Terassilämmitin tuo mukavuutta viileille ja kylmeneville päiville ja pidentää ulkoilmassa nautittua aikaa. Infrapunalämmitin taas tarjoaa mukavaa lisälämpöä

Terassilämmittimet

Terassilämmitin jokaisen talon tarpeeseen

Terassilämmitin on oivallinen keino pidentää terassikautta tai esimerkiksi lasitetun parvekkeen viihtyisyyttä. Valikoimistamme löydät sopivan lämmittimen pienikokoiselle parvekkeelle kuin suurelle patiolle tai terassillekin. Valitse terassilämmitin lämmitettävän pinta-alan mukaan ja sen mukaan, onko lämmitin tarkoitus asentaa sisä- vai ulkotilaan. Pienet sähkötoimiset lämmittimet soveltuvat hyvin esimerkiksi lasitetulle parvekkeelle. Suuremman terassin ja muiden ulkotilojen lämmitykseen tarvitaan järeämpää kaasulämmitintä. Valikoimissamme on myös erityisen esteettisiä kaasulämmittimiä, joissa palava tuli myös valaisee ja luo tunnelmaa. Kaasulämmitin mallien etäisyys helposti syttyviin materiaaleihin pitää olla kaksi metriä ylöspäin ja metri sivulle, teho ja koko sekä heijastus vaikutus huomioiden.
Ohessa sähköllä ja kaaasulla toimivia lämmittimiä. Valitse omasi.

Alennuksessa!
Terassilämmitin Torni, kaasukäyttöinen
TORNI-lämmitin tuottaa 13 000W tehollaan lämpöä jopa 20 m2 kokoista aluetta varten.Terassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan.
Korkeus 220 cm
449,00 €
499,00 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin Raketti, kaasukäyttöinen
Säädettävä RAKETTI-lämmitin tuottaa max 13 000W tehollaan lämpöä jopa 20 m2 kokoista aluetta varten.Terassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan terassilla. 
Korkeus 224 cm

299,00 €
369,00 €
Letkusäädinpaketti nestekaasu tuotteille
Letkusäädinpaketti sisältää 1,2 metriä nestekaasuletkua, 2 kiristintä ja matalapainesäätimen (30 mbar). Matalapainesäädin asetetaan pulloon nostamalla mustaa kaulaa ja asettamalla säädin kaasupullon venttiiliin.
 
19,00 €
Alennuksessa!
Hottie Square terassilämmitin, musta
Hottie Square  kaasulämmittimet ovat turvallisia käyttää, sillä niissä on sisäänrakennettu varmistin, joka toimii kaasuliekin vartijana sammuttaen kaasuntulon häiriötilanteessa. Hottie Square  lämmittimet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja niissä kaasupoltin toimii puoliautomaattisella sytytyksellä.
Korkeus 190 cm, väri musta.
Tyylikäs, kätevä, kaunis, tuli näkyy ympärille.
395,00 €
495,00 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin Gas Hottie Mushroom
Kaasu Terassilämmitin Gas Hottie Mushroom - Musta / Silver
Patio-lämmitin Gas Hottie Mushroom on ainutlaatuinen teräs rakenne ja hyvä  suorituskyky. Sen 12,5 kW: n teho tuottaa hyvn lämpösäteilyn terassilla, pihalla, ravintolassa tai patiolla.
Gas Hottie Mushroom 12,5 kW. Edullinen ja mainio lämmitin malli.

239,00 €
309,00 €
Terassilämmittimen suoja
Terassilämmittimen suojus suojaa lämmittimen. Se kestää pientä sateet ja vähentää korrotiota merkittävästi. Se on hyvännäköinen, kestävä ja turvallisuutta lisäävä lisävaruste kaikkiin kaasukäyttöisiin laitteisiin.Tyylikäs, kätevä, sopii SEARS ja EIFFEL malleille. Toimitus näiden kanssa ei erikseen.


59,00 €
Alennuksessa!
Faber Dimplex The Buzz KAASULÄMMITIN
Faber BUZZ kaasutakka, helposti liikuteltava
Faber The Tube on mukava puutarhan kaasutakka, jossa on sisäänrakennettu tulipesä. Polttimen kapasiteetti on  9,3 kW. Tuli on näkyvissä kolmelta puolelta ja sitä ympäröi karkaistu lasi, jolla varmistetaan turvallisuus.
Takka on varustettu pyörillä - helppo liikuttaa. 
1 890,00 €
1 990,00 €
TORCH, patiotakka pellettilämmitin
TORCH pelletti terassitakka on tyylikäs lämmitin, joka tarjoaa lämpöä ja valoa aina, kun haluamme luoda ainutlaatuisen ja viihtyisän ilmapiirin. Sen ainutlaatuinen ominaisuus on lämmittävä, kaunis tuli näkyvissä neljällä sivulla.
Polttoainesäiliön tilavuus (kg) 5
Suurin polttoaika (h) 3,5
699,00 €
Alennuksessa!
Sähkö Terassilämmitin Barcelona - Enders Germany
Sähkö Terassilämmitin Standheizer- Enders Germany
1 lämmitin on terassilla kiva, mutta usein kahdella sähköisellä lämmittimellä saat tasaisen lämmön.

3 tehon asetusta: 900 W 1200 W ja 2100 W - lämpöä turvallisesti.

