Laadukkaat pöytätulet, terassilämmittimet ja parvekelämmittimet. Nauti terassista taikka parvekkeestasi mukavassa lämmössä myös talvella!

Pöytätulet ja terassilämmitin

Terassilämmittimellä lämpöä ja tunnelmaa patiolle ja tunnelmaa sisustuksellisilla tulipesillä. Turvallisesti.

Lasitettu terassi käy nykyään lämmittimillä ympärivuotiseen käyttöön, Takkahengen kaasukäyttöisillä tulipesillä ja terassilämmittimillä. Lämmitysteho terassilämmittimellä on jopa 19 kW. Osa malleista sopii myös kerrostalon parvekkeille taloyhtiön sääntöjen puitteissa. Terassilämmittimet tunnetaan myös parvekelämmittiminä, patiolämmittiminä, infrapunalämmittiminä, kvartsilämmittiminä ja säteilylämmittiminä. Näitä lämmitin laitteita yhdistää se, että niitä käytetään pienten ulkotilojen (kuten terassien ja parvekkeiden) lämmittämiseen. Nauti terassista taikka parvekkeestasi mukavassa lämmössä myös talvella! Sähkökäyttöiset lämmittimet ja kaasulämmittimet sekä pöytätulet saat meiltä kotiin tuotuna.
Meiltä löydät mm. edullisia kaasulla toimivia terassilämmittimiä sekä tarjouksessa on sähköllä toimivia patiolämmittimiä.

Kaasulämmitin mallien etäisyys helposti syttyviin materiaaleihin pitää olla kaksi metriä ylöspäin ja metri sivulle, teho ja koko sekä heijastus vaikutus huomioiden.

Alennuksessa!
Tulipöytä Clifton Compact Square, tunnelmallinen terassilämmitin
Turvallisella ja tyylikkäällä kaasukäyttöisellä Clifton Compact Square Tulipöydällä saat ulkoterassisi ympärivuotiseen käyttöön. Saat luoksesi uskomattoman upean tunnelman aidon tulen loisteessa. Se liitetään helposti kaasupulloon samaan tapaan kuin kaasugrilli.
3 hienoa värivaihtoehtoa! Korkeus 66 cm. Tulipöytä Clifton Inclusive malliin kaasupullo menee mallin sisälle!
Valitse lisävarusteet erikseen:  Malliin saatavilla myös levennyspöytiä.
599,00 €
Clifton Compact Round Tulipöytä, tunnelmallinen patiolämmitin
Turvallisella ja tyylikkäällä kaasukäyttöisellä Clifton Compact Tulipöydällä saat ulkoterassisi ympärivuotiseen käyttöön. Saat luoksesi uskomattoman upean tunnelman aidon tulen loisteessa. Se liitetään helposti kaasupulloon samaan tapaan kuin kaasugrilli.
Kaksi muotoa (pyöreä tai kantikas) ja kaksi värivaihtoehtoa!Tulipöytä Clifton Compact malliin kaasupullo menee mallin sisälle!
799,00 €
Tulipöytä Clifton Lounge Table 57, tunnelmallinen terassilämmitin
Turvallisella ja tyylikkäällä kaasukäyttöisellä Clifton Lounge Table 57 tulipöydällä saat ulkoterassisi ympärivuotiseen käyttöön. Saat luoksesi uskomattoman upean tunnelman aidon tulen loisteessa. Lounge Table 57 liitetään helposti kaasupulloon samaan tapaan kuin kaasugrilli.
Pari värivaihtoehtoa ja lisävarusteena pöydän kansi - useampi pöydän koko. Tulipöytä Clifton Lounge Table 57 malliin menee 8 kg kaasupullo sisälle!
Tässä mallissa lasisuojus on lisävaruste.
Valitse haluamasi pöytätason koko:
790,00 €
Tulipöytä Clifton Dining Grey Table 71, tunnelmallinen terassilämmitin
Turvallisella ja tyylikkäällä kaasukäyttöisellä Tulipöytä Clifton Dining Grey Table 71,  Tulipöydällä saat ulkoterassisi ympärivuotiseen käyttöön. Saat luoksesi uskomattoman upean tunnelman ruokapöydän korkeudelle aidon tulen loisteessa.
Useita värivaihtoehtoja! Ruokapöytä korkea pöytä malli.Tulipöytä Clifton Dining Table malliin 11 kg kaasupullo menee mallin sisälle!
Valitse väri ja kannen koko:
1 199,00 €
Alennuksessa!
Tulipöytä Clifton Wood Trunk, tunnelmallinen terassilämmitin
Turvallisella ja tyylikkäällä kaasukäyttöisellä Clifton Wood Trunk Tulipöydällä saat ulkoterassisi ympärivuotiseen käyttöön. Saat luoksesi uskomattoman upean tunnelman aidon tulen loisteessa. Se liitetään helposti kaasupulloon samaan tapaan kuin kaasugrilli.
Erilainen, upea malli!Tulipöytä Wood Trunk malliin kaasupullo menee mallin sisälle!
Lasisuoja on lisävaruste.
995,00 €
1 095,00 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin Torni, kaasukäyttöinen
TORNI-lämmitin tuottaa 13 000W tehollaan lämpöä jopa 20 m2 kokoista aluetta varten.Terassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan.
Korkeus 220 cm
449,00 €
499,00 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin Raketti, kaasukäyttöinen
Säädettävä RAKETTI-lämmitin tuottaa max 13 000W tehollaan lämpöä jopa 20 m2 kokoista aluetta varten.Terassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan terassilla. 
Korkeus 224 cm

299,00 €
369,00 €
Letkusäädinpaketti nestekaasu tuotteille
Letkusäädinpaketti sisältää 1,2 metriä nestekaasuletkua, 2 kiristintä ja matalapainesäätimen (30 mbar). Matalapainesäädin asetetaan pulloon nostamalla mustaa kaulaa ja asettamalla säädin kaasupullon venttiiliin.
 
