Cook King Bandito ulkotulisija BBQ 80 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

Cook King Bandito ulkotulisija BBQ 80 cm

Cook King Bandito tulisija, BBQ - multifunction fire pit

Laadukkaat tulisijat käsityönä valmistettuna. Bandito tulisija on helposti siirrettävissä paikasta toiseen.

Iso 80cm kulho tuliastia sallii erikokoiset puut
Istuu hyvin säädettävällä kokkaukseen sopivalla täydellisellä korkeudella
Laadukasta käsin viimeisteltyä terästä

Nauti grillailun tai vaan nuotion äärellä.

599,00 € 649,00 € - 50,00 €
Sisältää alv:n

Cook King Bandito tulisija, BBQ - multifunction fire pit

Bandito on äärimmäinen Fire Pit BBQ Grillillä. Tämä upea tulipesä on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä ja viimeistelty käsin.
Täysin säädettävässä grillilevyssä on runsaasti tilaa suosikki BBQ-ruoallesi- Tulimaljan patamainen muoto ei vain suojaa polttoainettasi tuulelta, vaan se näyttää myös upealta.

Vakiona mukana ensimmöisen kuvan mukainen malja, tukitorni ja grillausalusta. 
Lisävarusteena kansi yms.

Tekniset tiedot:
Cook King -tulisijan halkaisija:
paksuus: noin 2 mm
Mitat: K115 x L80 x S80 cm
Paino: 36kg
Väri: Musta
Takuu: 1 vuosi
Tuotteen paino tuo kuljetuksen osalta kuljetusyksikkö toimituksen
Cook King -palokulho on valmistettu: luonnon teräksestä

Tulisijat on raaka metallia - raw metal. Kuvassa ne ovat mustia, mutta luonnossa enempi metalli viimeisteltyjä. Maalien kestävyys tulisijoissa on rajallinen. Jos haluat käsitellä tulisijan, siihen on lisävarusteena saatavissa 700 c asteen kuumuutta Liberon Grafiittivoide.

Huom: kannet, lisäritilät on lisävarusteita

Cook King Bandito ulkotulisija:
Tämä korkealaatuinen paloastia on valmistettu Euroopassa. Tuotteen ominaispiirteitä ovat suuri palotil, joka on valmistettu paksusta teräksestä jolla huolellinen valmistus. Koko rakenne on erittäin vahva ja vakaa. Cook King Montana ulkotulisija on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka arvostavat turvallisuutta tulisijassa. Kannettavaa tulipesää voidaan käyttää useilla eri tavoilla. On erittäin käytännöllistä sytyttää tuli hieman korkeammalla, se voi toimia kannettavana grillinä tai lämmönlähteenä ja tarjoaa myös tyylikkään valaistuksen. Kulhon muoto estää siinä poltetun puun leviämisen  tuulessa. Kulhon sivuihin hitsattujen kahvojen ansiosta tulisijaa on helppo siirtää. Cook King Montana ulkotulisijassa on alaosasto, johon voidaan varastoida paljon puuta. Lisäksi osasto suojaa lattiaa korkeilta lämpötiloilta. Cook King Montana ulkotulisija on valmistettu raakateräksestä, minkä vuoksi niiden värisävy voi poiketa kuvissa näkyvän tuotteen väristä. Tämä on teräksen luonnollinen ominaisuus, jolla ei ole negatiivista vaikutusta tuotteen toimivuuteen ja kestävyyteen.

CookKing -tulipesä Bandito musta, terästä
Tämän maalaismaisen teräksestä valmistetun tulipesän avulla voit kokea todellisen nuotion puutarhassa, terassilla tai pihalla. Pienen painonsa ansiosta voit ottaa takan mukaasi minne tahansa haluat tavata ystäviesi kanssa. Puutarhan takka on valmistettu mustasta kappaleesta ja se seisoo tukevasti kolmella jalalla. Sipulimaisen muodonsa ansiosta tuli on hyvin suojattu ja voidaan sytyttää myös tuulisina päivinä. Terassitakkaamme on saatavana erikokoisina, esimerkiksi tulipesänä, jonka halkaisija on 80 cm. Mitä pidempään kulho on käytössä, sitä vahvempi patina muodostuu pinnalle, mikä tekee CookKing -tulipesästä ainutlaatuisen. Jos et halua tätä ruostepatinaa, vältä vain kosketusta kosteuteen.

Cook King Bandito BBQ ulkotulisija:
Takka puutarhaan, terassi, parveke
Korkealaatuista terästä
Maalaismainen muotoilu
Korkea vakaus
Tuulisuojattu muoto
Monipuolinen puutarhaan, terassille tai retkeilyyn

Voidaan käyttää grillinä, lämmönlähteenä tai tyylikkäässä valaistuksessa

CookKing toimitus tulee suoraa päämiehen varastosta GLS kuriirilla Suomeen, menee Postin noutopisteeseen, perustuen Postin ja GLS kuriiriyhtiön keskinäiseen sopimukseen, toimitusajan ollessa 5 - 10 pv.COOK-bandito
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
6 - 10 pv

Saatat pitää myös