Biotakka Stainless pöydälle
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

Biotakka Stainless pöydälle

Pieni Stainless pöytätakka sopii niin sisälle vaikka pöydälle, luo mukavan ja kotoisan tunnelman 

Pienikokoinen mitoiltaan, helppo sovittaa sisustukseen sisällä, kylpyhuoneessa tai tuulettomassa paikassa ulkona terassilla tai parvekkeella. 
Hormittomuutensa ansiosta biotakka on kuin mikä muukin huonekalu.

Biotakka on käyttövalmis miltei suoraan pakkauksesta purettuna, osat paikalleen.
Valitse väri:

99,00 € 119,00 € - 20,00 €
Sisältää alv:n

Biotakka pöydälle Stainless

Itsenäisesti seisova Stainless biotakka on loistava vaihtoehto perinteisille takkaille. Se perustuu hajuttomaan ja ympäristöystävälliseen bio polttoaineeseen, jonka liekki luo mukavan ja romanttisen tunnelman missä tahansa tilassa.

Vapaasti seisova biotakka Stainless on ainutlaatuinen malli, joka erottuu korkealla laadustaan ​​ja ainutlaatuisesta suunnittelustaan. Etanolitakka sopii erinomaisesti lisäkoristeeksi pöydälle ja minne tahansa se sijoitetaan.

Biotakan pohja on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä ja peitetty lämmönkestävällä maalilla. Biotakka on lisäksi varustettu polttimella, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jolla on ainutlaatuiset muodot ja joka koristaa tuotetta. Biotakka perustuu täysin hajuttomaan ja ympäristöystävälliseen biopolttoaineeseen. Polttimen kapasiteetti tässä mallissa on 0,5 l, ja sarjan mukana oleva suppilo helpottaa kaatamista. Tuote on käyttövalmis eikä vaadi kokoamista.

Palamisessa syntyy ainoastaan lämpöä, vesihöyryä sekä pieni määrä hiilidioksidia.  Tilan tuuletuksesta pitää huolehtia ja takoissa tulee käyttää ainoastaan valmistajan suosittelemaa bioetanolia. Biotakat ja -tulet soveltuvat tunnelman tekijäksi ja lämmönlähteeksi mitä erilaisimpiin kohteisiin, mm. kotiin, kesämökeille, siirtolapuutarhamökeille ja yrityksille.

Muista tilata myös Bioetanolit

Laadukas EU-valmiste Puolasta. Koristekivet tilataan erikseen.

Materiali: maalattu teräs / stainless
Käyttö: esim pöydällä, hyllyllä tai lattialla
Polttoastian tilavuus 0,5 l
Paloaika: 1-3 tuntia
Asennus: vapaasti pöydälle tai lattialle
Mitat K 6,6 / L 36,8 / S15,1 cm

Neuvo: täytä polttoastia aina max 1/2 verran! Biotakka ei savuta eikä tarvitse hormia ja sen voi periaatteessa asentaa lähes mihin vaan, mutta tulen kanssa oltava varovainen ja huolellinen. Tutustu varo-ohjeisiin LIITTEET osiossa.

Video rinnakkaismallista:

BYS-stainless
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
3 - 7 pv

Saatat pitää myös

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: