Laadukkaat sähkötakat Takkahenki.fi kaupasta. Sähkötakoissa on kaunis liekkiefekti, muotoilu ja lisäksi lämmitystoiminto

Sähkötakat, vapaasti seisovat

Valmiit Sähkötakka kokonaisuudet sopii kotiin, senioritaloihin ja ravintolaan.
Hanki turvallinen sähkötakka Takkahenki.fi kaupasta. Vaivaton ja elegantti sähkötakka tuo kotiin lämpöä ja tunnelmaa Sähkötakan asennus ei vaadi hormia ja se voidaan asentaa kaikkiin kuiviin tiloihin. Takka toimitetaan pääosin valmiiksi koottuna ja asennukseen tarvitaan vain maadoitettu pistorasia, eli töpseli seinään. Takassa on lämpöpuhallin joka toimii termostaatin kautta - takka siis lämmittää aidosti! Iloinen ja tunnelmallinen liekkitoiminto voi olla päällä myös ilman lämmitintä.
Liekin loimun (liekkiefekti) voimakkuutta voidaan säätää kaukosäätimellä tilanteen mukaan.
Hormiton kaunis sisustustakka meiltä edullisesti kotiin tuotuna!
Dimplex sähkötakoissa on kaunis liekkiefekti, moderni tai klassinen muotoilu ja lisäksi säädettävä lämmitystoiminto, jonka voit ottaa pois päältä ja näin sähkötakka vie minimaalisen W määrän sähköä. Sähkötakan paikkaa voit halutessasi vaihtaa huoneesta toiseen. Sähkötakka ei juurikaan tarvitse huoltoa, sen käyttö on vaivatonta ja se on kaunis eläväinen sisustusesine.

Alennuksessa!
Asti Max ECO LED sähkötakka, Optiflame XHD


Sähkötakka Asti Max ECO LED Optiflame® XHD
XHD on uusi kehittyneempi liekkiefekti.on varustettu termostaatti lämmittimellä.Tyylikäs valkoinen muotoilu, edistyksellinen lämmitystoiminto ja aito liekkiefekti. Liekki ja lämmitys myös erikseen käytettävissä, liekin ja lämmitystehon säätö, kaukosäädin. Turvallinen ja tunnelmallinen lisälämmitin!


995,00 €
1 195,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Asti LED, Optiflame®
Sähkötakka malli Asti, XHD™ Optiflame®on varustettu termostaatti lämmittimellä.  Tyylikäs valkoinen muotoilu, edistyksellinen lämmitystoiminto ja aito Optiflame liekkiefekti. Liekki ja lämmitys myös erikseen käytettävissä, liekin ja lämmitystehon säätö. Turvallinen ja tunnelmallinen lisälämmitin!
799,00 €
949,00 €
Sähkötakka Unity ECO LED, Optiflame
Sähkötakka Unity ECO LED, Optiflame, uudella ECO LED valaistustekniikalla Unity on varustettu säädettävällä lämmittimellä: Lämmitysteho 1000 / 2000 W. Viimeistely väri on valkoinen. Sähkötakka Unity Optiflame ECO LED valoilla on uusi, parannettu takkaversio.Ulkoisesti Klassinen sisustuksellinen malli!Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli.
999,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Avalone valkoinen ECO LED, Optiflame®
Sähkötakka Avalone ECO LED Optiflame®on varustettu säädettävällä lämmittimellä: Lämmitysteho 1000 / 2000 W. Viimeistely väri: valkoinen Moderni, selkeä sisustuksellinen malli!
Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli ja on mittojensa ansiosta monipuolinen.
699,00 €
1 049,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Gisella RCO LED Optiflame®, valkoinen
Sähkötakka Gisella ECO LED Optiflame® - valkoinen. Design lasikansi.  on varustettu säädettävällä lämmittimellä: Lämmitysteho 1500 W. Viimeistely väri on valkoinen. UUSI LED TEKNIIKKA. Klassinen sisustuksellinen malli, jolla pieni syvyysmitta: sopii moneen paikkaan!Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli.
489,00 €
589,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Bellini white ECO LED, Optiflame®
Kompakti Sähkötakka Bellini white ECO LED Optiflame®
Bellini ECO LED on varustettu säädettävällä lämmittimellä: Lämmitysteho 1000 / 2000 W. Pieni moderni tyylinen takka Bellini ECO LED on tyylikäs, edistyksellinen lämmitystoiminto ja aito liekkiefekti. Liekki ja lämmitys myös erikseen käytettävissä, liekin ja lämmitystehon säätö.
Turvallinen ja tunnelmallinen lisälämmitin!
599,00 €
749,00 €
Alennuksessa!
Balance sähkötakka ECO LED Optiflame®
Balance ECO LED on kodikas, lämmittävä ja tunnelmaa luova sähkötakka.Patentoidu realistinen Optiflame liekkiefekti takaa aidon tuliliekki kuvitelman.- uutuus malli, missä käyttö kaukosäätimellä tai takasta, voit säätään rauhallisen hiilloksen - tai elävämmän tulen.Eleganttinen klassinen takkamantteli ja todentuntuinen OptiFlame liekkiefekti.Takassa myös lämmitystoiminto ja uusi LED tekniikka verio.
999,00 €
1 099,00 €
Sähkötakka Avalone Grigia musta marmori ECO LED, Optiflame®
Sähkötakka Avalone Grigia musta marmori ECO LED Optiflame®on varustettu säädettävällä lämmittimellä: Lämmitysteho jopa 1500 W. Viimeistely väri: musta marmori. Aidon näköinen, mutta ei kuitenkaan täyttä marmoria. Moderni, selkeä sisustuksellinen malli!
Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli ja on mittojensa ansiosta monipuolinen.
1 299,00 €
Sähkötakka Avalone Carrara vaalea marmori ECO LED, Optiflame®
Sähkötakka Avalone Carrara vaalea marmori ECO LED Optiflame®on varustettu säädettävällä lämmittimellä: Lämmitysteho jopa 1500 W. Viimeistely väri: vaalea carrora marmori. Aidon näköinen pinta, ei kuitenkaan täyttä marmoria. Moderni, selkeä sisustuksellinen malli!
Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli ja on mittojensa ansiosta monipuolinen.
1 299,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Opti-V Sunningdale
Dimplexin uusin Opti-V sarjan vapaasti sijoitettava sähkötakka Sunningdale Takka jonka muotoilu on aivan jotakin muuta ja tyylillisesti aivan kuin oikea takka, liekkiefekti kuin oikea tuli,vastaavaa ei ole! Todellinen design-takka missä on yhdistetty klassinen muotoilu ja laatu.
2 399,00 €
2 540,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Porto MAX ECO LED, Optiflame® XHD, pähkinä
Tyylikäs klassinen sähkötakkakokonaisuus OptiFlame Porto MAX XHD. MAX versio on hieman kookkaampi fyysisesti.  Eleganttinen klassinen takkamantteli ja todentuntuinen uusi XHV OptiFlame ECO LED liekkiefekti.
Uusi ECO LED-valaistus tekniikka, energiaa säästävä ja kestävä. Takassa myös lämmitystoiminto. Tunnelmanluoja iltaisin jokaisessa kodissa.
899,00 €
1 099,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Beethoven Antik, Optiflame® ECO LED
Sähkötakka AntiBeethoven Optiflame®, ECO LED hormiton sisustustakka.Beethowen on varustettu säädettävällä lämmittimellä: Lämmitysteho 0 - 1400 WViimeistely väri on luonnonvalkea antik. Uusi LED tekniikka.Klassinen sisustuksellinen malli, neoklassinen tyyli ja vaalea takkamantteli Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli.
