Lisävaruste Faber e-Matrix, takaseinän viimeistely
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lisävaruste Faber e-Matrix, takaseinän viimeistely

Lisävaruste Faber e-Matrix, takaseinän viimeistely - Black glass back wall,  kun valitset sähköisen e-MatriX koristetakan

e-Matrix sähkötakat on vakiona varustettu mustalla metallilevyllä, joka sopii täydellisesti loft-sisustukseen. On kuitenkin mahdollista asentaa musta lasijoka lisäksi heijastaa osan liekkeistä, parantaa niiden näkyvyyttä ja antaa tulisijalle eksklusiivisen ilmeen. Kaikki, jotta takka vastaa täydellisesti sisustuksen luonnetta ja tyyliä. Erityisesti sinulle se rakennetaan, viimeistellään ja asiantuntijamme tarkastetaan. Huomioithan, että tulisijat valmistetaan tilauksesta, joten takapaneelin sisustusta ei ole mahdollista muuttaa myöhemmin.

e-Matrix - Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!

Faber

645,00 €
Sisältää alv:n

Lisävaruste Faber e-Matrix, Black glass back wall,  kun valitset sähköisen e-MatriX koristetakan

Faber -sähköiset e.Matrix sisäosat ovat omaa luokkaansa. Upea liekkiefekti ja kauniit viimeistelyelementit, joiden avulla voit yksilöidä tulisijan, ansaitsevat erityismaininnan. Yksi sellaisista elementeistä on kyky valita koristeet takan takaseinään .

Takat on vakiona varustettu mustalla metallilevyllä, joka sopii täydellisesti loft-sisustukseen. On kuitenkin mahdollista asentaa musta lasijoka lisäksi heijastaa osan liekkeistä, parantaa niiden näkyvyyttä ja antaa tulisijalle eksklusiivisen ilmeen. Kaikki, jotta takka vastaa täydellisesti sisustuksen luonnetta ja tyyliä. Erityisesti sinulle se rakennetaan, viimeistellään ja asiantuntijamme tarkastetaan. Huomioithan, että tulisijat valmistetaan tilauksesta, joten takapaneelin sisustusta ei ole mahdollista muuttaa myöhemmin.

Tilaus yhdessä e-Matrix mallin kanssa, saat malliin oikean mallin. 

DI-e-Matrix-Black glass back wall
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
Toimitusaika sama kuin tilatulla e-Matrix laitteella

Saatat pitää myös