Lämmittävä sähkötakka on lumoavan upea sisustuselementti, joka tuo lämpöä ja tunnelmaa kotiin. Edullisesti ja turvallisesti meiltä.

Sähkötakat

Sähkötakka on turvallinen. Vaivaton ja elegantti sähkötakka tuo kotiin lämpöä ja tunnelmaa.
Sähkötakan asennus ei vaadi hormia ja se voidaan asentaa kaikkiin kuiviin tiloihin. Sähötakan takkasydän sopii mainiosti avotakkaan. takkasydän on turvallinen ja sen voi integroida. Sähkötakka toimitetaan Postin toimittamana ulko-ovelle ja asennukseen tarvitaan vain maadoitettu pistorasia. Lisäksi on saatavilla sähkötakan takkasydän, eli sähkötakan insert sekä asennuskotelot. Suosituin on valkoinen sähkötakka. Takassa on lämpöpuhallin - takka siis lämmittää aidosti! Iloinen ja tunnelmallinen liekkitoiminto voi olla päällä myös ilman lämmitintä. Meiltä löydät parhaat sähkötakkamerkit kuten Aflamo, Dimplex, Optiflame, Optimyst ja Faber. Valkoisia sähkötakkoja löytyy klassisena sähkötakkan atai modernina, sähkötakka hinta puolella edullinenkin malli löytyy. Liekin loimun (efekti) voimakkuutta voidaan säätää kaukosäätimellä tilanteen mukaan. Katso itsellesi Hormiton sähkötakka tarjous, kotiin kuljetus edullisesti!

Alennuksessa!
Sähkötakka Nissum Optimyst ECO
Taulumallinen lasikehyksinen Nissum sähkötakka ripustetaan seinälle. 2 kokoa, Nissum 74,4 cm leveä ja Nissum L 88,7 cm leveäTunnelmallisessa takassa on erittäin aidonnäköiset liekit. Ainutlaatuinen OptiMyst liekkiefekti. Elegantti muotoilu ja kaunis musta lasi.
1 099,00 €
1 249,00 €
Alennuksessa!
Cavalli sähkötakka Opti-myst®
Valmis tyylikäs valkoinen Opti-Myst ® sarjan sähkötakkakokonaisuus Viimeistely valkoinen, puhdaslinjainen ja tyylikäs.3D liekki ja savuefekti (savu-höyry) ja myös lämmitystoiminto.Hormiton, komea sisustustakka. Aidoin liekkiefekti!

1 290,00 €
1 490,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka seinälle, Redway Optimyst®
Sähkötakka seinälle, Redway Optimyst® on taulumallinen lasikehyksinen sähkötakka, ripustetaan seinälle. Tunnelmallisessa hormittomassa takassa on aidonnäköiset liekit. Ainutlaatuinen OptiMyst liekkitehoste. Elegantti muotoilu, musta ja tyylikäs sisustuselementti.  Varustettu säädettävällä lämmittimellä: Lämmitysteho 1000 / 2000 W. Pieni syvyysmitta: sopii moneen paikkaan!Aidoin liekkiefekti!
939,00 €
1 049,00 €
Ravel sähkötakka, Opti-myst®
Ravel on valmis Opti-Myst® sarjan sähkötakkakokonaisuus. Upea tyyliltään, moderni tyylikäs OptiMyst sähkötakka ravelSopii hyvin niin moderniseen kuin klassiseen sisustukseen. OptiMyst takkasydämessä vesihöyry on yhdistetty LED valoihin mikä takaa erehdyttävästi aidon tuliefektin, samalla kostuttaen ilmaa!

1 799,00 €
Verdi sähkötakka, Opti-myst®
Verdi on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakkakokonaisuus. Viimeistely valkoinen, puhdaslinjainen ja tyylikäs.3D liekki ja savuefekti (savu-höyry) ja myös lämmitystoiminto.Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!
1 490,00 €
Alennuksessa!
Cubic sähkötakka, Opti-myst®


Cubic on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakkakokonaisuus. Viimeistely harmaa mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs.3D liekki ja savuefekti (savu-höyry) ja myös lämmitystoiminto.Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


1 590,00 €
1 690,00 €
Isola White Stone sähkötakka, Opti-myst®
Isola White Stone on uusi Opti-Myst ® sarjan design sähkötakka Viimeistelynä vaalea kivi, ajaton sisutuksellinen väri, selkeä ja tyylikäs.3D liekki ja savuefekti (savu-höyry)  Hormiton, komea sisustustakka. Aidoin liekkiefekti!
1 490,00 €
Isola Grey Stone sähkötakka, Opti-myst®
Isola Grey Stone on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakka. Upea tyyliltään klassinen OptiMyst sähkötakka torni. Sopii hyvin niin moderniseen kuin klassiseen sisustukseen. Takan voi sijoittaa myös isompaan tilaan.OptiMyst takkasydämessä vesihöyry on yhdistetty LED valoihin mikä takaa erehdyttävästi aidon tuliefektin, samalla kostuttaen ilmaa!Hormiton, komea kivinen sisustustakka.
1 490,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Vivaldi Opti-myst®
Sähkötakka Vivaldi Opti-myst® , vapaasti sijoitettava moderni sisustustakkaTyylikäs moderni Opti - Myst® sähkötakka, 3D liekki ja savu efekti (höyry) Savu liekki erikseen kytkettävissä ja lämmitin päälle / pois. Moderni koristetakka, joka parantaa huoneilmaa! 
1 240,00 €
1 290,00 €
Sähkötakka OptiMyst ZEN sisustustakka
Tyylikäs ja omannäköinen OptiMyst ZEN sisustustakka.
Kaunis ja puhdaslinjainen, liekkiefekti on näyttävä ja aidoin mahdollinen OptiMyst, toteutettu vesihöyryllä kostuttaa samalla ilmaa. Kasette 400.Moderni TV-taso koristetakka, joka parantaa huoneilmaa!Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli.
1 159,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakan takkasydän, Silverton
Terveellinen Opti-myst liekki ja savuefekti.Savuefekti (höyry) ja liekkiefekti mahdollista kytkeä erikseen.Päältä integroitava malli. Mukana tulee kaukosäädin.Vapaastisijoitettava, niin moderniin kuin klassiseen sisustukseen, vanhaan takkaan tai avotakkaan tuleva takkasydän.Hehkuva tuhka alusta. Aidoin liekkiefekti!
699,00 €
799,00 €
Albany takkasydän Optimyst®
Integroitava OptiMyst sähkötakkasydän Albany. Viimeistelty väri musta-rauta.Todentuntuinen liekkitoiminto OptiMyst® 3D vesihöyryllä kostuttaa ilmaa. Liekki käyttäytyy kuten aito tuli, mutta se ei polta eikä ole kuuma. Tulisijan musta takaseinä korostaa liekkiefektia.
1 399,00 €