Stoveman GRILLI, VILLU
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stoveman GRILLI, VILLU

Stoveman GRILLI VILLU on tarkoitettu avoimen nuotion tekemiseen ja elintarvikkeiden grillaukseen kotipihalle, kesämökille, turismitiloille ja maalaiskodeihin.

Näissä rautaisissa grilleissa ja savustimissa valmistettujen ruokien maku muistuu mieleen pitkäksi aikaa ja tuotteemme ostetaan vuosiksi eteenpäin

149,00 €
Sisältää alv:n

Stoveman Villu on grilli joka sopii perinteistä hiiligrillausta arvostavalle!

Rautaisen grillin tulilaatikossa on reilusti ilma-aukkoja sekä sivuseinissä, että tulilaatikon pohjassa.

Oikein suunnitellut reiät takaavat erityisen hyvän ilmanvaihdon ja sen takia kuuman hiilloksen sekä puilla että grillihiilillä grillatessa. Grillin molemmissa päissä on tukevat nostokahvat, jotka helpottavat grillin siirtelyä.

Stoveman Villu grilli on valmistettu 2 mm vahvuisesta teräslevystä ja viimeistelty korkeita lämpötiloja kestävällä maalilla. Grillissä saa käyttää ainoastaan polttopuuta tai erillisiä grillihiiliä. Siinä ei saa käyttää muunlaista palavaa materiaalia! Stoveman tuotteet valmistetaan pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla käsityönä.

Grillin Villu kokoonpanoon sisältyvät:

– GRILLIPANNU joka on valmistettu laadukkaasta 2mm teräslevystä
– GRILLAUSRITILÄ mitoilla 31×35 joka on valmistettu mustasta teräsverkosta
– JALAT jotka on valmistettu nelikolmaisesta putkesta 20×20

Grillissa on myös kaksi koivusta tehtyä lakattua pidintä. Mikäli kokoonpanoon sisältyvä yksi grillausritilää ei riitä, voi kysyä lisäritilää. Tuote on valmistettu 2mm teräslevystä ja viimeistelty korkeita lämpötiloja kestävällä maalilla. Grillissa saa käyttää ainoastaan laatuklapeja tai erillisiä grillihiiliä. Ei saa käyttää muunlaista palavaa materiaalia!

Villu Ulkogrilli

Grillaustilan mitat (KxLxS): 15x70x32cm
RST-kypsennysritilä: L35xS31cm
Mitat (KxLxS): 75x94x32cm
Paino: noin 13kg
Takuu: 2 vuotta

Stoveman:in tuotevalikoimasta
löytyy laadukkaita ja kestäviä grillituotteita (saslikkigrilleja, ulkogrilleja, nuotioalustoka, grillien lisätarvikkeita, grilli-uuneja), saunatuotteita (kiukaita, sauna-uuneja, lisätarvikkeita saunaan, saunapyyhkeitä, saunahansikkoja, saunatakkeja), takka- ja uunituotteita (takkaovia, takan tuhkalaatikoita, grillausritilöitä takkaan, takkaklapien alustoja, paistinuuneja, kylmäsavustusuuneja, kuumasavustusuuneja) sekä lisätuotteita, joiden joukosta löytyy erilaisia takkatarvikkeita.
Etsi Stoveman laatua meiltä– Takkahenki.fi!

STO-FIF2012002
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
5-8 pv
Puu käyttö
laatuklapit, suosittelemme lehtipuun käyttöä
Hiili käyttö
grillihiilet

Saatat pitää myös