Rautainen Kratki pihatakka mahdollistaa avotulesta nauttimisen ulkosalla turvallisesti. Ulkotakassa on helppo polttaa tavallisia polttopuita.

Rautaiset Tulialustat by Kratki

Puutarhan laadukas Kratki tulisija, kestävät rautaiset tulipesät, on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.
Näiden tulipesien ja tulialustojen tuotantoprosessi suoritetaan maailman laatu standardien mukaisesti. Suosittelemme tulen polttoa kuivalla halkopuulla ja käyttämään lehtipuuta.
Rautainen Kratki tulisija sopii puutarhaan, kotipihalle, patiolle tai mökille. Pihatakan tulipesä, eli ulkotulisija koostuu teräksisestä tulikulhosta ja jalustasta, jotka pitävät ulkotulen varmasti paikoillaan. Elävän tulen loimu on ainutlaatuinen katseenvangitsija ja samalla toimii grillinä. Takkahenki.fi kaupan uUlkotakka on edullinen hankkia ja siirreltävyytensä ansiosta käytännöllinen niin kotona kuin kesämökilläkin. Pihatakka on oivallinen tapa lisätä pihan tai terassin viihtyvyyttä ja luoda mielenkiintoinen katseenvangitsija illanviettoihin.
Laadukkaat Kratki tulisijat 2 vuoden takuulla ja kotiin tuotuna.