19,00 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin katosta LOOM - Enders Germany
Terassilämmitin katosta LOOM tuottaa jopa 2000 W tehollaan lämpöä  Terassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua, koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan t-paidassa terassilla. 2 mahdollista tehoasetusta: 1000 W ja 2000 W     Turvallista ja miellyttävää infrapunasäteilyä     Mukana kaukosäädin      Sisältää korkeussäädettävän ripustuslaitteen ruuvikarbiinilla
Terassilämmitin katosta LOOM: Tyylikäs, kätevä, kaunis, oikeassa paikassa, oikealla teholla
169,00 €
189,00 €
Alennettu hinta
Terassilämmitin Oxeo Black sähköllä - Enders Germany
Terassilämmitin Oxeo Black sähkölämmitin tuottaa 1300 W tehollaan miellyttävää lämpöä infrapunalampullaTerassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Enders Oxeo Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua, koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan t-paidassa terassilla. 
3 mahdollista tehoasetusta: 700 W, 1 300 W ja 2 000 W     - turvallista ja miellyttävää infrapunasäteilyä     - säädettävä kallistuskulma täydelliseen sädekulmaan     - kaukosäätimellä ja seinätelineelläTerassilämmitin Oxeo Black sähköllä: Tyylikäs, kätevä, tehokas, oikeassa paikassa, helppo ohjata
129,00 €
149,00 €
Alennettu hinta
Terassilämmitin Gas Polo Black - Enders Germany
Kaasu Terassilämmitin POLO 2.0 Black- Enders Germany
Tyylikäs mustan värinen ja tukeva Enders Polo 2.0 -kaasulämmitin tuottaa miellyttävää lämpöä. Toisin kuin tavanomaiset sienen muotoiset lämmittimet, tämä kompakti pieni lämmitin pystyy toimittamaan lämpönsä juuri istumakorkeudella. Tämä suorituskykyominaisuus johtuu älykkäästä ENDUR-heijastusjärjestelmästä, joka säteilee infrapunalämpöä laajasti ja erittäin tehokkaasti. Tämän järjestelmän takana oleva innovatiivinen tekniikka on rekisteröity suojaksi.
259,00 €
279,00 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin Oxeo White sähköllä - Enders Germany
Terassilämmitin Oxeo White sähkölämmitin tuottaa 1300 W tehollaan miellyttävää lämpöä infrapunalampullaTerassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Enders Oxeo Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua, koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan t-paidassa terassilla. 
3 mahdollista tehoasetusta: 700 W, 1 300 W ja 2 000 W     - turvallista ja miellyttävää infrapunasäteilyä     - säädettävä kallistuskulma täydelliseen sädekulmaan     - kaukosäätimellä ja seinätelineelläTerassilämmitin Oxeo White sähköllä: Tyylikäs, kätevä, tehokas, oikeassa paikassa, helppo ohjata
129,00 €
149,00 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin Gas Solid Eco Green - Enders Germany
Kaasu Terassilämmitin Solid Eco Green - Enders Germany
Ilman kylmetessä Solid on hyvä PRO-patio-lämmitin, joka pitää lämpimänä yrityksen tilat, ravintolan asiakkaat ja kodin terassin. Tyylikäs ulkonäkö, laadukkaat materiaalit. Uusi Solid lämmittää hyvin ja tehokkaasti.
Eco-Green-polttimen ansiosta 50 % vähemmän CO2-päästöjä ja 50 % vähemmän kustannuksiaECO Green -poltin seostettua ruostumatonta terästä     Erittäin vakaa tukevasta valetusta alumiinista valmistettujen runko-osien ja pohjan ansiosta     Sisäänvedettävä pylväs, mainio tilaa säästävään varastointiin ja kuljetukseen     Käytössä juomille käytännöllinen säilytyspöytä
479,00 €
499,00 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin Moow sähköllä - Enders Germany
Terassilämmitin Moow sähköllä - Enders Germany sopivalla tehollaan lämpöä infrapunalampuillaTerassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Enders jalustamallinen Moow Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua, koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan t-paidassa terassilla.  2 mahdollista tehoasetusta: 450 W ja 900 W     - turvallista ja miellyttävää infrapunasäteilyä     - kytkettävä värähtelytoiminto (n. 60°)     - vaaka- ja pystysuuntainen kohdistus mahdollista
129,00 €
149,00 €
Tulipöytä 1, tunnelmallinen terassilämmitin
Turvallisella ja tyylikkäällä kaasukäyttöisellä Tulipöydällä saat ulkoterassisi ympärivuotiseen käyttöön. Saat luoksesi uskomattoman upean tunnelman aidon tulen loisteessa.Tulipöytä lämmittää 19,5 kW teholla. Se liitetään helposti kaasupulloon samaan tapaan kuin kaasugrilli.
 
1 225,00 €