Meiltä eri tyyppiset pihagrillit - edullinen kotiinkuljetus. Pihagrilli - patiotakka - pihatakka tuo lisämukavuutta grillaukseen!

Ulkogrillit ja savustimet

Takkahenki.fi:n aidoilla grilleillä kruunaat pihasi ilmeen!
Mallistosta löytyy niin perinteiset ja rautaiset kotimaassa valmisteut ulkogrillit kuin modernit grillit vaativallekin kokkaajalle! Tarjoamme myös muita lisä tuotteita täydentämään pihakeittiösi viihtyisyyttä. Hyvä laatu, toimivuus ja edullinen hinta sekä varmat toimitukset on mottomme! Laadukukas Pihatakan avotuli luo myös mahtavan tunnelman koko porukalle. Pihagrillin muotoilu ja laadukkaat valmistusmateriaalit tekevät siitä myös mahtavan lisäyksen pihasi tai taloyhtiön pihan ilmeeseen.
Teemme myös yksilöidyt tarjoukset yrityksille ja yhteisöille. Pihatakan voi sijoittaa grillikatokseen, puu kotaan, sopivaan huvimajaan, terassille tai ihan sellaisenaan keskelle pihaa.
Malleja on yhdistäen sekä grilli että tulipesä, tulipesissä voit käyttää hiiltä tai puuta, sekä brikettejä. Toimitamme kaikki pihagrillit ilmaiseksi suoraan kotiovellesi ja paketissa saat kaikki tarvitsemasi osat joilla kasaat grillin käyttövalmiiksi muutamassa hetkessä.

Nuotiogrilli Kuusamo
Kätevä tulipesä Nuotiogrilli Kuusamo, mökille, luontoreitille tai taloyhtiölle.Pihagrilli - Nuotiogrilli Kuusamo avogrilliä voit käyttää puu- tai hiiligrillinä, rautainen tulipesä, jolloin soveltuu moneen paikkaan. Suosittu malli taloyhtiön pihalla. avogrilliä voit käyttää puu- tai hiiligrillinä.Kotimainen, Rautaa
499,00 €
Alennettu hinta
Tulipesä ANGLE by Rais
Upea ja laadukas tulisija ANGLE missä voi grillailla ja lämmitelläValmistajana RAIS Tanska. Rautaa.Hyvin suunniteltu, laadukkaat materiaalit takaa turvallisen toiminnan.
1 799,00 €
1 999,00 €
Alennuksessa!
Pihagrilli "Eagle 1"
Kätevä tulipesä mökille tai taloyhtiölle.Pihagrilli "Eagle 1" avogrilliä voit käyttää puu- tai hiiligrillinä, ei irroitettavia osia jolloin soveltuu moneen paikkaan. Suosittu malli taloyhtiön pihalla. avogrilliä voit käyttää puu- tai hiiligrillinä.Kotimainen, Rautaa
 
660,00 €
710,00 €
Polar Loimu ILMAN SIVUTASOJA , suomalainen grilli
Monipuolinen Polar Loimu on kehitetty grillaajalle, joka haluaa sekä grillata että loimuttaa. Kalan loimutus ei koskaan ole ollut helpompaa!
Grillausritilä on irrotettava. Loimutusta varten se laitetaan pystyasentoon, ja loimutettava kala kiinnitetään ritilään sen toiselle puolelle tulevien pinnojen avulla.ILMAN SIVUTASOJA MITKÄ KUVASSA.
Kestävä, kotimainen ja toimiva!
369,00 €
Alennuksessa!
Pihagrilli "Eagle 2"
Kätevä ja monipuolinen tulipesä grillauskatokseen tai majaan.Pihagrilli "Eagle 2" avogrilliä voit käyttää puu- tai hiiligrillinä, Toimitukseen kuuluu 2 kpl grilliritilä ja 2 x säädettävä grillaustaso Kotimainen, Rautaa
755,00 €
795,00 €
Alennettu hinta
Hiiligrilli pöytämalli AURORA MIRROR - Enders Germany
Kätevä Hiiligrilli pöytämalli AURORA MIRROR - Enders GermanyGrillaa hiilillä helposti, nopeasti ja pienellä savulla! Innovatiivisen E-FAN BBQ -tuuletin (FAN) teknologian ansiosta Aurora on fiksu pöytägrilli.Red Dot -palkinnon saaja: Tuotesuunnittelu 2017, Aurora-pöytägrilli on kompakti, ergonominen muotoilu ja helppokäyttöinen tekniikka, joka tekee grillistä rentouttavan iloista.
89,00 €
99,00 €
Alennuksessa!
Rautainen Pihagrilli "Eagle 3"
Kätevä ja monipuolinen tulipesä pihagrilliksi tai grillauskatokseenPihagrilli "Eagle 3" avogrilliä voit käyttää puu- tai hiiligrillinä, vahva malli vaikka taloyhtiölle.Runsas varustus mukana!Kotimainen, Rautaa.
920,00 €
960,00 €
Alennuksessa!
Polar Grilli M6 terassi grillipaketti
Terassigrillipaketti M6 on valmis grillipaketti, joka sopii pihalle tai terassille sellaisenaan.

Suomessa valmistettu laatugrilli
Täydellinen grillipaketti upeilla lisävarusteilla
M6 tarjoaa runsaasti grillaustilaa 
Pääset heti grillaamaan ilman turhaa säätöä!
Polta puita, hiiliä tai brikettejä
1 077,00 €
1 099,00 €
Alennuksessa!
Polar Grilli M
Polar Grilli M on kaunis pyöreä grillimalli. Grilli sopii noin 10 m² kotaan tai huvimajaan, pihalle tai taloyhtiöön. Grillissä voi polttaa puita tai hiiliä. Aito tuli luo tunnelmaa, ja hiiligrilli tuo ruokiin ainutlaatuisen makunsa, joka on vailla vertaa.
Laadukkaan grillin yksityiskohdat tekevät grillauksesta helppoa ja nautinnollista.
Kestävä, kotimainen ja toimiva!
821,00 €
899,00 €
Soihtu CONE LIGHT
Upea ja laadukas soihtu joka toimii lamppuöljyllä.Valmistajana RAIS Tanska. Hyvin suunniteltu, laadukkaat materiaalit takaa turvallsien toiminnan.Suosittu valo jos on juhlat, häät, kokous tai vain haluat näyttävän valon iltaan.
299,00 €
Tulikori, BOO FIRE BASKET
Upea ja laadukas tulikori puille.Valmistajana Skargaarden.Hyvin suunniteltu, laadukkaat materiaalit takaa turvallisen toiminnan.
249,00 €
Roihukynttilänkori, BOO CANDLE HOLDER
Upea ja laadukas kori roihuille. Tukeva.Valmistajana Skargaarden.Hyvin suunniteltu, laadukkaat materiaalit takaa turvallisen toiminnan.
132,00 €