Edulliset pihagrillit - ja kotiinkuljetus. Pihagrilli - patiotakka - pihatakka tuo lisämukavuutta grillaukseen!

Ulkogrillit ja savustimet

Takkahenki.fi:n aidoilla ulkogrilleillä kruunaat pihasi ilmeen!

Mallistosta löytyy niin perinteiset ja rautaiset kotimaassa valmisteut ulkogrillit kuin modernit grillit vaativallekin kokkaajalle! Tarjoamme myös muita lisä tuotteita täydentämään pihakeittiösi viihtyisyyttä. Hyvä laatu, toimivuus ja edullinen hinta sekä varmat toimitukset on mottomme! Laadukukas Pihatakan avotuli luo myös mahtavan tunnelman koko porukalle. Pihagrillin muotoilu ja laadukkaat valmistusmateriaalit tekevät siitä myös mahtavan lisäyksen pihasi tai taloyhtiön pihan ilmeeseen.
Teemme myös yksilöidyt tarjoukset yrityksille ja yhteisöille. Pihatakan voi sijoittaa grillikatokseen, puu kotaan, sopivaan huvimajaan, terassille tai ihan sellaisenaan keskelle pihaa.
Malleja on yhdistäen sekä grilli että tulipesä, tulipesissä voit käyttää hiiltä tai puuta, sekä brikettejä. Toimitamme kaikki pihagrillit ilmaiseksi suoraan kotiovellesi ja paketissa saat kaikki tarvitsemasi osat joilla kasaat grillin käyttövalmiiksi muutamassa hetkessä.

Alennuksessa!
Nuotiogrilli Kuusamo
Kätevä tulipesä Nuotiogrilli Kuusamo, mökille, luontoreitille tai taloyhtiölle.Pihagrilli - Nuotiogrilli Kuusamo avogrilliä voit käyttää puu- tai hiiligrillinä, rautainen tulipesä, jolloin soveltuu moneen paikkaan. Suosittu malli taloyhtiön pihalla. avogrilliä voit käyttää puu- tai hiiligrillinä.Kotimainen, Rautaa
699,00 €
720,00 €
Alennuksessa!
Loimugrilli Kuusamo
Kätevä tulipesä Loimugrilli Kuusamo, mökille, luontoreitille tai taloyhtiölle.Pihagrilli - Loimugrilli Kuusamo avogrilliä voit käyttää puu- tai hiiligrillinä, rautainen tulipesä, jolloin soveltuu moneen paikkaan. Suosittu malli myös taloyhtiön pihalla, avogrilliä voit käyttää puu- tai hiiligrillinä.Kotimainen, Rautaa
399,90 €
419,90 €
Alennuksessa!
Pihagrilli "Eagle 1"
Kätevä tulipesä mökille tai taloyhtiölle.Pihagrilli "Eagle 1" avogrilliä voit käyttää puu- tai hiiligrillinä, ei irroitettavia osia jolloin soveltuu moneen paikkaan. Suosittu malli taloyhtiön pihalla. avogrilliä voit käyttää puu- tai hiiligrillinä.Kotimainen, Rautaa
 
780,00 €
790,00 €
Pihagrilli "Eagle 2"
Kätevä ja monipuolinen tulipesä grillauskatokseen tai majaan.Pihagrilli "Eagle 2" avogrilliä voit käyttää puu- tai hiiligrillinä, Toimitukseen kuuluu 2 kpl grilliritilä ja 2 x säädettävä grillaustaso Kotimainen, Rautaa
820,00 €
Alennuksessa!
Rautainen Pihagrilli "Eagle 3"
Kätevä ja monipuolinen tulipesä pihagrilliksi tai grillauskatokseenPihagrilli "Eagle 3" avogrilliä voit käyttää puu- tai hiiligrillinä, vahva malli vaikka taloyhtiölle.Runsas varustus mukana!Kotimainen, Rautaa.
1 089,00 €
1 110,00 €
Alennuksessa!
Polar Grilli M6 terassi grillipaketti - kotapaketti
Terassigrillipaketti M6 on valmis grillipaketti, joka sopii pihalle tai terassille sellaisenaan. Tästä mallista löytyy myös KOTA versio, erillisellä Huuvalla.

Suomessa valmistettu laatugrilli
Täydellinen grillipaketti upeilla lisävarusteilla
M6 tarjoaa runsaasti grillaustilaa 
Pääset heti grillaamaan ilman turhaa säätöä!
Polta puita, hiiliä tai brikettejä
Grillipaketin kokonaiskorkeus vesikatosta lattiaan 3,85 m. Lisäpiippua saatavana erikseen.
2 299,00 €
2 499,00 €
Alennuksessa!
Polar Grilli M
Polar Grilli M on kaunis pyöreä grillimalli. Grilli sopii noin 10 m² kotaan tai huvimajaan, pihalle tai taloyhtiöön. Grillissä voi polttaa puita tai hiiliä. Aito tuli luo tunnelmaa, ja hiiligrilli tuo ruokiin ainutlaatuisen makunsa, joka on vailla vertaa.
Laadukkaan grillin yksityiskohdat tekevät grillauksesta helppoa ja nautinnollista.
POLAR GRILLI M8 Ø 70 cm, kork. 56 cm  pöytätason kannakkeet L=25,9 cmpuiset pöytätasot kokonaishalkaisija pöytätasoineen 1,21 mkipinäverkkohalsteri Ø 46 cmtaso Ø 19,5 cmkahvipannun koukku
Polar M grillistä saatavana myös M-Terassigrilli (piippu/huuva) ja M-Kotagrilli, jossa erillinen huuva.Kestävä, kotimainen ja toimiva!
1 799,00 €
1 999,00 €
Alennuksessa!
Polar Grilli S8 paketti
Polar Grilli S8 on 8-kulmainen grilli
Sopii kotaan, huvimajaan tai pihalle myös sellaisenaan. Grillin monipuolisten ominaisuuksien ansiosta valmistat kätevästi kaikki grilliherkut. Pihagrillin avotuli luo tunnelmaa ja lämmittää kodassa, katoksessa, huvimajassa tai taloyhtiöön.
Laadukkaan grillin yksityiskohdat tekevät grillauksesta helppoa ja nautinnollista.
POLAR GRILLI S8 Ø 60 cm, kork. 56 cm  pöytätason kannakkeet L=20,9 cmpuiset pöytätasot kokonaishalkaisija pöytätasoineen 1 mkipinäverkkohalsteri Ø 34 cmtaso Ø 19,5 cmkahvipannun koukku
S8 grillistä saatavana myös S8-Terassigrilli (piippu/huuva) ja S8-Kotagrilli, jossa erillinen huuva.Kestävä, kotimainen ja toimiva!
1 150,00 €
1 250,00 €
Alennuksessa!
Polar Grilli L8 paketti
Polar Grilli L8 on kookas ja leveämpi grilli malli
Sopii kotaan, huvimajaan tai pihalle myös sellaisenaan. Grillin monipuolisten ominaisuuksien ansiosta valmistat kätevästi kaikki grilliherkut. Pihagrillin avotuli luo tunnelmaa ja lämmittää kodassa, katoksessa, huvimajassa tai taloyhtiöön.
Laadukkaan grillin yksityiskohdat tekevät grillauksesta helppoa ja nautinnollista.
L8 grillistä saatavana myös L8-Terassigrilli (piippu/huuva) ja L8-Kotagrilli, jossa erillinen huuva.
POLAR GRILLI L8: 

Grillin halkaisija ilman puisia pöytätasoja: 91 cm
Grillin halkaisija pöytätasoineen: 141 cm
Korkeus maasta pöytätason pintaan: 67 cm
Grillipaketin koko: 100cm x 92cm x 48cm

Kestävä, kotimainen ja toimiva!
1 695,00 €
1 795,00 €
Soihtu CONE LIGHT
Upea ja laadukas soihtu joka toimii lamppuöljyllä.Valmistajana RAIS Tanska. Hyvin suunniteltu, laadukkaat materiaalit takaa turvallsien toiminnan.Suosittu valo jos on juhlat, häät, kokous tai vain haluat näyttävän valon iltaan.
339,00 €
Tulikori, BOO FIRE BASKET
Upea ja laadukas tulikori puille.Valmistajana Skargaarden.Hyvin suunniteltu, laadukkaat materiaalit takaa turvallisen toiminnan.
279,00 €
Roihukynttilänkori, BOO CANDLE HOLDER
Upea ja laadukas kori roihuille. Tukeva.Valmistajana Skargaarden.Hyvin suunniteltu, laadukkaat materiaalit takaa turvallisen toiminnan.
149,00 €
Alennuksessa!
Tuliastia RA, by Rais
Upea ja laadukas rautainen tulisija pihalle ja puutarhaan. Leveys 80 cm. Valmistajana RAIS Tanska. Hyvin suunniteltu, laadukkaat materiaalit takaa turvallisen toiminnan.
599,00 €
606,00 €
Tulipesä GIZEH by Rais
Upe ja laadukas tulisija missä voi grillailla ja lämmitelläValmistajana RAIS Tanska. Rautaa.Hyvin suunniteltu, laadukkaat materiaalit takaa turvallisen toiminnan.
2 199,00 €
Alennuksessa!
Rais Circle ulkotuli
Kätevä rautainen tulipesä, grilli ja kokkauspesä: Rais Circle ulkotuli Rais Circle-ulkotuli edustaa puhdasta ja linjakasta muotoilua, tuoden ihmiset yhteen tulen äärelle. Circle tuo ulko tiloihin viihtyvyyttä ja tyylikkyyttä, unohtamatta toiminnallisuutta ja pitkäikäisyyttä. Circle on sekä ulkotuli että grilli, jota on helppo käyttää – se kutsuu grillaamaan ja nauttimaan tulesta!Koostuu tulipesästä ja jalustasta
 
3 908,00 €
3 948,00 €
Alennettu hinta
Tulipesä - grilli SQUARE by Rais
Upea ja laadukas BBQ tulisija SQUARE, missä voi grillailla ja lämmitelläValmistajana RAIS Tanska. Rautaa.Hyvin suunniteltu, laadukkaat materiaalit takaa turvallisen toiminnan.Sisätää jalustan!
2 883,00 €
2 899,00 €
Alennettu hinta
Tulipesä ANGLE by Rais
Upea ja laadukas tulisija ANGLE missä voi grillailla ja lämmitelläValmistajana RAIS Tanska. Rautaa.Hyvin suunniteltu, laadukkaat materiaalit takaa turvallisen toiminnan.
2 699,00 €
2 899,00 €
Alennettu hinta
Camping Hiiligrilli pöytämalli AURORA - Enders Germany
Kätevä Hiiligrilli pöytämalli AURORA MIRROR - Enders Germany. Camping quality.Grillaa hiilillä helposti, nopeasti ja pienellä savulla! Innovatiivisen E-FAN BBQ -tuuletin (FAN) teknologian ansiosta Aurora on fiksu pöytägrilli.Red Dot -palkinnon saaja: Tuotesuunnittelu palkittu 2017, Aurora-pöytägrilli on kompakti, ergonominen muotoilu ja helppokäyttöinen tekniikka, joka tekee grillistä rentouttavan iloista.
109,00 €
119,00 €
Alennuksessa!
Savustinkaappi kaasuliedelle Mustang
Savustinkaappi kaasuliedelle, tuottajana Mustang, Savusta kaasugrillin sivupolttimella!Savustinkaapin voi näppärästi asentaa grillin sivukeittimen päälle ja valmistaa herkulliset kalat ja lihat muun grilliruuan kanssa. Kaappi saa lämmön alla olevasta kaasuliekistä, ja riittää kun lisäät vain savustuspuruja tai -lastuja savustimen pururasiaan ja savustettavan lihan tai kalan sisälle savustinkaappiin.
39,00 €
99,00 €
Alennuksessa!
Festival hiiligrilli valkoinen
Festival hiiligrilli valkoinenPieni, lyhytjalkainen Festival-pallogrilli on helppo ottaa mukaan. Erinomainen kaveri esimerkiksi piknikille ja festareille.
Festival hiiligrilli on kevyt ja kätevä.
12,90 €
22,90 €
Alennuksessa!
DIGOS Pizza Uuni - pelletti
Kätevä DIGOS Pizza Uuni - pelletti käyttöinen pizza-uuni ulos terassille.Laadukasta rautaa ja alumiinia sekä kivinen pizzakivilevy. Kantikas klassinen malli. Kokonaiskorkeus 49,9 cm.
Viimeistelyväri hopea - metalli.Toimii pelleteillä!
269,00 €
299,00 €