Sähkötakan sydän, Sisäänrakennettävä OptiFlame, Aflamo tai Optimyst takkasydän, insertti. Mahdollisuus sijoittaa kalusteisiin, seinään tai myös sopivan takkamanttelin kanssa sisustukseen. Tuote tarjoaa takkatulen nautintoa ja lämpöä ympärivuoden

Sähkötakkojen takkasydämet

Sähkötakkasydämmet. Haluatko vanhasta takastasi turvallisen sähkötakan?
Vai haluatko rakentaa itse turvallisen takan missä on liekkiefekti? Ohessa tarjoamme eri kokoisia sisäosia eli inserttejä - takkasydämmiä. Yhteistä kaikilla että ne on helppo kytkeä, töpseli seinään, laite käyntiin ja turvallinen liekkiefekti tuo iloa kotiin. Inserttejä, eli takkasydämmiä on erilaisia. Spektrafire liekkiefekti malleissa on mukan lämmitin osa ja niitä saa 4:ssä eri koossa. Lisäksi on tarjolla vesihöyryllä (tai ilman) toimivia takkasydämmiä, ja osaan niistä löytyy asennuskehys lisäosa. Vesihöyry takka parantaa huoneilmaa, poistaa sähköisyyttä ja edistää terveyttä. Melkein kaikissa malleissa on käyttöä helpottava kaukosäädin. Sisäänrakennettävä OptiFlame, Aflamo tai Optimyst takkasydän, insertti. Mahdollisuus sijoittaa kalusteisiin, seinään tai myös sopivan takkamanttelin kanssa sisustukseen. Tuote tarjoaa takkatulen nautintoa ja lämpöä ympärivuoden

Aktiiviset suodattimet

299,00 €
Sisältää alv:n

Sähkötakan sydän Viotta de luxe ECO LED, asennettavaksi seinään tai sähkötakkojen keskelle

Suosittu sähköinen lineaarinen takkasydän. Säihkyvät intensiteetillä täyden spektrin RGB värit, Prisma liekki on upea ja näyttävä.

Lämmitin, säädettävä voimakkuus ja päälle/pois.

Viotta de luxe LED insertti, eli takkasydän on pinei, kompakti ja kauniisti monipuolinen.899,00 €
919,00 € -20,00 €
Sisältää alv:n

Sähkötakka insertti Synergy, ECO LED Optiflame®, hormiton sisustustakka tai takkasydän, Integroitava OptiFlame sähkötakka.

Takka soveltuu hyvin koteihin, sisätiloihin ja julkisiin kohteisiin. Vega on tyylikäs ja näyttävä sisustuselementti ja samalla myös turvallinen tunnelmaa luova seinätakka.
ECO LED OptiFlame liekkia on lähes mahdoton erottaa aidosta tuliliekista.

Leveys 119 cm.