Lämmittävä sähkötakka on lumoavan upea sisustuselementti, joka tuo lämpöä ja tunnelmaa kotiin. Edullisesti ja turvallisesti meiltä.

Sähkötakat

Sähkötakka on turvallinen. Vaivaton ja elegantti sähkötakka tuo kotiin lämpöä ja tunnelmaa.
Sähkötakan asennus ei vaadi hormia ja se voidaan asentaa kaikkiin kuiviin tiloihin. Sähkötakan takkasydän sopii mainiosti avotakkaan.  Sähköllä toimiva takkasydän on turvallinen ja sen voi upottaa ja/tai integroida. Sähkötakka toimitetaan Postin toimittamana ulko-ovelle ja asennukseen tarvitaan vain töpseli seinään, maadoitettu pistorasia. Lisäksi on saatavilla sähkötakan vapaasti sijoitettava takkasydän, eli sähkötakan insert sekä niihin asennuskotelot. Suosituin sähkötakkamalli on klassinen valkoinen sähkötakka. Takoissa on termostaatilla varustettu lämpöpuhallin - takka siis lämmittää aidosti!
Aidon oloinen ja tunnelmallinen liekkitoiminto voi olla päällä myös ilman lämmitintä. Meiltä löydät parhaat sähkötakkamerkit kuten  Ferrera, Dimplex, Optiflame, Optimyst ja Faber. Vapaasti seisovia valkoisia klassisia sähkötakkoja tai moderneja malleja löytyy tarjoushintaan. Liekin loimun (efekti) voimakkuutta voidaan säätää kaukosäätimellä tilanteen mukaan.
Katso itsellesi Hormiton sähkötakka tarjous, maksaa voit toimituksen jälkeen.

Alennuksessa!
Asti Max ECO LED sähkötakka, Optiflame XHD


Sähkötakka Asti Max ECO LED Optiflame® XHD
XHD on uusi kehittyneempi liekkiefekti.on varustettu termostaatti lämmittimellä.Tyylikäs valkoinen muotoilu, edistyksellinen lämmitystoiminto ja aito liekkiefekti. Liekki ja lämmitys myös erikseen käytettävissä, liekin ja lämmitystehon säätö, kaukosäädin. Turvallinen ja tunnelmallinen lisälämmitin!


995,00 €
1 195,00 €
Faber e-Matrix 800/500 I, Opti-myst®


Faber e-Matrix 800/500 I on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakka.
Tämä malli kytketään vesijohtoverkkoon, jolloin se on helppokäyttöinen ja toimii helpommin julkitioissa, hotelleissa, ravintoloissa sekä kotona. Viimeistely harmaa mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs.E-Matrix 800/500 I tarjoaa kaikki Opti-Myst sähkötakkojen mukavuudet, erittäin realistinen liekkiefekti. Tämä johtuu nykyisestä optiikkajärjestelmästä, jossa vesihöyry on valaistu. Kaukosäädin mukana, lisäksi lataamalla äppi, saat efektejä ja ohjausvariaatioita lisää. Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


4 399,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Asti LED, Optiflame®
Sähkötakka malli Asti, XHD™ Optiflame®on varustettu termostaatti lämmittimellä.  Tyylikäs valkoinen muotoilu, edistyksellinen lämmitystoiminto ja aito Optiflame liekkiefekti. Liekki ja lämmitys myös erikseen käytettävissä, liekin ja lämmitystehon säätö. Turvallinen ja tunnelmallinen lisälämmitin!
799,00 €
949,00 €
Alennuksessa!
Faber e-Matrix 800/500 II, Opti-myst®


Faber e-Matrix 800/500 II on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakka. 2 puoleinen malli.
Tämä malli kytketään vesijohtoverkkoon, jolloin se on helppokäyttöinen ja toimii helpommin julkitioissa, hotelleissa, ravintoloissa sekä kotona. Viimeistely harmaa mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs.E-Matrix 800/500 II tarjoaa kaikki Opti-Myst sähkötakkojen mukavuudet, erittäin realistinen liekkiefekti. Tämä johtuu nykyisestä optiikkajärjestelmästä, jossa vesihöyry on valaistu. Kaukosäädin mukana, lisäksi lataamalla äppi, saat efektejä ja ohjausvariaatioita lisää. Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


4 399,00 €
4 499,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka OptiMyst ZEN concrete sisustustakka
Tyylikäs ja omannäköinen OptiMyst ZEN sisustustakka, betoni väri viimeistely.
Kaunis ja puhdaslinjainen, liekkiefekti on näyttävä ja aidoin mahdollinen OptiMyst, toteutettu vesihöyryllä kostuttaa samalla ilmaa. Kasette 400.Moderni TV-taso koristetakka, joka parantaa huoneilmaa!
Optimyst 400 casetti sisältyy. Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli, kaksipuoleinen, eli mallin voi sijoittaa keskelle huonetta.
1 299,00 €
1 499,00 €
Sähkötakkasydän Opti-V single, integroitava
Dimplexin uusin Opti-V sarjan integroitava sähkötakka Opti-V singleSisäänrakennettava, upotettava Opti-V single, leveys 76cm. Sähkötakka takkasydän integroitaan vaikka seinän sisään. Sopii erittäin hyvin julkisiin paikkoihin.Kotiin, ravintolaan, hotelliin, toimistoon, luo tunnelmaa missä tahansa tilassa.
1 999,00 €
Faber e-Matrix 800/500 III, Opti-myst®


Faber e-Matrix 800/500 III on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakka. 3 puoleinen malli.
Tämä malli kytketään vesijohtoverkkoon, jolloin se on helppokäyttöinen ja toimii helpommin julkitioissa, hotelleissa, ravintoloissa sekä kotona. Viimeistely harmaa mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs.E-Matrix 800/500 III tarjoaa kaikki Opti-Myst sähkötakkojen mukavuudet, erittäin realistinen liekkiefekti. Tämä johtuu nykyisestä optiikkajärjestelmästä, jossa vesihöyry on valaistu. Kaukosäädin mukana, lisäksi lataamalla äppi, saat efektejä ja ohjausvariaatioita lisää. Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


4 599,00 €
Sähkötakka Unity ECO LED, Optiflame
Sähkötakka Unity ECO LED, Optiflame, uudella ECO LED valaistustekniikalla Unity on varustettu säädettävällä lämmittimellä: Lämmitysteho 1000 / 2000 W. Viimeistely väri on valkoinen. Sähkötakka Unity Optiflame ECO LED valoilla on uusi, parannettu takkaversio.Ulkoisesti Klassinen sisustuksellinen malli!Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli.
999,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakan takkasydän, Silverton Optimyst
Terveellinen Opti-myst liekki ja savuefekti.Savuefekti (höyry) ja liekkiefekti mahdollista kytkeä erikseen.Päältä integroitava malli. Mukana tulee kaukosäädin.Vapaastisijoitettava, niin moderniin kuin klassiseen sisustukseen, vanhaan takkaan tai avotakkaan tuleva takkasydän.Hehkuva tuhka alusta. Aidoin liekkiefekti!
999,00 €
1 099,00 €
Faber e-Matrix 800/500 ST, Opti-myst®


Faber e-Matrix 800/500 ST on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakka. 3 puoleinen malli tilanjakaja malli
Tämä malli kytketään vesijohtoverkkoon, jolloin se on helppokäyttöinen ja toimii helpommin julkitioissa, hotelleissa, ravintoloissa sekä kotona. Viimeistely harmaa mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs.E-Matrix 800/500 ST tarjoaa kaikki Opti-Myst sähkötakkojen mukavuudet, erittäin realistinen liekkiefekti. Tämä johtuu nykyisestä optiikkajärjestelmästä, jossa vesihöyry on valaistu. Kaukosäädin mukana, lisäksi lataamalla äppi, saat efektejä ja ohjausvariaatioita lisää. Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


5 099,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Avalone valkoinen ECO LED, Optiflame®
Sähkötakka Avalone ECO LED Optiflame®on varustettu säädettävällä lämmittimellä: Lämmitysteho 1000 / 2000 W. Viimeistely väri: valkoinen Moderni, selkeä sisustuksellinen malli!
Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli ja on mittojensa ansiosta monipuolinen.
699,00 €
1 049,00 €
Faber e-Matrix 800/500 RD, Opti-myst®


Faber e-Matrix 800/500 RD on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakka. 3 puoleinen malli tilanjakaja malli
Tämä malli kytketään vesijohtoverkkoon, jolloin se on helppokäyttöinen ja toimii helpommin julkitioissa, hotelleissa, ravintoloissa sekä kotona. Viimeistely harmaa mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs.E-Matrix 800/500 RD tarjoaa kaikki Opti-Myst sähkötakkojen mukavuudet, erittäin realistinen liekkiefekti. Tämä johtuu nykyisestä optiikkajärjestelmästä, jossa vesihöyry on valaistu. Kaukosäädin mukana, lisäksi lataamalla äppi, saat efektejä ja ohjausvariaatioita lisää. Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


