Uudet tuotteet

Uusi
Ulkotulisija Quadrum BBQ Horizontal - rautainen grilli
Kestävä ja moderni Ulkotulisija Ulkotulisija Guadrum BBQ Horizontal - rautainen grilli
Korkealaatuinen Ulkotulisija Ulkotulisija Guadrum BBQ Horizontal - rautainen grilli puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni pihatakka - sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.
Leveys alaosan kanssa alhaalla:  106 cm - Horizontal mukana grillikansi osat ja sivupöytä
1 699,00 €
Uusi
Ulkotulisija Quadrum BBQ Vertical - rautainen grilli
Kestävä ja moderni Ulkotulisija Ulkotulisija Guadrum BBQ Vertical  - rautainen grilli
Korkealaatuinen Ulkotulisija Ulkotulisija Guadrum BBQ Vertical - rautainen grilli puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni pihatakka - sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.
Leveys:  78 cm - mukana grillikansi osat, korkeus 100,3 cm
999,00 €
Uusi
Ulkotulisija Quadrum BBQ - rautainen grilli
Kestävä ja moderni Ulkotulisija Ulkotulisija Guadrum BBQ - rautainen grilli
Korkealaatuinen Ulkotulisija Ulkotulisija Guadrum BBQ - rautainen grilli puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni pihatakka - sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.
Leveys:  75 cm - mukana grillikansi osat
649,00 €
Uusi
Ulkotulisija Quadrum - rautainen grilli
Kestävä ja moderni Ulkotulisija Ulkotulisija Guadrum - rautainen grilli
Korkealaatuinen Ulkotulisija Ulkotulisija Guadrum - rautainen grilli puutarhaan on ainutlaatuinen ja erittäin moderni pihatakka - sisustusesine, joka on luotu tulen pitoon vaativimmille terassien ja puutarhojen käyttäjille. Se voi olla mielenkiintoinen koriste-elementti ja luoda samalla mukavan sekä turvallisen tulen ja viihtyisän ilmapiirin.
Leveys:  75 cm
449,00 €