Laadukkaat sähkötakat Takkahenki.fi kaupasta. Sähkötakoissa on kaunis liekkiefekti, muotoilu ja lisäksi lämmitystoiminto

Sähkötakat, vapaasti seisovat

Valmiit Sähkötakka kokonaisuudet kotiin ja ravintolaan.
Turvallinen sähkötakka Takkahenki.fi kaupasta. Vaivaton ja elegantti sähkötakka tuo kotiin lämpöä ja tunnelmaa Sähkötakan asennus ei vaadi hormia ja se voidaan asentaa kaikkiin kuiviin tiloihin. Takka toimitetaan valmiiksi koottuna ja asennukseen tarvitaan vain maadoitettu pistorasia. Takassa on lämpöpuhallin - takka siis lämmittää aidosti! Iloinen ja tunnelmallinen liekkitoiminto voi olla päällä myös ilman lämmitintä. Liekin loimun (efekti) voimakkuutta voidaan säätää kaukosäätimellä tilanteen mukaan. Hormiton kaunis takka meiltä edullisesti kotiin tuotuna!Sähkötakoissa on kaunis liekkiefekti, muotoilu ja lisäksi lämmitystoiminto (osa malleista lämmittäviä). Takan paikkaa voit halutessasi vaihtaa huoneesta toiseen. Sähkötakka ei juurikaan tarvitse huoltoa, sen käyttö on vaivatonta ja se on kaunis eläväinen sisustusesine.

Alennuksessa!
Vigo Modern sähkötakka, 4 väriä


Vigo Modern sähkötakka, lämmittävä pikkutakka Moderni ulkonäkö, selkeä muotoilu. Turvallinen ja helppo käyttää.Sopii erinomaisesti kotiin, toimistoon ja julkisiin kohteisiin tai vaikka mökille.
Valkoinen, pähkinä, tammi tai Wenge695,00 €
795,00 €
Alennuksessa!
Venice, valkoinen klassinen sähkötakka
Upean näköinen Venice sähkötakka on klassinen designtakka kotiin. Sähkötakan luonnollista liekkiä muistuttava valoefekti luo taianomaisen tunnelman tummiin iltoihin ja öihin. Sen romanttinen turvallinen loiste sopii erinomaisesti lapsiperheillekin. Halutessasi se toimii myös lämmittäjänä, teho max 1800W.Mitat vain 66 x 82 x 21 cm
945,00 €
1 045,00 €
Asti Max ECO LED sähkötakka, Optiflame XHD


Sähkötakka Asti Max ECO LED Optiflame® XHD
XHD on uusi kehittyneempi liekkiefekti.on varustettu termostaatti lämmittimellä.Tyylikäs valkoinen muotoilu, edistyksellinen lämmitystoiminto ja aito liekkiefekti. Liekki ja lämmitys myös erikseen käytettävissä, liekin ja lämmitystehon säätö, kaukosäädin. Turvallinen ja tunnelmallinen lisälämmitin!


995,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Asti ECO LED, Optiflame®
Sähkötakka malli Asti, ECO LED Optiflame®on varustettu termostaatti lämmittimellä.  Tyylikäs valkoinen muotoilu, edistyksellinen lämmitystoiminto ja aito liekkiefekti. Liekki ja lämmitys myös erikseen käytettävissä, liekin ja lämmitystehon säätö. Turvallinen ja tunnelmallinen lisälämmitin!
749,00 €
849,00 €
Alennuksessa!
KEMI sähkötakka, valkoinen
Valkoinen Kemi sähkötakka on varustettu Energiansäästö lämmittimellä. Klassinen sisustuksellinen malli!Viimeistely väri on maalarin valkoinen.
LED 60 takkasydänVapaasti sijoitettava lattia-seinämalli.
TARJOUS VOIMASSA  NIIN KAUAN KUIN TAVARAA RIITTÄÄ.NOUTO SOPIMUKSEN MUKAAN TAI KULJETUS.
595,00 €
895,00 €
Alennuksessa!
Beverly 3D sähkötakka
Kookas Beverly sähkötakka on varustettu Energiansäästö lämmittimellä. Viimeistely väri on maalattu valkoinenKlassinen sisustuksellinen kauniisti viimeistelty takka malli!
Laadukas 80 LED 3D kookas takkasydän
1 199,00 €
1 375,00 €
Alennuksessa!
Vilano klassik 3D sähkötakka, valkoinen tai pähkinä
Kookas Vilano valkoinen ja Pähkinä valnut sähkötakka on varustettu Energiansäästö lämmittimellä. Suoralinjainen klassinen ja koristellummat yksityiskohdat, klassinen malli!26" LED 3D takkasydänVapaasti sijoitettava lattia tai seinämalli.


Viimeistely väri on valkoinen tai tumma valnut-pähkinä:

999,00 €
1 079,00 €
Alennuksessa!
Jupiter LED 3 Dsähkötakka, valkoinen


Jupiter valkoinen 3D sähkötakka on varustettu Energiansäästö lämmittimellä. Suoralinjainen klassinen sisustuksellinen malli!26" LED takkasydänVapaasti sijoitettava lattia tai seinämalli.Viimeistely väri on valkoinen tai tumma valnut-pähkinä:
899,00 €
999,00 €
Alennuksessa!
Vegas, kompakti sähkötakka
Vegas sähkötakka on varustettu Energiansäästö lämmittimellä. Viimeistely väri on musta.Klassinen pieni sähkötakka malli!Vapaasti sijoitettava hormiton sähkötakka, lattia-seinämalli.
499,00 €
549,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Mozart White Deluxe ECO LED
Mozart White Deluxe sähkötakka ECO LED valaistustekniikalla on varustettu säädettävällä lämmittimellä: Lämmitysteho 1000 / 2000 W. Viimeistely väri on valkoinen. Mozart White Deluxe LED valoilla on uusi, parannettu versio.Klassinen sisustuksellinen malli!Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli.
599,00 €
749,00 €
Sähkötakka Avalone valkoinen ECO LED, Optiflame®
Sähkötakka Avalone ECO LED Optiflame®on varustettu säädettävällä lämmittimellä: Lämmitysteho 1000 / 2000 W. Viimeistely värit: valkoinen, musta ja betoniModerni, selkeä sisustuksellinen malli!
Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli ja on mittojensa ansiosta monipuolinen.
899,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Gisella RCO LED Optiflame®, valkoinen
Sähkötakka Gisella ECO LED Optiflame® - valkoinen  on varustettu säädettävällä lämmittimellä: Lämmitysteho 1000 / 2000 W. Viimeistely väri on valkoinen. UUSI LED TEKNIIKKA. Klassinen sisustuksellinen malli, jolla pieni syvyysmitta: sopii moneen paikkaan!Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli.
449,00 €
549,00 €