme löydät grillit moneen lähtöön: matkalle, mökille, piknikille tai takapihalle. Katso myös grillitarvikkeet! Ulkotakka, pihatakka, terassitakka, tulisija tai tulipesä, kaikkia tarjoushinnoin. Uusilla TUI tulipesillä saat tulen ja grillin lähelle kotiasi turvallisesti. Tunnelmaa, käytettävyyttä, huippu ruokaa ja lämpöä!
Pihagrilli (pihatakka) tuo lisämukavuutta grillaukseen! Suuri grilli mahdollistaa isommankin porukan herkkujen valmistamisen kerralla ja avotuli lämmittää mukavasti kylmänä kesäiltana. Pihatakan avotuli luo myös mahtavan tunnelman koko porukalle. Pihagrillin muotoilu ja laadukkaat valmistusmateriaalit tekevät siitä myös mahtavan lisäyksen pihasi ilmeeseen. Kamado grilleillä voit savustaa ja grillata. Kaasugrillillä voit grillata koska vaan.
Pihatakan voi sijoittaa grillikatokseen, kotaan, huvimajaan, terassille tai ihan sellaisenaan keskelle pihaa. Useimmissa pihatakka -malleissa voi polttaa sekä grillihiiliä, polttopuita että brikettejä.

Pizzalapio Morsö Forno pizzauuniin
Morsö Forno ulkouuni antaa sinulle oikeat olosuhteet tehdä aitoa italialaista pizzaa. Morsö Forno pizzalapio auttaa sinua siirtämäään yhden ihmeen toisensa jälkeen uuniin ja uunista pois. Uunista tuleva tuoksu kertoo kaiken oleellisen!
69,00 €
Alennettu hinta
Tulipesä - grilli SQUARE by Rais
Upea ja laadukas BBQ tulisija SQUARE, missä voi grillailla ja lämmitelläValmistajana RAIS Tanska. Rautaa.Hyvin suunniteltu, laadukkaat materiaalit takaa turvallisen toiminnan.Sisätää jalustan!
1 999,00 €
2 015,00 €
Alennuksessa!
Polar Grilli S8
Polar Grilli S8 on 8-kulmainen grilli
Sopii kotaan, huvimajaan tai pihalle myös sellaisenaan. Grillin monipuolisten ominaisuuksien ansiosta valmistat kätevästi kaikki grilliherkut. Pihagrillin avotuli luo tunnelmaa ja lämmittää kodassa, katoksessa, huvimajassa tai taloyhtiöön.
Laadukkaan grillin yksityiskohdat tekevät grillauksesta helppoa ja nautinnollista.Kestävä, kotimainen ja toimiva!
679,00 €
702,00 €
Alennuksessa!
Pihatakka Denver 125
Kätevä tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa, ruoste viimeistely tai mustaKorkeus 125 cm. Mukana BQQ taso.Toimii hiilillä ja puilla!
199,00 €
299,00 €
Kaasugrilli MONROE 3 SIK-liesi TURBO
Kaasugrilli MONROE 3 SIK-liesi TURBO Koe nykyaikaisen muotoilun ylemmän luokan kaasugrillit ja monia käytännön hyödyllisiä ominaisuuksia. Monroe on yksityiskohtainen Kaasugrilli, laadukas RST materiaali ja pääohjain sekä LIESI. Monroe sarja vakuuttaa erehtymättömän Enders Turbo Zone: n kanssa,  laajan valikoiman laitteiden ja viimeisimmän Enders Simple Clean -laitteiden kanssa.
529,00 €
Morsö Forno ulkouuni
Herkullinen Morsö Forno ulkouuni luo tunnelmaa ja toimii ulkokeittiön sydämenä. Tässä avotakassa paistuu leipä, pizza ja makkara jos toinenkin.
Uunin sisätila vastaa muotoilultaan Italialaista kiviuunia. Laakea, matalahko tulipesä tuottaa optimaalisen lämpösäteilyn ja siinä on runsaasti tilaa polttopuille ja sitten kun on aika kokata, polttopuut siirretään sivuun.
1 482,00 €
Morsö Ignis tulisijan ritilä
Se on vain niin ihanaa istua tulen ääressä ja tehdä ruokaa! Tunnelmasta tulee kokemus. Tämän grilliritilän avulla sinä ja perheesi saavat enemmän irti Morsø tulisijasta.
Ritilä sopii tyylikkäästi ja turvallisesti Morsö Ignis tulisijaan ja hokkuspokkus, täydellinen grilli joka tilanteeseen.
69,00 €
Letkusäädinpaketti nestekaasu tuotteille
Letkusäädinpaketti sisältää 1,2 metriä nestekaasuletkua, 2 kiristintä ja matalapainesäätimen (30 mbar). Matalapainesäädin asetetaan pulloon nostamalla mustaa kaulaa ja asettamalla säädin kaasupullon venttiiliin.
 
29,00 €
MyPizza 2017 vuolukivellä
Aito tuli tekee pizzasta uskomattoman herkullisen. MyPizza-uunilla viet pizzan paistamisen uudelle tasolle!
MyPizza toimii puupelleteillä, jotka ovat edullisia ja tehokkaita. Toimitus sisältää vuolukivisen pizzakiven sekä tyylikkään pizzalapion! Kestävä, kotimainen ja toimiva!
276,00 €
Yagoona grilli setti, L Goanna
YAGOONA grilli on nykyaikaista muotoilua ja modernia, urbaania elämää sekä ruuan nautintoa.
L Goanna malli on vahvaa rautaa ja valmistettu Sveitsissä. Yagoona grillissä poltetaan turvallisesti polttopuita ja näin se lämmittää tasot jossa helppo paistaa, grillata ja kokata.
Yagoona L Goanna Grillisetti, halkaisija 80 cm, korkeus 63 cm Sis: Grillijalusta korkea, Metalliset grillitasot
1 999,00 €
Tulipesä Yanartas Fire Pit
Tulipesä Yanartas Fire Pit, design and quality by Arpe Studio
3 eri kokoa, 2 eri viimeistelyä, korkealaatuinen teräs tulipesä Se on saatavana joko ruostumattomasta tai ruostuneesta teräksestä.
Kokoonpanoa ei tarvita, tuote saapuu yhtenä kappaleena.
Tähän malliin lisävarusteena Grillitaso.
199,00 €