OptiMyst höyrytakka LED valoilla ja vesihöyryllä. Aidoin liekkiefekti. Vesihöyry kostuttaa ilmaa ja sähkötakoissa on myös 1000/2000W lämmitystoiminto,  erittäin aidolta liekin ja savutehosten ansiosta ja

Mystiset Optimyst sähkötakat

Terveellinen vesisumu sähkötakka - Mystinen Optimyst Sähkötakka antaa aidoimman näköisen liekkiefektin, vaikutelman todelliseen takkatuleen!
Optimyst on patentoitu 3-D tekniikkaa. Tämä mystinen tuliefekti on toteutettu projektiolla, valon päälle herkkää vesihöyryä joka näyttää savulta. Vesihöyry yhdistettynä LED valoihin tekee erehdyttävästi aidon näköisen tuliefektin, samalla kostuttaen ilmaa!
• Realistisin Opti Myst sähkötakka • Vain pistorasia ja puhdista vettä tarvitaan
• Höyryä riittää n.. 8-10 tuntia täydellä vesisäiliöllä • CE-hyväksytty
• Vesihöyry edistää terveellistä sisäilmaa • Säädettävä vesihöyryn voimakkuus
• Sisältää kaukosäätimen, jolla kätevä ohjata • Soveltuu koteihin, sisätiloihin ja kohteisiin missä tarvitaan turvallisuutta
Dimplexin kehittämä Optimyst tekniikan tuottama vesihöyry on hyvä astmaatikoille, kasveille ja huoneen kosteustasapainolle. Vesihöyry, eli vesisumu, on huoneen lämpöistä ja sekoittuu nopeasti huoneilmaan, eikä tiivisty.
Optimyst takkojen Mystiset savuefekti höyrytakat sisältävät pesään kuuluvat puut ja kivet (tulipesän) Lisäksi useissa malleissa on 1000-2000W tehoinen lämmitin! Myös erilliset Optimyst takkasydämmet, jotka voit integroida.

Alennuksessa!
Sähkötakka OptiMyst ZEN concrete sisustustakka
Tyylikäs ja omannäköinen OptiMyst ZEN sisustustakka, betoni väri viimeistely.
Kaunis ja puhdaslinjainen, liekkiefekti on näyttävä ja aidoin mahdollinen OptiMyst, toteutettu vesihöyryllä kostuttaa samalla ilmaa. Kasette 400.Moderni TV-taso koristetakka, joka parantaa huoneilmaa!
Optimyst 400 casetti sisältyy. Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli, kaksipuoleinen, eli mallin voi sijoittaa keskelle huonetta.
1 299,00 €
1 499,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakan takkasydän, Silverton Optimyst
Terveellinen Opti-myst liekki ja savuefekti.Savuefekti (höyry) ja liekkiefekti mahdollista kytkeä erikseen.Päältä integroitava malli. Mukana tulee kaukosäädin.Vapaastisijoitettava, niin moderniin kuin klassiseen sisustukseen, vanhaan takkaan tai avotakkaan tuleva takkasydän.Hehkuva tuhka alusta. Aidoin liekkiefekti!
999,00 €
1 099,00 €
Alennuksessa!
Danville sähkötakka insert Optimyst, musta
Aito Opti-system 3D liekki ja savu efekti (höyry) sekä lämmitys.Pieni ja kompakti sähkötakka sopii laitettavaksi moneen tilaan ja asennukseenTakassa on säädettävissä oleva lämmitystoiminto 0/1000/2000W, jossa termostaatti. Lämmitystoimintoa ei tarvitse kytkeä päälle aina.Lämmitys ja liekki ovat erikseen käytettävissä. Aidoin liekkiefekti!
1 099,00 €
1 249,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Stockbridge Optimyst®
Kaunis liekkiefekti ja elegantti klassinen muotoilu.Sähkötakka Stockbridge Optimyst® on korkealaatuista terästä ja takassa on myös lämmitystoiminto termostaatilla.  Kapea ja korkea kooltaan, mahtuu silti myös pieneen tilaan.Perinteinen koristetakka, joka parantaa huoneilmaa!Vapaasti sijoitettava seinämalli.
1 099,00 €
1 489,00 €
Sähkötakka Grand Rouge Optimyst®
Perinteinen, kompakti klassinen sähkötakkakokonaisuus Optimyst Grand RougeRautainen takkamantteli ja todentuntuinen Optimyst liekkiefekti. Takassa myös lämmitystoiminto.
Perinteinen koristetakka, joka parantaa huoneilmaa!Vapaasti sijoitettava seinämalli.

