Terassilämmitin tuo mukavuutta viileille ja kylmeneville päiville ja pidentää ulkoilmassa nautittua aikaa. Infrapunalämmitin taas tarjoaa mukavaa lisälämpöä

Terassilämmittimet

Terassilämmitin on hyvä monen talon tarpeeseen

Terassilämmitin on oivallinen keino pidentää terassikautta tai esimerkiksi lasitetun parvekkeen viihtyisyyttä. Valikoimistamme löydät sopivan lämmittimen pienikokoiselle parvekkeelle kuin suurelle patiolle tai terassillekin. Valitse terassilämmitin lämmitettävän pinta-alan mukaan ja sen mukaan, onko lämmitin tarkoitus asentaa suojattuun- vai ulkotilaan. Pienet sähkötoimiset lämmittimet soveltuvat hyvin esimerkiksi lasitetulle parvekkeelle. Suuremman terassin ja muiden ulkotilojen lämmitykseen tarvitaan järeämpää kaasulämmitintä. Valikoimissamme on myös erityisen esteettisiä kaasulämmittimiä, joissa palava tuli myös valaisee ja luo tunnelmaa. Kaasulämmitin mallien etäisyys helposti syttyviin materiaaleihin pitää olla kaksi metriä ylöspäin ja metri sivulle, teho ja koko sekä heijastus vaikutus huomioiden.
Ohessa laadukkaita sähköllä ja kaaasulla toimivia lämmittimiä. Valitse omasi.

Alennuksessa!
Terassilämmitin Torni, kaasukäyttöinen
TORNI-lämmitin tuottaa 13 000W tehollaan lämpöä jopa 20 m2 kokoista aluetta varten.Terassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan.
Korkeus 220 cm
449,00 €
499,00 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin Raketti, kaasukäyttöinen
Säädettävä RAKETTI-lämmitin tuottaa max 13 000W tehollaan lämpöä jopa 20 m2 kokoista aluetta varten.Terassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan terassilla. 
Korkeus 224 cm

299,00 €
369,00 €
Letkusäädinpaketti nestekaasu tuotteille
Letkusäädinpaketti sisältää 1,2 metriä nestekaasuletkua, 2 kiristintä ja matalapainesäätimen (30 mbar). Matalapainesäädin asetetaan pulloon nostamalla mustaa kaulaa ja asettamalla säädin kaasupullon venttiiliin.
 
19,00 €
Sähköterassilämmitin Oron - Enders Germany
Sähköterassilämmitin Oron tuottaa jopa 1000 / 2000 W tehollaan lämpöä: turvallisesti.Terassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua, koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan t-paidassa terassilla. 
Sähköterassilämmitin Oron: Tyylikäs, helppokäyttöinen, kätevä, kaunis. 
249,00 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin katosta LOOM - Enders Germany
Terassilämmitin katosta LOOM tuottaa jopa 2000 W tehollaan lämpöä  Terassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua, koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan t-paidassa terassilla. 2 mahdollista tehoasetusta: 1000 W ja 2000 W     Turvallista ja miellyttävää infrapunasäteilyä     Mukana kaukosäädin      Sisältää korkeussäädettävän ripustuslaitteen ruuvikarbiinilla
Terassilämmitin katosta LOOM: Tyylikäs, kätevä, kaunis, oikeassa paikassa, oikealla teholla
169,00 €
189,00 €
Alennettu hinta
Terassilämmitin Oxeo Black sähköllä - Enders Germany
Terassilämmitin Oxeo Black sähkölämmitin tuottaa 1300 W tehollaan miellyttävää lämpöä infrapunalampullaTerassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Enders Oxeo Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua, koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan t-paidassa terassilla. 
3 mahdollista tehoasetusta: 700 W, 1 300 W ja 2 000 W     - turvallista ja miellyttävää infrapunasäteilyä     - säädettävä kallistuskulma täydelliseen sädekulmaan     - kaukosäätimellä ja seinätelineelläTerassilämmitin Oxeo Black sähköllä: Tyylikäs, kätevä, tehokas, oikeassa paikassa, helppo ohjata
129,00 €
149,00 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin Oxeo White sähköllä - Enders Germany
Terassilämmitin Oxeo White sähkölämmitin tuottaa 1300 W tehollaan miellyttävää lämpöä infrapunalampullaTerassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Enders Oxeo Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua, koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan t-paidassa terassilla. 
3 mahdollista tehoasetusta: 700 W, 1 300 W ja 2 000 W     - turvallista ja miellyttävää infrapunasäteilyä     - säädettävä kallistuskulma täydelliseen sädekulmaan     - kaukosäätimellä ja seinätelineelläTerassilämmitin Oxeo White sähköllä: Tyylikäs, kätevä, tehokas, oikeassa paikassa, helppo ohjata
129,00 €
149,00 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin Moow sähköllä - Enders Germany
Terassilämmitin Moow sähköllä - Enders Germany sopivalla tehollaan lämpöä infrapunalampuillaTerassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Enders jalustamallinen Moow Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua, koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan t-paidassa terassilla.  2 mahdollista tehoasetusta: 450 W ja 900 W     - turvallista ja miellyttävää infrapunasäteilyä     - kytkettävä värähtelytoiminto (n. 60°)     - vaaka- ja pystysuuntainen kohdistus mahdollista
129,00 €
149,00 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin Gas Solid Eco Green - Enders Germany
Kaasu Terassilämmitin Solid Eco Green - Enders Germany
Ilman kylmetessä Solid on hyvä PRO-patio-lämmitin, joka pitää lämpimänä yrityksen tilat, ravintolan asiakkaat ja kodin terassin. Tyylikäs ulkonäkö, laadukkaat materiaalit. Uusi Solid lämmittää hyvin ja tehokkaasti.
Eco-Green-polttimen ansiosta 50 % vähemmän CO2-päästöjä ja 50 % vähemmän kustannuksiaECO Green -poltin seostettua ruostumatonta terästä     Erittäin vakaa tukevasta valetusta alumiinista valmistettujen runko-osien ja pohjan ansiosta     Sisäänvedettävä pylväs, mainio tilaa säästävään varastointiin ja kuljetukseen     Käytössä juomille käytännöllinen säilytyspöytä
479,00 €
499,00 €
Alennuksessa!
Hottie Square terassilämmitin, musta
Hottie Square  kaasulämmittimet ovat turvallisia käyttää, sillä niissä on sisäänrakennettu varmistin, joka toimii kaasuliekin vartijana sammuttaen kaasuntulon häiriötilanteessa. Hottie Square  lämmittimet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja niissä kaasupoltin toimii puoliautomaattisella sytytyksellä.
Korkeus 190 cm, väri musta.
Tyylikäs, kätevä, kaunis, tuli näkyy ympärille.
395,00 €
495,00 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin Gas Hottie Mushroom
Kaasu Terassilämmitin Gas Hottie Mushroom - Musta / Silver
Patio-lämmitin Gas Hottie Mushroom on ainutlaatuinen teräs rakenne ja hyvä  suorituskyky. Sen 12,5 kW: n teho tuottaa hyvn lämpösäteilyn terassilla, pihalla, ravintolassa tai patiolla.
Gas Hottie Mushroom 12,5 kW. Edullinen ja mainio lämmitin malli.
ERIKOISERÄ JOTA RAJALLISESTI JÄLJELLÄ!

179,00 €
309,00 €
Alennuksessa!
Faber Dimplex The Buzz KAASULÄMMITIN
Faber BUZZ kaasutakka, helposti liikuteltava
Faber The Tube on mukava puutarhan kaasutakka, jossa on sisäänrakennettu tulipesä. Polttimen kapasiteetti on  9,3 kW. Tuli on näkyvissä kolmelta puolelta ja sitä ympäröi karkaistu lasi, jolla varmistetaan turvallisuus.
Takka on varustettu pyörillä - helppo liikuttaa. 
1 890,00 €
1 990,00 €
TORCH, patiotakka pellettilämmitin
TORCH pelletti terassitakka on tyylikäs lämmitin, joka tarjoaa lämpöä ja valoa aina, kun haluamme luoda ainutlaatuisen ja viihtyisän ilmapiirin. Sen ainutlaatuinen ominaisuus on lämmittävä, kaunis tuli näkyvissä neljällä sivulla.
Polttoainesäiliön tilavuus (kg) 5
Suurin polttoaika (h) 3,5
699,00 €
Alennuksessa!
Sähkö Terassilämmitin Barcelona - Enders Germany
Sähkö Terassilämmitin Standheizer- Enders Germany
1 lämmitin on terassilla kiva, mutta usein kahdella sähköisellä lämmittimellä saat tasaisen lämmön.

3 tehon asetusta: 900 W 1200 W ja 2100 W - lämpöä turvallisesti.

Uusi sähkölämmitin Barcelona Standheizer säteilee lämpöä, jolla voit tehdä terassilla yöstä lämpimän päivän. Kaksi halogeeniputkea, joissa on kaksi tehoasetusta, tarjoavat kohdennettuna välitöntä lämpöä ilman esilämmitystä. Design teräsrakenne.
199,00 €
219,00 €
Alennuksessa!
Sähkö Terassilämmitin SPOTLIGHT FIRENZE - Enders Germany
Sähkö Terassilämmitin  SPOTLIGHT FIRENZE - Enders Germany
1 lämmitin on terassilla kiva, mutta usein kahdella sähköisellä lämmittimellä saat tasaisen lämmön.

3 tehon asetusta: 450 W ja 900 W - lämpöä turvallisesti.

Uusi sähkölämmitin Spotlight Firenze säteilee lämpöä, jolla voit tehdä terassille ja pervekkeelle lämplä kohdistetusti. lämpimän päivän. Helppokäyttöinen. Kääntyy kohti.
kytössä todettu parhaimmaksi parveke lämmittimeksi!
119,00 €
129,00 €
Alennuksessa!
Sähkö Seinälämmitin MADEIRA - Enders Germany
Sähkökäyttöinen ja Seinäkiinnitteinen Terassilämmitin Madeira - Enders Germany
Yksi lämmitin on hyvä, mutta kahdella terassilämmittimellä saat jo tasaisemman lämmön kaikille. Tai senioreille jaloille lämpöä.

3 tehon asetusta: 750 W, 1500 W ja 2000 W - lämpöä turvallisesti.

Uusi sähkölämmitin, Seinälämmitin MADEIRA, säteilee lämpöä, jolla voit tehdä terassille ja pervekkeelle lämplä kohdistetusti. Saat lämpimän päivän. Helppokäyttöinen.
99,00 €
119,00 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin Gas ELEGANCE - Enders Germany
Kaasu Terassilämmitin ELEGANCE - Enders Germany
Patio-lämmitin Eleganssilla on ainutlaatuinen, kiiltävä ja ruostumaton teräs rakenne, hyvä  suorituskyky. Sen 8 kW: n Enders Eco Plus -polttotekniikka (EEP) tuottaa saman lämpösäteilyn kuin perinteinen 12 kW patio-lämmitin.
Elegance 8 kW, 30 mbar , 10 mm. Elegance kuluttaa 30% vähemmän kaasua ja päästää 30% vähemmän CO2 - siksi TESTIMENESTYJÄ!
199,95 €
269,95 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin Gas FANCY - Enders Germany
Kaasu Terassilämmitin FANCY - Enders Germany
Ilman kylmetessä Fancy on hyvä patio-lämmitin, joka pitää lämpimänä. Tyylikäs ulkonäkö, laadukkaat materiaalit ja erityisesti muovista valmistettu käytännöllinen säilytyspöytä ovat hyviä. Tehokkaan 8 kW: n polttimen lämmön vaikutuksesta nautitaanSisäänvedettävän sarakkeen ansiosta Fancy voidaan sijoittaa sivuun tilan säästämiseksi. Eco Plus luokiteltu.
ECO PLUS ruostumattomasta teräksestä valmistettu poltin:     - 30 % pienemmät CO2-päästöt*      - 30 % pienemmät kustannukset* *kuin perinteiset 12 kW:n vakiopolttimet     - Sisäänvedettävä pylväs kompaktiin säilytykseen ja kuljetukseen     - Moderni ja eksklusiivinen muotoilu yhdistelmällä materiaaleja – sopii jokaiselle terassille

219,00 €
239,00 €
Terassilämmitin Gas Ecoline Pure - Enders Germany
Kaasu Terassilämmitin Ecoline Pure - Enders Germany
Ilman kylmetessä Fancy on hyvä patio-lämmitin, joka pitää lämpimänä. Tyylikäs ulkonäkö, laadukkaat materiaalit. Uusi Ecoline Pure lämmittää. Kaksi itsenäisesti toimivaa poltinta yhdessä 11 kg: n kaasupullon kanssa tarjoavat ulkolämmön 36 - 76 tunniksi, korkealaatuinen muotoilu tarjoaa visuaalisen ilmeen.
ECO: Endersin Eco-Ultra-poltintekniikka vähentää hiilidioksidipäästöjä ja kaasun kulutusta jopa 83% (66%, kun käytetään kahta polttinta) verrattuna tavanomaiseen 12 kW: n patio-lämmittimeen.
Huom: 50 mbar versiona ainoastaan

399,90 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin Gas Commercial - Enders Germany
Kaasu Terassilämmitin Commercial - Enders Germany . Tehokas.
Ilman kylmetessä Commercial on hyvä PRO-patio-lämmitin, joka pitää lämpimänä yrityksen tilat, ravintolan asiakkaat ja kodin terassin.Tyylikäs ulkonäkö, laadukkaat materiaalit. Uusi Commercial lämmittää.
Commercial on todellinen ammattilais lämmitin ammattilaisten keskuudessa, ja se on täydellinen kaasulämmitin kaupalliseen käyttöön ja vaativille kotikäyttäjille. Kaasupullo pois ja malli menee pieneksi, helppo säilöä. 14 kW: n tehoarvo ja 30mbar vakuuttaa miellyttävällä lämmöllä jopa todella kylminä päivinä.
469,00 €
499,00 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin Gas Solid - Enders Germany
Kaasu Terassilämmitin Solid - Enders Germany
Ilman kylmetessä Solid on hyvä PRO-patio-lämmitin, joka pitää lämpimänä yrityksen tilat, ravintolan asiakkaat ja kodin terassin.Tyylikäs ulkonäkö, laadukkaat materiaalit. Uusi Solid lämmittää hyvin ja tehokkaasti.14 kW: n tehoarvo vakuuttaa miellyttävällä lämmöllä jopa todella kylminä päivinä. 580023 - 30 mbar versio.182 / 5 000Ruostumattomasta teräksestä valmistettu poltin.     - Erittäin vakaa tukevien valualumiinisten runko-osien ja pohjan ansiosta     - Sisäänvedettävä pylväs kompaktiin säilytykseen ja kuljetukseen     - Käytännöllinen tarjotinpöytä
459,00 €
499,00 €