Faber e-Matrix 800/500 III, Opti-myst®
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Faber e-Matrix 800/500 III, Opti-myst®

Faber e-Matrix 800/500 III on valmis Opti-Myst ® sarjan sähkötakka. 3 puoleinen malli.

Tämä malli kytketään vesijohtoverkkoon, jolloin se on helppokäyttöinen ja toimii helpommin julkitioissa, hotelleissa, ravintoloissa sekä kotona.

Viimeistely harmaa mantteli, puhdaslinjainen ja tyylikäs.
E-Matrix 800/500 III tarjoaa kaikki Opti-Myst sähkötakkojen mukavuudet, erittäin realistinen liekkiefekti. Tämä johtuu nykyisestä optiikkajärjestelmästä, jossa vesihöyry on valaistu. Kaukosäädin mukana, lisäksi lataamalla äppi, saat efektejä ja ohjausvariaatioita lisää.

Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!

Faber

4 599,00 €
Sisältää alv:n

Kaksipuoleinen Faber e-Matrix 800/500 III, Opti-Myst ® sarjan höyry-sähkötakka.

Aidonoloinen OptiMyst 3D liekki ja savuefekti vesihöyryllä kostuttaa ilmaa. OptiMyst teknologia jonka avulla on 3D liekkiefekti toteutettu vesihöyrytoiminnolla.

Sisäänrakennettu e-Matrix Mood -äänesyntetisaattori
Faber e-Matrix® Mood -takoissa on esiasennettu puulämmitteinen äänisyntetisaattori. Näin sähkötakka saa entistä enemmän todellisen tulisijan aitoutta. Ääni voidaan kytkeä päälle/pois ja sen äänenvoimakkuutta voidaan säätää kaukosäätimellä tai sovelluksella. Jokainen säätää äänen omiin tarpeisiinsa tai lepää hiljaisuudessa liekkien hehkua katsellen.

Lämmitystoiminto
Faber -sähköiset sisäosat eivät vaadi kaasuliitäntää, savuhormia tai palonkestävää eristystä, ja saastepäästöt ovat nolla. Faber - sähkötakat eivät tuota korkeita lämpötiloja, joten palovammojen vaaraa ei ole. Ainoa laitteiden tuottama lämmönlähde tulee lämpöyksiköstä, joka voidaan kytkeä päälle tai pois päältä tarpeen mukaan. Takassa on sisäänrakennettu puhallin, jonka maksimilämmitysteho on 2 kW. Takka on varustettu elektronisella termostaatilla, jota sovellus voi ohjata. Takkaa voidaan siis käyttää talvella huoneen lämmittämiseen sekä kesällä tulen näkymistä nauttien ilman lämmitystoimintoa. Ei haitallisia kemiallisia yhdisteitä, ei tuhkaa, silmiä pistävää savua, ei savupiippua! Helppokäyttöinen ja samalla erittäin tehokas.

Takan voi upottaa niin että se näkyy kolmeen eri suuntaan.

Takan ihana tunne. Faberillä on uusi e-MatriX, kun kaasun tai bioetanol on mahdotonta tai ei-toivottua, tai niille, jotka haluavat yksilöllistä suunnittelua ja erityisiä ja aidon näköistä. Hämmästyttävä tuli tehdään... vedestä.

Vesisäiliö on laitteessa piilotettu tulisijan alle.
Liekki käyttäytyy kuten aito tuli, mutta se ei polta eikä ole kuuma.
Vesihöyry parantaa huoneilmaa, poistaa sähköisyyttä ja edistää terveyttä. Turvallinen ja terveellinen!
Tuote on valmiiksi koottu, takka asennetaan sopivaan tarkoitettuun tilaan ja se on heti käyttövalmis.

Kaukosäädin ja sovellus takan ohjaamiseen
e-Matrix- takat tarjoavat Faberin sähkötakkojen parhaat puolet. Rajoittamaton valinnanvapaus antaa sinun valita esteettisiin mieltymyksiisi ja sisustukseen sopivan tulisijan. Kaikki e-Matrix- sarjan tulisijat on varustettu kaukosäätimellä ja sovelluksella. Kaukosäätimestä saamme valikoiman takkaperustoimintoja. Sovellus puolestaan ​​tarjoaa meille useita toimintoja, joilla on LED-tekniikan käytön ansiosta käytännössä rajattomat mahdollisuudet, mm. värien muuttaminen, niiden virtausnopeus, intensiteetti, palomuutos, lämpötilan säätö ja monet muut. Kaikki tulen ystäville, jotka haluavat tuoda kauneutta sisustukseensisustukseesi ja luo yksityisen tilan luonne.

Seinäkiinnitys - Lisävaruste
Takkakotelot suorittavat koristeellisia toimintoja antaen sisustukseen ainutlaatuisen tyylin ja tyylikkään. Useimmiten erikoistilauksesta valmistettuja ne ovat eri muotoisia. Takat voidaan asentaa valmiiksi esivalmistetulle alustalle tai jos haluamme takan alle vapaata tilaa , käytä seinätelinettä. Vahvasti valmistettu takaa helpon asennuksen ja turvallisuuden takkaa käytettäessä.

Tiedot Sähkötakka Faber e-MatriX 800/500 III:
Elektroninen takkaosa Opti-Myst®-tekniikalla
suuri lasi ja näkyvä pinta tuli efektillä
3 -puolinen malli
Tulipesän takaseinä mustasta litteästä teräksestä
Sisältää asennuskehys 50 mm
Palohuoneen sisustus keraamisilla hirsillä
Bluetooth® -kaukosäädin
Sisältää äänimoduulin todellisen "rätisevän" palokokemuksen saamiseksi
kiinteä vesiliitäntä sumun muodostamiseksi
Tulinäkymä LxKxS: 822 x 500 x 351 mm
Mitat LxKxS: 855,5x790,5x516,5 mm
Paino noin 30 kg
lämmitys mukana
Mukana Bluetooth -kaukosäädin
Tekniset tiedot:

Watt: 250
Jännite: 230-240
Paristot FB in V: 2x 1.5 AA
Vedenkulutus l / h: 0.15
Vedenpaineen syöttö barissa: 0,5 - 8
Vesiliitäntä tuumina: 1/2 tai 3/4
Huomaa: Kuvissa tämä sisäänrakennettu sähkötakka näkyy asennetussa tilassa. Paneeli ei sisälly toimitukseen.

Tehdastakuu 2 vuotta kattaa peruskoneen, usvakoneyksikkö on kuluva elementti ja vaihdettava tarvittaessa.

Laitteessa on suositeltava käyttää puhdasta vettä, suodatettua tai pullovettä. Mitä puhtaampi vesi ja vähempi kalkkia tai pölyä yms., sitä pidempään usvakoneyksikkö kestää. Nebulizer yksiköitä eli usakoneita saa tilauksesta uusia. Kts liite.

DI-e-Matrix 800/500 III
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
10 - 12 viikkoa

Saatat pitää myös