Enders on merkittävä tekijä kaasugrillien valmistuksessa. Kaasugrillimme ovat turvallisia, sillä nämä ovat CE-merkittyjä kaikki.

Enders Germany Kaasugrillit

Enders Germany on vuosikymmenten ajan muotoillut Kaasugrillejä ja Ulkotulipesiä.

Kaasupolttotekniikan edelläkävijänä Enders Colsman AG voi tarkastella jo yli 130 vuoden historiaa. Vuosi 1883 merkitsee tuolloin elokuussa August Enders AG: n syntymistä, joka perusti itsensä kaasuteknologian ja metallin muotoilun asiantuntijoiksi.

Kaasugrillien keskeinen etu verrattuna hiiligrilleihin on nopeus. Kaasugrillin sytytät napin painalluksella (piezo), ja ruoka kypsentyy nopeasti. Voit huoletta grillata montaa eri ruokalajia – usien jopa samaan aikaan, koska lämpöä voi säätää ja grillissä on eri korkeuksia.

Meidän intohimo grillaukseen yhdistettynä, tietämyksemme ja kokemuksemme 130-vuotisen yrityksen historiasta on tehnyt meistä merkittävän tekijän kaasugrillien valmistuksessa. Uskomattomalla tekniikalla ja erinomaisella muotoilulla inspiroimme kaikki BBQ-fanit tänään - aloittelijoista kunnianhimoisiin grillimestareihin.

Lisäksi varmistamme innovatiivisten kaasgrillien ja sähköisten säteilylämmittimien kanssa, että jopa matalissa lämpötiloissa terassilla, parvekkeella tai olutpuutarhassa ei synny huurteista tunnelmaa. Ja jopa todellisille retlkeilijöille, olemme edelleen toimittaja kattavan valikoiman myötä PRO leirintälaitteita.

369,00 €
Sisältää alv:n

Kaasugrilli MONROE 2 S TURBO. Koe nykyaikaisen muotoilun ylemmän luokan kaasugrillit ja monia käytännön hyödyllisiä ominaisuuksia. 

Monroe on yksityiskohtainen Kaasugrilli, laadukas RST materiaali ja vaikuttavat suorituskykyominaisuudet. Monroe sarja vakuuttaa erehtymättömän Enders Turbo Zone: n kanssa,  laajan valikoiman laitteiden ja viimeisimmän Enders Simple Clean -laitteiden kanssa.

429,00 €
Sisältää alv:n

Kaasugrilli MONROE 3 S TURBO. Koe nykyaikaisen muotoilun ylemmän luokan kaasugrillit ja monia käytännön hyödyllisiä ominaisuuksia. 

Monroe on yksityiskohtainen Kaasugrilli, laadukas RST materiaali ja pääohjain. Monroe sarja vakuuttaa erehtymättömän Enders Turbo Zone: n kanssa,  laajan valikoiman laitteiden ja viimeisimmän Enders Simple Clean -laitteiden kanssa.

529,00 €
Sisältää alv:n

Kaasugrilli MONROE 3 SIK-liesi TURBO Koe nykyaikaisen muotoilun ylemmän luokan kaasugrillit ja monia käytännön hyödyllisiä ominaisuuksia. 

Monroe on yksityiskohtainen Kaasugrilli, laadukas RST materiaali ja pääohjain sekä LIESI. Monroe sarja vakuuttaa erehtymättömän Enders Turbo Zone: n kanssa,  laajan valikoiman laitteiden ja viimeisimmän Enders Simple Clean -laitteiden kanssa.

159,00 €
Sisältää alv:n

Kaasugrilli San Diego 2 - Enders Germany

Runsas grillaus- ja säilytyspinnat - San Diego -tasoiset grillit. 
Kestävä runko ja kaksi sivutasoa. San Diegon sarjassa on myös resonanssi, kromattu ruoka telineeseen. Emaloitu grilliristikko takaa erinomaiset grillitulokset ja helpottaa puhdistusta. Matta musta muotoilu. Peini 2-polttimon kaasugrilli hyvä parvekkeella ja terassilla.

