Edulliset kaasugrillit, hiiligrillit, pallogrillit, kamado-grillit, kolmijalka grillit, pihagrillit, tulipesät ja grillipadat

Grillit, pihatakat ja ulkotulipesät

Mikään ei voita grillausta ulkona, oli kyseessä sitten puu- tai hiiligrilli.Parhaat grillivalmistajat, laatu merkit.
Valikoimastamme löydät grillit moneen lähtöön: matkalle, mökille, piknikille tai takapihalle. Katso myös grillitarvikkeet! Ulkotakka, pihatakka, terassitakka, tulisija tai tulipesä, kaikkia tarjoushinnoin. Uusilla TUI tulipesillä saat tulen ja grillin lähelle kotiasi turvallisesti. Tunnelmaa, käytettävyyttä, huippu ruokaa ja lämpöä!
Pihagrilli (pihatakka) tuo lisämukavuutta grillaukseen! Suuri grilli mahdollistaa isommankin porukan herkkujen valmistamisen kerralla ja avotuli lämmittää mukavasti kylmänä kesäiltana. Pihatakan avotuli luo myös mahtavan tunnelman koko porukalle. Pihagrillin muotoilu ja laadukkaat valmistusmateriaalit tekevät siitä myös mahtavan lisäyksen pihasi ilmeeseen. Kamado grilleillä voit savustaa ja grillata. Kaasugrillillä voit grillata koska vaan.
Pihatakan voi sijoittaa grillikatokseen, kotaan, huvimajaan, terassille tai ihan sellaisenaan keskelle pihaa. Useimmissa pihatakka -malleissa voi polttaa sekä grillihiiliä, polttopuita että brikettejä.

Tulisija EDNA puille suojaverkolla, musta tai valkoinen
Kätevä tulipesä terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Metallia, sisältää suojaverkon kipinöitä varten. Edna tulipesällä lämmität oloasi kätevästi. Edna tulipesä on todellinen tunnelmanluoja pimeneviin iltoihin. Tulisijaa on myös turvallista käyttää, siinä on tiheä kipinäverkko ympäri. Polttopuut laitetaan tukevaan astiaan. Kaksi värivaihtoehtoa: valkoinen tai musta

 
199,00 €
Pizzalapio Morsö Forno pizzauuniin
Morsö Forno ulkouuni antaa sinulle oikeat olosuhteet tehdä aitoa italialaista pizzaa. Morsö Forno pizzalapio auttaa sinua siirtämäään yhden ihmeen toisensa jälkeen uuniin ja uunista pois. Uunista tuleva tuoksu kertoo kaiken oleellisen!
69,00 €
Alennettu hinta
Tulipesä - grilli SQUARE by Rais
Upea ja laadukas BBQ tulisija SQUARE, missä voi grillailla ja lämmitelläValmistajana RAIS Tanska. Rautaa.Hyvin suunniteltu, laadukkaat materiaalit takaa turvallisen toiminnan.Sisätää jalustan!
1 999,00 €
2 015,00 €
Alennuksessa!
Rais Circle ulkotuli
Kätevä rautainen tulipesä, grilli ja kokkauspesä: Rais Circle ulkotuli Rais Circle-ulkotuli edustaa puhdasta ja linjakasta muotoilua, tuoden ihmiset yhteen tulen äärelle. Circle tuo ulko tiloihin viihtyvyyttä ja tyylikkyyttä, unohtamatta toiminnallisuutta ja pitkäikäisyyttä. Circle on sekä ulkotuli että grilli, jota on helppo käyttää – se kutsuu grillaamaan ja nauttimaan tulesta!Koostuu tulipesästä ja jalustasta
 
2 245,00 €
2 285,00 €
Pihatakka Maca XL 185, musta tai ruoste viimeistely
Maca XL, näyttävä BBQ tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Kaksi väriä, maalattu musta tai ruoste.Korkeus 185 cm. Muoto herättää huomiota.Toimii hiilillä ja puilla!
995,00 €
Pihatakka Vilos XL 150, musta tai ruoste viimeistely
Kätevä tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Kaksi väriä, maalattu musta tai ruoste.Korkeus 150 cm Vilos XLToimii hiilillä ja puilla!
399,00 €
Pihatakka Toba 130, musta
Upea tulipesä pihalle, terassille ja mökille, juhliin tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Viimeistely maalattu musta   Korkeus 130 cm
Turvallinen tulipesä puille.
199,00 €
Kamado BBQ 13" hiiligrilli kiiltopinta
Kamado BBQ 13" hiiligrilli, sopii hiiligrillaamiseen, hauduttamiseen sekä savustamiseenKiiltävät Keraamiset Kamado-grillit ovat hiiligrillien uusia suostuimpia malleja.Kompakti, pieni Kamado 13-grilli antaa mahdollisuuden tutustua keraamisen grillin saloihin pikkurahalla. Olet pian vakuuttunut tämän pikkumunan ominaisuuksista, hyvästä grillauksesta ja nautinnollisesta ruuasta.
Tyylikäs, kätevä, tehokas

189,00 €
Morsö Forno ulkouuni
Herkullinen Morsö Forno ulkouuni luo tunnelmaa ja toimii ulkokeittiön sydämenä. Tässä avotakassa paistuu leipä, pizza ja makkara jos toinenkin.
Uunin sisätila vastaa muotoilultaan Italialaista kiviuunia. Laakea, matalahko tulipesä tuottaa optimaalisen lämpösäteilyn ja siinä on runsaasti tilaa polttopuille ja sitten kun on aika kokata, polttopuut siirretään sivuun.
1 482,00 €
Morsö Ignis tulisijan ritilä
Se on vain niin ihanaa istua tulen ääressä ja tehdä ruokaa! Tunnelmasta tulee kokemus. Tämän grilliritilän avulla sinä ja perheesi saavat enemmän irti Morsø tulisijasta.
Ritilä sopii tyylikkäästi ja turvallisesti Morsö Ignis tulisijaan ja hokkuspokkus, täydellinen grilli joka tilanteeseen.
69,00 €
Alennuksessa!
Terassi Takka Zeus, rautaa
Terassi Takka Zeus on terästä ja takorautaa. Takka on varustettu kipinä verkolla niin, että tuli ja puutavara pysyy ilman sinkoilevia kipinöitä Takka on myös varustettu ilmanottoaukolla.Mukana kätevä tuhkaluukku tuhkan veto-osat.
Tyylikäs, kätevä, kaunis, tuli näkyy ympärille


419,00 €
Alennuksessa!
Pihatakka EXTREEM XL, keraaminen
Pihatakka EXTREEM XL, on keraaminen  Kaunis klassinen, pyöreä muotoinen ulkotuli, patiotakka eli tulipesä. Korkeus 132 cm.Tehdastakuu 5 vuotta
Tyylikäs, kätevä, kaunis, tuli näkyy edestä ja suojattu sivulta


499,00 €
519,00 €