Resurs Bank rahoitus

RAHOITUS 3.000 € - 10.000 € OSTOKSILLE BIRO VERKKOKAUPOISSA                                           Resurs bank logo.jpg

Voit maksaa ostoksesi kätevästi laskulla tai Sinulle sopivissa erissä. Resurs Bank rahoitus on tehty yli 3.000 € ostoksille BIRO Oy:n verkkokaupoissa. Alle 3.000 € tilaukset tehdään normaalisti verkkokaupassa.

Hae hakea tiliä lähettämällä viesti: TALO numeroon 18 311 - LUOTON MYÖNTÄÄ Resurs Bank

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen valmiiksi helposti alla olevalla linkillä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Saat ostoksille 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa ja voit valita ostoksellesi esimerkiksi jopa 12 kk korottoman maksuvaihtoehdon. Tarjolla pisimmillään jopa 72 kk maksuaikaa.• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon

• Tililuoton avaaminen on maksutonta ja myönnetty tili on käyttövalmis heti. Tilissä ei myöskään ole vuosimaksua. Eikä luottokortteja.

• Eli, katso verkkokaupasta kaikki tarvitsemasi tuotteet kuljetuksineen*, saat €uromäärän -> hae luotto -> ilmoita kauppaan haettu luotto ja tuotteet, mieluiten email info@biro.fi -> kauppa vahvistaa tilauksen ja toimitukset sekä toimitusajat

Esimerkkilaskelma.jpg Esimerkkitaulukko.jpg

Tutustu maksuvaihtoehtoihin tästä pdf

Täytä luottohakemus tästä linkki
 
(Jos rahoitusesite ei aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.)

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Ole tämän jälkeen yhteydessä info@biro.fi tai 045 188 2909, niin saatte sovittua tarkemmin tuotteen toimituksesta ja ostoksen varmentamisesta.

Jos sinulla on kysyttävää luotosta, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18). Voit myös hakea tilin valmiiksi mobiilisti lähettämällä viestin TALO numeroon 18 311 (viestin hinta 0 €). Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!

Resurs-konserni toimii kaikkialla Pohjoismaissa ja koostuu yrityksistä Resurs Bank ja Solid Försäkring.
Suomessa toimii Resurs Bank AB, Suomen sivuliike, PL 3900, 00002 Helsinki
Yritystunnus: 2110471-4
Asiakaspalvelu: 09 622 4308
Resurs Bank tarjoaa joustavia maksu- ja rahoitusratkaisuja kuluttajille. Tässä esiintuodussa rahoitusratkaisussa päätöksen luotosta tekee Resurs Bank itsenäisesti asiakkaan hakemuksen perusteella.
Nykyään Resurs-konserni toimii kaikkialla Pohjoismaissa ja auttaa päivittäin satoja vähittäiskaupan yhteistyökumppaneita sekä
yli 5,7 miljoonaa kuluttaja-asiakasta sujuvilla rahoitusratkaisuillaan osamaksun, kulutusluoton, luottokortin ja vakuutusten muodossa.