199,00 €
Sisältää alv:n

Kaasugrilli San Diego 3 - Enders Germany

Runsas grillaus- ja säilytyspinnat - San Diego -tasoiset grillit. 
Kestävä runko ja kaksi sivutasoa. San Diegon sarjassa on myös resonanssi, kromattu ruoka telineeseen. Emaloitu grilliristikko takaa erinomaiset grillitulokset ja helpottaa puhdistusta. Matta musta muotoilu. 3-polttimon kaasugrilli hyvä mökillä ja terassilla.

799,00 €
Sisältää alv:n

Kaasugrilli KANSAS 3 SIK-liesi TURBO. Kokonaan RST.

Kansas 3 on tehokas Kaasugrilli, laadukas RST materiaali ja pääohjain sekä LIESI.
Tyyli ja teräs: Tässä hyvin varustetussa puutarhakeittiössä voit käyttää grilliohjelmaa ja sivukeittiötä, samanaikaisesti toimiva sivuliesi. Integroidun infrapunapolttimen ansiosta grillaaminen on nopea ja tehokas vaihtoehto.

999,00 €
Sisältää alv:n

PRO luokan Kaasugrilli Kansas Pro 4 SIK Profi Turbo. Kokonaan RST.

Kansas 4 on tehokas Kaasugrilli, laadukas RST materiaali ja pääohjain sekä LIESI.

Korkealaatuinen PRO kaasugrilli: kaikki tämä ja paljon muuta on tässä ulkokeittiössä. Neljä voimakasta poltinta, tilavat pohjakaapit ja integroitu osat, mikä on tärkeää grillattaessa: täydellinen laatu, selkeä muotoilu ja parhaat toiminnot.

229,00 €
Sisältää alv:n

Kaasugrilli Urban pöytämalli - Enders Germany 

Tämä malli on suunniteltu kaupunkiympäristöön. Urban kompakti grilli yhdistää paitsi grillaamisen, ruoanlaiton ja paistamisen toiminnot, houkutteleva muotoilu ja älykäs tekniikka - kuten käyttö kaasupullolla tai sen ruuviliitos. 

Pöytäkoneen käyttö sopii jokaisen grillijuhlaan. Ei ole väliä, jos se tapahtuu parvekkeella, terassilla tai puistossa.

99,00 €
Sisältää alv:n

Kätevä Hiiligrilli pöytämalli AURORA MIRROR - Enders Germany

Grillaa hiilillä helposti, nopeasti ja pienellä savulla! Innovatiivisen E-FAN BBQ -tuuletin (FAN) teknologian ansiosta Aurora on fiksu pöytägrilli.
Red Dot -palkinnon saaja: Tuotesuunnittelu 2017, Aurora-pöytägrilli on kompakti, ergonominen muotoilu ja helppokäyttöinen tekniikka, joka tekee grillistä rentouttavan iloista.

199,00 €
Sisältää alv:n

Kaasugrilli Explorer - Enders Germany 

Multifunktionaalinen kuin Sveitsin armeijan veitsi, Explorer on ihanteellinen kaasugrilli matkalla, mökillä, terassilla ja saunalla. Kokkaa grilliruoat illalla - käyttämällä Expolrerin huipputeknologiaa, se yhdistää kaasugrillin monipuolisuuden grillien liikkuvuuteen. 
Exploreria voidaan käyttää joko kaasupullojen tai kätevien matkakaasupullojen kanssa.

699,00 €
Sisältää alv:n

6 polttimen Kaasugrilli Boston Black 6 KR TURBO - Enders Germany

Halusitpa grillata ryhmässä tai kutsua suuri BBQ - grillibileet Boston 6 grillillä voit tehdä grillaukset, rentoa nautintoa. 2-poltin kaasugrilli ja tarvittaessa 6-poltinta ruostumatonta terästä. Kaasugrilli Boston Black 6 KR TURBO -  myös varustettu TURBO Zone lämmittimellä. Näillä parhailla tekniikoilla onnistut!