Uusi sähkölämmitin Barcelona Standheizer säteilee lämpöä, jolla voit tehdä terassilla yöstä lämpimän päivän. Kaksi halogeeniputkea, joissa on kaksi tehoasetusta, tarjoavat kohdennettuna välitöntä lämpöä ilman esilämmitystä. Design teräsrakenne.
199,00 €
219,00 €
Alennuksessa!
Sähkö Terassilämmitin SPOTLIGHT FIRENZE - Enders Germany
Sähkö Terassilämmitin  SPOTLIGHT FIRENZE - Enders Germany
1 lämmitin on terassilla kiva, mutta usein kahdella sähköisellä lämmittimellä saat tasaisen lämmön.

3 tehon asetusta: 450 W ja 900 W - lämpöä turvallisesti.

Uusi sähkölämmitin Spotlight Firenze säteilee lämpöä, jolla voit tehdä terassille ja pervekkeelle lämplä kohdistetusti. lämpimän päivän. Helppokäyttöinen. Kääntyy kohti.
kytössä todettu parhaimmaksi parveke lämmittimeksi!
119,00 €
129,00 €
Alennuksessa!
Sähkö Seinälämmitin MADEIRA - Enders Germany
Sähkökäyttöinen ja Seinäkiinnitteinen Terassilämmitin Madeira - Enders Germany
Yksi lämmitin on hyvä, mutta kahdella terassilämmittimellä saat jo tasaisemman lämmön kaikille. Tai senioreille jaloille lämpöä.

3 tehon asetusta: 750 W, 1500 W ja 2000 W - lämpöä turvallisesti.

Uusi sähkölämmitin, Seinälämmitin MADEIRA, säteilee lämpöä, jolla voit tehdä terassille ja pervekkeelle lämplä kohdistetusti. Saat lämpimän päivän. Helppokäyttöinen.
99,00 €
119,00 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin Gas ELEGANCE - Enders Germany
Kaasu Terassilämmitin ELEGANCE - Enders Germany
Patio-lämmitin Eleganssilla on ainutlaatuinen, kiiltävä ja ruostumaton teräs rakenne, hyvä  suorituskyky. Sen 8 kW: n Enders Eco Plus -polttotekniikka (EEP) tuottaa saman lämpösäteilyn kuin perinteinen 12 kW patio-lämmitin.
Elegance 8 kW, 30 mbar , 10 mm. Elegance kuluttaa 30% vähemmän kaasua ja päästää 30% vähemmän CO2 - siksi TESTIMENESTYJÄ!
199,95 €
269,95 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin Gas FANCY - Enders Germany
Kaasu Terassilämmitin FANCY - Enders Germany
Ilman kylmetessä Fancy on hyvä patio-lämmitin, joka pitää lämpimänä. Tyylikäs ulkonäkö, laadukkaat materiaalit ja erityisesti muovista valmistettu käytännöllinen säilytyspöytä ovat hyviä. Tehokkaan 8 kW: n polttimen lämmön vaikutuksesta nautitaanSisäänvedettävän sarakkeen ansiosta Fancy voidaan sijoittaa sivuun tilan säästämiseksi. Eco Plus luokiteltu.
ECO PLUS ruostumattomasta teräksestä valmistettu poltin:     - 30 % pienemmät CO2-päästöt*      - 30 % pienemmät kustannukset* *kuin perinteiset 12 kW:n vakiopolttimet     - Sisäänvedettävä pylväs kompaktiin säilytykseen ja kuljetukseen     - Moderni ja eksklusiivinen muotoilu yhdistelmällä materiaaleja – sopii jokaiselle terassille

219,00 €
239,00 €
Terassilämmitin Gas Ecoline Pure - Enders Germany
Kaasu Terassilämmitin Ecoline Pure - Enders Germany
Ilman kylmetessä Fancy on hyvä patio-lämmitin, joka pitää lämpimänä. Tyylikäs ulkonäkö, laadukkaat materiaalit. Uusi Ecoline Pure lämmittää. Kaksi itsenäisesti toimivaa poltinta yhdessä 11 kg: n kaasupullon kanssa tarjoavat ulkolämmön 36 - 76 tunniksi, korkealaatuinen muotoilu tarjoaa visuaalisen ilmeen.
ECO: Endersin Eco-Ultra-poltintekniikka vähentää hiilidioksidipäästöjä ja kaasun kulutusta jopa 83% (66%, kun käytetään kahta polttinta) verrattuna tavanomaiseen 12 kW: n patio-lämmittimeen.
Huom: 50 mbar versiona ainoastaan

399,90 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin Gas Commercial - Enders Germany
Kaasu Terassilämmitin Commercial - Enders Germany . Tehokas.
Ilman kylmetessä Commercial on hyvä PRO-patio-lämmitin, joka pitää lämpimänä yrityksen tilat, ravintolan asiakkaat ja kodin terassin.Tyylikäs ulkonäkö, laadukkaat materiaalit. Uusi Commercial lämmittää.
Commercial on todellinen ammattilais lämmitin ammattilaisten keskuudessa, ja se on täydellinen kaasulämmitin kaupalliseen käyttöön ja vaativille kotikäyttäjille. Kaasupullo pois ja malli menee pieneksi, helppo säilöä. 14 kW: n tehoarvo ja 30mbar vakuuttaa miellyttävällä lämmöllä jopa todella kylminä päivinä.
469,00 €
499,00 €