1 399,00 €
Alennuksessa!
Moorefield sähkötakka Opti-myst®
Valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakkakokonaisuus, MoorefieldViimeistely on kaunis, vaalean kerman värinen.3D liekki ja savuefekti (savu-höyry) ja myös lämmitystoiminto.
Aidoin liekkiefekti!
1 499,00 €
1 659,00 €
Alennuksessa!
Edison sähkötakka Opti-myst®
Tyylikäs ja eksklusiivinen Edison sähkötakka Opti-myst® luo tunnelmaa ja tuo lämpöä kotiinKaunis ja valmis sähkötakkakokonaisuus.3D liekki ja savuefekti (savu-höyry) ja myös lämmitystoiminto. Ryhti ja tyylikkyys, moderni ulkonäkö, mahtuu erilaisiin tiloihiin.
Valkoinen - white - vaalea viimeistely ja puureuna koristelu.
1 499,00 €
1 749,00 €
Alennuksessa!
Cavalli sähkötakka Optimyst®
Valmis tyylikäs valkoinen Opti-Myst ® sarjan sähkötakkakokonaisuus Cavalli Viimeistely valkoinen, puhdaslinjainen ja tyylikäs.3D liekki ja savuefekti (savu-höyry) ja myös lämmitystoiminto.Hormiton, komea sisustustakka. Aidoin liekkiefekti!

1 999,00 €
2 090,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka OptiMyst Talia, sisustustakka valkoinen
Tyylikäs ja omannäköinen OptiMyst Talia sisustustakka
Valkoinen Mantteli ja 56/600 optimyst takkasydän jossa lämmitys mukana.
Kaunis ja puhdaslinjainen, liekkiefekti on näyttävä ja aidoin mahdollinen OptiMyst, toteutettu vesihöyryllä kostuttaa samalla ilmaa.  Moderni TV-taso koristetakka, joka parantaa huoneilmaa!Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli.
2 099,00 €
2 199,00 €
Alennuksessa!
Ravel sähkötakka, Optimyst®
Ravel on valmis Opti-Myst® sarjan sähkötakkakokonaisuus. Moderni kodin komistus. Upea tyyliltään, modernin tyylikäs OptiMyst sähkötakka Ravel. Sopii hyvin niin moderniseen kuin klassiseen sisustukseen. OptiMyst takkasydämessä vesihöyry on yhdistetty LED valoihin mikä takaa erehdyttävästi aidon tuliefektin, samalla kostuttaen ilmaa!

1 895,00 €
1 995,00 €
Alennuksessa!
Cubic sähkötakka, Optimyst®


Cubic on valmis Opti-Myst ® sarjan tornimallinen sähkötakkakokonaisuus. Viimeistely harmaa mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs. Ajaton näyttävä sähkötakka malli.3D liekki ja savuefekti (savu-höyry) ja myös lämmitystoiminto.Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin Optimyst liekkiefekti!


