Arpe Studio tulipesät, Quality Design, Kestävä ja tyylikäs ulkotulisija puutarhaan. Oikein valmistettu ulkotulisija pitää poltettavat materiaalit kulhossaan,

Arpe Studio tulipesät, Quality Design

Arpe tulipesät, Quality Design tuotteet

Nykyaikainen muotoilu, korkea laatu, käsin viimeisteltyjä, täysteräksinen, moderni tulipesät ja lisäosat, jotka soveltuvat eri maisemaan ja on huomion keskipiste. Läheinen yhteys pohjoismaisten materiaali elementtien kanssa on innostanut muotoilumme. Jäätynyt meri, nukkuva metsä, kylmät hiekkadyynit, metsä - inspiraatiomme. 
Siksi voimme tuntea tulen ja materiaalit paremmin kuin kukaan muu.
Yksilöllisesti valmistettu jokainen tuote, huomiota yksityiskohtiin ja laadukkaat materiaalit, ne luovat ARPE tuotteen, 
joka tuo sinulle iloa monen vuoden ajan. Kestävä ja tyylikäs ulkotulisija puutarhaan, jossa oikein valmistettu ulkotulisija pitää poltettavat materiaalit kulhossaan.
Paksua rautaa - 3,2 mm thick steel - kestää.

Aktiiviset suodattimet

199,00 €
Sisältää alv:n

Tulipesä Phoenix Flower, design and quality by Arpe Studio

Korkealaatuinen teräs tulipesä Se on saatavana joko ruostumattomasta tai ruostuneesta teräksestä. Phoenix Flower on modernisti muotoilu kiinteä teräspalokehikko, joka on valmistettu uusimmasta levyteknologiasta.

Kokoonpanoa ei tarvita, tuote saapuu yhtenä kappaleena.

129,00 €
Sisältää alv:n

Nykyaikainen design lattiapintainen kynttilänjalka, design and quality by Arpe Studio

Tämä tyylikäs lattiapintainen kynttilänjalka on valmistettu viimeisimmän teräksentuotantoteknologian avulla. Tämä moderni teos ja sen taiteellinen muoto, luonnon teräviä ja terävät muodot on näyttävät. Cliff, viiden kynttilän valot.

Kokoonpanoa ei tarvita, tuote saapuu yhtenä kappaleena.