Lisävaruste Faber e-Matrix, Acrylic Ice kristallit
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lisävaruste Faber e-Matrix, Acrylic Ice kristallit

Acrylic Ice kristallit,  kun valitset sähköisen e-MatriX koristetakan, voit valita myös valmistettuja koriste vaihtoehtoja.
Nämä vaihtoehtoiset koristeet antavat tulisijan sisäpuolelle heti täysin erilaisen ilmeen. Yhdessä valinnaisen ylä- ja alavalaistuksen kanssa voit mukauttaa ulkoasun entistä paremmin haluamaasi tunnelmaan ja tyyliin. Ja niin helppoa, mukana tulevalla ohjaussovelluksella. Ja LEDien ansiosta tämä valaistus on erittäin energiatehokas.

e-Matrix - Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!

Faber

199,00 €
Sisältää alv:n

Lisävaruste Faber e-Matrix, Acrylic Ice kristallit

Miksi koristelutyypillä on niin suuri ero?
Takka on monien sisätilojen keskipiste. Siksi katsot sitä säännöllisesti "luonnollisesti", riippumatta siitä, palaako, hehkuuko tai sammutettuna. Muoto-, koko-, väri- ja tyyppieroista johtuen jokaisella koristeella ei ole vain oma ulkonäkönsä, vaan myös kuinka valo heijastuu takkaan ja miten liekit pyörivät. Tietoinen valinta kannattaa.

'Jää' tai kivi - yllättävän erilainen
Yhtä erikoinen ja tyylikäs vaihtoehto puulle on Acrylic Ice: läpinäkyviä kiviä eri kokoisina, kuten jäästä tehtyjä kiviä. Erityisesti yhdessä valinnaisen pohjavalaistuksen kanssa akryylijäällä varustetun takan sisusta tulee kimaltelevan valon lähde. Kirkkautta, värejä ja dynamiikkaa voidaan helposti säätää e-MatriX-sovelluksella. Tuloksena takka, joko liekkikuvalla tai ilman, toimii vaivattomasti tunnelman luojana, dynaamisena valokohteena tai molempina. Sisustus, jota voidaan käyttää useissa eri sisustustyyleissä.nin ilmeen. Pyöristetyt muodot muistuttavat joenuoman kiviä. Valinnainen ylä- ja alavalaistus Carrara-kivillä luo kiehtovan spektaakkelin: alavalaistuksen (Bottom Light) valo jää näkyviin kivien väliin. Kivien valkoinen yläosa heijastaa tulikuvan oranssinpunaista hehkua tai ylävalaistuksen väriä (Top Light). "Leikkimällä" väreillä, kirkkaudella ja dynamiikalla luot ainutlaatuisia valotehosteita, jotka sopivat haluttuun tunnelmaan.
Tilaus yhdessä e-Matrix mallin kanssa, saat malliin oikean määrän.

DI-e-Matrix-Acrylic Ice
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
Toimitusaika sama kuin tilatulla e-Matrix laitteella

Saatat pitää myös