Ulkotulisija Quadrum BBQ Horizontal - rautainen grilli
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Uusi

Ulkotulisija Quadrum BBQ Horizontal - rautainen grilli

Kestävä ja moderni Ulkotulisija Ulkotulisija Guadrum BBQ Horizontal - rautainen grilli

Korkealaatuinen Ulkotulisija Ulkotulisija Guadrum BBQ Horizontal - rautainen grilli puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni pihatakka - sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.

Leveys alaosan kanssa alhaalla:  106 cm - Horizontal mukana grillikansi osat ja sivupöytä


1 699,00 €
Sisältää alv:n

Kestävä ja moderni Ulkotulisija Guadrum BBQ Horizontal- rautainen grilli

QUADRUM BBQ Horizontal lon erinomaisen laadukas, ammattimainen BBQ-grillitakka, puulämmitteinen tulisija. Se yhdistää tulisijan ja grillauksen.

QUADRUM BBQ Horizontal malli on varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla ritilällä, samalla se toimii leikkuulautana / pöytälevynä,  QUADRUM ei ole vain moderni puutarhagrilli, vaan myös täysin varustettu ulkokeittiö. Se sopii myös erinomaisesti puutarhaan, jossa grilli on tehokas lämmönlähde viileinä iltoina sekä tyylikäs ja luonnollinen tapa valaista puutarhaa. Mukava käyttää.

Muistatteko grillin puhdistamiseen liittyviä ongelmia? QUADRUM:n avulla voit unohtaa sen. Erityisesti profiloidun lämmityslevyn avulla lika pääsee virtaamaan tulisijaan. Käytön jälkeen sinun täytyy puhdistaa jäännös vain lastalla ja pyyhi se sitten kostealla liinalla. Teräsrakenne on paitsi silmiinpistävä, myös kestävä ja säänkestävä. Se ei vaadi kyllästystä, ja grillitakkaa voidaan käyttää ympäri vuoden!
Grillauksen uusi ulottuvuus, BBQ QUADRUM Horizontal mallilla voit kokata erinomaisia ruokia mukavissa olosuhteissa. Varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla ritilällä, joka mahdollistaa perinteisen grillaamisen.

Grillin ympärillä oleva levy sallii paitsi grillata, myös kypsentävää ruoanlaittoa, paistamista, lämmittämistä. Se estää ruokaa palamasta ja kuivumasta kun ruoka ei ole suorassa kosketuksessa savun tai tulen kanssa. Ruoan valmistaminen luonnollisella lehtipuulla grillatulla grillillä takaa, että astiat ovat terveellisiä ja niillä on ainutlaatuinen aromi.

QUADRUM Verticalei ole vain yksinomainen grilli, jolla voit valmistaa terveellisiä aterioita. Se on alkuperäinen tilakoriste, joka antaa sille erottamiskyvyn. Se on tapa viettää aikaa tulen ympärillä, hetkistä perheen ja rakkaasi kanssa tulee unohtumaton.

Ulkotulisija Guadrum Horizontal - rautainen grilli
Mitat:
- alaosa 100,6 cm
- alaosan korkeus 78,1 cm + kansi ja grillausosa
Katso myös piirros kuva kuvagalleriasta
- paino 195,8 kg

Kratkin rautainen Tulialusta:
- Runko on valmistettu 4 mm kattilateräksestä
- Maalattu ammattimaisten suosimalla takkamaalilla - lämmönkestävä ja lujuus jopa 600 celsiusastetta
- 2 vuoden tehdastakuu

Quadrum mallin materiaali on teräs. Hoitoon suosttelemme Ruostesuojaa, grafiittivoide
- Suojaa tuhkalta, ruosteelta ja epäpuhtauksilta.

Toimitus kokonaisena.

---------------

Kratki, on Puolassa sijaitseva nopealla tahdilla kasvava tulisijojen ja tulisijatarvikkeiden luotettava valmistaja. Yrityksessä suurin osa tuotteista valmistetaan käsityönä, tiukan laadunvalvonnan alla. Kaikki tuotteet ideoidaan, suunnitellaan ja toteutetaan tehtaan omissa tiloissa.

KR-QUADRUM/BBQ/Horizontal
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
14 pv
Puu käyttö
suosittelemme lehtipuun käyttöä

Saatat pitää myös