e-Matrix Faber Optimyst takkasydämet

e-Matrix Faber Optimyst takkasydämet

e-MatriX-sähkötakan takkasydämmellä voit nauttia terveellisestä, 3D liekkiefektistä.

e-MatriX-sarja tarjoaa Faberin parhaat puolet sähkötakkojen sydämistä Optimyst tekniikan avulla, vaativimpiin kohteisiin. Sähkötakkojen takkasydän e-MatriX-liekkiefektillä voit nauttia ainutlaatuisesta ja aidoimman näköisestä liekkiefektistä. Ainutlaatuinen kolmiulotteinen teknologiamme luo täysin realistisen tulen liekkivaikutelman ja voit nauttia siitä turvallisesti, edullisesti, terveellisesti ja jopa säästäen. Hämmästyttävä tuli... vedestä!
Tulevaisuuden kestävä tekniikka: e-Matrix sähkötakan energiankulutus on minimaalinen ja päästöt nollat.
Miellyttävä ja terveellinen ilmastointi: Syntyvä vesisumu edistää kotisi terveellistä kosteutta. Vesisumu on huoneenlämpöistä, sekoittuu huoneilmaan heti ja parantaa huoneilman kosteutta, joka taasen on hyväksi astmaatikoille, allertikoille sekä kasvit nauttii myös takan läheisyydestä. Jos haluat miellyttävän, lämpimän ja terveellisen hehkun, valitse e-Matrix Optimyst lämmitysyksikkö.

Faber e-Matrix 800/500 I, Opti-myst®


Faber e-Matrix 800/500 I on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakka.
Tämä malli kytketään vesijohtoverkkoon, jolloin se on helppokäyttöinen ja toimii helpommin julkitioissa, hotelleissa, ravintoloissa sekä kotona. Viimeistely harmaa mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs.E-Matrix 800/500 I tarjoaa kaikki Opti-Myst sähkötakkojen mukavuudet, erittäin realistinen liekkiefekti. Tämä johtuu nykyisestä optiikkajärjestelmästä, jossa vesihöyry on valaistu. Kaukosäädin mukana, lisäksi lataamalla äppi, saat efektejä ja ohjausvariaatioita lisää. Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


4 399,00 €
Alennuksessa!
Faber e-Matrix 800/500 II, Opti-myst®


Faber e-Matrix 800/500 II on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakka. 2 puoleinen malli.
Tämä malli kytketään vesijohtoverkkoon, jolloin se on helppokäyttöinen ja toimii helpommin julkitioissa, hotelleissa, ravintoloissa sekä kotona. Viimeistely harmaa mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs.E-Matrix 800/500 II tarjoaa kaikki Opti-Myst sähkötakkojen mukavuudet, erittäin realistinen liekkiefekti. Tämä johtuu nykyisestä optiikkajärjestelmästä, jossa vesihöyry on valaistu. Kaukosäädin mukana, lisäksi lataamalla äppi, saat efektejä ja ohjausvariaatioita lisää. Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


4 399,00 €
4 499,00 €
Faber e-Matrix 800/500 III, Opti-myst®


Faber e-Matrix 800/500 III on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakka. 3 puoleinen malli.
Tämä malli kytketään vesijohtoverkkoon, jolloin se on helppokäyttöinen ja toimii helpommin julkitioissa, hotelleissa, ravintoloissa sekä kotona. Viimeistely harmaa mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs.E-Matrix 800/500 III tarjoaa kaikki Opti-Myst sähkötakkojen mukavuudet, erittäin realistinen liekkiefekti. Tämä johtuu nykyisestä optiikkajärjestelmästä, jossa vesihöyry on valaistu. Kaukosäädin mukana, lisäksi lataamalla äppi, saat efektejä ja ohjausvariaatioita lisää. Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


4 599,00 €
Faber e-Matrix 800/500 ST, Opti-myst®


Faber e-Matrix 800/500 ST on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakka. 3 puoleinen malli tilanjakaja malli
Tämä malli kytketään vesijohtoverkkoon, jolloin se on helppokäyttöinen ja toimii helpommin julkitioissa, hotelleissa, ravintoloissa sekä kotona. Viimeistely harmaa mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs.E-Matrix 800/500 ST tarjoaa kaikki Opti-Myst sähkötakkojen mukavuudet, erittäin realistinen liekkiefekti. Tämä johtuu nykyisestä optiikkajärjestelmästä, jossa vesihöyry on valaistu. Kaukosäädin mukana, lisäksi lataamalla äppi, saat efektejä ja ohjausvariaatioita lisää. Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


