Keraaminen terästakka WK440 Ø 130 5,5 kW black - Kratki
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Keraaminen terästakka WK440 Ø 130 5,5 kW black - Kratki

Kompakti ja laadukas musta keraaminen terästakka WK440 Ø 130 5,5 kW black - Kratki

Laatoilla päällystetty
insertti takka WK440 klassista muotoilua, joka sopii sekä tyylikkääseen että moderniin sisustukseen.

Yhtä aikaa klassinen ja moderni muotoilu WK440 Ø 130 5,5 kW black takka on loistava ratkaisu ihmisille, jotka kaipaavat lämpöä, mutta myös tyylikkyyttä. Tulipesä on koottu keraamielementeistä, jotka parantavat hyötysuhdetta ja parantavat polttotekniikkaa.

Lämmitystehokkuus - Hyötysuhde todella hyvä 80 %

Kratki logo ja takuu 5

3 290,00 €
Sisältää alv:n

Keraaminen terästakka WK440 Ø 130 5,5 kW black - Kratki

Euroopassa valmistettu rautainen lämmityksen moderni tehopakkaus!
Takka pystyy polttamaan puuta todella pitkään. Kun saadaan tehtyä hyvä hiillos, päälle lisätään pari isoa polttopuuta, näin saadaan oikein säädetyllä ilmansäädöllä puut palamaan useita tunteja!

Lasiluukku pysyy puhtaana puhtaan polttotekniikan ansiosta.

TEKNISET TIEDOT
Mitat (l x k x s): 750 x 748 x 377
Teho: 8 kW 
Lämmitytehoalue: 3 - 9,3 kW
Paino: 130 kg
Säädettävä ensiöilma: kyllä
Säädettävä toisioilma: kyllä
Jälkipoltto: kyllä
 Savukaasut: ~300˚C
Hyötysuhde: 70 %
 Co päästöt (13% O2): 0,1
Hormiliitos: 130 mm  (poistoaukon halkaisija)
Ovi vasemmanpuoleinen

Kratkin nerokas takkasydän, video:

Energian maksimikäyttö:
Lieden sisustus on vuorattu TERMOTEC: lla, joka eroaa täydellisesti lieden kanssa ja antaa sille modernin ilmeen.
Pölyn täysi palaminen kahden pakoreitin pidentävän ohjaimen ansiosta. Tämä prosessi lisää polttamisen tehokkuutta ja takaa paremman energiankäytön. Se minimoi myös haitallisten aineiden päästöt ilmakehään. Lisäksi pakoaukkoon on asennettu difraktori, joka toimii samalla tavalla kuin ohjain, mikä parantaa laitteen vaikutuksia entisestään.
Ensisijainen ilma syötetään inserttiin sisäänrakennetun 100 mm: n ulkoisen ilmanottoaukon ansiosta. Insertissä on peitelevy takaseinässä ja reikä sen pohjassa. Tämä ratkaisu estää väärän käytön. Koko mekanismi toimii hiljaa ja epäonnistumatta.
Lämmön maksimaalinen käyttö tiheästi asennettujen pattereiden ansiosta, mikä takaa paremman lämmönsiirron tehokkuuden ympäristöön.
 
Ekologinen polttaminen
takka täyttää ekologisen suunnittelun kriteerit ja rajoittavan BImSchV 2 -normin, joka asettaa suurimman CO-päästön.
 
TURVALLISUUS korkeimmalla tasolla
Lieden runko ja etuosa kestävät korkeita lämpötiloja käyttämällä korkealaatuista terästä. Ne varmistavat myös koko rakenteen vakauden.
Blanka on varustettu lämmönkestävällä keraamisella, joka kestää jopa 660 °C:n lämpötiloja. Tarjoamme meiltä lasisertifioitua laatua ja turvallisuutta.
 
KÄYTTÖÖN
Voidaan käyttää erilaisissa asennusolosuhteissa säädettävien jalkojen ansiosta ja säädettävä 360 ° pakohormi.
 
MODERNIN SUUNNITTELU
Retro-tyylinen muotoilu - kiillotetut laatat. Laatoista valmistettu kotelo pidentää lämmönsiirtoaikaa, joka on ylimääräinen lämmönlähde sen jälkeen, kun tuli on haalistumassa uunissa.

Kratki-yhtiön valmistamat laattapaneeleilla varustetut uunit luokitellaan kiinteän polttoaineen kattilaksi, jossa on manuaalinen polttoaineen lataus ja lukittava ovi. Niitä käytetään lisälämmityslähteenä sisätiloissa, joihin ne on asennettu.

5 vuoden takuu.

Suositeltavat minimi suojaetäisyydet palaviin materiaaleihin
Ylös: 600 mm
Alas: 250 mm
Vaakasuunnassa: 500 mm
Ei palaviin materiaaleihin suositellaan yleisesti 50 mm minimi etäisyyttä

Minimi suojaetäisyyksiä voidaan pienentää 50% käyttämällä yksikertaista kevyttä suojausta ja 75% käyttämällä kaksinkertaista kevyttä suojausta. Liitteenä Suomen Rakentamismääräyskokoelma tiedoksi.

HUOM! Tulisijan asentamisesta on ilmoitettava paikalliselle rakennusviranomaiselle. Talon omistaja on itse vastuussa turvavaatimusten täyttämisestä ja asennuksen tarkastuttamisesta alueensa paloviranomaisilla. Asennuksesta on ilmoitettava myös nuohoojalle, koska nuohoustarve muuttuu

Huomioithan myös, että takat lämpenevät kuumiksi. Jotkut takan pinnat kuumenevat lämmityksen aikana ja niiden koskettaminen saattaa aiheuttaa palovammoja (valmistakoissa kaikki takan pinnat kuumenevat). Muista myös luukun lasin voimakas lämpösäteily. Tulenaran materiaalin sijoittaminen ilmoitettua turvaetäisyyttä (n. 1m) lähemmäksi saattaa aiheuttaa tulipalon. Kytevä palaminen voi aikaansaada nopean kaasupalon sekä aine- ja henkilövahinkoja. Piipun suojaetäisyydet tulenarkaan materiaaliin on huomioitava erikseen.

Tehdastakuu
Kaikki Kratki takat ovat täysin uusia, vapaita fyysisistä tai juridisista vioista. Valmistaja myöntää takan luotettavalle toiminnalle 5 vuoden takuun ostohetkestä alkaen. Keraamisella vuorauksella on 2 vuoden takuu takan ostohetkestä alkaen. Takan arinalla ja tiivisteellä on 1 vuoden takuu takan ostohetkestä alkaen. Takuu ei kata lämmönkestävää keramiikkaa. Takan käyttökohteen, savupiippuun liittämistavan sekä käyttöehtojen tulee vastata ohjekirjaa.

KR-WK/440/KAFEL/CZ
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
7 - 14 pv

Saatat pitää myös