Laadukkaat pöytätulet, terassilämmittimet ja parvekelämmittimet. Nauti terassista taikka parvekkeestasi mukavassa lämmössä myös talvella!

Pöytätulet ja terassilämmitin

Lämpöä ja tunnelmaa terassille sisustuksellisilla tulipesillä. Turvallisesti.
Lasitettu terassi nyt ympärivuotiseen käyttöön Takkahengen kaasukäyttöisillä tulipesillä ja terassilämmittimillä. Lämmitysteho jopa 19 kW. Sopii myös parvekkeille taloyhtiön sääntöjen puitteissa. Terassilämmittimet tunnetaan myös parvekelämmittiminä, patiolämmittiminä, infrapunalämmittiminä, kvartsilämmittiminä ja säteilylämmittiminä. Näitä laitteita yhdistää se, että niitä käytetään pienten ulkotilojen (kuten terassien ja parvekkeiden) lämmittämiseen. Nauti terassista taikka parvekkeestasi mukavassa lämmössä myös talvella! Sähkökäyttöiset lämmittimet ja kaasulämmittimet sekä pöytätulet meiltä kotiin tuotuna.
Meiltä löydät mm kaasulla toimivia terassilämmittimiä sekä sähköllä toimivia patiolämmittimiä.

Kaasulämmitin mallien etäisyys helposti syttyviin materiaaleihin pitää olla kaksi metriä ylöspäin ja metri sivulle, teho ja koko sekä heijastus vaikutus huomioiden.

Alennuksessa!
Sears terassilämmitin, 2 eri väriä
Sears kaasulämmittimet ovat turvallisia käyttää, sillä niissä on sisäänrakennettu varmistin, joka toimii kaasuliekin vartijana sammuttaen kaasuntulon häiriötilanteessa. Sears lämmittimet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja niissä kaasupoltin toimii puoliautomaattisella sytytyksellä.
Korkeus 190 cm, värit metalli ja musta
Tyylikäs, kätevä, kaunis, tuli näkyy ympärille395,00 €
495,00 €
Alennuksessa!
Faber Dimplex The MOOD KAASULÄMMITIN
Faber MOOD kaasutakka, 2 vaihtoehtoa
Faber The MOOD on mukava puutarhan kaasutakka, jossa on sisäänrakennettu tulipesä. Polttimen kapasiteetti on jopa 12,5 kW. Tuli on näkyvissä etupuolelta ja karkaistu lasi, jolla varmistetaan turvallisuus.
Takka on ns kiinteämalli, myös integroitavissa eli upotettavissa. 
2 395,00 €
2 495,00 €
TORCH, patiotakka pellettilämmitin
TORCH pelletti terassitakka on tyylikäs lämmitin, joka tarjoaa lämpöä ja valoa aina, kun haluamme luoda ainutlaatuisen ja viihtyisän ilmapiirin. Sen ainutlaatuinen ominaisuus on lämmittävä, kaunis tuli näkyvissä neljällä sivulla.
Polttoainesäiliön tilavuus (kg) 5
Suurin polttoaika (h) 3,5
699,00 €
Sähkö Terassilämmitin Barcelona - Enders Germany
Sähkö Terassilämmitin Barcelona - Enders Germany

2 tehon asetusta: 1000 W ja 2000 W - lämpöä turvallisesti.

Uusi sähkölämmitin Barcelona Black säteilee lämpöä, jolla voit tehdä terassilla yöstä lämpimän päivän. Kaksi halogeeniputkea, joissa on kaksi tehoasetusta, tarjoavat kohdennettuna välitöntä lämpöä ilman esilämmitystä. Nykyaikainen design teräsrakenne näyttää myös hyvältä.
169,00 €
Sähkö Terassilämmitin Standheizer - Enders Germany
Sähkö Terassilämmitin Standheizer- Enders Germany

3 tehon asetusta: 900 W 1200 W ja 2100 W - lämpöä turvallisesti.