Alennuksessa!
Ulkotulisija Goblet - rautainen Tulialusta
Kestävä ja moderni Ulkotulisija Goblet - rautainen Tulialusta
Korkealaatuinen Ulkotulisija Goblet - rautainen Tulialusta puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.
Leveys:  69,5 cm
149,00 €
199,00 €
Alennuksessa!
Ulkotulisija BASKET - rautainen Tulialusta
Kestävä ja moderni Ulkotulisija Basket - rautainen Tulialusta
Korkealaatuinen Ulkotulisija Basket - rautainen Tulialusta puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.
Leveys:  55 cm, korkeus 50 cm
159,00 €
209,00 €
Alennuksessa!
Ulkotulisija HEX - rautainen Tulialusta
Kestävä ja moderni Ulkotulisija Hex - rautainen Tulialusta
Korkealaatuinen Ulkotulisija Hex - rautainen Tulialusta puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.
Leveys:  66 cm, korkeus 42 cm
189,00 €
239,00 €
Alennuksessa!
Ulkotulisija TRIANGLE - rautainen Tulialusta
Kestävä ja moderni Ulkotulisija Triangle - rautainen Tulialusta
Korkealaatuinen Ulkotulisija Triangle - rautainen Tulialusta puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.
Leveys:  71 cm
139,00 €
189,00 €
Alennuksessa!
Ulkotulisija SUNNY - rautainen Tulialusta
Kestävä ja moderni Ulkotulisija Sunny - rautainen Tulialusta
Korkealaatuinen Ulkotulisija Sunny - rautainen Tulialusta puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.
Leveys:  71 cm
189,00 €
239,00 €
Alennuksessa!
Ulkotulisija GAMMA - rautainen Tulialusta
Kestävä ja moderni Ulkotulisija Gamma - rautainen Tulialusta
Korkealaatuinen Ulkotulisija Gamma - rautainen Tulialusta puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.
Leveys:  69,2 cm
219,00 €
269,00 €
Alennuksessa!
Ulkotulisija GAMELA - rautainen Tulialusta
Kestävä ja moderni Ulkotulisija Gamela - rautainen Tulialusta
Korkealaatuinen Ulkotulisija Gamela - rautainen Tulialusta puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.
Leveys:  58 cm Mallissa osat grillausta ja lämmittämistä varten
259,00 €
299,00 €
Alennuksessa!
Ulkotulisija PYRAMID - rautainen Tulialusta
Kestävä ja moderni Ulkotulisija Pyramid - rautainen Tulialusta
Korkealaatuinen Ulkotulisija Pyramid - rautainen Tulialusta puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.
Leveys:  79 cm
249,00 €
299,00 €
Alennuksessa!
Ulkotulisija ERIZO 60 - rautainen Tulialusta
Kestävä ja moderni Ulkotulisija Erizo 60 - rautainen Tulialusta
Korkealaatuinen Ulkotulisija Erizo 60 - rautainen Tulialusta puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.
Leveys:  60 cm Mallissa osat grillausta ja lämmittämistä varten
399,00 €
449,00 €
Alennuksessa!
Ulkotulisija ERIZO 50 - rautainen Tulialusta
Kestävä ja moderni Ulkotulisija Erizo 50 - rautainen Tulialusta
Korkealaatuinen Ulkotulisija Erizo 50 - rautainen Tulialusta puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.
Leveys:  50 cm Mallissa osat grillausta ja lämmittämistä varten
389,00 €
439,00 €
Alennuksessa!
Ulkotulisija PIT - rautainen Tulialusta
Kestävä ja moderni Ulkotulisija Fire Pit - rautainen Tulialusta
Korkealaatuinen Ulkotulisija Fire Pit - rautainen Tulialusta puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.
Leveys:  70,5 cm
299,00 €
349,00 €
Alennuksessa!
Ulkotulisija Quadrum - rautainen grilli
Kestävä ja moderni Ulkotulisija Ulkotulisija Guadrum - rautainen grilli
Korkealaatuinen Ulkotulisija Ulkotulisija Guadrum - rautainen grilli puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni pihatakka - sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.
Leveys:  75 cm
509,00 €
Alennuksessa!
Ulkotulisija Quadrum BBQ - rautainen grilli
Kestävä ja moderni Ulkotulisija Ulkotulisija Guadrum BBQ - rautainen grilli
Korkealaatuinen Ulkotulisija Ulkotulisija Guadrum BBQ - rautainen grilli puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni pihatakka - sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.
Leveys:  75 cm - mukana grillikansi osat
749,00 €
799,00 €
Alennuksessa!
Ulkotulisija Quadrum BBQ Vertical - rautainen grilli
Kestävä ja moderni Ulkotulisija Ulkotulisija Guadrum BBQ Vertical  - rautainen grilli
Korkealaatuinen Ulkotulisija Ulkotulisija Guadrum BBQ Vertical - rautainen grilli puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni pihatakka - sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.
Leveys:  78 cm - mukana grillikansi osat, korkeus 100,3 cm
1 399,00 €
1 499,00 €
Alennuksessa!
Ulkotulisija Quadrum BBQ Horizontal - rautainen grilli
Kestävä ja moderni Ulkotulisija Ulkotulisija Guadrum BBQ Horizontal - rautainen grilli
Korkealaatuinen Ulkotulisija Ulkotulisija Guadrum BBQ Horizontal - rautainen grilli puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni pihatakka - sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.
Leveys alaosan kanssa alhaalla:  106 cm - Horizontal mukana grillikansi osat ja sivupöytä. Puutasot ja paku leikkuulauta lisävarusteina.
1 989,00 €
2 089,00 €
Alennuksessa!
Ulkotulisija Quadrum BBQ Horizontal ++ - rautainen grilli
Kestävä ja moderni Ulkotulisija Ulkotulisija Guadrum BBQ Horizontal ++ - rautainen grilli
Korkealaatuinen Ulkotulisija Ulkotulisija Guadrum BBQ Horizontal - rautainen grilli puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni pihatakka - sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.
Leveys alaosan kanssa alhaalla:  106 cm - Horizontal mukana grillikansi osat ja sivupöytä.  Mukana varusteet,   (295 €) Puinen pöytätaso -QUADRUM/BLAT/DREWNIANY Wooden table top for the QUADRUM fireplace with grill(195 €) Puiset hyllyt 2 kpl - QUADRUM/POLKA Shelf for the QUADRUM grill
2 499,00 €
2 599,00 €