Lisävaruste Faber e-Matrix, Carrara koristekivet
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lisävaruste Faber e-Matrix, Carrara koristekivet

Carrara stones,  kun valitset sähköisen e-MatriX koristetakan, voit valita myös kivestä valmistettuja koriste vaihtoehtoja.
Nämä vaihtoehtoiset koristeet antavat tulisijan sisäpuolelle heti täysin erilaisen ilmeen. Yhdessä valinnaisen ylä- ja alavalaistuksen kanssa voit mukauttaa ulkoasun entistä paremmin haluamaasi tunnelmaan ja tyyliin. Ja niin helppoa, mukana tulevalla ohjaussovelluksella. Ja LEDien ansiosta tämä valaistus on erittäin energiatehokas.

e-Matrix - Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!

Faber

99,00 €
Sisältää alv:n

Lisävaruste Faber e-Matrix, Carrara koristekivet

Miksi koristelutyypillä on niin suuri ero?
Takka on monien sisätilojen keskipiste. Siksi katsot sitä säännöllisesti "luonnollisesti", riippumatta siitä, palaako, hehkuuko tai sammutettuna. Muoto-, koko-, väri- ja tyyppieroista johtuen jokaisella koristeella ei ole vain oma ulkonäkönsä, vaan myös kuinka valo heijastuu takkaan ja miten liekit pyörivät. Tietoinen valinta kannattaa.

Valkoinen Carrara on mattavalkoisista, litteistä kivistä koostuva koristelu, joka antaa tulisijan sisustukseen aina miellyttävän kevyen ja modernin ilmeen. Pyöristetyt muodot muistuttavat joenuoman kiviä. Valinnainen ylä- ja alavalaistus Carrara-kivillä luo kiehtovan spektaakkelin: alavalaistuksen (Bottom Light) valo jää näkyviin kivien väliin. Kivien valkoinen yläosa heijastaa tulikuvan oranssinpunaista hehkua tai ylävalaistuksen väriä (Top Light). "Leikkimällä" väreillä, kirkkaudella ja dynamiikalla luot ainutlaatuisia valotehosteita, jotka sopivat haluttuun tunnelmaan.
Tilaus yhdessä e-Matrix mallin kanssa, saat malliin oikean määrän.

DI-e-Matrix carrarastones
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
Toimitusaika sama kuin tilatulla e-Matrix laitteella

Saatat pitää myös