Ainutlaatuinen ja patentoitu poltin tunnustettu TÜV turvasertifikaatilla joka takaa, että takan muoto, materiaali ja säiliö on testattu turvalliseksi.

Bio Etanol polttimet ja lisäosat

Bio Etanol poltin eli sisustustakan takkasydän sekä lisäosat biotakkoihin.
Ainutlaatuinen ja patentoitu poltin tunnustetulla TÜV turvasertifikaatilla takaa, että takan muoto, materiaali ja säiliö on testattu turvalliseksi.Tämä vallankumouksellinen tuote, laadukas keraaminen poltin Bioetalonille, tässä turvallisessa polttimissa on imevää keraamista materiaalia sisällä, näin poltin on erittäin taloudellinen ja turvallinen. Rakennelma estää myös haihtumasta kaasuhöyryjä. Biopolttoneste tuottaa palaessaan vain pienen määrän vesihöyryä ja hiilidioksidia, joka on täysin hajutonta, savutonta ja vaaratonta. Biotakka tuottaa myös lämpöä polttimen koosta riippuen.
Poltin on helppo ja turvallinen sijoittaa. Rakenne polttimessa on paras mahdollinen ja kuori ruostumatonta terästä. Saksan testi-instituutin TÜV (ID 24293, todistus ET 324 2009 C1) testaama. Tämä oli ensimmäinen, joka on hyväksytty. Turvallinen hormiton aito tuli takassa. Muista tutustua käyttöohjeisiin, varo-ohjeisiin ja varo-etäisyyksiin.
Helppo asentaa eri paikkoihin ja parantaa vaikka vanhaa takkaa tai voit rakentaa oman takan takkasydämmen ympärille!

Turvallinen bioetanol poltin TÜV, takkasydän Small
Turvallinen bioetanol poltin TÜV, takkasydän S koko (pieni)Turvallinen, patentoitu, testattu ja sertifioitu BioEtanol takkasydän Kompaktin Bio Etanol poltin.- German test-institute TÜV  Taloudellinen ja turvallinen palaminen. Oikea tuli turvallisesti.
139,00 €
Turvallinen bioetanol poltin TÜV, takkasydän Short
Turvallinen bioetanol poltin TÜV, takkasydän ShortTurvallinen, patentoitu, testattu ja sertifioitu BioEtanol takkasydän Kompaktin Bio Etanol poltin.- German test-institute TÜV Taloudellinen ja turvallinen palaminen.
149,00 €
Turvallinen bioetanol poltin TÜV, takkasydän M
Turvallinen bioetanol poltin TÜV, takkasydän M kokoTurvallinen, patentoitu, testattu ja sertifioitu BioEtanol takkasydän Kompaktin Bio Etanol poltin.- German test-institute TÜV  Taloudellinen ja turvallinen palaminen.
169,00 €
Alennuksessa!
Leveä bioetanol poltin 930
Laadukas bioetanol poltin AF/PL/930, pitkä takkasydän Turvallinen, testattu ja pitkä takkasydän Kompaktin Bio Etanol poltin.Taloudellinen palaminen. Mukana sammutinkansi. Oikea tuli turvallisesti.
299,00 €
333,00 €
Alennuksessa!
Leveä bioetanol poltin Spark 700
Laadukas bioetanol poltin AF/SPARK/700 pitkä takkasydän Turvallinen, testattu ja pitkä takkasydän jossa aukon eli tulen säätö.Kompaktin Bio Etanol poltinTaloudellinen palaminen. Oikea tuli turvallisesti.
599,00 €
649,00 €
Alennuksessa!
Integroitava biotakka Delta corner 900
Turvallinen bioetanol takka DELTA/L-R/900 TÜV,  2 kpl takkasydämiä  Turvallinen, patentoitu, testattu ja sertifioitu BioEtanol takkasydän Kaksi Kompaktin kokoista Bio Etanol poltinta.- German test-institute TÜV  Taloudellinen ja turvallinen palaminen. Helppo asentaa.
799,00 €
899,00 €
Alennuksessa!
Integroitava biotakka Delta corner 700
Turvallinen bioetanol takka DELTA/L-R/900 TÜV,  1 kpl takkasydämiä  Turvallinen, patentoitu, testattu ja sertifioitu BioEtanol takkasydän 1 normaali kokoista Bio Etanol poltinta.- German test-institute TÜV  Taloudellinen ja turvallinen palaminen. Helppo asentaa.
698,00 €
798,00 €
Alennuksessa!
Integroitava biotakka Delta corner 600
Turvallinen bioetanol takka DELTA/L-R/600 TÜV,  1 kpl takkasydämiä  Turvallinen, patentoitu, testattu ja sertifioitu BioEtanol takkasydän 1 hieman isomman kokoista Bio Etanol poltinta.- German test-institute TÜV  Taloudellinen ja turvallinen palaminen. Helppo asentaa.
599,00 €
699,00 €
Alennuksessa!
Integroitava biotakka Delta corner 1200
Turvallinen bioetanol takka DELTA/L-R/1200 TÜV,  leveä poltinTurvallinen, patentoitu, testattu ja sertifioitu BioEtanol takkasydän 75 cm leveä Bio Etanol poltin.- German test-institute TÜV  Taloudellinen ja turvallinen palaminen. Helppo asentaa.
899,00 €
999,00 €
Alennuksessa!
Seinäbiotakka Delta Flat 900
Turvallinen bioetanol takka DELTA FLAT 900 - FLAT = Erityisen kapea, syvyys vain 12 cmTurvallinen, patentoitu, testattu ja sertifioitu BioEtanol takkasydän Yksi leveä Bio Etanol poltinta.- German test-institute TÜV  Taloudellinen ja turvallinen palaminen. Helppo asentaa.
399,00 €
429,00 €
Seinäbiotakka Delta 3, 1200 - integroitava
Turvallinen bioetanol takka DELTA FLAT 3, 1200 mm Turvallinen, patentoitu, testattu ja sertifioitu BioEtanol takkasydän 3 Bio Etanol poltinta.- German test-institute TÜV  Taloudellinen ja turvallinen palaminen. Helppo asentaa.
499,00 €
Alennuksessa!
BioLOV ® etanoli 12 litraa, POLTTOAINE, 1 l pullot
Biolov Bioetanoli, laatikko á 12 pulloa, joissa 1 litran pulloja 12 kpl.  Biolov Bioetanoli on laadukas ja ihanteellinen yhdistelmä Bioethanol poltimen kanssa. Optimaalinen liekki, Biolov Bioetanolin alkoholipitoisuus on n 98%. Puhtain etanoli = Turvallisin - hajuttomin - vähiten palamisjätettä
129,00 €
139,00 €
Armatect palonsuojalevy
Suosittelemme kaikkiin biotakkoihin sekä lämmittäviin sähkötakkoihin suojaamaan seinää lämmön vaikutuksilta.Palonsuojalevyä käytetään paljon myös lämmön suojana, eli kuumuus saattaa vaikuttaa tapetin tai maalipinnan värjätymisenä (kellastuminen)
Alennuksessa!
Keraamiset koivupuut, 5 kpl, Kratki
Aidon näköiset ja kokoiset keraamiset KOIVU puut.Pakkauksessa mukana 5 kpl koivupuita
Tulen kestävää keramiikkaa, Kratki.
139,00 €
169,00 €
Koristekivet Biotakkaan
Kauniit koristekivet koristavat Bio Etanol takkaasi.Kivet parantavat takan ulkonäköä ja tulen estetiikkaa. 100% luonnonkivet sisustaa, luo valkoisella väreillä vastakohtia. Pakkaus 1 kg.
19,00 €
Alennuksessa!
Koristepuut Kratki takkaan
Kauniit keraamiset koristepuut viimeistelevät Bio Etanol takkaasi.Keraamiset puut parantavat takan ulkonäköä ja tulen estetiikkaa. Puut ja tuli sisustaa luo väreillä vastakohtia. Decorative elements MIX puut. Puut kannattaa sijoitta hieman suoran liekin vierelle. Vain Kratki takkatilauksen yhteydessä, tehdastoimitus.
99,00 €
109,00 €
Alennuksessa!
BioLOV ® etanoli 15 litraa, POLTTOAINE, 5 l x 3
Biolov Bioetanoli, laatikko á 3 kanisteria, joissa yhteensä 15 litraa BionLOV etanolia.Biolov Bioetanoli on laadukas ja ihanteellinen yhdistelmä  keraamisen poltimen kanssa. Optimaalinen liekki, Biolov Bioetanolin alkoholipitoisuus on n 98%.
Puhtain etanoli = Turvallisin - hajuttomin - vähiten palamisjätettä
169,00 €
199,00 €
Alennuksessa!
Koristekristallit Kratki takkaan, musta
Kauniit koristekristallit koristavat Kratki Bio Etanol takkaasi.Kivet parantavat takan ulkonäköä ja tulen estetiikkaa. Luo säihkettä. 100% luonnonkivet sisustaa luo väreillä vastakohtia. Pakkaus 1 kg. Vain Kratkin merkkisen takkatilauksen yhteydessä.
59,00 €
69,00 €
Alennuksessa!
Koristekristallit Kratki takkaan, kirkas kristalli
Kauniit kirkkaat luonnon koristekristallit koristavat Kratki Bio Etanol takkaasi.Kivet parantavat takan ulkonäköä ja tulen estetiikkaa. Luo säihkettä. 100% luonnonkivet sisustaa luo väreillä vastakohtia. Pakkaus 1 kg. Vain Kratki takkatilauksen yhteydessä.
59,00 €
69,00 €
Äänisyntetisaattori sähkötakkaan
Kaiutin + tulisijaääni sähkötakalle
Langaton äänisyntetisaattori, jonka voit sijoittaa minne tahansa. Aidon takan realistisen tallennuksen ansiosta se täydentää täydellisesti sähkötakkaefektiä Optiflame-, Opti-Myst- tai Revillusion-efektillä. Mukana latausjohto USB ja sisällä akku.Varustettu Bluetooth, AUX tai Micro SD-muistikortti yhteydessä , se tarjoaa monia mahdollisuuksia äänentoiston..
69,00 €
Alennuksessa!
Keraamiset koivupuut, 5 kpl
Aidon näköiset ja kokoiset keraamiset KOIVU puut.Pakkauksessa mukana 5 kpl koivupuita
Tulen kestävää keramiikkaa. Puut säilyy kauniinpana ja pidenpään, kun ne sijoitetaan liekin viereen, ei suoraan tulen päälle.
99,00 €
129,00 €