ANTARES TERÄSTAKKA Ø 150, 10 KW - Kratki
zoom_out_map
Alennuksessa!

ANTARES TERÄSTAKKA Ø 150, 10 KW - Kratki

Edullinen ja laadukas teräsuuni takka ANTARES

ANTARES on moderni ja ekologinen vapaasti seisova terästakka, jolla on mielenkiintoinen geometrinen muoto. ANTARES on moderni, ekologinen, vapaasti seisova terästakka, jolla on mielenkiintoinen geometrinen muoto josta Suomalaiset asiakkamme ovat pitäneet kovasti.

Sen yksinkertainen, puolipyöreä muoto ja suuret lasit takaavat erittäin kauniin näkymän tulelle ja kiinnittävät kaikkien huomion.

Täydellinen valmistakka: moderni ja ekologinen, vapaasti seisova takka Antares jossa teräskotelo, yhteensopiva saksalaisen BImSchV 2 -standardin kanssa, sopii kaikkiin huoneisiin.
 

Kratki logo ja takuu 5

2 160,00 € 2 490,00 € - 330,00 €
Sisältää alv:n

Kiertoilmatakka ANTARES TERÄSUUNI Ø 150, 10 KW - Kratki

Moderni Design takka:

Tilavat lasit tekevät tulesta houkuttelevamman. Takan sisäpuoli on vuorattu innovatiivisella TERMOTEC-materiaalilla, joka on täydellisessä kontrastissa kiukaan kanssa antaen sille modernin muotoilun. TERMOTEC on keraaminen materiaali, joka kerää lämpöä ja nostaa uunin lämpötilaa. Tukeva pystykahva, helpottaa oven sulkemista. Tämän ansiosta laite soveltuu kuntoutuviin koteihin.

Polttokammion alla on ylimääräinen suljettu kammio, johon ilmanottoliitäntäjärjestelmä on piilotettu. Kammion oven avaaminen perustuu intuitiiviseen push to open -järjestelmään, joka ei vaadi lisäkahvaa.

Energian maksimikäyttö:

Tehokkaampi palaminen ja pidempi lämpötilan ylläpito vuoraamalla polttokammio keraamisella materiaalilla TERMOTEC, joka kerää lämpöä ja nostaa uunin lämpötilaa.
Täysi palaminen pölylle pakoputkea laajentavan deflektorin ansiosta. Tämä prosessi lisää polton tehokkuutta ja takaa paremman energian käytön. Se myös minimoi haitallisten aineiden päästöt ilmakehään. Lisäksi pakokaasun ulostuloon asennettu difragma toimii samalla tavalla kuin deflektori, mikä parantaa laitteen tehokkuutta.
Primääriilma syötetään sisään sisäänrakennetun 125 mm ulkoisen ilmanottoaukon ansiosta. Ilmanottoaukko sijaitsee sisäosan pohjasta. Insertin takaseinässä on peitelevy ja pohjassa reikä. Sen ansiosta käyttäjä voi valita, miten ulkoinen ilmasarja liitetään. Ilmansäätö tapahtuu yhdellä oven alle sijoitetulla säätimellä säädettävällä kaasulla. Tämä ratkaisu estää väärän käytön. Koko mekanismi toimii hiljaa ja tehokkaasti.
Sisäosa on varustettu palotilan kolminkertaisella ilmajärjestelmällä. Tulipalon sytyttämisen mahdollistava primääriilma johdetaan arinan alle. Toissijainen ilma - taloudellinen ja ekologinen poltto tuotetaan takaseinässä olevien reikien kautta.
Lisäksi tämä sisäosa on varustettu Clean Glass Systemillä (ilmaverho), joten ilma syötetään suoraan lasiin takan sivuilla olevien kanavien kautta. Tällä tavalla happea syötetään polttokammion yläosaan, mikä tapahtuu syntyvien kaasujen jälkipolton ja puun polton aikana, mikä samalla vähentää haitallisia CO-päästöjä ilmakehään.

Turvallisuus:

ANTARES-etuosa on varustettu lämmönkestävällä keramikialla, joka kestää jopa 660°C lämpötiloja. Suosittelemamme lasi on sertifioitu laadun ja turvallisuuden suhteen.
Sisäosan runko ja etuosa kestävät korkeita lämpötiloja korkealaatuisen teräksen käytön ansiosta. Ne varmistavat myös koko rakenteen vakauden.
Laitteen erinomainen tiiviys on taattu jalokaasusuojukseen tehtyjen kiinteiden hitsien ansiosta. Teräselementit leikataan laserilla nykyaikaisilla laitteilla ja taivutetaan sitten CNC-taivutuskoneilla.

Mukava käytössä:

Takan erikoisprofiloitu pohjalevy on valmistettu TERMOTECista, minkä ansiosta palotila on syvemmällä ja sisältää enemmän puuta.
Uuni on helppo pitää puhtaana irrotettavan arinan ja säiliön, johon tuhka kerätään, ansiosta.
Lasi pysyy puhtaana siinä käytetyn puhtaan lasijärjestelmän ansiosta.
Ilmaverho erottaa lasin tulipesästä. Sen ansiosta se ei likaannu

Ekologinen:

Takka täyttää Ecodesign -kriteerit ja rajoittavan BImSchV 2 -normin, joka asettaa suurimman CO-päästön.Euroopassa valmistettu rautainen lämmityksen moderni tehopakkaus! Takka pystyy polttamaan puuta todella pitkään.
Kun saadaan tehtyä hyvä hiillos, päälle lisätään pari isoa polttopuuta, näin saadaan oikein säädetyllä ilmansäädöllä puut palamaan useita tunteja!
Lasiluukku pysyy puhtaana puhtaan polttotekniikan ansiosta.

TEKNISET TIEDOT
Paino (kg)    186
Piipun halkaisija (mm)    150
Leveys (cm)    52.2 cm
Korkeus (cm)    153.1 cm
Syvyys (cm)    52.2 cm
Halkaisija (cm)    52.2 cm
Energinen tehokkuus - Energialuokka    A+
Energiatehokkuusindeksi (EEI)    108.5
CO-päästöt (13 % O 2 ) ≤ ilmoitettu prosentteina    0.1
Pölypäästö (mg/Nm3)    35
Nimellisteho (kW)    10
Lämmitystehoalue (kW)    6,0 - 12,0
Materiaali   teräs
Lämmitysteho (%)    81
Polttoainetyyppi    lehtipuu (kosteus ≤20%)
Pakokaasun lämpötila (℃)    215
Halkojen enimmäispituus (cm)    30
Lasitustyyppi    pyöristetty
Oven avausjärjestelmä    vasen käsi

5 vuoden tehdastakuu.

ECODESIGN-vaatimustenmukaisuus   
BImSchV 2 -yhteensopivuus   
Biocontainer lasitustyyppi    Ei _
Ulkoinen ilmanottoaukko Kyllä  
Polttokammion vuoraus   Kyllä
Tuhkapannu    Kyllä
Silkkipainettu lasi    Ei _
Kierukka spiraali    Ei _
Automaattinen ilmansyötön ohjaus    Ei _
Turbofan - kuumailmaturbiini    Ei _
Vesivaippapaneeli    Ei _

Lisävarusteena saatavissa, kysy lisää tarvittaessa meiltä info@biro.fi :
1. Piipun ns putkisetti 100 € takkatilauksen yhteydessä
2. Lasietumus 129 € takkatilauksen yhteydessä

LIITTEET välilehdellä on Kratki takkojen tarkemmat käyttöohjeet ja opastus Suomeksi ja Ruotsiksi, sekä muut Eurooppalaiset kielet. Tutustu ohjeisiin, ne tulee myös takan mukana paperisena, jos mitään puutteita ohjeista, ole hyvä ja ilmoita info@biro.fi . 

Suositeltavat minimi suojaetäisyydet palaviin materiaaleihin
Ylös: 600 mm
Alas: 250 mm
Vaakasuunnassa: 500 mm
Ei palaviin materiaaleihin suositellaan yleisesti 50 mm minimi etäisyyttä

Minimi suojaetäisyyksiä voidaan pienentää 50% käyttämällä yksikertaista kevyttä suojausta ja 75% käyttämällä kaksinkertaista kevyttä suojausta. Liitteenä Suomen Rakentamismääräyskokoelma tiedoksi.

HUOM! Tulisijan asentamisesta on ilmoitettava paikalliselle rakennusviranomaiselle. Talon omistaja on itse vastuussa turvavaatimusten täyttämisestä ja asennuksen tarkastuttamisesta alueensa paloviranomaisilla. Asennuksesta on ilmoitettava myös nuohoojalle, koska nuohoustarve muuttuu

Huomioithan myös, että takat lämpenevät kuumiksi. Jotkut takan pinnat kuumenevat lämmityksen aikana ja niiden koskettaminen saattaa aiheuttaa palovammoja (valmistakoissa kaikki takan pinnat kuumenevat). Muista myös luukun lasin voimakas lämpösäteily. Tulenaran materiaalin sijoittaminen ilmoitettua turvaetäisyyttä (n. 1m) lähemmäksi saattaa aiheuttaa tulipalon. Kytevä palaminen voi aikaansaada nopean kaasupalon sekä aine- ja henkilövahinkoja. Piipun suojaetäisyydet tulenarkaan materiaaliin on huomioitava erikseen.

Tehdastakuu
Kaikki Kratki takat ovat täysin uusia, vapaita fyysisistä tai juridisista vioista. Valmistaja myöntää takan luotettavalle toiminnalle 5 vuoden takuun ostohetkestä alkaen. Keraamisella vuorauksella on 2 vuoden takuu takan ostohetkestä alkaen. Takan arinalla ja tiivisteellä on 1 vuoden takuu takan ostohetkestä alkaen. Takuu ei kata lämmönkestävää keramiikkaa. Takan käyttökohteen, savupiippuun liittämistavan sekä käyttöehtojen tulee vastata ohjekirjaa.

KR-ANTARES/BLACK
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
30 - 60 pv

Saatat pitää myös