5 099,00 €
Faber e-Matrix 800/500 RD, Opti-myst®


Faber e-Matrix 800/500 RD on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakka. 3 puoleinen malli tilanjakaja malli
Tämä malli kytketään vesijohtoverkkoon, jolloin se on helppokäyttöinen ja toimii helpommin julkitioissa, hotelleissa, ravintoloissa sekä kotona. Viimeistely harmaa mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs.E-Matrix 800/500 RD tarjoaa kaikki Opti-Myst sähkötakkojen mukavuudet, erittäin realistinen liekkiefekti. Tämä johtuu nykyisestä optiikkajärjestelmästä, jossa vesihöyry on valaistu. Kaukosäädin mukana, lisäksi lataamalla äppi, saat efektejä ja ohjausvariaatioita lisää. Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


5 099,00 €
Alennuksessa!
Faber e-Matrix 800/650 I, Opti-myst®


Faber e-Matrix 800/650 I on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakka.
Tämä malli kytketään vesijohtoverkkoon, jolloin se on helppokäyttöinen ja toimii helpommin julkitioissa, hotelleissa, ravintoloissa sekä kotona. Viimeistely harmaa mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs.E-Matrix 800/650 I tarjoaa kaikki Opti-Myst sähkötakkojen mukavuudet, erittäin realistinen liekkiefekti. Tämä johtuu nykyisestä optiikkajärjestelmästä, jossa vesihöyry on valaistu. Kaukosäädin mukana, lisäksi lataamalla äppi, saat efektejä ja ohjausvariaatioita lisää. Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


4 399,00 €
4 499,00 €
Alennuksessa!
Faber e-Matrix 800/650 II, Opti-myst®


Faber e-Matrix 800/650 II on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakka. 2 puoleinen malli.
Tämä malli kytketään vesijohtoverkkoon, jolloin se on helppokäyttöinen ja toimii helpommin julkitioissa, hotelleissa, ravintoloissa sekä kotona. Viimeistely harmaa mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs.E-Matrix 800/650 II tarjoaa kaikki Opti-Myst sähkötakkojen mukavuudet, erittäin realistinen liekkiefekti. Tämä johtuu nykyisestä optiikkajärjestelmästä, jossa vesihöyry on valaistu. Kaukosäädin mukana, lisäksi lataamalla äppi, saat efektejä ja ohjausvariaatioita lisää. Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


4 599,00 €
4 699,00 €
Alennuksessa!
Faber e-Matrix 800/650 III, Opti-myst®


Faber e-Matrix 800/650 III on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakka. 3 puoleinen malli.
Tämä malli kytketään vesijohtoverkkoon, jolloin se on helppokäyttöinen ja toimii helpommin julkitioissa, hotelleissa, ravintoloissa sekä kotona. Viimeistely harmaa mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs.E-Matrix 800/650 III tarjoaa kaikki Opti-Myst sähkötakkojen mukavuudet, erittäin realistinen liekkiefekti. Tämä johtuu nykyisestä optiikkajärjestelmästä, jossa vesihöyry on valaistu. Kaukosäädin mukana, lisäksi lataamalla äppi, saat efektejä ja ohjausvariaatioita lisää. Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


4 799,00 €
4 899,00 €
Alennuksessa!
Faber e-Matrix 1000/450 I, Opti-myst®


Faber e-Matrix 1000/450 I on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakka.
Tämä malli kytketään vesijohtoverkkoon, jolloin se on helppokäyttöinen ja toimii helpommin julkitioissa, hotelleissa, ravintoloissa sekä kotona. Viimeistely harmaa mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs.E-Matrix 1000/450 I tarjoaa kaikki Opti-Myst sähkötakkojen mukavuudet, erittäin realistinen liekkiefekti. Tämä johtuu nykyisestä optiikkajärjestelmästä, jossa vesihöyry on valaistu. Kaukosäädin mukana, lisäksi lataamalla äppi, saat efektejä ja ohjausvariaatioita lisää. Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


4 599,00 €
4 699,00 €
Alennuksessa!
Faber e-Matrix 1000/450 ST, Opti-myst®


Faber e-Matrix 1000/450 ST on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakka joka on kaksi suuntainen
Tämä malli kytketään vesijohtoverkkoon, jolloin se on helppokäyttöinen ja toimii helpommin julkitioissa, hotelleissa, ravintoloissa sekä kotona. Viimeistely harmaa mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs.E-Matrix 1000/450 I tarjoaa kaikki Opti-Myst sähkötakkojen mukavuudet, erittäin realistinen liekkiefekti. Tämä johtuu nykyisestä optiikkajärjestelmästä, jossa vesihöyry on valaistu. Kaukosäädin mukana, lisäksi lataamalla äppi, saat efektejä ja ohjausvariaatioita lisää. Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


4 599,00 €
4 699,00 €
Faber e-Matrix 1300/400 mood I, Opti-myst®


Faber e-Matrix 1300/400 mood I on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakka.
Tämä malli kytketään vesijohtoverkkoon, jolloin se on helppokäyttöinen ja toimii helpommin julkitioissa, hotelleissa, ravintoloissa sekä kotona. Viimeistely harmaa mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs. Näkymä edestä, yhdeötä sivulta.Leveä E-Matrix 1300/400 I tarjoaa kaikki Opti-Myst sähkötakkojen mukavuudet, erittäin realistinen liekkiefekti. Tämä johtuu nykyisestä optiikkajärjestelmästä, jossa vesihöyry on valaistu. Kaukosäädin mukana, lisäksi lataamalla äppi, saat efektejä ja ohjausvariaatioita lisää. Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


5 899,00 €
Faber e-Matrix 1300/400 mood II, Opti-myst®


Faber e-Matrix 1300/400 mood II on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakka.
Tämä malli kytketään vesijohtoverkkoon, jolloin se on helppokäyttöinen ja toimii helpommin julkitioissa, hotelleissa, ravintoloissa sekä kotona. Viimeistely harmaa mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs. Näkymä kolmelta eri sivulta. Leveä E-Matrix 1300/400 I tarjoaa kaikki Opti-Myst sähkötakkojen mukavuudet, erittäin realistinen liekkiefekti. Tämä johtuu nykyisestä optiikkajärjestelmästä, jossa vesihöyry on valaistu.Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


6 089,00 €
Faber e-Matrix 1300/400 mood III, Opti-myst®


Faber e-Matrix 1300/400 mood III on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakka.
Tämä malli kytketään vesijohtoverkkoon, jolloin se on helppokäyttöinen ja toimii helpommin julkitioissa, hotelleissa, ravintoloissa sekä kotona. Viimeistely harmaa mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs. Näkymä kolmelta eri sivulta. Leveä E-Matrix 1300/400 I tarjoaa kaikki Opti-Myst sähkötakkojen mukavuudet, erittäin realistinen liekkiefekti. Tämä johtuu nykyisestä optiikkajärjestelmästä, jossa vesihöyry on valaistu. Kaukosäädin mukana, lisäksi lataamalla äppi, saat efektejä ja ohjausvariaatioita lisää. Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


6 189,00 €
Alennuksessa!
Faber e-SliM Linear 1200/450 I, Opti-myst®


Faber e-SliM Linear 1200/450 I, on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakka.
Tämä malli kytketään vesijohtoverkkoon, jolloin se on helppokäyttöinen ja toimii helpommin julkitioissa, hotelleissa, ravintoloissa sekä kotona. Viimeistely kapea mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs. Näkymä edestä, ns yhdeltä sivulta. e-SliM Linear 1200/450 I, tarjoaa kaikki Opti-Myst sähkötakkojen mukavuudet, erittäin realistinen liekkiefekti. Tämä johtuu nykyisestä optiikkajärjestelmästä, jossa vesihöyry on valaistu. Kaukosäädin mukana, lisäksi lataamalla äppi, saat efektejä ja ohjausvariaatioita lisää. Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


4 989,00 €
6 689,00 €
Alennettu hinta
Faber e-SliM Linear 1700/450 I, Opti-myst®


Faber e-SliM Linear 1700/450 I, on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakka.
Tämä malli kytketään vesijohtoverkkoon, jolloin se on helppokäyttöinen ja toimii helpommin julkitioissa, hotelleissa, ravintoloissa sekä kotona. Viimeistely kapea mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs. Näkymä edestä, ns yhdeltä sivulta. e-SliM Linear 1700/450 I, tarjoaa kaikki Opti-Myst sähkötakkojen mukavuudet, erittäin realistinen liekkiefekti. Tämä johtuu nykyisestä optiikkajärjestelmästä, jossa vesihöyry on valaistu. Kaukosäädin mukana, lisäksi lataamalla äppi, saat efektejä ja ohjausvariaatioita lisää. Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


5 989,00 €
7 689,00 €
Alennuksessa!
Faber e-SliM Linear 2200/450 I, Opti-myst®


Faber e-SliM Linear 2200/450 I, on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakka.
Tämä erittäin pitkä malli kytketään vesijohtoverkkoon, jolloin se on helppokäyttöinen ja toimii helpommin julkitioissa, hotelleissa, ravintoloissa sekä kotona. Viimeistely kapea mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs. Näkymä edestä, ns yhdeltä sivulta. e-SliM Linear 2200/450 I, tarjoaa kaikki Opti-Myst sähkötakkojen mukavuudet, erittäin realistinen liekkiefekti. Tämä johtuu nykyisestä optiikkajärjestelmästä, jossa vesihöyry on valaistu. Kaukosäädin mukana, lisäksi lataamalla äppi, saat efektejä ja ohjausvariaatioita lisää. Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


6 989,00 €
8 689,00 €
Lisävaruste Faber e-Matrix, Carrara koristekivet

Carrara stones,  kun valitset sähköisen e-MatriX koristetakan, voit valita myös kivestä valmistettuja koriste vaihtoehtoja.

Nämä vaihtoehtoiset koristeet antavat tulisijan sisäpuolelle heti täysin erilaisen ilmeen. Yhdessä valinnaisen ylä- ja alavalaistuksen kanssa voit mukauttaa ulkoasun entistä paremmin haluamaasi tunnelmaan ja tyyliin. Ja niin helppoa, mukana tulevalla ohjaussovelluksella. Ja LEDien ansiosta tämä valaistus on erittäin energiatehokas.
e-Matrix - Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


99,00 €
Lisävaruste Faber e-Matrix, Acrylic Ice kristallit

Acrylic Ice kristallit,  kun valitset sähköisen e-MatriX koristetakan, voit valita myös valmistettuja koriste vaihtoehtoja.

Nämä vaihtoehtoiset koristeet antavat tulisijan sisäpuolelle heti täysin erilaisen ilmeen. Yhdessä valinnaisen ylä- ja alavalaistuksen kanssa voit mukauttaa ulkoasun entistä paremmin haluamaasi tunnelmaan ja tyyliin. Ja niin helppoa, mukana tulevalla ohjaussovelluksella. Ja LEDien ansiosta tämä valaistus on erittäin energiatehokas.
e-Matrix - Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


199,00 €
Lisävaruste Faber e-Matrix, seinäkiinnike

Lisävaruste Faber e-Matrix, seinäkiinnike,  kun valitset sähköisen e-MatriX koristetakan, voit valita myös seinäkiinnikkeen

Takkakotelot suorittavat koristeellisia toimintoja antaen sisustukseen ainutlaatuisen tyylin ja tyylikkään. Useimmiten erikoistilauksesta valmistettuja ne ovat eri muotoisia. Takat voidaan asentaa valmiiksi esivalmistetulle alustalle tai jos haluamme takan alle vapaata tilaa , käytä oheista seinätelinettä. Vahvasti valmistettu takaa helpon asennuksen ja turvallisuuden takkaa käytettäessä.
e-Matrix - Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


89,00 €
Lisävaruste Faber e-Matrix, heijastamaton lasi

Lisävaruste Faber e-Matrix, heijastamaton lasi - Non-reflective glass,  kun valitset sähköisen e-MatriX koristetakan

Heijastamaton lasi on päällystetty erityisellä pinnoitteella, jonka ansiosta se ei heijasta valoa ja on siten parempi huoneissa, joissa on voimakas keinovalaistus. Tavallisella lasilla ei kuitenkaan enää ole tätä ominaisuutta, joka erittäin kirkkaassa ympäristössä sen sijaan, että varmistaisi täydellisen näkyvyyden takanaan, heijastaa valoa, mikä johtaa peiliefektiin
e-Matrix - Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


449,00 €
Lisävaruste Faber e-Matrix, takaseinän viimeistely

Lisävaruste Faber e-Matrix, takaseinän viimeistely - Black glass back wall,  kun valitset sähköisen e-MatriX koristetakan

e-Matrix sähkötakat on vakiona varustettu mustalla metallilevyllä, joka sopii täydellisesti loft-sisustukseen. On kuitenkin mahdollista asentaa musta lasijoka lisäksi heijastaa osan liekkeistä, parantaa niiden näkyvyyttä ja antaa tulisijalle eksklusiivisen ilmeen. Kaikki, jotta takka vastaa täydellisesti sisustuksen luonnetta ja tyyliä. Erityisesti sinulle se rakennetaan, viimeistellään ja asiantuntijamme tarkastetaan. Huomioithan, että tulisijat valmistetaan tilauksesta, joten takapaneelin sisustusta ei ole mahdollista muuttaa myöhemmin.
e-Matrix - Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


645,00 €