Sisustustakka KOZEN, terästä
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sisustustakka KOZEN, terästä

Klassinen biotakka joka muistuttaa kamiinaa, tulipesää

Hormittomuutensa ansiosta biotakka on kuin mikä muukin huonekalu ja sen voi sijoittaa kotona lähes mihin tilaan tahansa, myös parvekkeelle tai terassille. Biotakka on käyttövalmis miltei suoraan pakkauksesta purettuna.

Kozen biotakka on varustettu pinellä piipulla, joka lähinnä näön vuoksi

Suosttelemme lisäksi keraamisia puita.
545,00 €
Sisältää alv:n

Sisustustakka KOZEN, terästä

KOZEN-biotakka on vapaasti seisova biotakka, mikä tarkoittaa, että voit asettaa sen lähes mihin vain. Tämä tuote on valmistettu korkeimmasta laatu materiaaleista. Käytettäessä ulkona tuotteen tulee olla katon alla. Samoin säilytys. Innovatiivinen biotakan suunnittelu
ja bio etanol poltin tehty biopolttoaineiden polttoon.

Bioetanolin palamisessa syntyy ainoastaan lämpöä, vesihöyryä sekä pieni määrä hiilidioksidia. Tilan tuuletuksesta pitää huolehtia ja takoissa tulee käyttää ainoastaan valmistajan suosittelemaa laadukasta bioetanolia. Valikoimaan sisältyvät myös pienet biotulet sekä jo olemassa oleviin tulisijoihin sijoitettavat tulipesät. Biotakat ja -tulet soveltuvat tunnelman tekijäksi ja lämmönlähteeksi mitä erilaisimpiin kohteisiin, mm. kotiin, kesämökeille, siirtolapuutarhamökeille ja yrityksille.

Kozen malli on helppo kiinnittää asettaa moneen paikkaan, vapaasti seisova malli.

Poltinyksikkö on irrallinen, eli täyttämisen voi tehdä esim. sisällä tai lähellä polttonesteiden säilytyspaikkaa.

Kozen bio-takka:
Materiaalit   :  teräs
Väri    :  Rakenteellinen musta
Mitat  :  1361x435x305 mm
Polttimen kapasiteetti    :  1 l 
Palamisaika    :  2-4 tuntia
Asennusmenetelmä    :  Vapaasti seisova

Bio-Sisustustakka on helppo asentaa ja on käyttövalmis muutamassa hetkessä.  Ei enää tarvetta takkapuiden kuivaamiselle, roskien ja tuhkan siivoamiselle eikä takkahormien nuohoamiselle.

Biotakka ei savuta eikä tarvitse hormia ja sen voi periaatteessa asentaa lähes mihin vaan, mutta tulen kanssa oltava varovainen ja huolellinen. Tutustu varo-ohjeisiin LIITTEET osiossa.

Käytä maahantuojan suosittelemaa, lähes hajutonta ja savutonta BIONLOV bioetanooli polttoainetta tai muita erikseen ja nimenomaan biotakoille tarkoitettuja polttoaineita.

BYS-Biopaleniskokozen
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
5 - 10 pv

Saatat pitää myös