5 099,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Gisella RCO LED Optiflame®, valkoinen
Sähkötakka Gisella ECO LED Optiflame® - valkoinen. Design lasikansi.  on varustettu säädettävällä lämmittimellä: Lämmitysteho 1500 W. Viimeistely väri on valkoinen. UUSI LED TEKNIIKKA. Klassinen sisustuksellinen malli, jolla pieni syvyysmitta: sopii moneen paikkaan!Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli.
489,00 €
589,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakan takkasydän Optiflame 23" XHD ECO LED
Sähkötakan takkasydän Optiflame 23" XHD ECO LEDUusin OptiFlame teknologia erittäin todentuntuisella tulipesällä. Mahdollisuus asentaa kalusteisiin, seinään tai myös sopivan takkamanttelin kanssa sisustukseenHelppokäyttöinen, vähän tilaa vievä integroitaessa. Mitat 58,4 x 51,9 x 19 cmTurvallinen ja tunnelmallinen lisälämmitin!
439,00 €
469,00 €
Sähkötakkasydän Opti-V Vista III, integroitava
Dimplexin uusin Opti-V sarjan integroitava sähkötakka Opti-V Vista IIISisäänrakennettava, upotettava Opti-V Vista III takka, leveys 139 cm. Näyttävä. Vista III Sähkötakka takkasydän integroitaan vaikka seinän sisään. Sopii erittäin hyvin julkisiin paikkoihin. Kotiin, ravintolaan, hotelliin, toimistoon, luo tunnelmaa missä tahansa tilassa.
Vista III mallissa näkysvyys 3 eri suuntaan.
5 999,00 €
Alennuksessa!
Danville sähkötakka insert Optimyst, musta
Aito Opti-system 3D liekki ja savu efekti (höyry) sekä lämmitys.Pieni ja kompakti sähkötakka sopii laitettavaksi moneen tilaan ja asennukseenTakassa on säädettävissä oleva lämmitystoiminto 0/1000/2000W, jossa termostaatti. Lämmitystoimintoa ei tarvitse kytkeä päälle aina.Lämmitys ja liekki ovat erikseen käytettävissä. Aidoin liekkiefekti!
1 099,00 €
1 249,00 €
Alennuksessa!
Faber e-Matrix 800/650 I, Opti-myst®


Faber e-Matrix 800/650 I on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakka.
Tämä malli kytketään vesijohtoverkkoon, jolloin se on helppokäyttöinen ja toimii helpommin julkitioissa, hotelleissa, ravintoloissa sekä kotona. Viimeistely harmaa mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs.E-Matrix 800/650 I tarjoaa kaikki Opti-Myst sähkötakkojen mukavuudet, erittäin realistinen liekkiefekti. Tämä johtuu nykyisestä optiikkajärjestelmästä, jossa vesihöyry on valaistu. Kaukosäädin mukana, lisäksi lataamalla äppi, saat efektejä ja ohjausvariaatioita lisää. Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


4 399,00 €
4 499,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Bellini white ECO LED, Optiflame®
Kompakti Sähkötakka Bellini white ECO LED Optiflame®
Bellini ECO LED on varustettu säädettävällä lämmittimellä: Lämmitysteho 1000 / 2000 W. Pieni moderni tyylinen takka Bellini ECO LED on tyylikäs, edistyksellinen lämmitystoiminto ja aito liekkiefekti. Liekki ja lämmitys myös erikseen käytettävissä, liekin ja lämmitystehon säätö.
Turvallinen ja tunnelmallinen lisälämmitin!
599,00 €
749,00 €
Sähkötakan takkasydän Optiflame 26" XHD ECO LED
Sähkötakan takkasydän Optiflame 26" XHD ECO LEDUusin OptiFlame teknologia erittäin todentuntuisella tulipesällä. Mahdollisuus asentaa kalusteisiin, seinään tai myös sopivan takkamanttelin kanssa sisustukseenHelppokäyttöinen, vähän tilaa vievä integroitaessa. Mitat 66 x 47,9 x 19 cmTurvallinen ja tunnelmallinen lisälämmitin!
499,00 €
Sähkötakkasydän Opti-V Vista I, integroitava
Dimplexin uusin Opti-V sarjan integroitava sähkötakka Opti-V Vista ISisäänrakennettava, upotettava Opti-V Vista I takka, leveys 139 cm. Näyttävä. Vista III Sähkötakka takkasydän integroitaan vaikka seinän sisään. Sopii erittäin hyvin julkisiin paikkoihin. Kotiin, ravintolaan, hotelliin, toimistoon, luo tunnelmaa missä tahansa tilassa.
Vista I mallissa näkyvyys yhteen suuntaan, eteenpäin siis.
5 699,00 €
Alennuksessa!
Balance sähkötakka ECO LED Optiflame®
Balance ECO LED on kodikas, lämmittävä ja tunnelmaa luova sähkötakka.Patentoidu realistinen Optiflame liekkiefekti takaa aidon tuliliekki kuvitelman.- uutuus malli, missä käyttö kaukosäätimellä tai takasta, voit säätään rauhallisen hiilloksen - tai elävämmän tulen.Eleganttinen klassinen takkamantteli ja todentuntuinen OptiFlame liekkiefekti.Takassa myös lämmitystoiminto ja uusi LED tekniikka verio.
999,00 €
1 099,00 €