Laadukkaat sähkötakat Takkahenki.fi kaupasta. Sähkötakoissa on kaunis liekkiefekti, muotoilu ja lisäksi lämmitystoiminto

Sähkötakat, vapaasti seisovat

Valmiit Sähkötakka kokonaisuudet kotiin ja ravintolaan.
Turvallinen sähkötakka Takkahenki.fi kaupasta. Vaivaton ja elegantti sähkötakka tuo kotiin lämpöä ja tunnelmaa Sähkötakan asennus ei vaadi hormia ja se voidaan asentaa kaikkiin kuiviin tiloihin. Takka toimitetaan valmiiksi koottuna ja asennukseen tarvitaan vain maadoitettu pistorasia. Takassa on lämpöpuhallin - takka siis lämmittää aidosti! Iloinen ja tunnelmallinen liekkitoiminto voi olla päällä myös ilman lämmitintä. Liekin loimun (efekti) voimakkuutta voidaan säätää kaukosäätimellä tilanteen mukaan. Hormiton kaunis takka meiltä edullisesti kotiin tuotuna!Sähkötakoissa on kaunis liekkiefekti, muotoilu ja lisäksi lämmitystoiminto (osa malleista lämmittäviä). Takan paikkaa voit halutessasi vaihtaa huoneesta toiseen. Sähkötakka ei juurikaan tarvitse huoltoa, sen käyttö on vaivatonta ja se on kaunis eläväinen sisustusesine.

Alennuksessa!
Sähkötakka Chopin, Optiflame®
Sähkötakka Chopin ECO LED Optiflame®on varustettu säädettävällä lämmittimellä: Lämmitysteho 0 / 750 / 1500 W. Viimeistely väri vaaleaKlassinen, selkeä sisustuksellinen malli!
Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli ja on mittojensa ansiosta monipuolinen.
799,00 €
Alennuksessa!
Vigo Stone Klassik sähkötakat
Vigo Klassik sähkötakka, missä on lämmitin Klassinen ulkonäkö, selkeä muotoilu. Turvallinen ja helppo käyttää.Sopii erinomaisesti toimistoon ja julkisiin kohteisiin, toimistoon tai vaikka mökille.
Valitse puuosan väri: Valkoinen, pähkinä, tammi tai WengeValitse kiviverhoilu: stone concrete - harmaa, stone white - valkoinen, stone desert - beige kirjava
595,00 €
695,00 €
Alennuksessa!
Vigo Modern sähkötakka, 4 väriä


Vigo Modern sähkötakka, lämmittävä pikkutakka Moderni ulkonäkö, selkeä muotoilu. Turvallinen ja helppo käyttää.Sopii erinomaisesti kotiin, toimistoon ja julkisiin kohteisiin tai vaikka mökille.
Valkoinen, pähkinä, tammi tai Wenge495,00 €
595,00 €
Asti Max ECO LED sähkötakka, Optiflame


Sähkötakka Asti Max ECO LED Optiflame®on varustettu termostaatti lämmittimellä.Tyylikäs valkoinen muotoilu, edistyksellinen lämmitystoiminto ja aito liekkiefekti. Liekki ja lämmitys myös erikseen käytettävissä, liekin ja lämmitystehon säätö, kaukosäädin. Turvallinen ja tunnelmallinen lisälämmitin!


795,00 €
Alennuksessa!
KEMI sähkötakka, valkoinen
Valkoinen Kemi sähkötakka on varustettu Energiansäästö lämmittimellä. Klassinen sisustuksellinen malli!Viimeistely väri on maalarin valkoinen.
LED 60 takkasydänVapaasti sijoitettava lattia-seinämalli.
595,00 €
895,00 €
Alennuksessa!
Beverly sähkötakka
Beverly sähkötakka on varustettu Energiansäästö lämmittimellä. Viimeistely väri on maalattu valkoinenKlassinen sisustuksellinen kauniisti viimeistelty takka malli!
80 LED 3D kookas takkasydän
1 099,00 €
1 275,00 €
Alennuksessa!
Vilano klassik sähkötakka, valkoinen tai pähkinä
Vilano valkoinen ja Pähkinä valnut sähkötakka on varustettu Energiansäästö lämmittimellä. Suoralinjainen klassinen ja koristellummat yksityiskohdat, klassinen malli!26" LED 3D takkasydänVapaasti sijoitettava lattia tai seinämalli.


Viimeistely väri on valkoinen tai tumma valnut-pähkinä:

799,00 €
879,00 €
Smart sähkötakka, 3 väriä


Smart kompakti sähkötakka, missä on lämmitin Selkeä ulkonäkö, moderni muotoilu. Turvallinen ja helppo käyttää.Sopii erinomaisesti toimistoon ja huone kohteisiin tai vaikka mökille.
Valkoinen, pähkinä tai grafiitin harmaa


399,00 €
Alennuksessa!
Jupiter LED3D sähkötakka, valkoinen ja pähkinä


Jupiter valkoinen ja Pähkinä tumma valnut sähkötakka on varustettu Energiansäästö lämmittimellä. Suoralinjainen klassinen sisustuksellinen malli!26" LED 3D takkasydänVapaasti sijoitettava lattia tai seinämalli.Viimeistely väri on valkoinen tai tumma valnut-pähkinä:
699,00 €
779,00 €
Vegas, kompakti sähkötakka
Vegas sähkötakka on varustettu Energiansäästö lämmittimellä. Viimeistely väri on musta.Klassinen pieni sähkötakka malli!Vapaasti sijoitettava hormiton sähkötakka, lattia-seinämalli.
499,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Mozart White Deluxe ECO LED
Mozart White Deluxe sähkötakka ECO LED valaistustekniikalla on varustettu säädettävällä lämmittimellä: Lämmitysteho 1000 / 2000 W. Viimeistely väri on valkoinen. Mozart White Deluxe LED valoilla on uusi, parannettu versio.Klassinen sisustuksellinen malli!Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli.
557,00 €
657,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Mozart Black Deluxe ECO LED
Mozart Black Deluxe sähkötakka LED on varustettu säädettävällä lämmittimellä: Lämmitysteho 1000 / 2000 W. Viimeistely väri on kiilto musta. Tässä mallissa uusi LED tekniikka.Klassinen sisustuksellinen malli!Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli.
557,00 €
657,00 €