Terassilämmitin Kratki Patio LIGHT, musta, manuaali
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

Terassilämmitin Kratki Patio LIGHT, musta, manuaali

UUSI MALLI - KEVYTRAKENTEINEN PATIO LIGHT TERASSILÄMMITIN

PATIO LIGHT on tyylikäs kaasulämmitin, joka tarjoaa lämpöä ja valoa aina, kun haluamme luoda ainutlaatuisen ja viihtyisän ilmapiirin. Sen ainutlaatuinen ominaisuus on palo näkyvissä neljällä sivulla. Tämän ansiosta se on ainutlaatuinen kaasukäyttöinen terassi tai puutarhavalaisin.

Lämmitysvoimakkuusalue (kW): 4.0 - 8.2
Polttoainetyyppi: tekninen kaasu lpg
Paino (kg): 20,0

30 mbar


549,00 € 569,00 € - 20,00 €
Sisältää alv:n

Terassilämmitin Kratki Patio LIGHT, musta, manuaali

PATIO LIGHT on tyylikäs kaasulämmitin, joka tarjoaa lämpöä ja valoa aina, kun haluamme luoda ainutlaatuisen ja viihtyisän ilmapiirin. Sen ainutlaatuinen ominaisuus on tuli näkyvissä neljällä sivulla. light hieman KEVYEMPI versio.

MODERN DESIGN: Moderni ulkoasu PATIO  sopii melkein mihin tahansa. Lämmitin voi olla elegantti sisustus kotiterassilla tai puutarhassa. Sitä voidaan käyttää myös hotellin ja ravintolateollisuudessa mielenkiintoisena täydentävänä ruokailu- ja vapaa-ajan tilaan.

HELPPOKÄYTTÖISYYS: PATIO ei aiheuta mitään ääniä tai hajua. Sen toiminta ei vaikuta ilmankiertoon, mikä on erityisen tärkeää allergisille käyttäjille. Sitä voidaan helposti siirtää ja sijoittaa paikalle, kasattava pyörien ansiosta. Kun asetat sen kohdepisteeseen, lukitset vain pyörät.
Laite voi toimia täydellä teholla, jatkuvasti jopa 30 tuntia . PATIO ei tarvitse lasin puhdistusta , koska tuli ei savuta. Laite on suunniteltu 11 kg: n sivuventtiili kaasupulloihin. Sen käyttöönotto on erittäin helppoa ja intuitiivista yhdellä painikkeella, joka sijaitsee tulisijan alapuolella.

TURVALLISUUS: PATIO toimii nestekaasupullolla, joka on piilotettu kotelossa. Liekit on suljettu lasikammioon, joka suojaa suoralta tulelta.  
Käytetty lasi on erityisen lämmönkestävä. PATIO:ssä  käytetään  perinteisiä  takka inserttejä, jotka kestävät lämpötiloja jopa 800 ° C.  Laitteen kotelon pohjaosa on valmistettu teräksestä, joka on päällystetty jauhemaalilla.  PATIO on varustettu erityisellä venttiilillä, joka  katkaisee automaattisesti kaasun syötön ohjaimelle, joka pysäyttää liekin. Lisäksi PATIO on varustettu termoparianturilla, jolloin jos ohjauspolttimen liekki puhalletaan pois, se katkaisee kaasun syötön polttimeen .

KAASUPULLO: SIVULIITÄNNÄLLINEN KAASUPULLO
Ohjaus: Manuaali
Pyörät ja lasit kasattava
Kevytrakenteinen

Lämmitysvoimakkuusalue (kW): 4.0 - 8.2
Polttoainetyyppi: tekninen kaasu lpg
Paino (kg): 20,0
Materiaali : teräs runko ja katto
4 kpl kirkas sivulasia
Väri: Musta

Leveys (cm) 41,80
Korkeus (cm) 150,40
Syvyys (cm) 41,80Tällä videolla 3 eri Patio mallia/kokoa PATIO M / PATIO MINI / PATIO SLIM:

KR-PATIO/SLC/G30/30MBAR/S/CZ
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
14 - 21 pv

Patio käyttöohjeet FI

ENG, RUS, NOR, ESP ja muut

Lataa (8.89M)

Tukes

KÄYTÄ NESTEKAASUA OIKEIN

Lataa (3.8M)

EU -TYYPPITARKASTUSTODISTUS

Malleille Patio M, - Mini, - Slim

Lataa (999.35k)

Saatat pitää myös