Tulipesä Maar Fire Pit, rautainen tulisija
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tulipesä Maar Fire Pit, rautainen tulisija

Tulipesä Maar Fire Pit, design and quality by Arpe Studio

Keskikokoinen 58 cm tai kookas 80 cm korkealaatuinen teräs tulipesä Se on saatavana joko ruostumattomasta tai ruostuneesta teräksestä.

Kokoonpanoa ei tarvita, tuote saapuu yhtenä kappaleena.

179,00 €
Sisältää alv:n

Tulialusta Maar Fire Pit, design and quality by Arpe Studio

Maar -tulipesä vangitsee katseen pihalla, terassilla tai puutarhassa.
Veistoksellinen mutta selkeä muotoilu saa liekkien loimun näyttämään upealta. Tulipesän äärellä on myös mukava lämmitellä viileänä iltana ja paistaa vaikka vaahtokarkkia.

Tämän tulipesän ympärille on täydellistä kerätä koko perhe ja ystävät puutarhassa tai terassilla. Tulipesä luo ympärilleen lämpöä sekä kodikkuutta ja kääntää viileänkin kesäillan miellyttäväksi kokemukseksi.

Quality Design tuotteet:
Nykyaikainen muotoilu, korkea laatu, käsin viimeisteltyjä täysteräksinen moderni tuliasema ja tarvikkeet, jotka soveltuvat eri maiseman asetuksia ja koriste valintoja. Hiiliteräs, jota käytetään tämän tulialustan kulhoon, patinoituu ajan mittaan. Se ruostuu altistuessaan vedelle. Yleensä tämä luonnollinen prosessi kestää pari viikkoa. 
Tämä malli on saatavana myös ruostumattomasta teräksestä

MATERIAALI vaihtoehdot:

  • Pohja ja kulho ruostevärisenä
  • Pohja ja kulho Ruostumaton terästä (ei kuvaa)

Hestia mitat:

Kulho halkaisija 58 cm - 80 cm (M koko / L koko)
Kokonaiskorkeus 14 cm
Paino n 10 kg

Ruosteväri: Tuote on juuri valmistettu ja uusi, siksi se ei ole vielä ruosteessa. Ruostuminen pinnassa käynnistyy kun astia on yhteydessä veden kanssa. Prosessia voi nopeuttaa sumuttamalla suolaista vettä astian pintaan. Kaikista malleista kaikkia osia ei pysty/ehdi/mahdollista saada toimitushetkellä kokonaan kuvan mukaisessa ruostepinnalla, joten tämä tapahtuu viiveellä.

Arpe tulipesä Quality Design tuotteet

Nykyaikainen muotoilu, korkea laatu, käsin viimeisteltyjä, täysteräksinen, moderni tulipesät ja lisäosat, jotka soveltuvat eri maisemaan ja on huomion keskipiste. Läheinen yhteys pohjoismaisten materiaali elementtien kanssa on innostanut muotoilumme. Jäätynyt meri, nukkuva metsä, kylmät hiekkadyynit, metsä - inspiraatiomme. 
Siksi voimme tuntea tulen ja materiaalit paremmin kuin kukaan muu.
Yksilöllisesti valmistettu jokainen tuote, huomiota yksityiskohtiin ja laadukkaat materiaalit, ne luovat ARPE tuotteen, joka tuo sinulle iloa monen vuoden ajan.

DSTMaar
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
5 - 7 pv
Puu käyttö
suosittelemme lehtipuun käyttöä

Saatat pitää myös