Stoveman Kylmäsavustusuuni ISO
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stoveman Kylmäsavustusuuni ISO

Stoveman Kylmäsavustusuuni ISO on tarkoitettu hyvään savustamiseen

Kylmäsavustusuuni „Stoveman” on tarkoitettu kalan, lihan ja linnunlihan savustukseen. Sopii käyttöön kotipihalle, kesämökille, turistitilalle ja maalaiskotiin.
Kylmäsavustusuunissa on kaksi kamaria, molemmat ovat suljettavissa ovella. Alimmainen tulisijan puoli on tarkoitettu lämmittämiseen,
jonka kautta tapahtuu savustamiseen tarpeellisen lämpötilan ja savun takaaminen.

1 389,00 €
Sisältää alv:n

Stoveman Kylmäsavustusuuni ISO koko, on tarkoitettu hyvään savustamiseen

Kylmäsavustusuuni „Stoveman Kylmäsavustusuuni ISO” on tarkoitettu kalan, lihan ja linnunlihan savustukseen. Sopii käyttöön kotipihalle, kesämökille, turistitilalle ja maalaiskotiin.

Kylmäsavustusuunissa on kaksi kamaria, molemmat ovat suljettavissa ovella. Alimmainen tulisijan puoli on tarkoitettu lämmittämiseen,
jonka kautta tapahtuu savustamiseen tarpeellisen lämpötilan ja savun takaaminen. Ylempi puoli on savustustila, jossa sijaitsevat neljä ruostumattomasta teräksestä kypsennysritilää ja kiukaankivet, jotka takaavat tasaisen lämpötilan ylläpidon savustusuunissa ja kiukaankivien yläpuolella/päällä on rasvapannu, joka estää savustaessa rasvan tippumisen kiukaalle ja sen syttymisen. Kypsennystilan katossa on tuotteiden ripustamiseen kaksi 8mm pyöreästä teräksestä puikkoa. Stoveman kylmäsavustusuunin työlämpötila on alkaen 50 asteesta ylöspäin (riippuen savustajan osaamisesta ja tietysti polttoaineen määrästä).

Kylmäsavustusuunin yksi puoli (tulisijan yläpuolelle, ritilan päälle) on täytettävä kiuaskivillä (noin 60kg), jotka akumuloivat energiaa, pitäen siten uunin lämpötilan matalana ja tasaisena. Savustusuunissa on myös mekaaninen lämpötilamittari 0 – 220 asteeseen.

Lämmitykseen saa käyttää ainoastaan siihen tarkoitettuja puulajeja!

Stoveman kylmäsavustusuunin työlämpötila on 50 asteesta ylöspäin (ei yli 70 astetta)!
Savustusuunien sisä- ja ulkoseinät on valmistettu 3mm teräslevystä, tulisijan pohja ja katto 4mm teräslevystä ja ovet, rasvapannu ja savupiipun hattu on valmistettu 2mm teräslevystä. Ulkopuolelta ovat Stoveman kylmäsavustusuunit viimeistelty korkeita lämpötiloja kestävällä maalilla.

Kylmäsavustusuunin käyttöohjeet: www.youtube.com/watch.

Mitat:
    Uunin ulkomitat 52x50x45cm (K/L/S)
    Kypsennystilan mitat 52x50x45cm (K/L/S)
    Kypsennysritilän mitat 49x42cm (4tk) (L/S)
    Ritilöiden väli 11cm
    Pakkauksen mittat 156 × 60 × 50 cm (p/l/k)
    Paino 129 kg (kilogramma)

Huomioithan että tulta tulipesässä ei tule käyttää ympäristössä, jossa on helposti syttyviä materiaaleja tai aineksia. Liekkeihin tarttuva voimakas tuuli saattaa levittää ympäristöön kipinöitä, jotka aiheuttavat tulipalovaaran.
Älä jätä tulta vartioimatta.

Stoveman:in tuotevalikoimasta
löytyy laadukkaita ja kestäviä grillituotteita (saslikkigrilleja, ulkogrilleja, nuotioalustoka, grillien lisätarvikkeita, grilli-uuneja), saunatuotteita (kiukaita, sauna-uuneja, lisätarvikkeita saunaan, saunapyyhkeitä, saunahansikkoja, saunatakkeja), takka- ja uunituotteita (takkaovia, takan tuhkalaatikoita, grillausritilöitä takkaan, takkaklapien alustoja, paistinuuneja, kylmäsavustusuuneja, kuumasavustusuuneja) sekä lisätuotteita, joiden joukosta löytyy erilaisia takkatarvikkeita.
Etsi Stoveman laatua meiltä– Takkahenki.fi!

STO-FIF2012065
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
5-8 pv
Puu käyttö
suosittelemme lehtipuun käyttöä

Saatat pitää myös