599,00 €
1 049,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Porto valkoinen ECO LED, Optiflame® XHD
Tyylikäs klassinen sähkötakkakokonaisuus OptiFlame Porto XHD koko valkoisena. Eleganttinen klassinen takkamantteli ja todentuntuinen uusi XHV OptiFlame ECO LED liekkiefekti.
Uusi ECO LED-valaistus tekniikka, energiaa säästävä ja kestävä. Takassa myös lämmitystoiminto. Tunnelmanluoja iltaisin jokaisessa kodissa.Väritys vaalea tiili ja puu valkoinen: Valkoinen.
899,00 €
1 099,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Haydn Revillusion Optiflame®
Sähkötakka Haydn Revillusion Optiflame® on kookas, näyttävä ja arvostettu sähkötakkaHaydn on isoin Optiflame malli, varustettu säädettävällä lämmittimellä.Upea retrotyylinen takka kotiin ja saliin. Tyylikäs puinen sekä klassinen muotoilu, edistyksellinen lämmitystoiminto ja aito liekkiefekti. Liekki ja lämmitys myös erikseen käytettävissä, liekin ja lämmitystehon säätö. Kooka ja upea sisustustakka. Turvallinen ja tunnelmallinen lisälämmitin!
1 995,00 €
2 095,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Mozart Mini Black LED, Optiflame®
Moderni sähkötakka Mozart Mini LED mustaSähkötakka Mozart Mini, kompakti ja kaunis selkeä muotoilu sekä nykyaikainen liekkiefekti. Tyylikäs klassinen mantteli ja realistisen näköinen ECO LED Optiflame® liekki. Näyttävä lisälämmitin ja tunnelmanluoja.Optiflame® liekkiefekti ja lämmitys myös erikseen käytettävissä. Mainio LED-tekniikka.
Hieno viimeistely. Mitat: K 76 / L 70 / S 28 cm
299,00 €
699,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Lucia, Optiflame®
Sähkötakka Lucia Optiflame®on varustettu säädettävällä lämmittimellä: Lämmitysteho 0 / 900 / 1800 W. Viimeistely väri mustaKlassinen, pienikokoinen sähkötakka malli!
Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli ja on mittojensa ansiosta monipuolinen.
299,00 €
549,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Sherwood Revillusion LED, Optiflame®
Moderni sähkötakka Sherwood Revillusion, parannettu Revillusion liekki efekti.Sähkötakka Sherwood Revillusion, kaunis selkeä muotoilu ja liekkiefekti. Tyylikäs klassinen mantteli ja realistisen näköinen ECO LED Revillusion Optiflame® liekki. Näyttävä lisälämmitin ja tunnelmanluoja.Revillusion Optiflame® liekkiefekti ja lämmitys myös erikseen käytettävissä. Uusi kauniimpi ja realistisempi Revillusion LED-tekniikka. LED-tekniikan käyttö vähentää huomattavasti liekkivaikutuksen käytön kustannuksia  valaistusvaikutuksen hinta on noin 1 gr / 1 h!
Aitoa liekkiefektiä ja kookasta takkaa arvostavalle.
1 990,00 €
2 090,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Milano, ECO LED Optiflame® XHD
Upea klassinen sähkötakka Milano XHD pähkinän värisenä. Tämä sähkötakka voidaan asentaa niin kulmatakkana kuin myös suoran seinän viereen. Tyylikäs ja kätevä ratkaisu muotoilussa, kaunis ja todentuntuinen Optiflame liekkiefekti ja tehokas lämmitystoiminto. Uusi ECO LED-valaistus tekniikka, enrgiaa säästävä ja kestävä.
Eleganttinen klassinen takkamantteli ja todentuntuinen uusi XHV OptiFlame ECO LED liekkiefekti. Tunnelmanluoja iltaisin jokaisessa kodissa.
849,00 €
999,00 €
Sähkötakka Avalone beton ECO LED, Optiflame®
Sähkötakka Avalone ECO LED Optiflame® Beton imageon varustettu säädettävällä lämmittimellä: Lämmitysteho 1500 W. Viimeistely väri: betoni - concrete väriModerni, selkeä sisustuksellinen malli!
Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli ja on mittojensa ansiosta monipuolinen.
999,00 €
Sähkötakka Vigor ECO LED, Optiflame®

Vigor ECO LED on kodikas, lämmittävä ja tunnelmaa luova moderni sähkötakka.Patentoidu realistinen Optiflame liekkiefekti takaa aidon tuliliekki kuvitelman.- uutuus malli, missä käyttö kaukosäätimellä tai takasta, voit säätään rauhallisen hiilloksen - tai elävämmän tulen.Eleganttinen klassinen takkamantteli ja todentuntuinen OptiFlame liekkiefekti.Takassa myös lämmitystoiminto ja uusi LED tekniikka verio.

999,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Asti beton XHD, Optiflame®
Sähkötakka malli Asti Beton, XHD™ Optiflame®on varustettu termostaatti lämmittimellä.  Tyylikäs betonin värinen moderni viimeistely ja muotoilu, edistyksellinen lämmitystoiminto ja aito XHD™ liekkiefekti. Liekki ja lämmitys myös erikseen käytettävissä, liekin ja lämmitystehon säätö. Turvallinen ja tunnelmallinen lisälämmitin!
799,00 €
899,00 €