VULCANUS® Grilli Pro730 Chef
zoom_out_map

VULCANUS® Grilli Pro730 Chef

VULCANUS® Grilli Pro730 Chef grilli on ainutlaatuinen ulkogrilli, jolla valmistat parasta ruokaa. Tutustu tarkemmin, Vulcanuksessa on ainutlaatuisia ominaisuuksia joka erottaa ne edukseen, arkisessa käytössä.

VULCANUS® Grilli Pro730 Chef malli on vahvaa rautaa ja valmistettu Tsekissä käsityönä. Vulcanus grillissä poltetaan turvallisesti polttopuita ja näin se lämmittää tasot, jossa helppo paistaa, grillata ja kokata.

Vulcanus grilli, joka vastaa täydellisesti suuriakin odotuksiasi. Vulcanus-grilli mallit valmistetaan vahvalla tekniikalla – ero muihin on pohjan rakenteessa. Pyöreään grilliin verrattuna keittotason neliön muotoinen grillauspinta on jopa ⅓ suurempi. Keittotaso on jaettu kahteen lämpöalueeseen, joten voit grillata ja samalla lämmittää juustoa ja vihanneksia.

VULCANUS® Grilli Pro730 Chef, halkaisija 73 cm, korkeus 91 cm
Sis: Grillijalustan korkea, Metalliset grillitasot


2 299,00 €
Sisältää alv:n

VULCANUS® Grilli Pro730 Chef - Nauti grillauksesta kuin ammattilaiset – seisten

VULCANUS® Grillit on vahvaa rautaa ja terästä, niiden suunnittelussa ja ajatuksissa on paljon ainutlaatuisuutta ja hyvää, paljon käytännön ideoita, uusia innovaaioita ja suunniteltu yhdessä kokkaamiselle.

Miksi Vulcanus-grilli?

Vulcanus-grillissä on ainutlaatuinen muotoilu, joka on suojattu patentilla. Grillien runko on valmistettu säänkestävästä COR-TEN-teräksestä, jolla on pitkä käyttöikä ja joka kestää kaikki ulko-olosuhteet. Se on myös vuorattu keraamisella ytimellä, joka parantaa kuuman ilman kiertoa, lämmönkestävyyttä ja vähentää puun kulutusta. Joten, jos asut kylmillä alueilla tai grillaat ympäri vuoden, tämä on oikea valinta. Katso kuva.

Grillausalan neliö muotonsa ansiosta grillissä on jopa ⅓ suurempi grillipinta-ala kuin perinteisissä pyöreissä grilleissä. Kahden lämpövyöhykkeen avulla voit myös grillata lihaa, juustoa tai vihanneksia samanaikaisesti.

Korkea alusta on täydellinen rentouttavaan seisoma grillaukseen aidolla tulella. Lisäksi sen lokeroon voi säilyttää astioita ja muita tavaroita, jotka haluat pitää käsillä.

VULCANUS® Grilli Pro730 Chef sisältää:
- Ainutlaatuinen keraaminen ydin
- Paistolevy on 10 mm tai 12 mm paksu (Pro730 tai Pro910) EU-sertifioitu elintarvikekosketukseen
- Käytännöllinen rasvanpoistojärjestelmä terveellisempään grillaukseen - ilman syöpää aiheuttavia aineita
- Puhdistus helppoa - tuhkanpoistojärjestelmä grillin alaosassaKatalogin numero    100010
- Paino    112 kg
- Tuotteen mitat    730 x 910 x 730 mm
- Grillipinnan mitat    730 x 730 mm
- Alkuperämaa    Tšekin tasavalta
- Takuuaika    5 vuotta
- Materiaali    Italia Cor-Ten teräs (runko) ja kattilateräs (levy)
- Pintakäsittely    Patina, öljy
- Ohjeet Eng.
- Sertifikaatit    Elintarvikekontaktitodistus

Katso tuotteen alalaidasta LISÄVARUSTEET.

Vulcanus grilli:
 

Vulcanus-grillitekniikka:


Vulcanus-grillituotanto - valmistus:


Vulcanus toimitus ja käyttöönotto:

Muista, että teräs on materiaali, joka voi ruostua joutuessaan alttiiksi vedelle ja kosteudelle pitkään. Teräshuonekalut on tärkeää pyrkiä pitämään kuivana esimerkiksi kalustepeitteen avulla. Ruoste huonekalujen sisältä tai pinnalta voi valua ja värjätä pintaa, jolla se seisoo. Muista se, jos asetat sen uudelle puiselle terassillesi.

On tärkeää, että pinnoitetta ei vahingoiteta. Liuottimia ei saa käyttää maalatulle tai paljaalle teräkselle, koska se liuottaa pinnan ja altistaa sen ruosteelle. Päivittäistä hoitoa varten puhdista pehmeällä liinalla ja saippuavedellä. Pyyhi pinta aina kuivaksi jälkeenpäin ja vältä liiallista vettä. Jos asiaan kuulumaton ruostetahraa on vaikea poistaa, voit käyttää pehmeää liinaa ja puhdasta alkoholia.

Teräskalustesi laadun ja ulkonäön säilyttämiseksi suosittelemme, että säilytät ne kuivassa paikassa talven ajaksi. tarvittaessa palopinnalla käytä suojaksi grafiittivoidetta.

VUL-100010
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
10 - 20 pv
Puu käyttö
suosittelemme kuivan lehtipuun käyttöä

Saatat pitää myös