Terassilämmitin tuo mukavuutta viileille ja kylmeneville päiville ja pidentää ulkoilmassa nautittua aikaa. Infrapunalämmitin taas tarjoaa mukavaa lisälämpöä

Terassilämmittimet

Terassilämmitin on hyvä monen talon tarpeeseen

Terassilämmitin on oivallinen keino pidentää terassikautta tai esimerkiksi lasitetun parvekkeen viihtyisyyttä. Valikoimistamme löydät sopivan lämmittimen pienikokoiselle parvekkeelle kuin suurelle patiolle tai terassillekin. Valitse terassilämmitin lämmitettävän pinta-alan mukaan ja sen mukaan, onko lämmitin tarkoitus asentaa suojattuun- vai ulkotilaan. Pienet sähkötoimiset lämmittimet soveltuvat hyvin esimerkiksi lasitetulle parvekkeelle. Suuremman terassin ja muiden ulkotilojen lämmitykseen tarvitaan järeämpää kaasulämmitintä. Valikoimissamme on myös erityisen esteettisiä kaasulämmittimiä, joissa palava tuli myös valaisee ja luo tunnelmaa. Kaasulämmitin mallien etäisyys helposti syttyviin materiaaleihin pitää olla kaksi metriä ylöspäin ja metri sivulle, teho ja koko sekä heijastus vaikutus huomioiden.
Ohessa laadukkaita sähköllä ja kaaasulla toimivia lämmittimiä. Valitse omasi.

Alennuksessa!
Terassilämmitin Torni, kaasukäyttöinen
TORNI-lämmitin tuottaa 13 000W tehollaan lämpöä jopa 20 m2 kokoista aluetta varten.Terassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan.
Korkeus 220 cm
449,00 €
499,00 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin Raketti, kaasukäyttöinen
Säädettävä RAKETTI-lämmitin tuottaa max 13 000W tehollaan lämpöä jopa 20 m2 kokoista aluetta varten.Terassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan terassilla. 
Korkeus 224 cm

299,00 €
369,00 €
Letkusäädinpaketti nestekaasu tuotteille
Letkusäädinpaketti sisältää 1,2 metriä nestekaasuletkua, 2 kiristintä ja matalapainesäätimen (30 mbar). Matalapainesäädin asetetaan pulloon nostamalla mustaa kaulaa ja asettamalla säädin kaasupullon venttiiliin.
 
