90 cm Stainless bioetanol-poltin
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

90 cm Stainless bioetanol-poltin

Stainless Steel 90 cm bioetanol-poltin

Poltin biotakoille ja sisäänrakennetuille kalusteille - leveys 90 cm.

Turvallinen bioetanol poltin yksikö, jossa on imukykyinen säilyttävä sisäosa. Poltin voidaan integroida korkeita lämpötiloja kestäviin kohteisiin (esim. kivi, tiili, betoni), jolloin voit luoda oman takka järjestelyn aidolla tulella.

Taloudellinen palaminen. Turvallinen.

249,00 € 299,00 € - 50,00 €
Sisältää alv:n

Laadukas ja leveä 90 cm Stainless bioetanol-poltin

leveä, turvallinen bio etanol poltin, eli takkasydän.

Tämä vallankumouksellinen tuote on keraaminen poltin Bio Etalonille, polttimissa on imevää keraamista materiaalia sisällä, näin poltin on erittäin taloudellinen ja turvallinen. Rakennelma estää myös haihtumasta kaasuhöyryjä. Poltin on helppo ja turvallinen sijoittaa. Rakenne polttimessa on paras mahdollinen ja kuori ruostumatonta terästä.

Polttimessa on kansi, joka mahdollistaa ilmansyötön sulkemisen kokonaan, mikä sammuttaa liekin.   

Imukykyinen keraaminen villa sisäosa on uusi ratkaisu, jota käytetään biotakkojen polttimissa. Se mahdollistaa polttoaineen kulutuksen merkittävän pienenemisen ja ennen kaikkea eliminoi polttoaineen vuotamisen/roiskeen riskin, vaikka biotakka kaatuisi vahingossa säiliössä palavan polttoaineen kanssa.

HUOMIO!! Voit kaataa säiliöön kerralla 50 % polttimen tilavuudesta. Lisää nestettä aiheuttaa nesteen roiskumisen, kun biosäiliötä kallistetaan.
Polttavaan biotakkaan ei saa lisätä biopolttoainetta

Tekniset tiedot
Pituus (cm) 89,80 cm
Leveys (cm) 11,10
Korkeus (cm) 5,30
Polttoainetyyppi: Biopolttoaine biologisesta alkoholista
Paino (kg) 7,5
Valmistettu ruostumattomasta teräksestä,
Inox + musta väri
Poltin: tilavuus 1,7 litraa
Paloaika: 1 litra biopolttoainetta palaa 2-4 tuntia asetettavan liekin koosta riippuen

Keraaminen insertti sisus vähentää biopolttoaineen vuotamisen riskiä
Polttimen sisältötilavuus  0,35 l
Säiliöllinen polttava aika n 1 h

Hormittomuutensa ansiosta biotakka on kuin mikä muukin huonekalu ja sen voi sijoittaa kotona lähes mihin tilaan tahansa, myös parvekkeelle tai terassille. Biotakka on käyttövalmis miltei suoraan pakkauksesta purettuna - eikä tarvitse monimutkaisia asennuksia tai kokoamista. Palamisessa syntyy ainoastaan lämpöä, vesihöyryä sekä pieni määrä hiilidioksidia. Tilan tuuletuksesta pitää huolehtia ja takoissa tulee käyttää ainoastaan valmistajan suosittelemaa bioetanolia. Valikoimaan sisältyvät myös pienet biotulet sekä jo olemassa oleviin tulisijoihin sijoitettavat tulipesät. Biotakat ja -tulet soveltuvat tunnelman tekijäksi ja lämmönlähteeksi mitä erilaisimpiin kohteisiin, mm. kotiin, kesämökeille, siirtolapuutarhamökeille ja yrityksille.

GLO-PALNIK DO BIOKOMINKA- 90cm
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
5 - 8 pv

Saatat pitää myös