Ainutlaatuinen ja patentoitu poltin tunnustettu TÜV turvasertifikaatilla joka takaa, että takan muoto, materiaali ja säiliö on testattu turvalliseksi.

Bio Etanol polttimet ja lisäosat

Bio Etanol poltin eli takkasydän ja lisäosatbiotakkoihin.
Ainutlaatuinen ja patentoitu poltin tunnustettu TÜV turvasertifikaatilla joka takaa, että takan muoto, materiaali ja säiliö on testattu turvalliseksi.Tämä vallankumouksellinen tuote, laadukas keraaminen poltin Bio Etalonille, turvallisessa polttimissa on imevää keraamista materiaalia sisällä, näin poltin on erittäin taloudellinen ja turvallinen. Rakennelma estää myös haihtumasta kaasuhöyryjä. Biopolttoneste tuottaa palaessaan vain vesihöyryä ja hiilidioksidia, joka on täysin hajutonta, savutonta ja vaaratonta. Biotakka tuottaa lämpöä polttimen koosta riippuen.
Poltin on helppo ja turvallinen sijoittaa. Rakenne polttimessa on paras mahdollinen ja kuori ruostumatonta terästä. Saksan testi-instituutin TÜV (ID 24293, todistus ET 324 2009 C1) testaama. Tämä on ensimmäinen, joka on hyväksytty. Turvallinen hormiton aito tuli takassa. Helppo asentaa ja parantaa vaikka vanhaa takkaa tai rakentaa oma!

Turvallinen bioetanol poltin TÜV, takkasydän Short
Turvallinen bioetanol poltin TÜV, takkasydän ShortTurvallinen, patentoitu, testattu ja sertifioitu BioEtanol takkasydän Kompaktin Bio Etanol poltin.- German test-institute TÜV  Taloudellinen ja turvallinen palaminen.
149,00 €
Turvallinen bioetanol poltin TÜV, takkasydän M
Turvallinen bioetanol poltin TÜV, takkasydän M kokoTurvallinen, patentoitu, testattu ja sertifioitu BioEtanol takkasydän Kompaktin Bio Etanol poltin.- German test-institute TÜV  Taloudellinen ja turvallinen palaminen.
169,00 €
Turvallinen bioetanol poltin TÜV, takkasydän Small
Turvallinen bioetanol poltin TÜV, takkasydän S koko (pieni)Turvallinen, patentoitu, testattu ja sertifioitu BioEtanol takkasydän Kompaktin Bio Etanol poltin.- German test-institute TÜV  Taloudellinen ja turvallinen palaminen. Oikea tuli turvallisesti.
139,00 €
Leveä bioetanol poltin 930
Laadukas bioetanol poltin AF/PL/930, pitkä takkasydän Turvallinen, testattu ja pitkä takkasydän Kompaktin Bio Etanol poltin.Taloudellinen palaminen. Mukana sammutinkansi. Oikea tuli turvallisesti.
299,00 €
Leveä bioetanol poltin Spark 700
Laadukas bioetanol poltin AF/SPARK/700 pitkä takkasydän Turvallinen, testattu ja pitkä takkasydän Kompaktin Bio Etanol poltinTaloudellinen palaminen. Oikea tuli turvallisesti.
599,00 €
Turvallinen integroitava biotakka QUEBEC TÜV, takkasydän M
Turvallinen bioetanol takka QUEBEC TÜV, sisältää 2 kpl takkasydäntä M kokoTurvallinen, patentoitu, testattu ja sertifioitu BioEtanol takkasydän Kaksi Kompaktin kokoista Bio Etanol poltinta.- German test-institute TÜV  Taloudellinen ja turvallinen palaminen. Helppo asentaa.
699,00 €
Insert takkasydän 40, TÜV polttimella
Seinälle integroitava, kiinnitettävä moderni insert 40 Bio Ethanol takkasydän  Väri:  mustaSisällä turvallinen TÜV sertifioitu poltin.
Tämän mallin voit asentaa seinään tai rakentaa oman takan.
239,00 €
Insert takkasydän 50, TÜV polttimella
Seinälle integroitava, kiinnitettävä moderni insert Bio Ethanol 50 takkasydän  Väri:  mustaSisällä turvallinen TÜV sertifioitu poltin.
Tämän mallin voit asentaa seinään tai rakentaa oman takan.
279,00 €
Insert takkasydän 60, TÜV polttimella
Seinälle integroitava kiinnitettävä moderni insert Bio Ethanol takkasydän  Väri:  mustaSisällä turvallinen TÜV sertifioitu poltin.
Tämän mallin voit asentaa seinään tai rakentaa oman takan.
299,00 €
Stainless 28 TÜV- bioetanol-poltin
Stainless Steel 28 TÜV- bioetanol-poltinTurvallinen, patentoitu, testattu ja tutkittu.Pienikokoinen Bio Etanol poltin, leveys 28 cm- German test-institute TÜV  Taloudellinen palaminen. Turvallinen.
119,00 €
Stainless 31 TÜV- bioetanol-poltin


Stainless Steel 31 TÜV- bioetanol-poltinTurvallinen, patentoitu, testattu ja tutkittu.Pienikokoinen Bio Etanol poltin, leveys 31 cm- German test-institute TÜV  Taloudellinen palaminen. Turvallinen.


129,00 €
Stainless 53 kapea TÜV- bioetanol-poltin
Stainless Steel 53 kapea ja pitkä TÜV- bioetanol-poltinTurvallinen, patentoitu, testattu ja tutkittu.Pienikokoinen Bio Etanol poltin, leveys 53 cm- German test-institute TÜV  Taloudellinen palaminen. Turvallinen.
189,00 €