Terassilämmitin tuo mukavuutta viileille ja kylmeneville päiville ja pidentää ulkoilmassa nautittua aikaa. Infrapunalämmitin taas tarjoaa mukavaa lisälämpöä

Terassilämmittimet

Terassilämmitin jokaisen talon tarpeeseen

Terassilämmitin on oivallinen keino pidentää terassikautta tai esimerkiksi lasitetun parvekkeen viihtyisyyttä. Valikoimistamme löydät sopivan lämmittimen pienikokoiselle parvekkeelle kuin suurelle patiolle tai terassillekin. Valitse terassilämmitin lämmitettävän pinta-alan mukaan ja sen mukaan, onko lämmitin tarkoitus asentaa sisä- vai ulkotilaan. Pienet sähkötoimiset lämmittimet soveltuvat hyvin esimerkiksi lasitetulle parvekkeelle. Suuremman terassin ja muiden ulkotilojen lämmitykseen tarvitaan järeämpää kaasulämmitintä. Valikoimissamme on myös erityisen esteettisiä kaasulämmittimiä, joissa palava tuli myös valaisee ja luo tunnelmaa. Kaasulämmitin mallien etäisyys helposti syttyviin materiaaleihin pitää olla kaksi metriä ylöspäin ja metri sivulle, teho ja koko sekä heijastus vaikutus huomioiden.
Ohessa sähköllä ja kaaasulla toimivia lämmittimiä. Valitse omasi.

Alennuksessa!
Terassilämmitin WICKER gas
WICKER gas tuottaa max 13 kW tehollaan lämpöä terassille.Terassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan terassilla.
Korkeus 218 cm

399,00 €
Sähkö Terassilämmitin Barcelona - Enders Germany
Sähkö Terassilämmitin Barcelona - Enders Germany

2 tehon asetusta: 1000 W ja 2000 W - lämpöä turvallisesti.

Uusi sähkölämmitin Barcelona Black säteilee lämpöä, jolla voit tehdä terassilla yöstä lämpimän päivän. Kaksi halogeeniputkea, joissa on kaksi tehoasetusta, tarjoavat kohdennettuna välitöntä lämpöä ilman esilämmitystä. Nykyaikainen design teräsrakenne näyttää myös hyvältä.
169,00 €
Letkusäädinpaketti nestekaasu tuotteille
Letkusäädinpaketti sisältää 1,2 metriä nestekaasuletkua, 2 kiristintä ja matalapainesäätimen (30 mbar). Matalapainesäädin asetetaan pulloon nostamalla mustaa kaulaa ja asettamalla säädin kaasupullon venttiiliin.
 
19,00 €
Sähkö Terassilämmitin Standheizer - Enders Germany
Sähkö Terassilämmitin Standheizer- Enders Germany

3 tehon asetusta: 900 W 1200 W ja 2100 W - lämpöä turvallisesti.

Uusi sähkölämmitin Barcelona Standheizer säteilee lämpöä, jolla voit tehdä terassilla yöstä lämpimän päivän. Kaksi halogeeniputkea, joissa on kaksi tehoasetusta, tarjoavat kohdennettuna välitöntä lämpöä ilman esilämmitystä. Design teräsrakenne.
189,00 €
Alennuksessa!
Sähkö Terassilämmitin TOTEM NAVAJO
TOTEM NAVAJO H19000-lämmitin tuottaa 3x 900 W tehollaan lämpöä turvallisesti.Terassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua, koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan t-paidassa terassilla. 
Tyylikäs, kätevä, kaunis lämmitin 360 astetta.
299,00 €
399,00 €
Sähkö Terassilämmitin SPOTLIGHT FIRENZE - Enders Germany
Sähkö Terassilämmitin  SPOTLIGHT FIRENZE - Enders Germany

3 tehon asetusta: 450 W ja 900 W - lämpöä turvallisesti.

Uusi sähkölämmitin Spotlight Firenze säteilee lämpöä, jolla voit tehdä terassille ja pervekkeelle lämplä kohdistetusti. lämpimän päivän. Helppokäyttöinen. Kääntyy kohti.
kytössä todettu parhaimmaksi parveke lämmittimeksi!
99,00 €
Alennettu hinta
Terassilämmitin ARROW 1500, sähkö
ARROW 1500 H19110-lämmitin tuottaa 1500 W tehollaan lämpöä infrapunalampullaTerassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä. Terassilämmittimen vieressä on ihanan lämmintä istua, koska se tuottaa juuri sopivasti lämpöä niin että viileänä kesäiltana tarkenee istumaan t-paidassa terassilla. 
Tyylikäs, kätevä, tehokas

149,00 €
169,00 €
Sähkö Seinälämmitin MADEIRA - Enders Germany
Sähkökäyttöinen ja Seinäkiinnitteinen Terassilämmitin Madeira - Enders Germany

3 tehon asetusta: 750 W, 1500 W ja 2000 W - lämpöä turvallisesti.

Uusi sähkölämmitin, Seinälämmitin MADEIRA, säteilee lämpöä, jolla voit tehdä terassille ja pervekkeelle lämplä kohdistetusti. Saat lämpimän päivän. Helppokäyttöinen.
99,90 €
Alennuksessa!
Terassilämmitin BOW 1800, sähkö
BOW 1800 H19210-lämmitin tuottaa 1800 W tehollaan lämpöä infrapunalampulla. Tämä lämmitin on IP-65 hyväksytty ja siten täysin vesitiivis ja pölytiivis.Terassilämmittimet sopivat täydellisesti parvekkeelle, mökille, baarien terasseille, patioille ja muihin pieniin ulkotiloihin tuomaan lämpöä.  
Tyylikäs, kätevä, tehokas


199,00 €
219,00 €
Terassilämmitin Gas ELEGANCE - Enders Germany
Kaasu Terassilämmitin ELEGANCE - Enders Germany
Patio-lämmitin Eleganssilla on ainutlaatuinen, kiiltävä ja ruostumaton teräs rakenne, hyvä  suorituskyky. Sen 8 kW: n Enders Eco Plus -polttotekniikka (EEP) tuottaa saman lämpösäteilyn kuin perinteinen 12 kW patio-lämmitin.
Elegance 8 kW, 30 mbar , 8mm. Elegance kuluttaa 30% vähemmän kaasua ja päästää 30% vähemmän CO2 - siksi TESTIMENESTYJÄ!
199,90 €
Alennuksessa!
Terassilämmittimen 3-jalkateline
Standard 3-jalka terassilämmittimille (korkeus 1,90 m)


Standard 3-jalka sopii kaikille meidän terassilämmittimille. Tämä standardi jalka on kooltaan 87 x 87 x 191 cm. Taita se kassan ja säilytä sitä helposti, kun ei ole tarvis. Kiitos kestävän viimeistely materiaalin (jauhemaalattu, pinnoitettu teräs) tekee se tästä kolmen jalan mallista myös kosteutta kestävä.
Tyylikäs, kätevä79,00 €
99,00 €
Terassilämmitin Gas Ecoline Pure - Enders Germany
Kaasu Terassilämmitin Ecoline Pure - Enders Germany
Ilman kylmetessä Fancy on hyvä patio-lämmitin, joka pitää lämpimänä. Tyylikäs ulkonäkö, laadukkaat materiaalit. Uusi Ecoline Pure lämmittää. Kaksi itsenäisesti toimivaa poltinta yhdessä 11 kg: n kaasupullon kanssa tarjoavat ulkolämmön 36 - 76 tunniksi, korkealaatuinen muotoilu tarjoaa visuaalisen ilmeen.
ECO: Endersin Eco-Ultra-poltintekniikka vähentää hiilidioksidipäästöjä ja kaasun kulutusta jopa 83% (66%, kun käytetään kahta polttinta) verrattuna tavanomaiseen 12 kW: n patio-lämmittimeen

359,00 €