OptiMyst höyrytakka LED valoilla ja vesihöyryllä. Aidoin liekkiefekti. Vesihöyry kostuttaa ilmaa ja sähkötakoissa on myös 1000/2000W lämmitystoiminto,  erittäin aidolta liekin ja savutehosten ansiosta ja

Mystiset Optimyst sähkötakat

Terveellinen sähkötakka - Mystinen Optimyst Sähkötakka antaa illuusion todelliseen takkatuleen!
Patentoitu 3-D tekniikkaa. Tämä mystinen tuliefekti on toteutettu projektiolla, valon päälle herkkää vesihöyryä. Vesihöyry yhdistettynä LED valoihin tekee erehdyttävästi aidon tuliefektin, samalla kostuttaen ilmaa! • Realistisin Opti Myst sähkötakka • Vain pistorasia ja puhdista vettä tarvitaan • Höyryä riittää n.. 8-10 tuntia täydellä vesisäiliöllä • CE-hyväksytty • Vesihöyry edistää terveellistä sisäilmaa • Säädettävä vesihöyryn voimakkuus • Sisältää kaukosäätimen, jolla kätevä ohjata • Soveltuu koteihin, sisätiloihin ja kohteisiin missä tarvitaan turvallisuutta
Mystiset savuefekti höyrytakat sisältävät pesään kuuluvat puut ja kivet (tulipesän) Lisäksi useissa malleissa on 1000-2000W tehoinen lämmitin!

Alennuksessa!
Cubic sähkötakka, Optimyst®


Cubic on valmis Opti-Myst ® sarjan tornimallinen sähkötakkakokonaisuus. Viimeistely harmaa mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs. Ajaton näyttävä sähkötakka malli.3D liekki ja savuefekti (savu-höyry) ja myös lämmitystoiminto.Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!


1 895,00 €
1 995,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Nissum Optimyst ECO
Taulumallinen lasikehyksinen Nissum sähkötakka ripustetaan seinälle. Nissum 74,4 cm leveä  Tunnelmallisessa takassa on erittäin aidonnäköiset liekit. Ainutlaatuinen OptiMyst liekkiefekti. Elegantti muotoilu ja kaunis seinällä.
1 399,00 €
1 549,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka FYR 127 Optimyst®
Sähkötakka FYR 127 Opti-myst® , vapaasti sijoitettava moderni sisustustakkaTyylikäs oikean takan oloinen FYR 127 Opti - Myst® sähkötakka, 3D liekki ja savu efekti (höyry) Savu liekki erikseen kytkettävissä ja lämmitin päälle / pois. Moderni sisustustakka, joka parantaa huoneilmaa! 
2 990,00 €
3 090,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka OptiMyst ZEN concrete sisustustakka
Tyylikäs ja omannäköinen OptiMyst ZEN sisustustakka, betoni väri viimeistely.
Kaunis ja puhdaslinjainen, liekkiefekti on näyttävä ja aidoin mahdollinen OptiMyst, toteutettu vesihöyryllä kostuttaa samalla ilmaa. Kasette 400.Moderni TV-taso koristetakka, joka parantaa huoneilmaa!
Optimyst 400 casetti sisältyy. Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli, kaksipuoleinen, eli mallin voi sijoittaa keskelle huonetta.
1 399,00 €
1 449,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakan takkasydän, Silverton Optimyst
Terveellinen Opti-myst liekki ja savuefekti.Savuefekti (höyry) ja liekkiefekti mahdollista kytkeä erikseen.Päältä integroitava malli. Mukana tulee kaukosäädin.Vapaastisijoitettava, niin moderniin kuin klassiseen sisustukseen, vanhaan takkaan tai avotakkaan tuleva takkasydän.Hehkuva tuhka alusta. Aidoin liekkiefekti!
899,00 €
999,00 €
Alennuksessa!
Danville sähkötakka insert Optimyst, 2 väriä
Aito Opti-system 3D liekki ja savu efekti (höyry).Pieni ja kompakti sähkötakka sopii laitettavaksi moneen tilaan ja asennukseenTakassa on säädettävissä oleva lämmitystoiminto 1000/2000W.Lämmitys ja liekki ovat erikseen käytettävissä.
3 eri väriä: Musta ja Antiikkimessinki
Aidoin liekkiefekti!
1 099,00 €
1 249,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Stockbridge Optimyst®
Kaunis liekkiefekti ja elegantti klassinen muotoilu.Sähkötakka on korkealaatuista terästä ja takassa on myös lämmitystoiminto.  Kapea ja korkea kooltaan, mahtuu silti myös pieneen tilaan.Perinteinen koristetakka, joka parantaa huoneilmaa!Vapaasti sijoitettava seinämalli.
1 299,00 €
1 489,00 €
Alennuksessa!
Cavalli sähkötakka Optimyst®
Valmis tyylikäs valkoinen Opti-Myst ® sarjan sähkötakkakokonaisuus Viimeistely valkoinen, puhdaslinjainen ja tyylikäs.3D liekki ja savuefekti (savu-höyry) ja myös lämmitystoiminto.Hormiton, komea sisustustakka. Aidoin liekkiefekti!

1 999,00 €
2 090,00 €
Alennuksessa!
Verdi sähkötakka, Optimyst®
Verdi on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakkakokonaisuus. Viimeistely valkoinen, puhdaslinjainen ja tyylikäs.3D liekki ja savuefekti (savu-höyry) ja myös lämmitystoiminto.Hormiton, komea sisustustakka.  Ääniefekti. Aidoin liekkiefekti!
1 799,00 €
2 099,00 €
Alennuksessa!
Verdi Black sähkötakka, Optimyst®
Verdi Black on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakkakokonaisuus. Viimeistely valkoinen, puhdaslinjainen ja tyylikäs.3D liekki ja savuefekti (savu-höyry) ja myös lämmitystoiminto.Hormiton, komea sisustustakka.  Ääniefekti. Aidoin liekkiefekti!
1 799,00 €
2 099,00 €
Alennuksessa!
Isola White Stone sähkötakka, Opti-myst®
Isola White Stone on uusi Opti-Myst ® sarjan design sähkötakka Viimeistelynä vaalea kivi, ajaton sisutuksellinen väri, selkeä ja tyylikäs.3D liekki ja savuefekti (savu-höyry)  Hormiton, komea sisustustakka. Aidoin liekkiefekti!
1 640,00 €
1 790,00 €
Alennuksessa!
Isola Grey Stone sähkötakka, Opti-myst®
Isola Grey Stone on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakka. Upea tyyliltään klassinen OptiMyst sähkötakka torni. Sopii hyvin niin moderniseen kuin klassiseen sisustukseen. Takan voi sijoittaa myös isompaan tilaan.OptiMyst takkasydämessä vesihöyry on yhdistetty LED valoihin mikä takaa erehdyttävästi aidon tuliefektin, samalla kostuttaen ilmaa!Hormiton, komea kivinen sisustustakka.
1 640,00 €
1 790,00 €
Alennuksessa!
Albany takkasydän Optimyst®
Integroitava OptiMyst sähkötakkasydän Albany. Viimeistelty väri musta-rauta.Todentuntuinen liekkitoiminto OptiMyst® 3D vesihöyryllä kostuttaa ilmaa. Liekki käyttäytyy kuten aito tuli, mutta se ei polta eikä ole kuuma. Tulisijan musta takaseinä korostaa liekkiefektia.
1 899,00 €
1 989,00 €
Alennuksessa!
Bingham takkasydän, Optimyst®
Bingham takkasydän asennettuna tyylikkääseen kuoreen (höyrytakka) on loistava valinta tilan sisustusesineeksi ja kodin lämmittäjäksi. Upea, aidonnäköinen OptiMyst liekkiefekti ja tehokas lämmitystoiminto. Helppo asentaa ja rakentaa oma, upea takka! Ohessa kuvissa mukana ehdotuksia miten.   
2 799,00 €
2 969,00 €
Alennuksessa!
Ravel sähkötakka, Optimyst®
Ravel on valmis Opti-Myst® sarjan sähkötakkakokonaisuus. Upea tyyliltään, moderni tyylikäs OptiMyst sähkötakka Ravel. Sopii hyvin niin moderniseen kuin klassiseen sisustukseen. OptiMyst takkasydämessä vesihöyry on yhdistetty LED valoihin mikä takaa erehdyttävästi aidon tuliefektin, samalla kostuttaen ilmaa!

2 099,00 €
2 199,00 €