Biotakka Pula Mini TÜV valkoinen, kapea malli
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

Biotakka Pula Mini TÜV valkoinen, kapea malli

Biotakka Pula Mini TÜV valkoinen, kapea malli, kodin kaunis tuli - vie vähän tilaa ja luo mukavan ja kotoisan tunnelman 

Vapaasti seisova biotakka on loistava vaihtoehto perinteisille tulisijoille. Se perustuu hajutonta ja ympäristöystävällistä polttoainetta, jonka liekki luo miellyttävän ja romanttisen ilmapiirin mihin tahansa tilaan.

Biotakka Pula Mini TÜV valkoinen, kapea malli, on valmistettu kokonaan Puolassa korkealaatuisista materiaaleista. Tuote on täydellinen yhdistelmä korkealaatuista terästä, josta biotakka on valmistettu, ja koteloa, joka on valmistettu lakatusta MDF-levystä. TÜV poltin.

769,00 € 799,00 € - 30,00 €
Sisältää alv:n

Biotakka Pula Mini TÜV valkoinen, kapea malli, kodin kaunis tuli

Biotakka Pula Mini TÜV valkoinen, kapea malli - Vapaasti seisova biotakka - on loistava vaihtoehto perinteisille tulisijoille.
Se käyttää hajutonta ja ympäristöystävällistä bio etanol polttoainetta, jonka liekki luo miellyttävän ja romanttisen ilmapiirin mihin tahansa tilaan.

Pula Mini -biotakka on tuote jokaiseen sisustukseen. Laadukas EU-tuote.

Pula Mini -biotakka on valmistettu kokonaan Puolassa korkealaatuisista materiaaleista. Tuote on täydellinen yhdistelmä korkealaatuista terästä, josta biotakka on valmistettu, ja koteloa, joka on valmistettu lakatusta MDF-levystä. TÜV sertifioitu laadukas poltin.

Pula Mini -biotakan jokaisesta yksityiskohdasta on huolehdittu suurella huolellisuudella, keskittyen ensisijaisesti erittäin yksinkertaisiin ja tyylikkäisiin muotoihin, jotka sopivat täydellisesti sisustukseen sekä perinteisessä että modernissa tyylissä. Tällainen korkea työn laatu yhdistettynä tuotteen klassiseen muotoon tekee tuotteesta täydellisen jäljittelemään perinteistä takkaa.

Koloseum -sarjan Pula Mini -biotakka, toisin kuin perinteinen takka, ei vaadi liittämistä savupiippuun, joten se voidaan sijoittaa mihin tahansa seinää vasten. Tuote on tarkoitettu sekä yksityis asunnoille että julkisiin kohteisiin, ravintoloihin. Täydellinen koriste -sisustus elementiksi missä tahansa olohuoneessa, ruokasalissa tai makuuhuoneessa.

Biotakan ulkonäön lisäksi huolehdittiin myös mukavuudesta ja turvallisuudesta käytön aikana. Biotakka on varustettu polttimella, jossa on tasainen liekinsäätö , johon on sijoitettu turvallinen TÜV bio-insertti, joka suojaa täydellisesti biopolttoaineen roiskumiselta ja parantaa laatua ja mukavuutta käytön aikana.

Äärimmäisen tilava TÜV poltin, jolla biotakka on varustettu, saa tulen palamaan paljon kauemmin kuin tavallisissa biotakoissa.

TURVALLINEN POLTIN

Pula Mini biotakka on varustettu polttimella, jolla on tasainen liekinsäätö eurooppalaisen standardin PN-EN 16647: 2015 mukaisesti.
Poltin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jossa on jatkuva tulilinja, jonka veoisuus 0,9l :
- turvareiät
- biopolttoaineen tason mittatikku
- keraaminen villa (turvallinen bio-insertti)
- kaksinkertaiset seinät
- liekin korkeuden säätö

SAFE BIO INSERT
Polttimessa on lisäksi ympärillä turvallinen bio-insertti (musta metallikotelo), joka lisää turvallisuutta käytön aikana.

PULA MINI BIO TAKKAAN TEKNISET TIEDOT
Tyyppi:  portaalin biotakka
Mitat: lev 71 cm x 101,5 cm x 20,5 cm
Insert kotelon materiaali:  jauhemaalattu teräs, MDF
Väri:  valkoinen
Polttimen materiaali:  ruostumaton teräs
Poltin:  0,9 l
Paloaika:  2-5 h / l (paloaukon suuruudesta, täytöstä riippuen)
Lämmitysteho:  2 kW
Asennusmenetelmä:  voidaan sijoittaa mihin tahansa
Paino pakkauksen kanssa:  27 kg
Valmistettu: Puola / EU - TÜV sertifikaatti. Tämä laadukas tuote viimeistellään ja pakataan tilauksen tultua, siksi toimitusaika 2-4 viikkoa
Huom: mallin syvyys on vain 20 cm, eli se mahtuu moneen tilaan, mutta on hyvä kiinnittää yläosasta kuten kirjahyllyt, esim. l raudalla.

Palamisessa syntyy ainoastaan lämpöä, vesihöyryä sekä pieni määrä hiilidioksidia. Tilan tuuletuksesta pitää huolehtia ja takoissa tulee käyttää ainoastaan valmistajan suosittelemaa bioetanolia. Valikoimaan sisältyvät myös pienet biotulet sekä jo olemassa oleviin tulisijoihin sijoitettavat tulipesät. Biotakat ja -tulet soveltuvat tunnelman tekijäksi ja lämmönlähteeksi mitä erilaisimpiin kohteisiin, mm. kotiin, kesämökeille, siirtolapuutarhamökeille ja yrityksille.

Tulipesässä, joka on turvallinen, tämän ansiosta takan käyttö on huomattavasti turvallisempaa, liekki on tasaisempi ja paloaika pidempi.

Biotakka ei savuta eikä tarvitse hormia ja sen voi periaatteessa asentaa lähes mihin vaan, mutta tulen kanssa oltava varovainen ja huolellinen. Tutustu varo-ohjeisiin LIITTEET osiossa.

BYS-Pula Mini
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
14 -21 pv

Saatat pitää myös