Cook King ulkohella - Camping Oven BURNER
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

Cook King ulkohella - Camping Oven BURNER

Cook King ulkotakka - Camping Oven BURNER on mainio ja käytännöllinen

BURNER retkeilypuuhella yhdistää perinteisen puuhellan ja keittiön liesituulettimen toiminnot.
Monikäyttöinen hella mökille ja matkalle.

Cook King sarjaan kuuluu kaikki mahdollisuudet ja osat grillaukseen ja paistamiseen ulkona, vailtse omasi.

489,00 € 509,00 € - 20,00 €
Sisältää alv:n

Rautainen Cook King ulkohella - Camping Oven BURNER

BURNER retkeilypuuhella yhdistää perinteisen puuhellan ja keittiön liesituulettimen toiminnot.

Tuotteen erittely:
Leveys: 28 cm
Kokonaissyvyys: 43 cm
Kokonaiskorkeus: 82 cm
Putken halkaisija: 12 cm
Kammion mitat: 21 x 17 cm
Materiaalin paksuus: 1,5 mm
Tuotteen paino: n. 18kg
Materiaali: raakateräs

KÄSIN VALMISTETTU TUOTE, VALMISTETTU EUROOPASSA

Koko rakenne on erittäin vakaa ja kestävä. Kaikki elementit hitsattiin yhteen, jotta saatiin tämä kiinteä tuote. Erittäin yksinkertaisen rakenteen ansiosta takkaa on helppo käyttää ja huoltaa. Tämän tuotteen suurin etu on suunnittelun yksinkertaisuus ja korkea hyötysuhde. Hellan lisävarana on irrotettava tuhka-astia, joka helpottaa tulipesän puhdistamista tuhkasta. Liesitasolla on lieden kansi, joka täydentää tuotetta ja sitä voidaan käyttää myös ruoanlaittoon ja ruoan lämmittämiseen. Lieden päällä valmistetut ateriat saavat oman polttavaan puuhun perustuvan maun ja aromin. Sekä ylä- että alaovissa on sisäänrakennettu ilmansyöttösäädin.

Tämä tuote on valmistettu mustasta raakateräksestä, joten osa luonnollista prosessia on, että ruostetta näkyy tuotteen pinnalla jo varhaisessa käytössä. Nämä alueet on puhdistettavissa kaavimella, hienorakeisella hiekkapaperilla tai lankavillalla ja päällystettävä korkean lämpötilan lakalla tai lämmönkestävällä maalikerroksella. Älä koskaan maalaa sisäosia. Sisäpinta voidaan kiinnittää ohuella ruokaöljykerroksella. On suositeltavaa käyttää erityistä hengittävää suojaa suojaamaan lialta säilytyksen aikana.

Käytä säännöllisesti kauden aikana korroosion estämiseksi. Ja/Tai käytä Liberon suojausta.

Tulisijat on raaka metallia - raw metal. Kuvassa ne ovat mustia, mutta luonnossa enempi metalli viimeisteltyjä. Maalien kestävyys tulisijoissa on rajallinen. Jos haluat käsitellä tulisijan, siihen on lisävarusteena saatavissa 700 c asteen kuumuutta Liberon Grafiittivoide.

CookKing toimitus tulee suoraa päämiehen varastosta GLS kuriirilla Suomeen, menee Postin noutopisteeseen, perustuen Postin ja GLS kuriiriyhtiön keskinäiseen sopimukseen, toimitusajan ollessa 5-8 pv.

COOK-111510
Toimitusaika keskimäärin (arki pv)
6 - 14 pv

Saatat pitää myös