OptiMyst höyrytakka LED valoilla ja vesihöyryllä. Aidoin liekkiefekti. Vesihöyry kostuttaa ilmaa ja sähkötakoissa on myös 1000/2000W lämmitystoiminto,  erittäin aidolta liekin ja savutehosten ansiosta ja

Mystiset Optimyst sähkötakat

Terveellinen sähkötakka - Mystinen Optimyst Sähkötakka antaa illuusion todelliseen takkatuleen!
Patentoitu 3-D tekniikkaa. Tämä mystinen tuliefekti on toteutettu projektiolla, valon päälle herkkää vesihöyryä. Vesihöyry yhdistettynä LED valoihin tekee erehdyttävästi aidon tuliefektin, samalla kostuttaen ilmaa! • Realistisin Opti Myst sähkötakka • Vain pistorasia ja puhdista vettä tarvitaan • Höyryä riittää n.. 8-10 tuntia täydellä vesisäiliöllä • CE-hyväksytty • Vesihöyry edistää terveellistä sisäilmaa • Säädettävä vesihöyryn voimakkuus • Sisältää kaukosäätimen, jolla kätevä ohjata • Soveltuu koteihin, sisätiloihin ja kohteisiin missä tarvitaan turvallisuutta
Mystiset savuefekti höyrytakat sisältävät pesään kuuluvat puut ja kivet (tulipesän) Lisäksi useissa malleissa on 1000-2000W tehoinen lämmitin!

Alennuksessa!
Cubic sähkötakka, Opti-myst®


Cubic on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakkakokonaisuus. Viimeistely harmaa mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs.3D liekki ja savuefekti (savu-höyry) ja myös lämmitystoiminto.Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


1 590,00 €
1 690,00 €
Verdi sähkötakka, Opti-myst®
Verdi on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakkakokonaisuus. Viimeistely valkoinen, puhdaslinjainen ja tyylikäs.3D liekki ja savuefekti (savu-höyry) ja myös lämmitystoiminto.Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!
1 490,00 €
Alennuksessa!
Boxx Pähkinä sähkötakka, Optimyst®


Boxx sähkötakka, Optimyst® on moderni sähkötakka, missä on mystinen vesihöyryllä toimiva tuliefekti joka parantaa ilmaa. Toimii myös tilanjakajana, Sisutuksellinen päkinä väri, mdf runko.Turvallinen ja helppo sijoittaa!
Vapaasti sijoitettava design takka.


1 895,00 €
2 195,00 €
Trision Opti-Myst® sähkötakka
Trision on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakkakokonaisuus. Viimeistely harmaa mantteli, savulasi, puhdaslinjainen ja tyylikäs.3D liekki ja savuefekti (savu-höyry) ja myös lämmitystoiminto.Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!
1 199,00 €
Alennuksessa!
Boxx Silver sähkötakka, Optimyst®
Boxx sähkötakka, Optimyst® on moderni sähkötakka, missä on mystinen vesihöyryllä toimiva tuliefekti joka parantaa ilmaa. Toimii myös tilanjakajana, Sisutuksellinen harmaa väri, mdf runko tai harmaa väri.Turvallinen ja helppo sijoittaa!
Vapaasti sijoitettava design takka.
1 895,00 €
2 195,00 €
Loop sähkötakka, Opti-myst®
Loop on uusi Opti-Myst ® sarjan design sähkötakka Viimeistely harmaa väri, selkeä ja tyylikäs.3D liekki ja savuefekti (savu-höyry)  Hormiton, komea sisustustakka. Aidoin liekkiefekti!
1 490,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Nissum Optimyst ECO
Taulumallinen lasikehyksinen Nissum sähkötakka ripustetaan seinälle. 2 kokoa, Nissum 74,4 cm leveä ja Nissum L 88,7 cm leveäTunnelmallisessa takassa on erittäin aidonnäköiset liekit. Ainutlaatuinen OptiMyst liekkiefekti. Elegantti muotoilu ja kaunis musta lasi.
1 099,00 €
1 249,00 €
Hemmet sähkötakka, Opti-myst®
Hemmet on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakka. Upea tyyliltään klassinen OptiMyst sähkötakka Hemmet, Musta tai Pronssi. Sopii hyvin niin moderniseen kuin klassiseen sisustukseen. Takan voi upottaa myös isompaan mantteliin.OptiMyst takkasydämessä vesihöyry on yhdistetty LED valoihin mikä takaa erehdyttävästi aidon tuliefektin, samalla kostuttaen ilmaa!Hormiton, komea lämmittävä 0/1000/2000 W sisustustakka.
1 899,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Stack Opti-myst® seinälle
Sähkötakka Stack Opti-myst® seinälleTyylikäs moderni Opti - Myst® sähkötakka, 3D liekki ja savu efekti (höyry) ja hyllystöSavu  ja liekki erikseen kytkettävissäModerni koristetakka, joka parantaa huoneilmaa!Vapaasti sijoitettava seinämalli.
1 799,00 €
1 849,00 €
Tower Optimyst® sähkötakka
Upea OptiMyst sähkötakka, sarjan sisustusmalli TOWER.Tyylikäs sisustuksellinen malli. Tower on todellinen katseenvangitsija sisustuksessa. Betoni kivi väritys ja skandinaavinen muoto ja moderni tyylinen muotoilu ja ainutlaatuista OptiMyst liekkiefektia.Korkeus 92 cm.  
1 499,00 €
Sähkötakka OptiMyst ZEN sisustustakka
Tyylikäs ja omannäköinen OptiMyst ZEN sisustustakka.
Kaunis ja puhdaslinjainen, liekkiefekti on näyttävä ja aidoin mahdollinen OptiMyst, toteutettu vesihöyryllä kostuttaa samalla ilmaa. Kasette 400.Moderni TV-taso koristetakka, joka parantaa huoneilmaa!Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli.
1 159,00 €
Albany takkasydän Optimyst®
Integroitava OptiMyst sähkötakkasydän Albany. Viimeistelty väri musta-rauta.Todentuntuinen liekkitoiminto OptiMyst® 3D vesihöyryllä kostuttaa ilmaa. Liekki käyttäytyy kuten aito tuli, mutta se ei polta eikä ole kuuma. Tulisijan musta takaseinä korostaa liekkiefektia.
1 399,00 €