Edulliset kaasugrillit, hiiligrillit, pallogrillit, kamado-grillit, kolmijalka grillit, pihagrillit, tulipesät ja grillipadat

Grillit, pihatakat ja ulkotulipesät

Mikään ei voita grillausta ulkona. Takkahenki tarjoaa parhaat grillit, laatu merkit ja grillitarjoukset.
Valikoimastamme löydät grillit moneen lähtöön: pieni grilli matkalle, hiiligrilli mökille, putaanigrilli piknikille tai tulipesä takapihalle. Katso myös grillitarvikkeet! Tukeva ulkotakka on kodin keskus ja lämmittävä pihatakka. Kaasulämmitteinen terassitakka tai kaasugrilli toimii nopeasti. Kannellinen tulisija tai tulipesä sopii puun polttamiseen. Kaikkia tulipesiä saat meiltä tarjoushinnoin. Uusilla ulko tulipesillä saat tulen ja grillin lähelle kotiasi turvallisesti. Kaikki haluavat kotiinsa tunnelmaa, helppokäyttöisyyttä, huippu ruokaa ja lämpöä!
Pihagrilli, pihatakka sekä ulkotulipesä puilla poltettuna tuo lisämukavuutta grillaukseen! Suuri grilli mahdollistaa isommankin porukan herkkujen valmistamisen kerralla ja samalla avotuli lämmittää mukavasti kylmänä kesäiltana. Pihatakan avotuli luo myös mahtavan tunnelman ja kaikki viihtyy. Pihagrillin muotoilu ja laadukkaat valmistusmateriaalit tekevät siitä myös mahtavan lisäyksen pihasi ilmeeseen, hyvä grilli tuo arvokkuutta ja huomataan. Kamado grilleillä voit savustaa ja grillata. Kaasugrillillä voit grillata koska vaan.
Pihatakan voi sijoittaa grillikatokseen, kotaan, huvimajaan, terassille tai ihan sellaisenaan keskelle pihaa. Useimmissa pihatakka -malleissa voi polttaa sekä grillihiiliä, polttopuita että brikettejä. Kaikki nämä kotiin toimitettuna.

Alennuksessa!
Nuotiogrilli Kuusamo
Kätevä tulipesä Nuotiogrilli Kuusamo, mökille, luontoreitille tai taloyhtiölle.Pihagrilli - Nuotiogrilli Kuusamo avogrilliä voit käyttää puu- tai hiiligrillinä, rautainen tulipesä, jolloin soveltuu moneen paikkaan. Suosittu malli taloyhtiön pihalla. avogrilliä voit käyttää puu- tai hiiligrillinä.Kotimainen, Rautaa
699,00 €
720,00 €
Alennuksessa!
Cook King Kolmijalkasetti rautakattilalla
Tällä perinteikkäällä kolmijalkasetillä teet ruokaa nuotiolla
Vietä mukava päivä perheen, sukulaisten ja ystävien kesken padan poristessa houkuttelevia tuoksuja.
Cook King sarjaan kuuluu kaikki mahdollisuudet ja osat grillaukseen ja paistamiseen ulkona, vailtse omasi.

Valitse: - tulialustan koko tai ilman
289,00 €
309,00 €
Alennuksessa!
BBQ Pihatakka Firestar DN 500
Firestar DN 500 selkeä perusmalli Firestar BBQ ulko grillaukseen.
Paras laatu, 100% ruostumaton teräs. Tulisijoihin ja grillaukseen liittyvät korkealaatuiset pihatakka tuotteet. Made in Germany.DN 500 on kokonaiskorkeus 180 cm ja ulkoläpimitta 52 cm, joten  se voidaan helposti sijoitta terassille ja pihalle. Valmistettu parhaasta ruostumattomasta teräksestä ja käsin yhdistettynä uusimpaan valmistustekniikkaan takaa ensiluokkaisen työn ja laadun. Valmistettu Saksan Hannoverissa.
5 eri väriä, valitse omasi:
999,00 €
1 099,00 €
Alennuksessa!
Stoveman GRILLI, VILLU
Stoveman GRILLI VILLU on tarkoitettu avoimen nuotion tekemiseen ja elintarvikkeiden grillaukseen kotipihalle, kesämökille, turismitiloille ja maalaiskodeihin.
Näissä rautaisissa grilleissa ja savustimissa valmistettujen ruokien maku muistuu mieleen pitkäksi aikaa ja tuotteemme ostetaan vuosiksi eteenpäin
154,00 €
189,00 €
RIIPPUMATOT, RIIPPUTUOLIT

