Kratki valurautatakat

Kratki valurautatakat

Kaunis ja laadukas Kratki valurautatakka tuottaa kotiisi tai mökille ihanaa lämpöä kylminä talvipäivinä.
- varastotilanne on nyt hyvä ja nopeat toimitukset!
Edulliset Eurooppalaiset Kratki valurautatakat ovat hyvä vaihtoehto perinteisille takoille, etenkin jos kaipaat kotiisi persoonallista ja näyttävää sekä hyvin lämmittävää sisustusratkaisua. Kratkin EU-valurauta takan kuori on jyhkeää materiaalia - valurautaa, joka sitoo hyvin lämpöä. Valurautatakkamme ovat teknisesti moderneja, helppohoitoisia ja niissä on sopivan tehokas kiertoilmajärjestelmä. Saat lämpöä huoneeseen minuuteissa tulen sytyttämisen jälkeen.
Valurautatakat ovat oivallinen valinta kaikkiin kohteisiin, joihin halutaan nopeasti lämpöä, jota myös säteilee pitkään. Komeita valurautatakkoja löytyy myös erikokoisina ja erilaisilla yksityiskohdilla varustettuna, joten Kratkin laadukkaan takan voi helposti valita juuri kotiin tai loma-asunto kohteeseen sopivana.

Alennuksessa!
Valurautatakka K7 STOVE 130 - Kratki
Valurautatakka K7 on jykevä ja tehokas lämpökeskus.
Maksimaalinen lämmön käyttö ja ongelmaton toiminta laadukkaasta valuraudasta valmistettujen 8 mm paksujen seinien ansiosta. Polttoainehiukkasten palaminen deflektorin ansiosta, joka pidentää pakokaasun reittiä. Polttoprosessin manuaalinen ohjaus tuhkakupin kautta.Lasiluukku lisää käyttömukavuutta. Runko: valurautaaLuukku: valurautaa ja lasia Korkeus: 557mm Piipun lähtö 130 mm
690,00 €
990,00 €
Alennuksessa!
Leveä valurautatakka K8 STOVE - Kratki
Valurautatakka K8 Ø 130 on vahva sekä moderni ja tehokas lämpökeskus.Maksimaalinen lämmön käyttö ja ongelmaton toiminta laadukkaasta valuraudasta valmistettujen 8 mm paksujen seinien ansiosta. Polttoainehiukkasten palaminen deflektorin ansiosta, joka pidentää pakokaasun reittiä. Polttoprosessin manuaalinen ohjaus tuhkakupin kautta.Iso Lasiluukku lisää käyttömukavuutta ja on näyttävä.Runko: valurautaaLuukku: valurautaa ja lasia K8 leveyttä - Mahtuu hieman pidempikin puu!
999,00 €
1 149,00 €
Alennuksessa!
Valurautatakka K8 kaksipuoleinen STOVE - Kratki
Valurautatakka K8 tunnel Ø 130 on vahva sekä moderni ja tehokas lämpökeskus.2 ovea, tulipesä näyttö ja käyttö kahta puolen!
Maksimaalinen lämmön käyttö ja ongelmaton toiminta laadukkaasta valuraudasta valmistettujen 8 mm paksujen seinien ansiosta. Polttoainehiukkasten palaminen deflektorin ansiosta, joka pidentää pakokaasun reittiä. Polttoprosessin manuaalinen ohjaus tuhkakupin kautta.Leveä Lasiluukku lisää käyttömukavuutta, isommat puut ja näkyvyys!Runko: valurautaaLuukku: valurautaa ja lasiaMahtuu hieman pidempikin puu!
1 099,00 €
1 259,00 €
Alennuksessa!
Valurautatakka K9 STOVE Ø 150 - Kratki
Valurautatakka K9 on vahva sekä klassinen ja tehokas lämpökeskus. Leveämpi malli, pidemmät puut mahtuu myös.
Maksimaalinen lämmön käyttö ja ongelmaton toiminta laadukkaasta valuraudasta valmistettujen 8 mm paksujen seinien ansiosta. Polttoainehiukkasten palaminen deflektorin ansiosta, joka pidentää pakokaasun reittiä. Polttoprosessin manuaalinen ohjaus tuhkakupin kautta.Lasiluukku lisää käyttömukavuutta. K9 on ekodesign standard malli. Runko: valurautaaLuukku: valurautaa ja lasiakokonaisleveys 766 mm.Ø 150
1 149,00 €
1 449,00 €
Alennuksessa!
Valurautatakka K6 STOVE - Kratki
Valurautatakka K6 Ø 130 on vahva, moderni ja tehokas lämpökeskus.
Takka sopii täydellisesti tyylikkäisiin sisätiloihin, erinomainen ratkaisu perinteistä tyyliä arvostavalle. Maksimaalinen lämmön käyttö ja ongelmaton toiminta laadukkaasta valuraudasta valmistettujen 8 mm paksujen seinien ansiosta. Polttoainehiukkasten palaminen deflektorin ansiosta, joka pidentää pakokaasun reittiä.Polttoprosessin manuaalinen ohjaus tuhkakupin kautta.Lasiluukku lisää käyttömukavuutta.Runko: valurautaaLuukku: valurautaa ja lasiaValurauta klassikko!
949,00 €
1 099,00 €
Valurautatakka K11 STOVE 150 - Kratki
Kratkin Valurautatakka K11 on uusi jykevä ja tehokas lämpökeskus.
K11-uuni erottuu modernin muotoilunsa lisäksi myös korkeasta puunpolttotehokkuudestaan, mikä tekee siitä houkuttelevan ja toimivan lämmitysratkaisun. Innovatiivisen suunnittelun ja edistyneen teknologian käytön ansiosta tämä takka ei vain sulaudu täydellisesti eri sisustustyyleihin, vaan tarjoaa myös tehokkaan ja taloudellisen lämmityksen.K11 yhdistää toiminnallisuuden ja kauneuden, ja siitä tulee tyylikäs sisustuselementti.Lasiluukku lisää käyttömukavuutta. Runko: valurautaaLuukku: valurautaa ja lasia Korkeus: 640 mm Piipun lähtö 150 mm
1 290,00 €
Alennuksessa!
Valurautatakka K5 STOVE - Kratki
Valurautatakka K5 Ø 150 on vahva, moderni ja tehokas lämpökeskus.
Maksimaalinen lämmön käyttö ja ongelmaton toiminta laadukkaasta valuraudasta valmistettujen 8 mm paksujen seinien ansiosta.Polttoainehiukkasten palaminen deflektorin ansiosta, joka pidentää pakokaasun reittiä.Lasiluukku lisää käyttömukavuutta.Runko: valurautaaLuukku: valurautaa ja lasiaRauta klassikko!
1 199,00 €
1 299,00 €
Alennuksessa!
Valurautatakka K5 STOVE 7 kW - Kratki
Valurautatakka K5 Ø 150 on vahva, moderni ja tehokas 7 kW lämpökeskus.
Takka K5 on uudessa versiossa, perinne. Pienestä koostaan huolimatta sillä on erinomaiset lämpöparametrit. Sisäosan runko ja etuosa kestävät korkeita lämpötiloja valmistuksessa käytetyn korkealaatuisen teräksen ansiosta.Polttoaineen palaminen ohjaimen ansiosta. Kolminkertainen palotilan ilmanpoistojärjestelmä: primääriilma - toisioilma, joka syötetään arinan alle takaseinässä olevien reikien kautta. Lisäksi puhdas lasijärjestelmä suunniteltu (ilmaverho).Tehokas palamisprosessi ja lämpötilan ylläpito pitämään lämpöä pidempään polttokammion vuorauksen ansiosta TERMOTEC - lämpöä varaavalla materiaalilla, joka nostaa palotilan lämpötilaa.Lasiluukku lisää käyttömukavuutta. K5 malli jalustalla. Runko: teräs ja valurautaLuukku: valurautaa ja lasiaRauta klassikko!
1 499,00 €
1 599,00 €
Alennuksessa!
Valurautatakka K5 STOVE pedestal - Kratki
Valurautatakka K5 Ø 150 on vahva, moderni ja tehokas 7 kW lämpökeskus.
Liesi K5 on uudessa versiossa perinne. Pienestä koostaan huolimatta sillä on erinomaiset lämpöparametrit. Sisäosan runko ja etuosa kestävät korkeita lämpötiloja valmistuksessa käytetyn korkealaatuisen teräksen ansiosta.Polttoaineen palaminen ohjaimen ansiosta.Kolminkertainen palotilan ilmanpoistojärjestelmä: primääriilma - toisioilma, joka syötetään arinan alle takaseinässä olevien reikien kautta. Lisäksi puhdas lasijärjestelmä suunniteltu (ilmaverho).Tehokas palamisprosessi ja lämpötilan ylläpito pitämään lämpöä pidempään polttokammion vuorauksen ansiosta TERMOTEC - lämpöä varaavalla materiaalilla, joka nostaa palotilan lämpötilaa.Lasiluukku lisää käyttömukavuutta. K5 malli pedestal jalustalla. Runko: teräs ja valurautaLuukku: valurautaa ja lasiaRauta klassikko!
1 499,00 €
1 599,00 €