Sähkötakan takkasydän LED 400, Optimyst
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

Sähkötakan takkasydän LED 400, Optimyst

   Sisäänrakennettavaksi tarkoitettu upea sähkötakkasydän - insert moduuli LED valoilla

   Opti - Myst 3D liekki ja savufektilla (savu- höyry). LED400 on uusi malli ja eroaa perinteisestä OMC400 mallista LED valojensa ansiosta.

   Sijoitettavissa vapaasti valittuun sisustukseen ja tai kalusteisiin.

   Aidoin liekkiefekti!899,00 € 1 099,00 € - 200,00 €
Sisältää alv:n

Sähkötakan takkasydän, insert

Sisäänrakennettavaksi tarkoitettu upea sähkötakkasydän - insert moduuli LED valoilla

400 LED on tulisijakasetti, jossa on kolmiulotteinen liekkitehoste Optimyst, erinomainen ratkaisu huonekalujen ja huonekalujen yhteyteen, pienten huoneistojen ja liikehuoneiden sisustamiseen. Sen hienovaraiset valoheijastukset valaisevat sisätiloja hellästi ja tuovat lämpimän ilmapiirin ja läheisyyden auraan.

Laite sopii erinomaisesti sekä huoneiden sisustuksen moderniin tyyliin että klassisiin järjestelyihin. Saa jokaisen olohuoneen, makuuhuoneen, ravintolan tai hotellin aulaan ylellisen ulkonäön. 400 LED kanssa luodun liekin vaikutus on niin realistinen, että on mahdotonta erottaa sitä todellisesta tulesta. 400 LED-kasetti on kompakti, se on taloudellinen ja helppo asentaa ja käyttää mukana toimitetun kaukosäätimen ansiosta.

Opti-myst sarja - vesi ja tuli samassa. Irlantilaiset Glen Dimplex Groupin insinöörit ovat löytäneet tavan miten muuttaa vesi tuleksi. Patentoitu vesihyöry 3D teknologia jonka avulla on mahdollista jäljitellä aitoa tuliliekki-efektia. Opti-myst® sarjan höyrytakoissa on 100% 3D liekkiefekti ja vesihöyrytoiminto, antavat kuvitelman aidosta tuliliekista ja savusta.
Vesisäiliö on laitteessa piilotettu tulisijan alle. Vesi höyrystyy ultraääni teknologian avulla. LED valaistus vesisäiliön takana ja nebulizer tuottaa
vesihyöryä. Näin muotostautuu visuaalisesti realistinen liekki ja savuefekti. Liekki käyttäytyy kuten aito tuli, mutta se ei polta eikä ole kuuma.

Aito Opti-myst efekti.
Integroitava (ylhäältä) tulisija.
Hehkuvalaistus ja liekki efekti riippumattomat toisistaan.
Liekkiä voidaan säätää.
Mukana tulee ylikuumenemissuoja sekä kaukosäädin.
Sähköjohdon pituus 1,5m

Paino 4kg
Moduuli sisäänrakennettavaksi esim.seinälle tai kalusteisiin.
Turvallinen - ei kuumene
Väri: musta
(runko vaalea)
Tyyppi:
Sisäänrakennettava takkasydän
Materiaali:
Teräs ja muovi
Liekkiefekti ja tuotesarja
Opti-myst®
Tehdastakuu 2 vuotta kattaa peruskoneen, usvakoneyksikkö on kuluva elementti ja vaihdettava tarvittaessa.

Optimyst mallien OMC400/500/600 vedenkulutukseksi saatiin omassa testissä n 150 ml/h yhdestä säiliöstä maksimiteholla.
Optimyst tulisijoissa on pääosin identtiset säiliöt, joiden tilavuus: 1 litra. Lisäsäiliötä saatavissa tilauksesta.
Optimyst liekkiefektin arvioitu paloaika: maxissaan 8 tuntia, tämä aika-arvio on universaali kaikille opti-myst malleille, kun olosuhteet oikeat ja laitteet uusia, vesi puhtainta.

Mitat:
Korkeus 17,2 cm
Leveys 40,7 cm
Syvyys 22,0 cm
Mittausnäkymä tuliefektistä (LxK) (cm) 38x20

Turvallinen & terveellinen!

Äänisyntetisaattori - ILMAINEN - sisältyy
Dimplex tulisijojen tarjontaa on laajennettu tulevalle kaudelle uusilla versioilla, malleilla. Nykyaikaisissa sähkötakoissa on yhä useammin sisäänrakennettu äänisyntetisaattori.
Esitetyssä Optimyst tekniikka - mallissa on takkasydämen - uusi versio. Tämä malli on tehtaalla varustettu realistisella rätisevän puun äänellä , joka täydentää täydellisesti sähkötakan vaikutusta.
Voit kytkeä äänitehosteen päälle/pois ja säätää sen äänenvoimakkuutta. Tämän avulla voit säätää äänenvoimakkuutta vastaanottajan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kauppamme laajan tulisijavalikoiman ansiosta toivomme, että löydät sellaisen, joka vastaa odotuksiasi, mutta sopii myös budjettiisi. Takkamme luovat realistisen illuusion tulesta ja savusta – valitsetpa minkä mallin tahansa, se luo epäilemättä lämpimän ja kodikkaan tunnelman, jota lisäksi parantaa palavan puun ääni .
Tehdastakuu 2 vuotta kattaa peruskoneen, usvakoneyksikkö on kuluva elementti ja vaihdettava tarvittaessa.

Laitteessa on suositeltava käyttää puhdasta vettä, suodatettua tai pullovettä. Mitä puhtaampi vesi ja vähempi kalkkia tai pölyä yms., sitä pidempään usvakoneyksikkö kestää. Nebulizer yksiköitä eli usvakoneita saa tilauksesta uusia. Kts liite.

DI-Electric fireplace CASSETE 400 LED
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
5 - 10 pv

Saatat pitää myös