Laadukkaat riippumatot, riipputuolit ja rippumattojen telineet löydät riippumattoshop.fi kaupasta.
Riippumattojen ja riipputuolien asiantuntijana olemme panostaneet laatuun, mukavuuteen ja pitkäikäisyyteen jo 20 vuoden ajan. Retkiriippumatot ovat ihanteellisia matkoille, optimaalinen makuuasento on viistosuuntainen. Parhaat ja edullisimmat valmiit Riippumatto ja Riipputuoli yhdistelmä tarjoukset! Tarjoamme laadukkaat riipputuolit eri kokoisina sekä myös riipputuolien kiinnityssetit kattoon, palkkeihin tai oksiin, hyvin ripustettuna tuovat riipputuolimme säväyksen asuinympäristöön ja puutarhaan. Valkoinen riipputuoli sopii usein sisälle.Parhaat riippumatto ja riipputuoli merkit; Amazonas, LaSiesta, TTTM, Colibri, MacaMex, Hennesy, DD Frontline ja Ticket To the Moon
Alennuksessa!
Pihatakka Bastian Eldstad – 120
Kätevä BBQ Bastian Eldstad – 120 tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Kulmamalli. Korkeus 125 cm.Toimii hiilillä ja puilla!
299,00 €
349,00 €
Alennuksessa!
Tulipesä Hestia Fire Pit, rautainen tulisija
Tulipesä Hestia Fire Pit, design and quality by Arpe Studio
Keskikokoinen (58 cm halkaisija) tai kookas (80 cm halkaisija) korkealaatuinen teräs tulipesä.Se on saatavana joko ruostumattomasta tai ruostuneesta teräksestä. Kokoonpanoa ei tarvita, tuote saapuu yhtenä kappaleena.
Ruostumattomasta teräksestä valmistetun tulipesän hoito: on selvää, että ruostumattomasta teräksestä valmistetut tulipesäkupit pysyvät ruostumattomina ja ovat myös korroosion- ja lämmönkestäviä. Siksi ruostumattomasta teräksestä valmistettu tulenkulho ei vaadi laajaa tai usein toistuvaa hoitoa.
199,00 €
229,00 €
Alennuksessa!
Ulkotulisija Goblet - rautainen Tulialusta
Kestävä ja moderni Ulkotulisija Goblet - rautainen Tulialusta
Korkealaatuinen Ulkotulisija Goblet - rautainen Tulialusta puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.
Leveys:  69,5 cm
149,00 €
199,00 €
VULCANUS® Grilli Pro730 Chef
VULCANUS® Grilli Pro730 Chef grilli on ainutlaatuinen ulkogrilli, jolla valmistat parasta ruokaa. Tutustu tarkemmin, Vulcanuksessa on ainutlaatuisia ominaisuuksia joka erottaa ne edukseen, arkisessa käytössä.
VULCANUS® Grilli Pro730 Chef malli on vahvaa rautaa ja valmistettu Tsekissä käsityönä. Vulcanus grillissä poltetaan turvallisesti polttopuita ja näin se lämmittää tasot, jossa helppo paistaa, grillata ja kokata.
Vulcanus grilli, joka vastaa täydellisesti suuriakin odotuksiasi. Vulcanus-grilli mallit valmistetaan vahvalla tekniikalla – ero muihin on pohjan rakenteessa. Pyöreään grilliin verrattuna keittotason neliön muotoinen grillauspinta on jopa ⅓ suurempi. Keittotaso on jaettu kahteen lämpöalueeseen, joten voit grillata ja samalla lämmittää juustoa ja vihanneksia.
VULCANUS® Grilli Pro730 Chef, halkaisija 73 cm, korkeus 91 cm Sis: Grillijalustan korkea, Metalliset grillitasot
2 299,00 €
Alennuksessa!
Kaasugrilli Monroe Black Pro 3K Turbo
Kaasugrilli MONROE PROX 3 S TURBO BLACK, MUSTA. Koe nykyaikaisen muotoilun ylemmän luokan kaasugrillit ja monia käytännön hyödyllisiä ominaisuuksia. Monroe on yksityiskohtainen Kaasugrilli, laadukas RST materiaali ja pääohjain. Monroe sarja vakuuttaa erehtymättömän Enders Turbo Zone: n kanssa, laajan valikoiman laitteiden ja viimeisimmän Enders Simple Clean -laitteiden kanssa. Myös Liesi toiminto.
800°C TURBO ZONE™ (4,2 kW teho) infrapunaverkolla: saavuttaa erittäin korkeat lämpötilat nopeasti ja energiataloudellisesti, kuuman paahtamisen ansiosta
TURBO-ZONE: nousee nopeasti yli 400 ° C: n arinan lämpötilassa - täydellinen ruoan kokkaamiseen. 30mbar.3 jatkuvasti säädettävää ruostumattomasta teräksestä valmistettua poltinta tehokkaaseen suoraan ja epäsuoraan grillaukseen
799,00 €
899,00 €
Alennuksessa!
Loimugrilli Kuusamo
Kätevä tulipesä Loimugrilli Kuusamo, mökille, luontoreitille tai taloyhtiölle.Pihagrilli - Loimugrilli Kuusamo avogrilliä voit käyttää puu- tai hiiligrillinä, rautainen tulipesä, jolloin soveltuu moneen paikkaan. Suosittu malli myös taloyhtiön pihalla, avogrilliä voit käyttää puu- tai hiiligrillinä.Kotimainen, Rautaa
399,90 €
419,90 €
Tulipesä Maar Fire Pit, rautainen tulisija
Tulipesä Maar Fire Pit, design and quality by Arpe Studio
Keskikokoinen 58 cm tai kookas 80 cm korkealaatuinen teräs tulipesä Se on saatavana joko ruostumattomasta tai ruostuneesta teräksestä.
Kokoonpanoa ei tarvita, tuote saapuu yhtenä kappaleena.
Tämä korkealaatuisista materiaaleista valmistettu ja asiantuntevasti suunniteltu grilli/takkakuppi tarjoaa poikkeuksellisen kestävyyden ja tyylin. Tyylikkäällä ja modernilla estetiikallaan se täydentää varmasti mitä tahansa ulkoilua. Halkaisijaltaan 58 - 80 cm:n koko tarjoaa runsaasti tilaa ruoanlaittoon yleisölle, ja ainutlaatuinen pyöreä muoto mahdollistaa tasaisen lämmön jakautumisen ja helpon pääsyn kaikille grillin alueille.
229,00 €
Alennuksessa!
BBQ Pihatakka Firestar DN 550
Firestar DN 550 perusmalli Firestar BBQ ulko grillaukseen.
Paras laatu, 100% ruostumaton teräs. Tulisijoihin ja grillaukseen liittyvät korkealaatuiset pihatakka tuotteet. Made in Germany.DN 500 on kokonaiskorkeus 200 cm ja ulkoläpimitta 55 cm, joten  se voidaan helposti sijoitta terassille ja pihalle. Valmistettu parhaasta ruostumattomasta teräksestä ja käsin yhdistettynä uusimpaan valmistustekniikkaan takaa ensiluokkaisen työn ja laadun. Valmistettu Saksan Hannoverissa.
5 eri väriä, valitse omasi:
1 349,00 €
1 449,00 €
Alennuksessa!
Stoveman Tulisija set, PROFI
Stoveman Tulisija PROFI on on tarkoitettu avoimen nuotion tekemiseen ja elintarvikkeiden grillaukseen kotipihalle, kesämökille, huvimajoihin sekä kotamajoihin ja ulos.
Näissä rautaisissa grilleissa ja savustimissa valmistettujen ruokien maku muistuu mieleen pitkäksi aikaa ja tuotteemme ostetaan vuosiksi eteenpäin.
Stoveman Profi ulkogrilli on tukeva ja turvallinen teräsrunkoinen puugrilli kotipihalle, kesämökille tai vaikka erälaavulle! Grillin kuusikulmainen muoto takaa että sen ympärille mahtuu suurempikin porukka nauttimaan tulen loimusta.
455,00 €
615,00 €
Alennuksessa!
Pihatakka Bastian Eldstad – 135
Kätevä BBQ Bastian Eldstad – 135 tulipesä pihalle, terassille ja mökille, grillaukseen tai tunnelman luomiseen.Laadukasta rautaa. Kulmamalli. Korkeus 135 cm.Toimii hiilillä ja puilla!
299,00 €
349,00 €
Alennuksessa!
Ulkotulisija BASKET - rautainen Tulialusta
Kestävä ja moderni Ulkotulisija Basket - rautainen Tulialusta
Korkealaatuinen Ulkotulisija Basket - rautainen Tulialusta puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.
Leveys:  55 cm, korkeus 50 cm
159,00 €
209,00 €
VULCANUS® Grilli Pro730 LITE
VULCANUS® Grilli Pro730 LITE grilli on ainutlaatuinen ulkogrilli, jolla valmistat parasta ruokaa. Tutustu tarkemmin, Vulcanuksessa on ainutlaatuisia ominaisuuksia joka erottaa ne edukseen, arkisessa käytössä.
VULCANUS® Grilli Pro730 Lite malli on vahvaa rautaa ja valmistettu Tsekissä käsityönä. Vulcanus grillissä poltetaan turvallisesti polttopuita ja näin se lämmittää tasot, jossa helppo paistaa, grillata ja kokata.
Vulcanus grilli, joka vastaa täydellisesti suuriakin odotuksiasi. Vulcanus-grilli mallit valmistetaan vahvalla tekniikalla – ero muihin on pohjan rakenteessa. Pyöreään grilliin verrattuna keittotason neliön muotoinen grillauspinta on jopa ⅓ suurempi. Keittotaso on jaettu kahteen lämpöalueeseen, joten voit grillata ja samalla lämmittää juustoa ja vihanneksia.
VULCANUS® Grilli Pro730 LITE , halkaisija 73 cm, korkeus 91 cm Sis: Grillijalustan korkea, Metalliset grillitasot - LITE mallit ilman keraamista sisälämmitin osaa
1 999,00 €
Alennuksessa!
Cook King Kolmijalkasetti Ritilällä


Perinteikkäällä kolmijalkasetillä teet ruokaa nuotiolla
Vietä mukava päivä perheen, sukulaisten ja ystävien kesken grillaten.
Cook King sarjaan kuuluu kaikki mahdollisuudet ja osat grillaukseen ja paistamiseen ulkona, vailtse omasi.

Valitse: - mikä grillitason koko- tulialustan koko tai ilman

229,00 €
239,00 €
Alennuksessa!
Kaasugrilli MONROE PROX 3S TURBO
Kaasugrilli MONROE PROX 3 S TURBO. Koe nykyaikaisen muotoilun ylemmän luokan kaasugrillit ja monia käytännön hyödyllisiä ominaisuuksia. Monroe on yksityiskohtainen Kaasugrilli, laadukas RST materiaali ja pääohjain. Monroe sarja vakuuttaa erehtymättömän Enders Turbo Zone: n kanssa, laajan valikoiman laitteiden ja viimeisimmän Enders Simple Clean -laitteiden kanssa.
TURBO-ZONE: nousee nopeasti yli 400 ° C: n arinan lämpötilassa - täydellinen ruoan kokkaamiseen. 30mbar.3 jatkuvasti säädettävää ruostumattomasta teräksestä valmistettua poltinta tehokkaaseen suoraan ja epäsuoraan grillaukseen
800°C TURBO ZONE™ (4,2 kW teho) infrapunaverkolla: saavuttaa erittäin korkeat lämpötilat nopeasti ja energiataloudellisesti, kuuman paahtamisen ansiosta
689,00 €
789,00 €
Alennuksessa!
Pihagrilli "Eagle 1"
Kätevä tulipesä mökille tai taloyhtiölle.Pihagrilli "Eagle 1" avogrilliä voit käyttää puu- tai hiiligrillinä, ei irroitettavia osia jolloin soveltuu moneen paikkaan. Suosittu malli taloyhtiön pihalla. avogrilliä voit käyttää puu- tai hiiligrillinä.Kotimainen, Rautaa
 
780,00 €
790,00 €
Alennuksessa!
Tulipesä Tilsit Fire Pit, rautainen tulisija
Tulipesä Tilsit Fire Pit, design and quality by Arpe Studio
Tulipesä Tilsit Fire Pit korkealaatuinen teräs tulipesä Se on saatavana ruostumattomasta teräksestä.
Kokoonpanoa ei tarvita, tuote saapuu yhtenä kappaleena.
Ruostumattomasta teräksestä valmistetun tulipesän hoito: Ensinnäkin on sanomattakin selvää, että ruostumattomasta teräksestä valmistetut tulipesäkupit pysyvät ruostumattomina ja ovat myös korroosion- ja lämmönkestäviä. Siksi ruostumattomasta teräksestä valmistettu tulenkulho ei vaadi laajaa tai usein toistuvaa hoitoa.
279,00 €
299,00 €