VULCANUS® työtaso
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

VULCANUS® työtaso

VULCANUS® työtaso. Täydennä grillin tila työtasolla.

Laadukas lopputulos vaatii ammattimaisia ​​laitteita. Voit leikata ruokasi puisella leikkuulaudalla ja valmistaa ainekset mukavasti. Pohjasta löytyy tilaa puulle ja hyllylle, jolle voi säilyttää ruokaa sekä ruoanlaitto- ja ruokailuvälineitä. Olennainen taso aina, kun hyvää ruokaa tarjotaan.

VULCANUS® työtaso 480 x 820 x 470 mm


845,00 €
Sisältää alv:n

VULCANUS® työtaso

VULCANUS® Grillit ja työtasot on vahvaa rautaa, niiden suunnittelussa ja ajatuksissa on paljon ainutlaatuisuutta ja hyvää, paljon käytännön ideoita, uusia innovaaioita ja suunniteltu yhdessä kokkaamiselle.

VULCANUS® työtaso
- Katalogin numero    100070
- Paino    50 kg
- Tuotteen mitat    480 x 820 x 470 mm
- Leikkuulaudan mitat    470 x 470 x 45 mm (2 kpl)
- Alkuperämaa    Tšekin tasavalta
- Takuuaika    5 vuotta, puutasot 2 v
- Materiaali    Italia Cor-Ten teräs (runko) ja kattilateräs (levy)
- Pintakäsittely    Patina, öljy
- Ohjeet Eng.
- Sertifikaatit    Elintarvikekontaktitodistus

Miksi Vulcanus-grilli?

Vulcanus-grillissä on ainutlaatuinen muotoilu, joka on suojattu patentilla. Grillien runko on valmistettu säänkestävästä COR-TEN-teräksestä, jolla on pitkä käyttöikä ja joka kestää kaikki ulko-olosuhteet. Se on myös vuorattu keraamisella ytimellä, joka parantaa kuuman ilman kiertoa, lämmönkestävyyttä ja vähentää puun kulutusta. Joten, jos asut kylmillä alueilla tai grillaat ympäri vuoden, tämä on oikea valinta. Katso kuva.

Grillausalan neliö muotonsa ansiosta grillissä on jopa ⅓ suurempi grillipinta-ala kuin perinteisissä pyöreissä grilleissä. Kahden lämpövyöhykkeen avulla voit myös grillata lihaa, juustoa tai vihanneksia samanaikaisesti.

Korkea alusta on täydellinen rentouttavaan seisoma grillaukseen aidolla tulella. Lisäksi sen lokeroon voi säilyttää astioita ja muita tavaroita, jotka haluat pitää käsillä.

Katso tuotteen alalaidasta LISÄVARUSTEET.

Vulcanus grilli:
 

Vulcanus-grillitekniikka:


Vulcanus-grillituotanto - valmistus:


Vulcanus toimitus ja käyttöönotto:

Muista, että teräs on materiaali, joka voi ruostua joutuessaan alttiiksi vedelle ja kosteudelle pitkään. Teräshuonekalut on tärkeää pyrkiä pitämään kuivana esimerkiksi kalustepeitteen avulla. Ruoste huonekalujen sisältä tai pinnalta voi valua ja värjätä pintaa, jolla se seisoo. Muista se, jos asetat sen uudelle puiselle terassillesi.

On tärkeää, että pinnoitetta ei vahingoiteta. Liuottimia ei saa käyttää maalatulle tai paljaalle teräkselle, koska se liuottaa pinnan ja altistaa sen ruosteelle. Päivittäistä hoitoa varten puhdista pehmeällä liinalla ja saippuavedellä. Pyyhi pinta aina kuivaksi jälkeenpäin ja vältä liiallista vettä. Jos asiaan kuulumaton ruostetahraa on vaikea poistaa, voit käyttää pehmeää liinaa ja puhdasta alkoholia.

Teräskalustesi laadun ja ulkonäön säilyttämiseksi suosittelemme, että säilytät ne kuivassa paikassa talven ajaksi. tarvittaessa palopinnalla käytä suojaksi grafiittivoidetta.

VUL-100070
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
10 - 20 pv
Puu käyttö
suosittelemme kuivan lehtipuun käyttöä

Saatat pitää myös