Uudet tuotteet

Alennuksessa!Uusi
Ambiance sähkötakka, Mystik Fire
Ambiance on moderni sähkötakka, missä on aidon liekin oloinen mystinen vesihöyryllä toimiva tuliefekti, joka parantaa ilmaa. Ambiance toimii myös tilanjakajana!Sisutuksellinen valkoinen  väri (844).  Turvallinen ja helppo sijoittaa!Tämän mallin suunnittelu perustuu suureen kokoon, näyttävään takkaan. Huoneessa, johon takka on sijoitettu, on takana tumma lasipaneeli, tämä lasipaneeli antaa lisäsyvyyttä liekkiefektille. Ambiance on saatavana myös läpinäkyvänä mallina.
2 890,00 €
3 190,00 €
Uusi
Sähkötakka Vivente 150 ECO LED Optiflame®
Seinälle kiinnitettävä integroitava moderni design Vivente 150 ECO LED OptiFlame sähkötakka. Upeaa Eurooppalaista muotoilua ja laatua. Kaunis ja todentuntuinen OptiFlame liekkiefekti. Lämmitysteho jopa 1500 W.Tarvittaessa monesta suunnasta näkyvä uutuus sähkötakka, tyylikäs ja moderni Dimlex sähkötakka.Sisustus polttopuut ja vaihtoehtona kristallit. Vaihda liekin väriä tunnelman mukaan. 4 eri seinätaustaa takan sisälle.Leveys 154 cm
2 790,00 €
Uusi
Sähkötakka Vivente 100 ECO LED Optiflame®
Seinälle kiinnitettävä integroitava moderni design Vivente 100 ECO LED OptiFlame sähkötakka. Upeaa Eurooppalaista muotoilua ja laatua. Kaunis ja todentuntuinen OptiFlame liekkiefekti. Lämmitysteho jopa 1500 W.Tarvittaessa monesta suunnasta näkyvä uutuus sähkötakka, tyylikäs ja moderni Dimlex sähkötakka.Sisustus polttopuut ja vaihtoehtona kristallit. Vaihda liekin väriä tunnelman mukaan. 4 eri seinätaustaa takan sisälle.Leveys 104 cm
2 290,00 €
Uusi
Sähkötakka Vivente 75 ECO LED Optiflame®
Seinälle kiinnitettävä integroitava moderni design Vivente 75 ECO LED OptiFlame sähkötakka. Upeaa Eurooppalaista muotoilua ja laatua. Kaunis ja todentuntuinen OptiFlame liekkiefekti. Lämmitysteho jopa 1500 W.Tarvittaessa monesta suunnasta näkyvä uutuus sähkötakka, tyylikäs ja moderni Dimlex sähkötakka.Sisustus polttopuut ja vaihtoehtona kristallit. Vaihda liekin väriä tunnelman mukaan. 4 eri seinätaustaa takan sisälle.Leveys 75 cm
1 890,00 €
Uusi
Sähkötakka Torn 64 Opti-myst®
Sähkötakka Torn 64 Opti-myst® , vapaasti sijoitettava moderni sisustustakkaTyylikäs oikean takan oloinen Torn 100 Opti - Myst® sähkötakka, 3D liekki ja savu efekti (höyry) Savu liekki erikseen kytkettävissä päälle / pois. Tässä mallissa ei lämmitintä. Moderni sisustustakka, joka parantaa huoneilmaa! 
2 190,00 €
Uusi
Sähkötakka Torn 100 Opti-myst®
Sähkötakka Torn 100 Opti-myst® , vapaasti sijoitettava moderni sisustustakkaTyylikäs oikean takan oloinen Torn 100 Opti - Myst® sähkötakka, 3D liekki ja savu efekti (höyry) Savu liekki erikseen kytkettävissä ja lämmitin päälle / pois. Moderni sisustustakka, joka parantaa huoneilmaa! 
2 790,00 €
Uusi
Sähkötakka Natur 120 Opti-myst®
Sähkötakka Natur 120 Opti-myst® , vapaasti sijoitettava moderni sisustustakkaTyylikäs oikean takan oloinen Natur 120 Opti - Myst® sähkötakka, 3D liekki ja savu efekti (höyry) Savu liekki erikseen kytkettävissä ja lämmitin päälle / pois. Moderni sisustustakka, joka parantaa huoneilmaa! 
2 890,00 €
Alennuksessa!Uusi
Biotakka June TÜV, sisustustakka - OutLet
June, moderni ja ajaton biotakka. TÜV sertfioitu turvallinen poltinKratkin muodoiltaan perustakka kotiin ja julkitilaan. Elävä liekki luo tarunomaisen tunnelman tummiin iltoihin ja öihin. Sisustustakka tuo luoksesi lämpöä ja onnea.
OUTLET POISTO. 1 kpl, kasattauna, heti valmiina toimituksen tai nouto.
399,00 €
599,00 €
Alennuksessa!Uusi
Sähkötakka Porto pähkinä ECO LED, Optiflame® XHD
Tyylikäs klassinen sähkötakkakokonaisuus OptiFlame Porto XHD. Eleganttinen klassinen takkamantteli ja todentuntuinen uusi XHV OptiFlame ECO LED liekkiefekti.
Uusi ECO LED-valaistus tekniikka, energiaa säästävä ja kestävä. Takassa myös lämmitystoiminto. Tunnelmanluoja iltaisin jokaisessa kodissa.Väritys vaalea tiili ja puun väri pähkinä.
899,00 €
999,00 €
Alennuksessa!Uusi
Sähkötakka Asti beton ECO LED, Optiflame®
Sähkötakka malli Asti Beton, ECO LED Optiflame®on varustettu termostaatti lämmittimellä.  Tyylikäs betonin värinen moderni viimeistely ja muotoilu, edistyksellinen lämmitystoiminto ja aito liekkiefekti. Liekki ja lämmitys myös erikseen käytettävissä, liekin ja lämmitystehon säätö. Turvallinen ja tunnelmallinen lisälämmitin!
749,00 €
849,00 €
Alennuksessa!Uusi
Sähkötakan takkasydän puilla 250 R LED Optimyst
Sisäänrakennettavaksi tarkoitettu pieni sähkötakkasydän - insert moduuli jossa puukuviointi
Opti - Myst 3D liekki ja savufektilla (savu- höyry). Leveys vain 25 cm.
Sijoitettavissa vapaasti valittuun sisustukseen ja tai kalusteisiin.
Aidoin liekkiefekti!
749,00 €
799,00 €