Sähkögrillit

Sähkögrillit

Sähkögrilli tekee kotona grillaamisesta uskomattoman helppoa ja turvallista! Ja luvallista.
Tekniikka kehittyy; sähkögrillin ansiosta nopea grillaaminen ja kokkaaminen onnistuu myös yllättävissä tilanteissa. Et tarvitse aikaa hiilien tai brikettien sytyttelyyn, sähkögrilli on kuuma muutamassa minuutissa! Sähkögrilli kulkee näppärästi mukana myös kaveriporukan illanviettoon tai veneelle.
Tehoa ja nopeutta kuin kaasugrillissä: 3 kW:n kokonaisteho jaettuna kahdelle lämmitysalueelle tai keskittynyt vain grillin oikealle puolelle, sähkötehoa riittää monenlaisille BBQ-ruoalle. Nopea TURBO ZONE™:n lisäksi mukana ovat myös paistoalusta SWITCH GRID™ ja helpoin puhdistus SIMPLE CLEAN™, kaikki nämä antavat grillauskokemuksellesi entistä enemmän vaihtoehtoja ja mukavuutta. Lähes 2000 cm²:n arinapinta-alan ansiosta kaksiseinäisellä kannella on runsaasti tilaa pitää kaikki juhlavieraat tyytyväisinä.
Monessa kerrostalossa ja rivitalossa on kaasugrillit kielletty, sähkögrilli ei. Tutustu ja tilaa!

Alennuksessa!
Sähkögrilli eCRAVE 2 Shadow - Enders Germany
Uutuus: Sähkögrilli Sähkögrilli eCRAVE 2 Shadow - Enders Germany Endersin perusmallin grilli täynnä sähköä. Täynnä tehoa: Sähkögrilli eCRAVE 2 Shadow - korkealaatuinen tumma matta grafiitti väri. Edullinen Shadow sähkögrilli hyvää laatuaan. Suunniteltu ribitaloihin, kerrostaloihin ja kohteisiin missä kaasugrilli ei ole mahdollinen.
SIMPLE CLEAN™: helppo puhdistaa palotilan yksittäisten osien ansiosta, jotka voidaan irrottaa ilman työkaluja2 taitettavaa sivuhyllyä tilaa säästävään säilytykseen. Huppu suojus lisävarusteena. Mainio perusmalli sähkogrilli, saa BBQ-sydämesi lyömään nopeammin ja kuumemmin.
299,00 €
399,00 €
Alennuksessa!
Sähkögrilli eFLOW® PRO 2 TURBO - Enders Germany - Testivoittaja
Uutuus: Sähkögrilli eFLOW® PRO 2 TURBO - Enders Germany- reddot palkittu mainio tuote! Hyvä grilli täynnä sähköä. Täynnä tehoa: eFLOW® PRO 2 TURBO. Ensimmäinen laatuaan, ja se on täynnä innovatiivisia ominaisuuksia. Sähkögrillimme ei toimi vain takapolttimella, vaan antaa sinulle heti täyden kuorman: TURBO ZONE™ ja SWITCH GRID™.
TURBO ZONE™ (3 kW): napin painalluksella erittäin korkeat lämpötilat paistamiseen turbonopeudellaSIMPLE CLEAN™: helppo puhdistaa palotilan yksittäisten osien ansiosta, jotka voidaan irrottaa ilman työkalujaSWITCH GRID™: Emaloitu valurautaritilä, jossa on erilaisia ​​grillausvaihtoehtoja2 taitettavaa sivuhyllyä tilaa säästävään säilytykseen. Lisävarusteena laadukas huppu suojus.Yksinkertaisesti kaikki, mikä saa BBQ-sydämesi lyömään nopeammin ja kuumemmin. Laadukkaat kaksi lämmityselementtiä ovat portaattomasti säädettävissä LED-valaistujen säätimien avulla ja mahdollistavat grillauksen ja leipomisen suoraan tai epäsuorasti.
549,00 €
649,00 €
Alennuksessa!
Sähkögrilli eFLOW® PRO 2 TURBO Shadow - Enders Germany
Uutuus: Sähkögrilli eFLOW® PRO 2 TURBO Shadow- Enders Germany. Testivoittaja! Hyvä grilli täynnä sähköä. Täynnä tehoa: eFLOW® PRO 2 TURBO Shadow - korkealaatuinen tumma matta grafiitti väri. Ensimmäinen Shadow laatuaan, ja se on täynnä innovatiivisia ominaisuuksia. Sähkögrillimme ei toimi vain takapolttimella, vaan antaa sinulle heti täyden kuorman: TURBO ZONE™ ja SWITCH GRID™.
TURBO ZONE™ (3 kW): napin painalluksella erittäin korkeat lämpötilat paistamiseen turbonopeudellaSIMPLE CLEAN™: helppo puhdistaa palotilan yksittäisten osien ansiosta, jotka voidaan irrottaa ilman työkalujaSWITCH GRID™: Emaloitu valurautaritilä, jossa on erilaisia ​​grillausvaihtoehtoja2 taitettavaa sivuhyllyä tilaa säästävään säilytykseen. Kestävä huppu suojus on lisävaruste. Yksinkertaisesti kaikki, mikä saa BBQ-sydämesi lyömään nopeammin ja kuumemmin. Laadukkaat kaksi lämmityselementtiä ovat portaattomasti säädettävissä LED-valaistujen säätimien avulla ja mahdollistavat grillauksen ja leipomisen suoraan tai epäsuorasti.
549,00 €
649,00 €
Sähkögrilli eFLAVOUR® PRO 2 TURBO - Enders Germany
Uutuus: Sähkögrilli eFLAVOUR® PRO 2 TURBO - Enders Germany.  FLAVOUR FUSION Sähkögrilli, joka sopii KAIKILLE! eFLAVOUR® on osoitus voiman, teknologian ja muotoilun yhdistelmästä. 3 kW:n kokonaisteho jaettuna kahdelle lämmitysalueelle tai keskittynyt vain grillin oikealle puolelle, sähkötehoa riittää monenlaisille BBQ-ruoka vaihtoehdoille. TURBO ZONE™ (3 kW): napin painalluksella erittäin korkeat lämpötilat paistamiseen turbonopeudellaSIMPLE CLEAN™: helppo puhdistaa palotilan yksittäisten osien ansiosta, jotka voidaan irrottaa ilman työkalujaSWITCH GRID™: Emaloitu valurautaritilä, jossa on erilaisia ​​grillausvaihtoehtoja2 taitettavaa sivuhyllyä tilaa säästävään säilytykseen. Kestävä huppu suojus on lisävaruste. Sähkögrilli antaa grillauskokemuksellesi entistä enemmän vaihtoehtoja ja mukavuutta. Lähes 2000 cm²:n arinapinta-alan ansiosta kaksiseinäisellä kannella on runsaasti tilaa pitää kaikki juhlavieraat tyytyväisinä. Lisäksi eFLAVOUR®:ssa on ainutlaatuinen muotoiluominaisuus: alakaapin oven sijaan sen etujaloissa on pidikkeet, joihin mahtuu kauniin muotoinen tarjoilualusta. Siellä se piilottaa hyllyt näkymistä. Käytetään tarjoilemaan grillattua ruokaa, kun se on valmis, se tulee todella hyvin käyttöön ja tuo juuri oikean maun pöytään – todellisella tyylillä!
399,00 €