2 095,00 €
2 195,00 €
Alennuksessa!
Verdi sähkötakka, Optimyst®
Verdi on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakkakokonaisuus. Viimeistely valkoinen, puhdaslinjainen ja tyylikäs.3D liekki ja savuefekti (savu-höyry) ja myös lämmitystoiminto.Hormiton, komea sisustustakka.  Ääniefekti. Aidoin liekkiefekti!
1 799,00 €
2 099,00 €
Alennuksessa!
Verdi Black sähkötakka, Optimyst®
Verdi Black on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakkakokonaisuus. Viimeistely valkoinen, puhdaslinjainen ja tyylikäs.3D liekki ja savuefekti (savu-höyry) ja myös lämmitystoiminto.Hormiton, komea sisustustakka.  Ääniefekti. Aidoin liekkiefekti!
1 799,00 €
2 099,00 €
Alennuksessa!
Bingham multicolor takkasydän, Optimyst®
Bingham takkasydän asennettuna tyylikkääseen kuoreen, Optimyst höyrytakka on loistava valinta tilan sisustukseen ja kodin lämmittäjäksi. Upea, aidonnäköinen OptiMyst liekkiefekti ja tehokas lämmitystoiminto. Helppo asentaa ja rakentaa oma, upea takka! Multicolor: valitse tulen hehkun väri tarpeesi mukaan; kesällä viileämpää, talvella oranssia hehkua jne.  
3 399,00 €
3 569,00 €
Sähkötakan takkasydän OMC500M - ilman puita
Sisäänrakennettavaksi tarkoitettu hieno sähkötakkasydän moduuliTulisijana on moderni metallipaneeli, ilman "puita"Aidoin Opti-Myst® 3D liekki ja savufektilla (savu- höyry). Sijoitettavissa vapaasti valittuun sisustukseen ja tai kalusteisiin. Tekee vanhasta takasta uuden tai rakennat upean uuden takkakokonaisuuden!Leveys 51 cmAidoin liekkiefekti!
1 599,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakan takkasydän OMC1000M - ilman puita
Sisäänrakennettavaksi tarkoitettu hieno sähkötakkasydän moduuli, Electric fireplace 1000 Retail Tulisijana on moderni metallipaneeli, ilman "puita". Näyttävä, leveä malliAidoin Opti-Myst® 3D liekki ja savufektilla (savu- höyry). Sijoitettavissa vapaasti valittuun sisustukseen ja tai kalusteisiin. Tekee vanhasta takasta uuden tai rakennat upean uuden takkakokonaisuuden!Leveys 102 cmAidoin liekkiefekti!
2 199,00 €
2 295,00 €
Sähkötakan takkasydän OMC500, Optimyst
Sisäänrakennettavaksi tarkoitettu hieno sähkötakkasydän moduuliTulisijana on moderni koristepuuosalla.Aidoin Opti-Myst® 3D liekki ja savufektilla (savu- höyry). Sijoitettavissa vapaasti valittuun sisustukseen ja tai kalusteisiin. Tekee vanhasta takasta uuden tai rakennat upean uuden takkakokonaisuuden!Leveys 51 cmAidoin liekkiefekti!
1 899,00 €
Sähkötakan takkasydän OMC1000, Optimyst
Sisäänrakennettavaksi tarkoitettu hieno sähkötakkasydän moduuliTulisijana on moderni koristepuuosalla.Aidoin Opti-Myst® 3D liekki ja savufektilla (savu- höyry). Sijoitettavissa vapaasti valittuun sisustukseen ja tai kalusteisiin. Tekee vanhasta takasta uuden tai rakennat upean uuden takkakokonaisuuden!Leveys 102 cmAidoin liekkiefekti!
2 695,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka OptiMyst ZEN, sisustustakka valkoinen
Tyylikäs ja omannäköinen OptiMyst ZEN sisustustakka
Valkoinen Mantteli ja 400 optimyst takkasydän. Tässä mallissa ei lämmitystoimintoa.
Kaunis ja puhdaslinjainen, liekkiefekti on näyttävä ja aidoin mahdollinen OptiMyst, toteutettu vesihöyryllä kostuttaa samalla ilmaa.  Moderni TV-taso koristetakka, joka parantaa huoneilmaa!Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli.
1 399,00 €
1 499,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka OptiMyst ZEN Grigia sisustustakka
Tyylikäs ja omannäköinen OptiMyst ZEN Grigia - musta marmori sisustustakka.
Kaunis ja puhdaslinjainen, liekkiefekti on näyttävä ja aidoin mahdollinen OptiMyst, toteutettu vesihöyryllä kostuttaa samalla ilmaa. Kasette 400.Moderni TV-taso koristetakka, joka parantaa huoneilmaa!Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli, sopii kesekelle lattiaa jakamaan huoneistoa.
Leveämpi Optimyst 400 kasetti.
Grafiittimarmorikotelon ansiosta se sopii täydellisesti moderniin sisustustrendeihin kontrastiväreissä. Yksinkertainen muoto ja moderni, marmoria jäljittelevä kotelo sopivat myös minimalistiseen ja lumoavaan tyylin sisustettuihin huoneistoihin.
1 699,00 €
1 799,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka OptiMyst ZEN Carrara sisustustakka
Tyylikäs ja omannäköinen OptiMyst ZEN Carrara - vaalea marmori sisustustakka.
Kaunis ja puhdaslinjainen, liekkiefekti on näyttävä ja aidoin mahdollinen OptiMyst, toteutettu vesihöyryllä kostuttaa samalla ilmaa. Kasette 400.Moderni TV-taso koristetakka, joka parantaa huoneilmaa!Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli, sopii kesekelle lattiaa jakamaan huoneistoa.
Takkasydämenä 400 optimyst kasetti.
Grafiittimarmorikotelon ansiosta se sopii täydellisesti moderniin sisustustrendeihin kontrastiväreissä. Yksinkertainen muoto ja moderni, marmoria jäljittelevä kotelo sopivat myös minimalistiseen ja lumoavaan tyylin sisustettuihin huoneistoihin.
1 699,00 €
1 799,00 €