Lisävaruste Faber e-Matrix, heijastamaton lasi
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lisävaruste Faber e-Matrix, heijastamaton lasi

Lisävaruste Faber e-Matrix, heijastamaton lasi - Non-reflective glass,  kun valitset sähköisen e-MatriX koristetakan

Heijastamaton lasi on päällystetty erityisellä pinnoitteella, jonka ansiosta se ei heijasta valoa ja on siten parempi huoneissa, joissa on voimakas keinovalaistus. Tavallisella lasilla ei kuitenkaan enää ole tätä ominaisuutta, joka erittäin kirkkaassa ympäristössä sen sijaan, että varmistaisi täydellisen näkyvyyden takanaan, heijastaa valoa, mikä johtaa peiliefektiin

e-Matrix - Hormiton, komea sisustustakka.  Aidoin liekkiefekti!

Faber

449,00 €
Sisältää alv:n

Lisävaruste Faber e-Matrix, heijastamaton lasi,  kun valitset sähköisen e-MatriX koristetakan

Heijastamattomasta lasista on tulossa yhä suositumpi monilla toimialoilla, mutta sen ominaisuuksia arvostavat erityisesti sisustukseen ja järjestelyyn liittyvät ihmiset. Vaikka lasien päätarkoitus on sama, nykypäivän asiakkaat voivat valita eri tyyppisten välillä.
Heijastamaton lasi on päällystetty erityisellä pinnoitteella, jonka ansiosta se ei heijasta valoa ja on siten parempi huoneissa, joissa on voimakas keinovalaistus. Tavallisella lasilla ei kuitenkaan enää ole tätä ominaisuutta, joka erittäin kirkkaassa ympäristössä sen sijaan, että varmistaisi täydellisen näkyvyyden takanaan, heijastaa valoa, mikä johtaa peiliefektiin.Toinen ero näiden kahden lasityypin välillä on, että tavallinen lasi läpäisee UV-säteitä, mikä voi aiheuttaa värin haalistumista. Jos samaan tarkoitukseen käytetään heijastamatonta lasia, voimakas auringonvalo ei aiheuta värin intensiteetin menetystä, jolloin tulikuvasta tulee selkeä muoto ja väri. Heijastamaton lasi taittaa täydellisesti valoa, mikä tarkoittaa tyypillisten heijastusten tasoittumista - heijastuksia. Tarjoamamme heijastamaton lasi vähentää näkyvän valon heijastuksia varmistaen korkean läpinäkyvyyden ja erittäin alhaisen jäännösheijastuksen. Saadaksesi heijastuksenestovaikutuksen, lasin tulee olla pinnoitettu molemmilta pinnoilta, mikä varmistaa Opti-Myst tulipalon hämmästyttävän "puhtaan" kuvan. Siksi, jos harkitset valintaa, panosta paremmin heijastamattomaan lasiin.
Tilaus yhdessä e-Matrix mallin kanssa, saat malliin oikean mallin. 

DI-e-Matrix-Non-reflective glass
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
Toimitusaika sama kuin tilatulla e-Matrix laitteella

Saatat pitää myös