Cook King Bronson ulkotulisijat, 2 kokoa
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cook King Bronson ulkotulisijat, 2 kokoa

Cook King BLAZE Corten ulkotulisijat, 2 kokoa: 70 - 80 cm

Laadukkaat tulisija käsityönä valmistettuna. Tukeva ja näyttävä sisältä ja ulkoa ruostepintainen tulisija.
Tulisija korkeus tuo lisää käytettävyyttä, hieman lisää myös turvallisuutta. Nauti grillailun tai vaan nuotion äärellä.

Tulimaljaa voidaan käyttää monella tapaa. Se voi olla käytännöllinen takka, kannettava grilli, lämmönlähde ja hieno valaistus tulella. Kulhon muodon vuoksi polttopuut eivät leviä ympäriinsä edes kovan tuulen takia. Neliö mallinen kulho on valmistettu raakateräksestä.

Valitse koko:

389,00 €
Sisältää alv:n

Cook King BLAZE tulisijat, 2 eri kokoa

Tulisijan ympärille on mukava kokoontua lämmittelemään tai grillaamaan, tai voit käyttää sitä myös tyylikkäänä koristeena. Käyttötapoja on monia!

Cook King Viking tulisija:
Tulimaljan halkaisija: Ø 70cm / Ø 80cm 
Paloastian paksuus: 2 mm
Kokonaiskorkeus: 32 cm
Tuotteen paino: n. 26 kg -
Materiaali: corten-teräs uolkokuori + raakateräs
- ulko pinta corten ja sisältä corten myös
Tukeva jalusta - tuuli ei heilauta

Turvallisuus on tärkeä, tällä alustalla tuli ei jää maahan ja voit tarvittaessa viedä hiilet ja poltetut puut pois.

Tulisijat joissa tuli itsessään on, ovat raaka metallia - raw metal. Kuvassa ne ovat mustia, mutta luonnossa enempi metalli viimeisteltyjä. Maalien kestävyys tulisijoissa on rajallinen. Jos haluat käsitellä tulisijan, siihen on lisävarusteena saatavissa 700 asteen kuumuutta Liberon Grafiittivoide.

CookKing toimitus tulee suoraa päämiehen varastosta DPD kuriirilla Suomeen, menee noutopisteeseen, perustuen Postnordin ja DPD kuriiriyhtiön keskinäiseen sopimukseen, toimitusajan ollessa 5-8 pv.

"KÄSIN TEHTY" KORKEAN LAADUN TUOTE, VALMISTETTU PUOLASSA

Laadukas puutarhan tulisija eli tulikulho on Euroopassa valmistettu tuote. Sen tärkeimmät ominaisuudet ovat paksusta teräksestä valmistettu kookas kulho ja yksityiskohtia huomioiva viimeistely. Koko rakenne on erittäin vakaa ja vankka. Kaikki elementit hitsattiin yhteen, jotta saatiin kestävä kiinteä tuote. Tulimaljaa voidaan käyttää monella tapaa. Se voi olla käytännöllinen takka, kannettava grilli, lämmönlähde ja hieno valaistus tulella. Kulhon muodon vuoksi polttopuut eivät leviä ympäriinsä edes kovan tuulen takia. Kulho oli valmistettu raakateräksestä, kun taas sen rengas oli valmistettu kestävästä corten-teräksestä, mikä antaa sille erottuvan värin. Tämä tuote tarjotaan myyntiin raakakunnossa. Sääolosuhteiden vaikutuksesta cortenin pinnalle ilmestyy ruosteen kaltainen suojakerros. Se on pinnoite, joka suojaa alempia teräskerroksia korroosiolta. Sillä on merkittävä vaikutus sen kestävyyteen ja myös sen esteettiseen arvoon, mikä luo merkittävän puutarhatuotteen. Tämän materiaalin käytön etuna tuotannossa on se, että corten-teräs ei vaadi kyllästystä ja pysyy erinomaisessa kunnossa vuosien kulumisesta huolimatta.

COOK-111388
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
6 - 10 pv

Saatat pitää myös