Kratki puulämmitteiset kaakeliuunit

Kratki puulämmitteiset kaakeliuunit

Takkahenki.fi tarjoaa puolisen malliston ajattoman kauniita Kratki kaakeliuuneja,
jotka kätkevät sisällensä ensiluokkaisen palotekniikan. Korkealaatuisen takkarungon lisäksi teräsosat ovat korkealuokkaista käsityötä. Kaikki tiiliverhoillut, varaavat takkamme on EU-normien mukaisia valmisteita ja tuotanto tarkkaan sertifioitua.
- Kaikki teräselementit on laserleikattu ja taivutettu CNC-taivutuskoneilla.
- Sisäosan etuosa on varustettu lämmönkestävällä keramiikalla, joka kestää jopa 660°C lämpötiloja.
Takkojemme hyvä varauskyky, huippuluokan hyötysuhde energiasäästöineen, korkea laatutaso, eco vähäpäästöisyys ja EU-alueen edelläkävijä testaus, nämä kaikki ovat valmistamiemme tuotteiden tunnusmerkkejä. KRATKI on vuodesta 1998 lähtien valmistanut korkealaatuisia takkasydämiä ja valurautaisia takkoja. KRATKI-tuotemerkki tunnetaan jo hyvin monissa Euroopan maissa tiimin dynaamisen työn ja jatkuvan parantamisen sekä asiakkaiden tarpeiden tyydyttämisen ansiosta. Kratki-takat valmistetaan Puolassa. Suuret mallit on valettu korkealaatuisesta valuraudasta. Erinomainen hinta-laatu-suhde! Kaikilla malleilla on viiden vuoden takuu.

Alennuksessa!
Kiertoilmatakka STOVE AB S/DR keramik - Kratki
Edullinen ja laadukas kiertoilmatakka, KOSAN Keramik AB, 3 eri väriä. Lieriömäinen, moderni muotoilu liesi AB on loistava ratkaisu ihmisille, jotka kaipaavat lämpöä, mutta joiden sisätiloissa ei ole tilaa.Tulipesä on koottu keraamielementeistä, jotka parantavat hyötysuhdetta ja parantavat polttotekniikkaa. Jälkipoltto palamattomille savukaasuille tulipesän taustasta, sekä ilmahuuhtelu lasiluukun yläpuolelta. Hyötysuhde todella hyvä 78 %.
1 999,00 €
2 199,00 €
Alennuksessa!
Kiertoilmatakka KOSAN Keramik AB/S/N - Kratki
Edullinen ja laadukas tolppajalkainen kiertoilmatakka. Tulipesä on koottu keraamielementeistä, jotka parantavat hyötysuhdetta ja parantavat polttotekniikkaa. Jälkipoltto palamattomille savukaasuille tulipesän taustasta, sekä ilmahuuhtelu lasiluukun yläpuolelta. Hyötysuhde todella hyvä: 78 %.
1 949,00 €
2 099,00 €
Alennuksessa!
Keraaminen terästakka BLANKA 8 KW Ø 160 - Kratki
Näyttävä ja laadukas musta keraaminen terästakka BLANKA 8 KW Ø 160 - KratkiLaatoilla päällystetty insertti takka BLANKA uuttamuotoilua, joka sopii sekä tyylikkääseen että moderniin sisustukseen.
Yhtä aikaa klassinen ja moderni muotoilu BLANKA takka on loistava ratkaisu ihmisille, jotka kaipaavat lämpöä, mutta myös tyylikkyyttä.Tulipesä on koottu keraamielementeistä, jotka parantavat hyötysuhdetta ja parantavat polttotekniikkaa. Lämmitystehokkuus - Hyötysuhde todella hyvä 78 %
3 990,00 €
5 090,00 €
Alennuksessa!
Keraaminen terästakka BLANKA kafel 8 KW Ø 160 - Kratki
Näyttävä ja laadukas kerma keraaminen terästakka BLANKA 8 KW Ø 160 - KratkiLaatoilla päällystetty insertti takka BLANKA uuttamuotoilua, joka sopii sekä tyylikkääseen että moderniin sisustukseen.
Yhtä aikaa klassinen ja moderni muotoilu BLANKA takka on loistava ratkaisu ihmisille, jotka kaipaavat lämpöä, mutta myös tyylikkyyttä.Tulipesä on koottu keraamielementeistä, jotka parantavat hyötysuhdetta ja parantavat polttotekniikkaa. Lämmitystehokkuus - Hyötysuhde todella hyvä 78 %
3 990,00 €
5 090,00 €
Alennuksessa!
Keraaminen terästakka NADIA MILANO 7 kW Ø 200 - Kratki
Näyttävä ja laadukas valkoinen keraaminen terästakka NADIA MILANO 7 kW Ø 200 - KratkiLaatoilla päällystetty insertti takka NADIA MILANO on uutta muotoilua, joka sopii sekä tyylikkääseen että moderniin sisustukseen.
Yhtä aikaa klassinen ja moderni muotoilu NADIA MILANO takka on loistava ratkaisu ihmisille, jotka kaipaavat lämpöä, mutta myös tyylikkyyttä.Tulipesä on koottu keraamielementeistä, jotka parantavat hyötysuhdetta ja parantavat polttotekniikkaa. Lämmitystehokkuus - Hyötysuhde todella hyvä 80 %
4 690,00 €
5 790,00 €
Keraaminen terästakka WK440 Ø 130 5,5 kW black - Kratki
Kompakti ja laadukas musta keraaminen terästakka WK440 Ø 130 5,5 kW black - KratkiLaatoilla päällystetty insertti takka WK440 klassista muotoilua, joka sopii sekä tyylikkääseen että moderniin sisustukseen.
Yhtä aikaa klassinen ja moderni muotoilu WK440 Ø 130 5,5 kW black takka on loistava ratkaisu ihmisille, jotka kaipaavat lämpöä, mutta myös tyylikkyyttä. Tulipesä on koottu keraamielementeistä, jotka parantavat hyötysuhdetta ja parantavat polttotekniikkaa. Lämmitystehokkuus - Hyötysuhde todella hyvä 80 %
3 290,00 €
Keraaminen terästakka WK440 Ø 130 5,5 kW cream - Kratki
Kompakti ja laadukas vaalea kerma keraaminen terästakka WK440 Ø 130 5,5 kW cream - KratkiLaatoilla päällystetty insertti takka WK440 edustaa klassista muotoilua, joka sopii sekä tyylikkääseen että moderniin sisustukseen.
Yhtä aikaa klassinen ja moderni muotoilu WK440 Ø 130 5,5 kW cream takka on loistava ratkaisu ihmisille, jotka kaipaavat lämpöä, mutta myös tyylikkyyttä. Tulipesä on koottu keraamielementeistä, jotka parantavat hyötysuhdetta ja parantavat polttotekniikkaa. Lämmitystehokkuus - Hyötysuhde todella hyvä 80 %
3 290,00 €