Uusi sähkölämmitin Barcelona Standheizer säteilee lämpöä, jolla voit tehdä terassilla yöstä lämpimän päivän. Kaksi halogeeniputkea, joissa on kaksi tehoasetusta, tarjoavat kohdennettuna välitöntä lämpöä ilman esilämmitystä. Design teräsrakenne.
189,00 €
Sähkö Terassilämmitin SPOTLIGHT FIRENZE - Enders Germany
Sähkö Terassilämmitin  SPOTLIGHT FIRENZE - Enders Germany

3 tehon asetusta: 450 W ja 900 W - lämpöä turvallisesti.

Uusi sähkölämmitin Spotlight Firenze säteilee lämpöä, jolla voit tehdä terassille ja pervekkeelle lämplä kohdistetusti. lämpimän päivän. Helppokäyttöinen. Kääntyy kohti.
kytössä todettu parhaimmaksi parveke lämmittimeksi!
99,00 €
Sähkö Seinälämmitin MADEIRA - Enders Germany
Sähkökäyttöinen ja Seinäkiinnitteinen Terassilämmitin Madeira - Enders Germany

3 tehon asetusta: 750 W, 1500 W ja 2000 W - lämpöä turvallisesti.

Uusi sähkölämmitin, Seinälämmitin MADEIRA, säteilee lämpöä, jolla voit tehdä terassille ja pervekkeelle lämplä kohdistetusti. Saat lämpimän päivän. Helppokäyttöinen.
99,90 €
Terassilämmitin Gas ELEGANCE - Enders Germany
Kaasu Terassilämmitin ELEGANCE - Enders Germany
Patio-lämmitin Eleganssilla on ainutlaatuinen, kiiltävä ja ruostumaton teräs rakenne, hyvä  suorituskyky. Sen 8 kW: n Enders Eco Plus -polttotekniikka (EEP) tuottaa saman lämpösäteilyn kuin perinteinen 12 kW patio-lämmitin.
Elegance 8 kW, 30 mbar , 8mm. Elegance kuluttaa 30% vähemmän kaasua ja päästää 30% vähemmän CO2 - siksi TESTIMENESTYJÄ!
199,90 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin WICKER gas
WICKER gas tuottaa max 13 kW tehollaan lämpöä terassille.Terassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan terassilla.
Korkeus 218 cm

399,00 €
Terassilämmitin Gas Ecoline Pure - Enders Germany
Kaasu Terassilämmitin Ecoline Pure - Enders Germany
Ilman kylmetessä Fancy on hyvä patio-lämmitin, joka pitää lämpimänä. Tyylikäs ulkonäkö, laadukkaat materiaalit. Uusi Ecoline Pure lämmittää. Kaksi itsenäisesti toimivaa poltinta yhdessä 11 kg: n kaasupullon kanssa tarjoavat ulkolämmön 36 - 76 tunniksi, korkealaatuinen muotoilu tarjoaa visuaalisen ilmeen.
ECO: Endersin Eco-Ultra-poltintekniikka vähentää hiilidioksidipäästöjä ja kaasun kulutusta jopa 83% (66%, kun käytetään kahta polttinta) verrattuna tavanomaiseen 12 kW: n patio-lämmittimeen

359,00 €
Terassilämmitin Gas Commercial - Enders Germany
Kaasu Terassilämmitin Commercial - Enders Germany 50 mbar
Ilman kylmetessä Commercial on hyvä PRO-patio-lämmitin, joka pitää lämpimänä yrityksen tilat, ravintolan asiakkaat ja kodin terassin.Tyylikäs ulkonäkö, laadukkaat materiaalit. Uusi Commercial lämmittää.
Commercial on todellinen ammattilainen ammattilaisten keskuudessa, ja se on täydellinen kaasulämmitin kaupalliseen käyttöön ja vaativille kotikäyttäjille.14 kW: n tehoarvo ja 50mbar vakuuttaa miellyttävällä lämmöllä jopa todella kylminä päivinä.
369,00 €
Alennuksessa!
Sähkö Terassilämmitin TOTEM NAVAJO
TOTEM NAVAJO H19000-lämmitin tuottaa 3x 900 W tehollaan lämpöä turvallisesti.Terassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua, koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan t-paidassa terassilla. 
Tyylikäs, kätevä, kaunis lämmitin 360 astetta.
299,00 €
399,00 €