Sähkötakan sydän, Sisäänrakennettävä OptiFlame, Aflamo tai Optimyst takkasydän, insertti. Mahdollisuus sijoittaa kalusteisiin, seinään tai myös sopivan takkamanttelin kanssa sisustukseen. Tuote tarjoaa takkatulen nautintoa ja lämpöä ympärivuoden

Sähkötakkojen takkasydämet

Sähkötakkasydämmet. Haluatko vanhasta takastasi turvallisen sähkötakan?

Vai haluatko rakentaa itse turvallisen takan missä on liekkiefekti? Ohessa tarjoamme eri kokoisia sisäosia eli inserttejä - sähkötakkasydämmiä. Yhteistä kaikilla, että ne on helppo kytkeä, töpseli seinään, laite käyntiin ja turvallinen liekkiefekti tuo iloa kotiin. Inserttejä, eli takkasydämmiä on erilaisia. Usemmissa sähkötakkojen sydämissä on liekkiefektin lisäksi mukana on lämmitin osa ja niitä saa monessa eri koossa. Lisäksi on tarjolla Dimplexin Optimyst vesihöyryllä (tai ilman) toimivia takkasydämmiä, joita voi integroida vanhaan takkaan. Optimyst Vesihöyrytakka parantaa savun näköisellä vesihöyryllä huoneilmaa, poistaa sähköisyyttä ja edistää näin terveyttä. Lähes kaikissa sähkötakka malleissa on käyttöä helpottava kaukosäädin. Sisäänrakennettävä OptiFlame, Optimyst ja Opti-V takkasydän, insertti muuttaa vanhan takkapesän kodin sisustustakaksi. Sähkötakan takkasydämen mahdollisuus sijoittaa kalusteisiin, seinään tai myös sopivan takkamanttelin kanssa sisustukseen on rakentajalle suositeltu. Voit vaikka rakentaa takan manttelin itse takkasydämen ympärille. Sähkötakan takkasydän on mainio, tuote tarjoaa takkatulen nautintoa ja lämpöä ympärivuoden.

Alennuksessa!
Sähkötakan takkasydän, Silverton Optimyst
Terveellinen Opti-myst liekki ja savuefekti.Savuefekti (höyry) ja liekkiefekti mahdollista kytkeä erikseen.Päältä integroitava malli. Mukana tulee kaukosäädin.Vapaastisijoitettava, niin moderniin kuin klassiseen sisustukseen, vanhaan takkaan tai avotakkaan tuleva takkasydän.Hehkuva tuhka alusta. Aidoin liekkiefekti!
999,00 €
1 099,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakan takkasydän Optiflame 23" XHD ECO LED
Sähkötakan takkasydän Optiflame 23" XHD ECO LEDUusin OptiFlame teknologia erittäin todentuntuisella tulipesällä. Mahdollisuus asentaa kalusteisiin, seinään tai myös sopivan takkamanttelin kanssa sisustukseenHelppokäyttöinen, vähän tilaa vievä integroitaessa. Mitat 58,4 x 51,9 x 19 cmTurvallinen ja tunnelmallinen lisälämmitin!
439,00 €
469,00 €
Sähkötakan takkasydän Optiflame 26" XHD ECO LED
Sähkötakan takkasydän Optiflame 26" XHD ECO LEDUusin OptiFlame teknologia erittäin todentuntuisella tulipesällä. Mahdollisuus asentaa kalusteisiin, seinään tai myös sopivan takkamanttelin kanssa sisustukseenHelppokäyttöinen, vähän tilaa vievä integroitaessa. Mitat 66 x 47,9 x 19 cmTurvallinen ja tunnelmallinen lisälämmitin!
499,00 €
Sähkötakan takkasydän Optiflame 28" XHD ECO LED
Sähkötakan takkasydän Optiflame 28" XHD ECO LEDUusin OptiFlame teknologia erittäin todentuntuisella tulipesällä. Mahdollisuus asentaa kalusteisiin, seinään tai myös sopivan takkamanttelin kanssa sisustukseenHelppokäyttöinen, vähän tilaa vievä integroitaessa. Mitat 65,2 x 59,6 x 19 cmTurvallinen ja tunnelmallinen lisälämmitin!
539,00 €
Äänisyntetisaattori sähkötakkaan
Kaiutin + tulisijaääni sähkötakalle
Langaton äänisyntetisaattori, jonka voit sijoittaa minne tahansa. Aidon takan realistisen tallennuksen ansiosta se täydentää täydellisesti sähkötakkaefektiä Optiflame-, Opti-Myst- tai Revillusion-efektillä. Mukana latausjohto USB ja sisällä akku.Varustettu Bluetooth, AUX tai Micro SD-muistikortti yhteydessä , se tarjoaa monia mahdollisuuksia äänentoiston..
69,00 €
Sähkötakan Takkasydän 68/400 Opti-myst®
Realistinen Mystic Fire liekki efekti vesihöyryllä ja asennuskehysTermostaatti, helppokäyttöinenLämmittimen toiminto lämpötila säädettävissä, sähkö, 1000 - 2000 WHelppo upottaa ja rakentaa oma, upea takka!
Aidoin liekkiefekti!
1 099,00 €
Sähkötakan takkasydän 56600 Opti-myst®
Realistinen Mystic Fire liekki efekti vesihöyryllä ja asennuskehys: 56 600 Helppokäyttöinen, integroitava LEVEÄMPI VERSIO.Sisäänrakennettava sähkötakka takkasydän ja tehokas lämmönlähde.Sijoitettavissa vapaasti valittuun sisustukseen ja tai kalusteisiin.Aitonnäköinen liekkiefekti ja savutehoste.
Aidoin liekkiefekti!
1 299,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakan takkasydän Revillusion 20 ECO LED
Sisäänrakennettava Revollusion takkasydän Mahdollisuus sijoittaa kalusteisiin, avotakkaan, seinään tai myös sopivan takkamanttelin kanssa sisustukseen.Tuote tarjoaa takkatulen nautintoa ja valoa, efektiä.Helppokäyttöinen, vähän tilaa vievä integroitaessaDimplexin Revillusion® Flame -teknologia, kts video alta.
399,00 €
449,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakan takkasydän insert Revillusion 30 ECO LED
Sisäänrakennettava Revollusion insert takkasydän 30 tuumaaMahdollisuus sijoittaa kalusteisiin, avotakkaan, seinään tai myös sopivan takkamanttelin kanssa sisustukseen. Sisältää insert kotelon.Tuote tarjoaa takkatulen nautintoa ja valoa, efektiä. Helppokäyttöinen, vähän tilaa vievä integroitaessa. Dimplexin Revillusion® Flame -teknologia, kts video alta.
999,00 €
1 099,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakan takkasydän 250 R LED Optimyst
Sisäänrakennettavaksi tarkoitettu pieni sähkötakkasydän - insert moduuli
Opti - Myst 3D liekki ja savufektilla (savu- höyry). Leveys vain 25 cm.
Sijoitettavissa vapaasti valittuun sisustukseen ja tai kalusteisiin.
Aidoin liekkiefekti!
649,00 €
699,00 €
Alennuksessa!
Danville sähkötakka insert Optimyst, musta
Aito Opti-system 3D liekki ja savu efekti (höyry) sekä lämmitys.Pieni ja kompakti sähkötakka sopii laitettavaksi moneen tilaan ja asennukseenTakassa on säädettävissä oleva lämmitystoiminto 0/1000/2000W, jossa termostaatti. Lämmitystoimintoa ei tarvitse kytkeä päälle aina.Lämmitys ja liekki ovat erikseen käytettävissä. Aidoin liekkiefekti!
1 099,00 €
1 249,00 €
Alennuksessa!
Bingham multicolor takkasydän, Optimyst®
Bingham takkasydän asennettuna tyylikkääseen kuoreen, Optimyst höyrytakka on loistava valinta tilan sisustukseen ja kodin lämmittäjäksi. Upea, aidonnäköinen OptiMyst liekkiefekti ja tehokas lämmitystoiminto. Helppo asentaa ja rakentaa oma, upea takka! Multicolor: valitse tulen hehkun väri tarpeesi mukaan; kesällä viileämpää, talvella oranssia hehkua jne.  
3 399,00 €
3 569,00 €
Sähkötakan takkasydän OMC500M - ilman puita
Sisäänrakennettavaksi tarkoitettu hieno sähkötakkasydän moduuliTulisijana on moderni metallipaneeli, ilman "puita"Aidoin Opti-Myst® 3D liekki ja savufektilla (savu- höyry). Sijoitettavissa vapaasti valittuun sisustukseen ja tai kalusteisiin. Tekee vanhasta takasta uuden tai rakennat upean uuden takkakokonaisuuden!Leveys 51 cmAidoin liekkiefekti!
1 599,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakan takkasydän OMC1000M - ilman puita
Sisäänrakennettavaksi tarkoitettu hieno sähkötakkasydän moduuli, Electric fireplace 1000 Retail Tulisijana on moderni metallipaneeli, ilman "puita". Näyttävä, leveä malliAidoin Opti-Myst® 3D liekki ja savufektilla (savu- höyry). Sijoitettavissa vapaasti valittuun sisustukseen ja tai kalusteisiin. Tekee vanhasta takasta uuden tai rakennat upean uuden takkakokonaisuuden!Leveys 102 cmAidoin liekkiefekti!
2 199,00 €
2 295,00 €
Sähkötakan takkasydän OMC500, Optimyst
Sisäänrakennettavaksi tarkoitettu hieno sähkötakkasydän moduuliTulisijana on moderni koristepuuosalla.Aidoin Opti-Myst® 3D liekki ja savufektilla (savu- höyry). Sijoitettavissa vapaasti valittuun sisustukseen ja tai kalusteisiin. Tekee vanhasta takasta uuden tai rakennat upean uuden takkakokonaisuuden!Leveys 51 cmAidoin liekkiefekti!
1 899,00 €
Sähkötakan takkasydän OMC1000, Optimyst
Sisäänrakennettavaksi tarkoitettu hieno sähkötakkasydän moduuliTulisijana on moderni koristepuuosalla.Aidoin Opti-Myst® 3D liekki ja savufektilla (savu- höyry). Sijoitettavissa vapaasti valittuun sisustukseen ja tai kalusteisiin. Tekee vanhasta takasta uuden tai rakennat upean uuden takkakokonaisuuden!Leveys 102 cmAidoin liekkiefekti!
2 695,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakan takkasydän Viotta de luxe LED, Optiflame


Sähkötakan sydän Viotta de luxe ECO LED, asennettavaksi seinään tai sähkötakkojen keskelle
Suosittu sähköinen lineaarinen takkasydän. Säihkyvät intensiteetillä täyden spektrin RGB värit, Prisma liekki on upea ja näyttävä.
Lämmitin, säädettävä voimakkuus ja päälle/pois.
Viotta de luxe LED insertti, eli takkasydän on pinei, kompakti ja kauniisti monipuolinen.399,00 €
549,00 €
Sähkötakkasydän Prism 34”LED, Optiflame
Sähkötakan sydän Prism 34”LED, asennettavaksi seinään tai sähkötakkojen keskelle
Suosittu sähköinen lineaarinen takkasydän. Säihkyvät intensiteetillä täyden spektrin RGB värit, Prism liekki on upea ja näyttävä.
Lämmitin, säädettävä. 
Prism 34 tuuman insertti, eli takkasydän on kauniisti monipuolinen.
899,00 €
Sähkötakkasydän Prism 50”LED, Optiflame
Sähkötakan sydän Prism 50”LED, asennettavaksi seinään tai sähkötakkojen keskelle
Suosittu sähköinen lineaarinen takkasydän. Säihkyvät intensiteetillä täyden spektrin RGB värit, Prism liekki on upea ja näyttävä.
Lämmitin, säädettävä. 
Prism 50 tuuman insertti, eli takkasydän on kauniisti monipuolinen.
999,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakkasydän Prism 74”LED, Optiflame
Sähkötakan sydän Prism 74”LED, asennettavaksi seinään tai sähkötakkojen keskelle
Suosittu sähköinen lineaarinen takkasydän. Säihkyvät intensiteetillä täyden spektrin RGB värit, Prism liekki on upea ja näyttävä.
Lämmitin, säädettävä. 
Prism 74 tuuman insertti, eli takkasydän on kauniisti monipuolinen. Leveys 188,4 cm.
999,00 €
1 349,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakka Toluca ECO LED, Optiflame®
Uusi Optiflame malli, seinätakka Toluca ECO LEDToluca on sähkötakka, seinälle tai seinään osittain upotettavaksi.Takassa uusin ECO LED teknologia liekkiefekti ja 0/1000/2000 W lämmitin.Suora musta lasirunko ja värillinen taustavalo luo tunnelmaa, lisääefektiä.OptiFlame liekki. ECO LED
399,00 €
549,00 €