Sähkötakka OptiMyst VERAT Grigia sisustustakka
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

Sähkötakka OptiMyst VERAT Grigia sisustustakka

Tyylikäs ja omannäköinen OptiMyst VERAT Grigia - musta marmori sisustustakka.

Kaunis ja puhdaslinjainen, liekkiefekti on näyttävä ja aidoin mahdollinen OptiMyst, toteutettu vesihöyryllä kostuttaa samalla ilmaa. Kasette 400.
Moderni TV-taso koristetakka, joka parantaa huoneilmaa!
Vapaasti sijoitettava lattia-seinämalli, sopii kesekelle lattiaa jakamaan huoneistoa.

Grafiittimarmorikotelon ansiosta se sopii täydellisesti moderniin sisustustrendeihin kontrastiväreissä. Yksinkertainen muoto ja moderni, marmoria jäljittelevä kotelo sopivat myös minimalistiseen ja lumoavaan tyylin sisustettuihin huoneistoihin.


1 299,00 € 1 599,00 € - 300,00 €
Sisältää alv:n

Tyylikäs ja omannäköinen OptiMyst VERAT Grigia sisustustakka

Hieno OptiMyst 3D liekki ja savuefekti vesihöyryllä kostuttaa ilmaa. OptiMyst teknologia jonka avulla on 3D  liekkiefekti toteutettu vesihöyrytoiminnolla. Vesisäiliö on laitteessa piilotettu tulisijan alle.

Grafiittimarmorikotelon ansiosta se sopii täydellisesti moderniin sisustustrendeihin kontrastiväreissä. Yksinkertainen muoto ja moderni, marmoria jäljittelevä kotelo sopivat myös minimalistiseen ja lumoavaan tyyliin sisustettuihin huoneistoihin.

Liekkien intensiivisuus - koko on säädettävä.
Liekki käyttäytyy kuten aito tuli, mutta se ei polta eikä ole kuuma.
Vesihöyry parantaa huoneilmaa, poistaa sähköisyyttä ja edistää
terveyttä.

Optimyst on Turvallinen ja terveellinen!

Kaukosäädin mukana
Ohjauspaneeli myös laitteessa
Sähköjohdon pituus 1,5m, pistotulppaliitäntä
Tyyppi: edestä integroitava takkasydän / tulisija
Ylikuumenemissuoja
Mitat  K 94 / L90,8 / S34,5 cm
Paino 35 kg
Sähkönkulutus on vain 120 W, mikä on noin 12g/h

Tässä versioissa ei ole vakiona halko/hiillos päällystä. Takan päällisosan voi sisustaa mielesesti, tai tilata erikseen päällisosan. Ole tästä yhteydessä info@biro.fi (päällisosa erikseen 299 €)

Optimyst mallien OMC400/500/600 vedenkulutukseksi saatiin omassa testissä n 150 ml/h yhdestä säiliöstä maksimiteholla.
Optimyst tulisijoissa on pääosin identtiset säiliöt, joiden tilavuus: 1 litra. Lisäsäiliötä saatavissa tilauksesta.
Optimyst liekkiefektin arvioitu paloaika: maxissaan 8 tuntia, tämä aika-arvio on universaali kaikille opti-myst malleille, kun olosuhteet oikeat ja laitteet uusia, vesi puhtainta.

Äänisyntetisaattori - ILMAINEN - sisältyy
Dimplex tulisijojen tarjontaa on laajennettu tulevalle kaudelle uusilla malleilla. Nykyaikaisissa sähkötakoissa on yhä useammin sisäänrakennettu äänisyntetisaattori. Esitetyssä Zen Grigia - mallissa on 400 LED - kasetti , jossa on 400 - uusi versio . Tämä malli on tehtaalla varustettu realistisella rätisevän puun äänellä , joka täydentää täydellisesti sähkötakan vaikutusta. Voit kytkeä äänitehosteen päälle/pois ja säätää sen äänenvoimakkuutta. Tämän avulla voit säätää äänenvoimakkuutta vastaanottajan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Myymälämme laajan tulisijavalikoiman ansiosta toivomme, että löydät sellaisen, joka vastaa odotuksiasimutta sopii myös budjettiisi. Takkamme luovat realistisen illuusion tulesta ja savusta – valitsetpa minkä mallin tahansa, se luo epäilemättä lämpimän ja kodikkaan tunnelman, jota lisäksi parantaa palavan puun ääni .
Tehdastakuu 2 vuotta kattaa peruskoneen, usvakoneyksikkö on kuluva elementti ja vaihdettava tarvittaessa.

Laitteessa on suositeltava käyttää puhdasta vettä, suodatettua tai pullovettä. Mitä puhtaampi vesi ja vähempi kalkkia tai pölyä yms., sitä pidempään usvakoneyksikkö kestää. Nebulizer yksiköitä eli usvakoneita saa tilauksesta uusia. Kts liite.

DI-VeratECO LEDGrigia
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
14 - 30 pv

Saatat pitää myös