19,00 €
Sähköterassilämmitin Oron - Enders Germany
Sähköterassilämmitin Oron tuottaa jopa 1000 / 2000 W tehollaan lämpöä: turvallisesti.Terassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua, koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan t-paidassa terassilla. 
Sähköterassilämmitin Oron: Tyylikäs, helppokäyttöinen, kätevä, kaunis. 
249,00 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin katosta LOOM - Enders Germany
Terassilämmitin katosta LOOM tuottaa jopa 2000 W tehollaan lämpöä  Terassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua, koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan t-paidassa terassilla. 2 mahdollista tehoasetusta: 1000 W ja 2000 W     Turvallista ja miellyttävää infrapunasäteilyä     Mukana kaukosäädin      Sisältää korkeussäädettävän ripustuslaitteen ruuvikarbiinilla
Terassilämmitin katosta LOOM: Tyylikäs, kätevä, kaunis, oikeassa paikassa, oikealla teholla
169,00 €
189,00 €
Alennettu hinta
Terassilämmitin Oxeo Black sähköllä - Enders Germany
Terassilämmitin Oxeo Black sähkölämmitin tuottaa 1300 W tehollaan miellyttävää lämpöä infrapunalampullaTerassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Enders Oxeo Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua, koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan t-paidassa terassilla. 
3 mahdollista tehoasetusta: 700 W, 1 300 W ja 2 000 W     - turvallista ja miellyttävää infrapunasäteilyä     - säädettävä kallistuskulma täydelliseen sädekulmaan     - kaukosäätimellä ja seinätelineelläTerassilämmitin Oxeo Black sähköllä: Tyylikäs, kätevä, tehokas, oikeassa paikassa, helppo ohjata
129,00 €
149,00 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin Oxeo White sähköllä - Enders Germany
Terassilämmitin Oxeo White sähkölämmitin tuottaa 1300 W tehollaan miellyttävää lämpöä infrapunalampullaTerassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Enders Oxeo Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua, koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan t-paidassa terassilla. 
3 mahdollista tehoasetusta: 700 W, 1 300 W ja 2 000 W     - turvallista ja miellyttävää infrapunasäteilyä     - säädettävä kallistuskulma täydelliseen sädekulmaan     - kaukosäätimellä ja seinätelineelläTerassilämmitin Oxeo White sähköllä: Tyylikäs, kätevä, tehokas, oikeassa paikassa, helppo ohjata
129,00 €
149,00 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin Moow sähköllä - Enders Germany
Terassilämmitin Moow sähköllä - Enders Germany sopivalla tehollaan lämpöä infrapunalampuillaTerassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Enders jalustamallinen Moow Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua, koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan t-paidassa terassilla.  2 mahdollista tehoasetusta: 450 W ja 900 W     - turvallista ja miellyttävää infrapunasäteilyä     - kytkettävä värähtelytoiminto (n. 60°)     - vaaka- ja pystysuuntainen kohdistus mahdollista
129,00 €
149,00 €
Alennettu hinta
Terassilämmitin Gas Polo Black - Enders Germany
Kaasu Terassilämmitin POLO 2.0 Black- Enders Germany
Tyylikäs mustan värinen ja tukeva Enders Polo 2.0 -kaasulämmitin tuottaa miellyttävää lämpöä. Toisin kuin tavanomaiset sienen muotoiset lämmittimet, tämä kompakti pieni lämmitin pystyy toimittamaan lämpönsä juuri istumakorkeudella. Tämä suorituskykyominaisuus johtuu älykkäästä ENDUR-heijastusjärjestelmästä, joka säteilee infrapunalämpöä laajasti ja erittäin tehokkaasti. Tämän järjestelmän takana oleva innovatiivinen tekniikka on rekisteröity suojaksi.
259,00 €
279,00 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin Gas Solid Eco Green - Enders Germany
Kaasu Terassilämmitin Solid Eco Green - Enders Germany
Ilman kylmetessä Solid on hyvä PRO-patio-lämmitin, joka pitää lämpimänä yrityksen tilat, ravintolan asiakkaat ja kodin terassin. Tyylikäs ulkonäkö, laadukkaat materiaalit. Uusi Solid lämmittää hyvin ja tehokkaasti.
Eco-Green-polttimen ansiosta 50 % vähemmän CO2-päästöjä ja 50 % vähemmän kustannuksiaECO Green -poltin seostettua ruostumatonta terästä     Erittäin vakaa tukevasta valetusta alumiinista valmistettujen runko-osien ja pohjan ansiosta     Sisäänvedettävä pylväs, mainio tilaa säästävään varastointiin ja kuljetukseen     Käytössä juomille käytännöllinen säilytyspöytä
479,00 €
499,00 €
Alennuksessa!
Hottie Square terassilämmitin, musta
Hottie Square  kaasulämmittimet ovat turvallisia käyttää, sillä niissä on sisäänrakennettu varmistin, joka toimii kaasuliekin vartijana sammuttaen kaasuntulon häiriötilanteessa. Hottie Square  lämmittimet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja niissä kaasupoltin toimii puoliautomaattisella sytytyksellä.
Korkeus 190 cm, väri musta.
Tyylikäs, kätevä, kaunis, tuli näkyy ympärille.
395,00 €
495,00 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin Gas Hottie Mushroom
Kaasu Terassilämmitin Gas Hottie Mushroom - Musta / Silver
Patio-lämmitin Gas Hottie Mushroom on ainutlaatuinen teräs rakenne ja hyvä  suorituskyky. Sen 12,5 kW: n teho tuottaa hyvn lämpösäteilyn terassilla, pihalla, ravintolassa tai patiolla.
Gas Hottie Mushroom 12,5 kW. Edullinen ja mainio lämmitin malli.

239,00 €
309,00 €
Terassilämmittimen suoja
Terassilämmittimen suojus suojaa lämmittimen. Se kestää pientä sateet ja vähentää korrotiota merkittävästi. Se on hyvännäköinen, kestävä ja turvallisuutta lisäävä lisävaruste kaikkiin kaasukäyttöisiin laitteisiin.Tyylikäs, kätevä, sopii SEARS ja EIFFEL malleille. Toimitus näiden kanssa ei erikseen.


59,00 €
Alennuksessa!
Faber Dimplex The Buzz KAASULÄMMITIN
Faber BUZZ kaasutakka, helposti liikuteltava
Faber The Tube on mukava puutarhan kaasutakka, jossa on sisäänrakennettu tulipesä. Polttimen kapasiteetti on  9,3 kW. Tuli on näkyvissä kolmelta puolelta ja sitä ympäröi karkaistu lasi, jolla varmistetaan turvallisuus.
Takka on varustettu pyörillä - helppo liikuttaa. 
1 890,00 €
1 990,00 €
TORCH, patiotakka pellettilämmitin
TORCH pelletti terassitakka on tyylikäs lämmitin, joka tarjoaa lämpöä ja valoa aina, kun haluamme luoda ainutlaatuisen ja viihtyisän ilmapiirin. Sen ainutlaatuinen ominaisuus on lämmittävä, kaunis tuli näkyvissä neljällä sivulla.
Polttoainesäiliön tilavuus (kg) 5
Suurin polttoaika (h) 3,5
699,00 €