Hottie Square terassilämmitin, musta
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

Hottie Square terassilämmitin, musta

Hottie Square  kaasulämmittimet ovat turvallisia käyttää,

sillä niissä on sisäänrakennettu varmistin, joka toimii kaasuliekin vartijana sammuttaen kaasuntulon häiriötilanteessa. Hottie Square  lämmittimet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja niissä kaasupoltin toimii puoliautomaattisella sytytyksellä.

Korkeus 190 cm, väri musta.

Tyylikäs, kätevä, kaunis, tuli näkyy ympärille.

395,00 € 495,00 € - 100,00 €
Sisältää alv:n

Hottie Square kaasu terassilämmitin, musta

Terassilämmitin Hottie Square on valmistettu jauhemaalatusta metallista ja alumiinista ja sopii yhtä hyvin puutarhaan, ravintolan lämmittäväksi tunnelman pitäjäksi ja olon parantajaksi. Muista sijoittaa lämmitin riittävän etäisyydelle paloturvallisuuden vuoksi. Säilytä sisätiloissa tai kannen alla, kun et käytä.

Mitat (lxsxk) 50 x 50 x 190 cm,

Teho 11,2 kW, 
Kulutus 0,6-0,8 kg/h
Paino 24 kg

Tukes:n ohjeet nestekaasun käytölle

Lämmittää hyvin n. 4-5 m saakka
Lämmitin soveltuu vain ulkokäyttöön
Muista aina korvausilman ja ilmanvaihdon järjestäminen lasitetulla terassilla
Kaasupullo sijoitetaan lämmittimen sisälle
Suojaetäisyydet: Minimietäisyys katosta 80 cm ja seinästä 65 cm
Hyväksyntä: CE-hyväksytty
Toimitus pakkauksessa, osina.

Lämmittimien lämmönohjauslevy eli ns. "hattu" on lämmittimen kuumin osa ja siihen ei tule koskea lämmittimen ollessa päällä

Huom: jos tarve on 5 - 10 tai enemmän, ole yhteydessä laskemme tarjouksen. 
 
Hottie Square kaasulämmittimet ovat turvallisia käyttää, sillä niissä on sisäänrakennettu varmistin, joka toimii kaasuliekin vartijana sammuttaen kaasuntulon häiriötilanteessa. Sears lämmittimet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja niissä kaasupoltin toimii puoliautomaattisella sytytyksellä. Silloin se voidaan kätevästi laittaa toimintaan, kun halutaan; ja tarvittaessa kaukosäätimellä. Kaasupullo menee lämmittimen sisään.

Lämmittimen kaasuliekki palaa kauniin rauhallisena metallikuituisessa polttimossa jota ympäröi lasiputki. Lämmitin ei siis ole käyttäjälle tai muille vaarallinen. Hottie Square  lämmittimet sopivat erinomaisesti myös julkiseen käyttöön kuten ravintoloiden terassille, sisääntuloon tai toritapahtumiin. Kaasulämmitin nimensä mukaisesti antaa ympärilleen mukavan lämmön 11,2 kW:n teholla.
Lämmittimen tehoa voidaan säätää kolmeen eri alueeseen, jolloin sen käyttö monipuolistuu entisestään. Kun halutaan näyttää kulkutietä hämärästä sisääntuloon, voidaan liekki pitää minimillään ja, kun tarvitaan lämmintä ympärille, niin laitetaan kaikki teho päälle. Näyttävän ulkomuotonsa kera Hottie Square  lämmitin toimii katseenvangitsijana. Lämmittimen alaosaan on mahdollista painattaa oma yrityslogo tai mainos (huom: tilausmäärä yli 10). Näin se antaa omistajalleen usean hyödyn samalla kertaa.

Hottie Square  lämmitin on vajaa 190 cm korkea ja sen päässä on mallista riippuen lämpöä jakava hattu, joka toimii myös sadesuojuksena. Lämmittimen pohjan koko on n. 50x50 cm. Lämmitintä on saatavana eri materiaalein varustettuna kuten maalattuna mustaksi.

VEN-9342-112
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
5 - 10 pv (rajoitettu erä)

Tukes

KÄYTÄ NESTEKAASUA OIKEIN

Lataa (3.8M)

Saatat pitää myös

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: