Terästakka KOZA AB S/DR 8 KW Ø 150 CONCRETE CREAM - Kratki
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

Terästakka KOZA AB S/DR 8 KW Ø 150 CONCRETE CREAM - Kratki

Edullinen ja laadukas teräsuuni takka KOZA AB S/DR 8 KW Ø 150 betoni kerma värillä

Lieriömäinen, nykyaikainen liesi AB on loistava ratkaisu ihmisille, jotka kaipaavat lämpöä, mutta joiden sisustuksessa ei ole paljon tilaa. Valmistettu moderneissa sisustustrendeissä - kermanvärisellä betonilla.

Sisäosan runko ja etuosa kestävät korkeita lämpötiloja valmistuksessa käytetyn korkealaatuisen teräksen ansiosta.

Kratki logo ja takuu 5

1 899,00 € 1 999,00 € - 100,00 €
Sisältää alv:n

Kiertoilmatakka KOZA AB S/DR 8 KW Ø 150 CONCRETE CREAM - Kratki

Moderni Design takka:

Tilavat lasit tekevät tulesta houkuttelevamman.
Tukeva pystykahva, helpottaa oven sulkemista. Tämän ansiosta laite soveltuu kuntoutuviin koteihin.

Energian maksimikäyttö:

Sisäosan runko ja etuosa kestävät korkeita lämpötiloja valmistuksessa käytetyn korkealaatuisen teräksen ansiosta.
Täysi palaminen, pölylle kahden piipun ohjaajan ansiosta.
Kolminkertainen palotilan ilmanpoistojärjestelmä: primääriilma - toisioilma, joka syötetään arinan alle takaseinässä olevien reikien kautta. Lisäksi puhdas lasijärjestelmä suunniteltu (ilmaverho).
Tehokas palamisprosessi ja lämpötilan ylläpito pitämään lämpöä pidempään polttokammion vuorauksen ansiosta TERMOTEC - lämpöä varaavalla materiaalilla, joka nostaa palotilan lämpötilaa.
Sisäänrakennettu fi 150 ulkoinen ilmanotto, joka tarjoaa ilman tulon ulkopuolelta suoraan tulisijaan, mikä parantaa palamista ja käyttömukavuutta.

EKOLOGINEN tuli: Takka täyttää Ecodesign -kriteerit ja rajoittavan BImSchV 2 -normin, joka asettaa suurimman CO-päästön.

Turvallisuus:


Varustettu lämmönkestävällä keramikialla, joka kestää jopa 660°C lämpötiloja. Suosittelemamme lasi on sertifioitu laadun ja turvallisuuden suhteen. Sisäosan runko ja etuosa kestävät korkeita lämpötiloja korkealaatuisen teräksen käytön ansiosta. Ne varmistavat myös koko rakenteen vakauden.
Laitteen erinomainen tiiviys on taattu jalokaasusuojukseen tehtyjen kiinteiden hitsien ansiosta. Teräselementit leikataan laserilla nykyaikaisilla laitteilla ja taivutetaan sitten CNC-taivutuskoneilla.

Mukava käytössä:

Siirrettävä arina ja tuhkalaatikko mahdollistavat kiukaan pitämisen puhtaana.
Vähentynyt nokikertymä puhtaan lasin (ilmaverho) ansiosta.
Tyylikäs ja mukava liukukahva.
Sitä voidaan käyttää erilaisissa asennusolosuhteissa säädettävän poistoaukon ansiosta: uunin takana tai päällä (takapoistoaukon asennukseen vaaditaan ylälevyn kansi).

Ekologinen:

Takka täyttää Ecodesign -kriteerit ja rajoittavan BImSchV 2 -normin, joka asettaa suurimman CO-päästön.Euroopassa valmistettu rautainen lämmityksen moderni tehopakkaus! Takka pystyy polttamaan puuta todella pitkään.
Kun saadaan tehtyä hyvä hiillos, päälle lisätään pari isoa polttopuuta, näin saadaan oikein säädetyllä ilmansäädöllä puut palamaan useita tunteja!
Lasiluukku pysyy puhtaana puhtaan polttotekniikan ansiosta.

TEKNISET TIEDOT
Paino (kg)    150
Piipun halkaisija (mm)    150
Leveys (cm)    52.8
Korkeus (cm)    105.2
Syvyys (cm)    42.2
Energinen tehokkuus - Energialuokka    A
Energiatehokkuusindeksi (EEI)    102,79
CO-päästöt (13 % O 2 ) ≤ ilmoitettu prosentteina    0
Pölypäästö (mg/Nm3)    39
Kenraali
Nimellisteho (kW)    8
Lämmitystehoalue (kW)    5,5 - 10,5
Materiaali    teräs
Lämmitysteho (%)    78
Polttoainetyyppi    maustettu lehtipuu (kosteus ≤20%)
Pakokaasun lämpötila (℃)    265
Tukkien enimmäispituus (cm)    25
Lasitustyyppi    pyöristetty

5 vuoden tehdastakuu.

ECODESIGN-vaatimustenmukaisuus   
BImSchV 2 -yhteensopivuus   
Biocontainer lasitustyyppi    Ei _
Ulkoinen ilmanottoaukko Kyllä  
Polttokammion vuoraus   Kyllä
Tuhkapannu    Kyllä
Automaattinen ilmansyötön ohjaus    Ei _
Turbofan - kuumailmaturbiini    Ei _

LIITTEET välilehdellä on Kratki takkojen tarkemmat käyttöohjeet ja opastus Suomeksi ja Ruotsiksi, sekä muut Eurooppalaiset kielet. Tutustu ohjeisiin, ne tulee myös takan mukana paperisena, jos mitään puutteita ohjeista, ole hyvä ja ilmoita info@biro.fi . 

Suositeltavat minimi suojaetäisyydet palaviin materiaaleihin
Ylös: 600 mm
Alas: 250 mm
Vaakasuunnassa: 500 mm
Ei palaviin materiaaleihin suositellaan yleisesti 50 mm minimi etäisyyttä

Minimi suojaetäisyyksiä voidaan pienentää 50% käyttämällä yksikertaista kevyttä suojausta ja 75% käyttämällä kaksinkertaista kevyttä suojausta. Liitteenä Suomen Rakentamismääräyskokoelma tiedoksi.

HUOM! Tulisijan asentamisesta on ilmoitettava paikalliselle rakennusviranomaiselle. Talon omistaja on itse vastuussa turvavaatimusten täyttämisestä ja asennuksen tarkastuttamisesta alueensa paloviranomaisilla. Asennuksesta on ilmoitettava myös nuohoojalle, koska nuohoustarve muuttuu

Huomioithan myös, että takat lämpenevät kuumiksi. Jotkut takan pinnat kuumenevat lämmityksen aikana ja niiden koskettaminen saattaa aiheuttaa palovammoja (valmistakoissa kaikki takan pinnat kuumenevat). Muista myös luukun lasin voimakas lämpösäteily. Tulenaran materiaalin sijoittaminen ilmoitettua turvaetäisyyttä (n. 1m) lähemmäksi saattaa aiheuttaa tulipalon. Kytevä palaminen voi aikaansaada nopean kaasupalon sekä aine- ja henkilövahinkoja. Piipun suojaetäisyydet tulenarkaan materiaaliin on huomioitava erikseen.

Tehdastakuu
Kaikki Kratki takat ovat täysin uusia, vapaita fyysisistä tai juridisista vioista. Valmistaja myöntää takan luotettavalle toiminnalle 5 vuoden takuun ostohetkestä alkaen. Keraamisella vuorauksella on 2 vuoden takuu takan ostohetkestä alkaen. Takan arinalla ja tiivisteellä on 1 vuoden takuu takan ostohetkestä alkaen. Takuu ei kata lämmönkestävää keramiikkaa. Takan käyttökohteen, savupiippuun liittämistavan sekä käyttöehtojen tulee vastata ohjekirjaa.

KR-KOZA/AB/S/DR/BC
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
7 - 14 pv

Saatat pitää myös