Uudet tuotteet

Alennuksessa!Uusi
SIERRA steel, patiotakka lämmitin, kaasu
SIERRA steel terassitakka on tyylikäs kaasulämmitin, joka tarjoaa lämpöä ja valoa aina, kun haluamme luoda ainutlaatuisen ja viihtyisän ilmapiirin. Sen ainutlaatuinen ominaisuus on lämmittävä, kaunis tuli näkyvissä neljällä sivulla.
Lämmitysteho: 2.9 - 9.0 kWKorkeus: 169,50 cm30 mbar (saatavilla myös 37 ja 50 mbar)
895,00 €
995,00 €
Uusi
Sähkö Terassilämmitin kattoon Marbella - Enders Germany
Sähkö Terassilämmitin kattoon Marbella - Enders Germany

2 tehon asetusta: 1000 W ja 2000 W - lämpöä turvallisesti.
sisältää kaukosäätimen ja LED valaistuksen

Uusi sähkölämmitin Marbella säteilee lämpöä, jolla voit tehdä terassilla yöstä lämpimän päivän. Kaksi halogeeniputkea, joissa on kaksi tehoasetusta, tarjoavat kohdennettuna välitöntä lämpöä ilman esilämmitystä. Nykyaikainen design teräsrakenne näyttää myös hyvältä.
199,00 €
Alennettu hintaUusi
Stoveman GRILLI, fire pit
Stoveman GRILLI, fire pit on on tarkoitettu avoimen nuotion tekemiseen ja elintarvikkeiden grillaukseen kotipihalle, kesämökille, huvimajoihin sekä kotamajoihin ja ulos.
Näissä rautaisissa grilleissa ja savustimissa valmistettujen ruokien maku muistuu mieleen pitkäksi aikaa ja tuotteemme ostetaan vuosiksi eteenpäin.
Stoveman GRILLI, fire pit - ulkogrilli on tukeva ja turvallinen teräsrunkoinen puugrilli kotipihalle, kesämökille tai vaikka erälaavulle! Grillin kuusikulmainen muoto takaa että sen ympärille mahtuu suurempikin porukka nauttimaan tulen loimusta.
249,00 €
349,00 €