Äänisyntetisaattori sähkötakkaan
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Äänisyntetisaattori sähkötakkaan

Kaiutin + tulisijaääni sähkötakalle

Langaton äänisyntetisaattori, jonka voit sijoittaa minne tahansa.

Aidon takan realistisen tallennuksen ansiosta se täydentää täydellisesti sähkötakkaefektiä Optiflame-, Opti-Myst- tai Revillusion-efektillä.
Mukana latausjohto USB ja sisällä akku.

Varustettu Bluetooth, AUX tai Micro SD-muistikortti yhteydessä , se tarjoaa monia mahdollisuuksia äänentoiston..

69,00 €
Sisältää alv:n

Kaiutin + tulisijaääni sähkötakalle

Luonnollisen tulisijan ääni.

Syntetisaattori on varustettu realistisella tulen tallennuksella aidosta takasta, joka täydentää täydellisesti sähkötakan vaikutusta . Laite on helppokäyttöinen, sopii mainiosti muiden lisävarusteiden kanssa, ja sen pitkäkestoinen akku mahdollistaa musiikin kuuntelun useita tunteja.

Bluetooth-yhteyden avulla voimme vaihtaa tallenteen milloin tahansa mihin tahansa suosikkikappaleeseen. Kiitos sileä äänenvoimakkuuttajokainen säätää palavan tulisijan äänen omiin tarpeisiinsa. Akun lataaminen USB-liitännän kautta säästää myös aikaa ja rahaa.

Kaiutin sopii mainiosti myös kotitöihin, se on pieni ja siinä on aina pala vapaata tilaa. Kuuntele suosikkimusiikkiasi tai podcastejasi kylpeessä, ruoanlaiton aikana tai työskennellessään tietokoneen ääressä. Mahdollisuus käyttää Bluetooth-, AUX- tai micro SD -muistikorttia on sen suuri etu. Langaton äänisyntetisaattori on loistava lisävaruste, jota voit käyttää monella tavalla.

Mitat: 8 cm x 8,5 cm

Ohjauspaneeli
Ohjauspainikkeet sijaitsevat kaiuttimen yläosassa. Tämän ratkaisun ansiosta äänisyntetisaattori voidaan sijoittaa pysty- tai vaakasuoraan , jolloin painikkeisiin pääsee aina helposti käsiksi. Kaiuttimen pieni koko mahdollistaa sen käytön lähes missä tahansa. Mukana latausjohto USB ja sisällä akku.

Sovellus    Sisäinen
Mitat [mm] (L x K x S)    80x34x85
Paino (kg]    0,26

DL-soundeffect
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
5 - 8 pv

Saatat pitää myös

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: