Sähkötakan sydän, Sisäänrakennettävä OptiFlame, Aflamo tai Optimyst takkasydän, insertti. Mahdollisuus sijoittaa kalusteisiin, seinään tai myös sopivan takkamanttelin kanssa sisustukseen. Tuote tarjoaa takkatulen nautintoa ja lämpöä ympärivuoden

Sähkötakkojen takkasydämet

Sähkötakkasydämmet. Haluatko vanhasta takastasi turvallisen sähkötakan?
Vai haluatko rakentaa itse turvallisen takan missä on liekkiefekti? Ohessa tarjoamme eri kokoisia sisäosia eli inserttejä - takkasydämmiä. Yhteistä kaikilla että ne on helppo kytkeä, töpseli seinään, laite käyntiin ja turvallinen liekkiefekti tuo iloa kotiin. Inserttejä, eli takkasydämmiä on erilaisia. Spektrafire liekkiefekti malleissa on mukan lämmitin osa ja niitä saa 4:ssä eri koossa. Lisäksi on tarjolla vesihöyryllä (tai ilman) toimivia takkasydämmiä, ja osaan niistä löytyy asennuskehys lisäosa. Vesihöyry takka parantaa huoneilmaa, poistaa sähköisyyttä ja edistää terveyttä. Melkein kaikissa malleissa on käyttöä helpottava kaukosäädin. Sisäänrakennettävä OptiFlame, Aflamo tai Optimyst takkasydän, insertti. Mahdollisuus sijoittaa kalusteisiin, seinään tai myös sopivan takkamanttelin kanssa sisustukseen. Tuote tarjoaa takkatulen nautintoa ja lämpöä ympärivuoden

Alennuksessa!
Sähkötakan takkasydän, Silverton Optimyst
Terveellinen Opti-myst liekki ja savuefekti.Savuefekti (höyry) ja liekkiefekti mahdollista kytkeä erikseen.Päältä integroitava malli. Mukana tulee kaukosäädin.Vapaastisijoitettava, niin moderniin kuin klassiseen sisustukseen, vanhaan takkaan tai avotakkaan tuleva takkasydän.Hehkuva tuhka alusta. Aidoin liekkiefekti!
999,00 €
1 099,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakan takkasydän Optiflame 23" XHD ECO LED
Sähkötakan takkasydän Optiflame 23" XHD ECO LEDUusin OptiFlame teknologia erittäin todentuntuisella tulipesällä. Mahdollisuus asentaa kalusteisiin, seinään tai myös sopivan takkamanttelin kanssa sisustukseenHelppokäyttöinen, vähän tilaa vievä integroitaessa. Mitat 58,4 x 51,9 x 19 cmTurvallinen ja tunnelmallinen lisälämmitin!
439,00 €
469,00 €
Sähkötakan takkasydän Optiflame 26" XHD ECO LED
Sähkötakan takkasydän Optiflame 26" XHD ECO LEDUusin OptiFlame teknologia erittäin todentuntuisella tulipesällä. Mahdollisuus asentaa kalusteisiin, seinään tai myös sopivan takkamanttelin kanssa sisustukseenHelppokäyttöinen, vähän tilaa vievä integroitaessa. Mitat 66 x 47,9 x 19 cmTurvallinen ja tunnelmallinen lisälämmitin!
499,00 €
Sähkötakan takkasydän Optiflame 28" XHD ECO LED
Sähkötakan takkasydän Optiflame 28" XHD ECO LEDUusin OptiFlame teknologia erittäin todentuntuisella tulipesällä. Mahdollisuus asentaa kalusteisiin, seinään tai myös sopivan takkamanttelin kanssa sisustukseenHelppokäyttöinen, vähän tilaa vievä integroitaessa. Mitat 65,2 x 59,6 x 19 cmTurvallinen ja tunnelmallinen lisälämmitin!
539,00 €
Äänisyntetisaattori sähkötakkaan
Kaiutin + tulisijaääni sähkötakalle
Langaton äänisyntetisaattori, jonka voit sijoittaa minne tahansa. Aidon takan realistisen tallennuksen ansiosta se täydentää täydellisesti sähkötakkaefektiä Optiflame-, Opti-Myst- tai Revillusion-efektillä. Varustettu Bluetooth, AUX tai Micro SD-muistikortti yhteydessä , se tarjoaa monia mahdollisuuksia äänentoiston..
69,00 €
Sähkötakan Takkasydän 68/400 Opti-myst®
Realistinen Mystic Fire liekki efekti vesihöyryllä ja asennuskehysTermostaatti, helppokäyttöinenLämmittimen toiminto lämpötila säädettävissä, sähkö, 1000 - 2000 WHelppo upottaa ja rakentaa oma, upea takka!
Aidoin liekkiefekti!
1 099,00 €
Sähkötakan takkasydän 56600 Opti-myst®
Realistinen Mystic Fire liekki efekti vesihöyryllä ja asennuskehysHelppokäyttöinen, integroitava LEVEÄMPI VERSIO.Sisäänrakennettava sähkötakka takkasydän ja tehokas lämmönlähde.Sijoitettavissa vapaasti valittuun sisustukseen ja tai kalusteisiin.Aitonnäköinen liekkiefekti ja savutehoste.
Aidoin liekkiefekti!
1 299,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakan takkasydän Revillusion 20 ECO LED
Sisäänrakennettava Revollusion takkasydän Mahdollisuus sijoittaa kalusteisiin, avotakkaan, seinään tai myös sopivan takkamanttelin kanssa sisustukseen.Tuote tarjoaa takkatulen nautintoa ja valoa, efektiä.Helppokäyttöinen, vähän tilaa vievä integroitaessaDimplexin Revillusion® Flame -teknologia, kts video alta.
399,00 €
449,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakan takkasydän insert Revillusion 30 ECO LED
Sisäänrakennettava Revollusion insert takkasydän 30 tuumaaMahdollisuus sijoittaa kalusteisiin, avotakkaan, seinään tai myös sopivan takkamanttelin kanssa sisustukseen. Sisältää insert kotelon.Tuote tarjoaa takkatulen nautintoa ja valoa, efektiä. Helppokäyttöinen, vähän tilaa vievä integroitaessa. Dimplexin Revillusion® Flame -teknologia, kts video alta.
999,00 €
1 099,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakan takkasydän insert Revillusion 36 ECO LED
Sisäänrakennettava Revollusion insert takkasydän 36 tuumaaMahdollisuus sijoittaa kalusteisiin, avotakkaan, seinään tai myös sopivan takkamanttelin kanssa sisustukseen. Sisältää insert kotelon.Tuote tarjoaa takkatulen nautintoa ja valoa, efektiä. Helppokäyttöinen, vähän tilaa vievä integroitaessa. Dimplexin Revillusion® Flame -teknologia, kts video alta.
1 199,00 €
1 299,00 €
Alennuksessa!
Sähkötakan takkasydän 250 R LED Optimyst
Sisäänrakennettavaksi tarkoitettu pieni sähkötakkasydän - insert moduuli
Opti - Myst 3D liekki ja savufektilla (savu- höyry). Leveys vain 25 cm.
Sijoitettavissa vapaasti valittuun sisustukseen ja tai kalusteisiin.
Aidoin liekkiefekti!
649,00 €
699,00 €
Alennuksessa!
Danville sähkötakka insert Optimyst, musta
Aito Opti-system 3D liekki ja savu efekti (höyry) sekä lämmitys.Pieni ja kompakti sähkötakka sopii laitettavaksi moneen tilaan ja asennukseenTakassa on säädettävissä oleva lämmitystoiminto 0/1000/2000W, jossa termostaatti. Lämmitystoimintoa ei tarvitse kytkeä päälle aina.Lämmitys ja liekki ovat erikseen käytettävissä. Aidoin liekkiefekti!
1 099,00 €
1 249,00 €
Alennuksessa!
Albany takkasydän Optimyst®
Integroitava OptiMyst sähkötakkasydän Albany. Säädettävä lämmitystoiminto. Viimeistelty väri musta-rauta. Suosittu takkasydän sähkötakkojen manttelin sisään.Todentuntuinen liekkitoiminto OptiMyst® 3D vesihöyryllä kostuttaa ilmaa. Liekki käyttäytyy kuten aito tuli, mutta se ei polta eikä ole kuuma. Tulisijan musta takaseinä korostaa liekkiefektia.
1 899,00 €
1 989,00 €
Alennuksessa!
Bingham takkasydän, Optimyst®
Bingham takkasydän asennettuna tyylikkääseen kuoreen (höyrytakka) on loistava valinta tilan sisustusesineeksi ja kodin lämmittäjäksi. Upea, aidonnäköinen OptiMyst liekkiefekti ja tehokas lämmitystoiminto. Helppo asentaa ja rakentaa oma, upea takka! Ohessa kuvissa mukana ehdotuksia miten.   
2 799,00 €
2 969,00 €
Sähkötakan takkasydän OMC500M - ilman puita
Sisäänrakennettavaksi tarkoitettu hieno sähkötakkasydän moduuliTulisijana on moderni metallipaneeli, ilman "puita"Aidoin Opti-Myst® 3D liekki ja savufektilla (savu- höyry). Sijoitettavissa vapaasti valittuun sisustukseen ja tai kalusteisiin. Tekee vanhasta takasta uuden tai rakennat upean uuden takkakokonaisuuden!Leveys 51 cmAidoin liekkiefekti!
1 599,00 €